|
|
#31 |
|
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MAJ: MAC, Arabian Oud, Bobbi Brown, perfumy i inne
hej
,może znajdziesz coś u mnie za: wkład cienia Vanilla, użyty kilka razy, A62?
|
|
#32 |
|
Zadomowienie
|
wolałabym oddać 5 ml, ok? może faktycznie jest jakieś podobieństwo z IC, ale w IC się nie zakochałam, a w Rosewood tak jest w tak cudowny sposób tłusty ![]() a czy Mera Gold nie jest zbyt słodki? moja granica słodkości to Black Orchid, czyli sama rozumiesz Arabian Knight chyba wąchałam nawet w sklepie, ale kompletnie nie pamiętam... Oud Mood - jest trochę podobny do Black Orchid, jakby BC bardziej męskie, bo z oudem Oud Wood to trochę trawiasty oud
|
#34 |
|
Zakorzenienie
|
Belle d'Opium wystarczy mi 1 ml, dla przypomnienia.
![]() Black Sugar też wystarczyłaby mi próbka, bo Aquolinowe słodkości to nie do końca moja bajka (ale o BS czytam takie cuda, że chcę niuchnąć Mexican Cocoa mam niewiele, więc jeśli się zgodzisz, odpsikam Ci 2 ml. Plus Odin, Iwostin i te dwie próbki. |
|
|
|
#36 |
|
Zakorzenienie
|
Spoko, mogę wysłać pierwsza i podrzucić samplery na BS i BdO.
![]() Jeśli to rozwiązuje tę kwestię, to poproszę o przypomnienie adresu na PW. |
|
|
|
#37 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Givenchy AoD?
|
#38 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam o tej do oczu
Jeśli zdecydujesz się jednak na jej wymianę, to daj znać. Skusiłabym się pewnie na tę do brwi, gdybym ostatnio nie uzupełniła zapasów kosmetyków kolorowych i do brwi mam zapas na co najmniej najbliższe dwa lata
|
|
|
|
#39 |
|
Konto usunięte
|
Widzę, że odlewasz z Babydoll, nie oddałabyś flakonu za któryś z moich albo oba? Bo nie wiem ile jej tam masz
Tak tylko na luzie pytam, teraz mi do głowy przyszło
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
Może coś u mnie za torbę RI lub top z baskinką ? Pozdrawiam!
|
#42 |
|
Zakorzenienie
|
Jak Ty nic ode mnie nie chcesz
na szczęście buty i tak nie do końca w moim stylu Widzę że pomadka TF jednak Ci nie podpasowala
|
|
|
|
#43 |
|
Zadomowienie
|
hej, przepraszam za brak odzewu, mam jakieś totalne urwanie głowy przez ostatnie dni, spróbuję zebrać myśli (i ochoty) przez weekend i dam znać
|
#44 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
SMASHBOX kredka do brwi Brow Tech Matte Pencil, kolor Dark Brown, nowa, w kartoniku BENEFIT błyszczyk Coralista, nowy Tom Ford Velvet Orchid, nowa próbka 1,5ml BOBBI BROWN konturówka Rose, nowa, w kartoniku, z temperówką i ew. buty? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2016-05-07 o 09:58 |
|
|
|
#45 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
wpadłam zapytać o buciki ![]() czy ja dobrze wnioskuję, że to bardziej 39 niż 38? ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- a dałabyś radę zmierzyć miarką (krawiecką długość wkładki wewnątrz buta?Maski dyniowej już nie mam w ofercie, przepraszam, zapomniałam skasować
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
A za vanile to nic nie widziałaś :P
Ja je widzę do outfitu ala Kate Moss w każdym bądź razie niekoniecznie dla mnie, choć w dużej mierze o sam fason się rozchodzi ![]() Pomadkę właśnie z tego względu zbywalam i nawet nie macałam, zresztą mini Givenchy tak samo. Jestem jedną z nielicznych osób która błyszczyk na ustach obrzydza i bardzo rzadko na kimś mi się podoba a co dopiero na sobie ![]() Chyba tylko Chanel Allure i niektóre amplified z Mac mają dla mnie akceptowalny błysk muszę smashboxowe matowiace pomadkę cudo nabyć chyba.
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
Wymiary kiecki to: pachy 44x2, biodra 46x2, długość całkowita 81cm. Lekko się naciąga
W sumie nie jest to mała S-ka jak na mikrą rozmiarówkę TRF- ja teraz jestem S-ką w kierunki xs-ki i trochę na mnie wisi. Materiał to 100% poliester, na podszewce też poliestrowej ![]() Możesz zerknąć do wątku, podorzucałam trochę kosmetyków, ciuchy też będę dziś dokładać.
|
#50 |
|
Zakorzenienie
|
mam trochę Ming Shu Yves Rocher, też unikat
|
#51 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
2. używane, ale może z 2 razy 3. L-ki |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1462561709 ?
|
|
|
|
#53 |
|
Raczkowanie
|
za benefit coralista chcesz :
perfumy sunfower nowe bez foli i opakowania zapach nie dla mnie bioderma sensibio krem użyłam 2 razy ale coś mi w nim nie pasuję proszę cię bardzo o szybką odpowiedź i o tą wymianę
|
|
|
|
#55 | |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
Nie, dziękuję
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Zawsze na pytanie o wycenę mam zgryz, ale tym razem osobiście odrywałam metkę od sukienki- 34.90 Euro, pomadka Mac to mniej więcej wiadomo... Prom Princess ma mocno odważny kolor, ale skoro jestem typową zimą, to kto ma używać, jak nie ja
?Więc propozycja dwa róże plus Clarins za sukienkę i pomadkę wydaje mi się jak najbardziej ok Jeśli Ci pasuje, zapraszam na pw
|
#58 |
|
Zakorzenienie
|
Ok to tak, sukienki wymiary we wtorek wieczorem mogę podać, bo o tą z Zary chodzi? nie ta czarno-złota? Bo do tej akurat mam spisane.
Co do Japonii to sama nie wiem, póki co ogarniałam nocleg, dojazd i takie tam. Jeszcze nie oglądałam mega dokładnie, co tam można kupić, na kilku blogach, ale to mi i tak nic nie mówiło i śpię w miarę w takim miejscu, gdzie chyba są jakieś drogerie, coś w ten deseń, ale nie mam pojęcia, jak one się nazywają, pod tym kątem nic nie znalazłam. Więc zupełnie nie wiem, co bym chciała Róż mi się bardzo podoba, właśnie czegoś takiego mi brakuje, bo mam same różowości. No i pomadka, wiadomo. To chyba tyle Widziałam pisałaś o Yonelle w wątku S./D., moja mama używa wszystkiego tej marki, jest zachwycona a ja zamiast pójść tą drogą, to myślę nad Kiehlsem, ale coś im się nie spieszy z otwarciem w Łodzi :PA i co do Catty, to teoretycznie zarezerwowana, ale pewnie będę mieć jakoś odpowiedź teraz, może jutro. Notice me jest podobna w sumie, jak to lustre, lekki kolor. Tamta może cieplejsza, w sumie nie wiem jakie Ci lepiej pasują
Edytowane przez be_zludna Czas edycji: 2016-05-09 o 01:46 |
|
|
|
#59 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#60 |
|
Zakorzenienie
|
Żel Tolpy wycofałam, bo kończyła się data. Reszta dostępna. Zerkne do Ciebie wieczorem na spokojnie
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:04.

,

na szczęście buty i tak nie do końca w moim stylu