![]() |
#31 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: MAJ: MAC, Arabian Oud, Bobbi Brown, perfumy i inne
hej
![]() może znajdziesz coś u mnie za: wkład cienia Vanilla, użyty kilka razy, A62?
![]() |
![]() |
#32 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() może faktycznie jest jakieś podobieństwo z IC, ale w IC się nie zakochałam, a w Rosewood tak ![]() ![]() a czy Mera Gold nie jest zbyt słodki? moja granica słodkości to Black Orchid, czyli sama rozumiesz ![]() Arabian Knight chyba wąchałam nawet w sklepie, ale kompletnie nie pamiętam... Oud Mood - jest trochę podobny do Black Orchid, jakby BC bardziej męskie, bo z oudem Oud Wood to trochę trawiasty oud ![]()
![]() |
#34 |
Zakorzenienie
|
Belle d'Opium wystarczy mi 1 ml, dla przypomnienia.
![]() Black Sugar też wystarczyłaby mi próbka, bo Aquolinowe słodkości to nie do końca moja bajka (ale o BS czytam takie cuda, że chcę niuchnąć ![]() Mexican Cocoa mam niewiele, więc jeśli się zgodzisz, odpsikam Ci 2 ml. Plus Odin, Iwostin i te dwie próbki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#36 |
Zakorzenienie
|
Spoko, mogę wysłać pierwsza i podrzucić samplery na BS i BdO.
![]() Jeśli to rozwiązuje tę kwestię, to poproszę o przypomnienie adresu na PW. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za Givenchy AoD?
![]()
![]() |
#38 |
Zakorzenienie
|
Myślałam o tej do oczu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
Widzę, że odlewasz z Babydoll, nie oddałabyś flakonu za któryś z moich albo oba? Bo nie wiem ile jej tam masz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#41 |
Zakorzenienie
Przekupka: 75 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]()
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
Jak Ty nic ode mnie nie chcesz
![]() ![]() Widzę że pomadka TF jednak Ci nie podpasowala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#43 |
Zadomowienie
|
hej, przepraszam za brak odzewu, mam jakieś totalne urwanie głowy przez ostatnie dni, spróbuję zebrać myśli (i ochoty) przez weekend i dam znać
![]()
![]() |
#44 |
BAN stały
|
Coś u mnie za:
SMASHBOX kredka do brwi Brow Tech Matte Pencil, kolor Dark Brown, nowa, w kartoniku BENEFIT błyszczyk Coralista, nowy Tom Ford Velvet Orchid, nowa próbka 1,5ml BOBBI BROWN konturówka Rose, nowa, w kartoniku, z temperówką i ew. buty? Edytowane przez marylinda Czas edycji: 2016-05-07 o 08:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#45 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
wpadłam zapytać o buciki ![]() czy ja dobrze wnioskuję, że to bardziej 39 niż 38? ![]() ---------- Dopisano o 11:30 ---------- Poprzedni post napisano o 10:27 ---------- a dałabyś radę zmierzyć miarką (krawiecką ![]() Maski dyniowej już nie mam w ofercie, przepraszam, zapomniałam skasować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#47 |
Zakorzenienie
|
A za vanile to nic nie widziałaś :P
Ja je widzę do outfitu ala Kate Moss ![]() ![]() Pomadkę właśnie z tego względu zbywalam i nawet nie macałam, zresztą mini Givenchy tak samo. Jestem jedną z nielicznych osób która błyszczyk na ustach obrzydza i bardzo rzadko na kimś mi się podoba a co dopiero na sobie ![]() Chyba tylko Chanel Allure i niektóre amplified z Mac mają dla mnie akceptowalny błysk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#49 |
Zakorzenienie
|
Wymiary kiecki to: pachy 44x2, biodra 46x2, długość całkowita 81cm. Lekko się naciąga
![]() W sumie nie jest to mała S-ka jak na mikrą rozmiarówkę TRF- ja teraz jestem S-ką w kierunki xs-ki i trochę na mnie wisi. Materiał to 100% poliester, na podszewce też poliestrowej ![]() Możesz zerknąć do wątku, podorzucałam trochę kosmetyków, ciuchy też będę dziś dokładać.
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
mam trochę Ming Shu Yves Rocher, też unikat
![]()
![]() |
#51 | |
BAN stały
|
Cytat:
2. używane, ale może z 2 razy 3. L-ki |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#52 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1462561709 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#53 |
Raczkowanie
|
za benefit coralista chcesz :
perfumy sunfower nowe bez foli i opakowania zapach nie dla mnie bioderma sensibio krem użyłam 2 razy ale coś mi w nim nie pasuję proszę cię bardzo o szybką odpowiedź i o tą wymianę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#55 | |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#56 |
Zakorzenienie
|
Zawsze na pytanie o wycenę mam zgryz, ale tym razem osobiście odrywałam metkę od sukienki- 34.90 Euro, pomadka Mac to mniej więcej wiadomo... Prom Princess ma mocno odważny kolor, ale skoro jestem typową zimą, to kto ma używać, jak nie ja
![]() Więc propozycja dwa róże plus Clarins za sukienkę i pomadkę wydaje mi się jak najbardziej ok ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 |
Zakorzenienie
|
Ok to tak, sukienki wymiary we wtorek wieczorem mogę podać, bo o tą z Zary chodzi? nie ta czarno-złota? Bo do tej akurat mam spisane.
Co do Japonii to sama nie wiem, póki co ogarniałam nocleg, dojazd i takie tam. Jeszcze nie oglądałam mega dokładnie, co tam można kupić, na kilku blogach, ale to mi i tak nic nie mówiło ![]() ![]() Róż mi się bardzo podoba, właśnie czegoś takiego mi brakuje, bo mam same różowości. No i pomadka, wiadomo. To chyba tyle ![]() Widziałam pisałaś o Yonelle w wątku S./D., moja mama używa wszystkiego tej marki, jest zachwycona ![]() A i co do Catty, to teoretycznie zarezerwowana, ale pewnie będę mieć jakoś odpowiedź teraz, może jutro. Notice me jest podobna w sumie, jak to lustre, lekki kolor. Tamta może cieplejsza, w sumie nie wiem jakie Ci lepiej pasują ![]() Edytowane przez be_zludna Czas edycji: 2016-05-09 o 00:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#59 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#60 |
Zakorzenienie
|
Żel Tolpy wycofałam, bo kończyła się data. Reszta dostępna. Zerkne do Ciebie wieczorem na spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.