![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
MAJ: MAC, Arabian Oud, Bobbi Brown, perfumy i inneWitam majowo Wysyłka poleconym eko, wymieniam się głównie na rzeczy z listy poniżej.![]() SZUKAM Kolorówka: Pielęgnacja:
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2016-05-06 o 22:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: MAJ: MAC, Arabian Oud, Bobbi Brown, perfumy i inne
na niebiesko - chętnie oddam na zielono - DOKŁADKA na szaro rezerwacja MAC: - wkład cienia Vanilla, użyty kilka razy, A62 - wkład cienia Contrast, kod miał zapewne podobny, ale wyjęłam go z opakowania pojedynczego; użyty ze 3 razy - wkład różu Tenderling, A61 - konturówka Pro Longwear What a blast! (koral), temperowana ze 3 razy, kupiona w wakacje, nie wiem, gdzie te z serii PL mają kody - Fruit Coctail (brzoskwinia), temperowana raz albo dwa, C64 - połówki Paintpotów w zastępczych opakowaniach: Perky, Nice Composure - połówka Fluidlina Shade w zastępczym opakowaniu Reszta kolorówki: BOBBI BROWN miniatura tuszu Smoky Eye, nowa, nieotwierana BOBBI BROWN konturówka Rose, nowa, w kartoniku, z temperówką SMASHBOX kredka do brwi Brow Tech Matte Pencil, kolor Dark Brown, nowa, w kartoniku BENEFIT błyszczyk Coralista, nowy EDM pędzel skośny do cieni ANNY lakier burgund z perłą, testowany TOO FACED mini szminka nude La Creme Naked Dolly, 2x użyta Ciuchy i akcesoria: LONDON REBEL Leopard Flatforms, kupione na Asosie zeszłej wiosny, baleriny na koturnie, rozmiar 38-UK 5, przeszłam w nich (w skarpetkach ![]() ASOS nowy luźny jasnoszary top z baskinką, rozmiar 36-38 RIVER ISLAND torba listonoszka w rockowym stylu, czarna ze złotymi okuciami i ćwiekami, mieści A4, stan bdb/idealny Gossard biustonosz Ooh la la 30FF, stan bdb dopalacze przedtreningowe w saszetkach FIRESTARTER ActivLab Sport Perfumy Flakony ARABIAN OUD Arabian Knight 50/100ml GIVENCHY Ange ou Demon Le Secret Poesie d'Parfum d'Hiver 201130/50ml (lub odlewka) Donna Karan My NY miniatura 7ml LALIQUE Tendre Kiss EDP 50ml, nowe w folii EMANUEL UNGARO L'amour Fou, 50ml, tester z korkiem i w kartoniku, bez dwóch psików AVON Tomorrow, nowe w folii, 50ml GUESS Seductive EDT, 75ml, nowe w folii LACOSTE Red Style in Play, męskie, połowa z 75ml Odlewki gotowe: Juicy Couture, Couture Couture, 10ml Victor&Rolf Flowerbomb La Vie en Rose 8ml Micallef Ylang 5ml Fueguia Candido Lopez 4ml z moich flakonów: HUGO BOSS Nuit Intense - do 10ml CACHARELNoa EDT, do 40ml SALVATORE FERRAGAMO F for Fascinating Night, do 30ml DIOR Hypnotic Poison EDT, do 20ml LALIQUE Satine EDP - do 30ml BVLGARI Omnia Amethyste EDT do 10ml GUCCI Premiere EDP do 20ml SHISEIDO Zen White Heat do 10ml ZARA Intense EDP do 10ml YSL Babydoll do 5ml GRATISY do większych wymian: Nowy cień Catrice 700 Jeans Dean
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2016-06-15 o 09:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
NIEAKTUALNE
Rozstrzeliło mi tekst ![]()
Edytowane przez MissScareAll Czas edycji: 2016-07-22 o 09:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Czego Ci trzeba za korektor Toma Forda? I jak się sprawdza w roli konturowacza? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Kici kici miau miau
|
niestety nic nie znalazlam dla siebie
![]() sama nie wiem czego szukam - chetnie azjatycka pielegnacje, produktow z kwasami owocowymi.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
fresh glow już oddałam Rance, ale mogę wymienić cashmere foundation za ten korektor TF jeśli masz ochotę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() znajdziesz cos u mnie za: - połówki Paintpotów w zastępczych opakowaniach: Perky, Nice Composure - BOBBI BROWN konturówka Rose - Victor&Rolf Flowerbomb La Vie en Rose 8ml - Tom Ford Velvet Orchid, nowa próbka 1,5ml - BVLGARI Omnia Amethyste EDT do 10ml
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
a zrobiłabyś mi jakąś małą odleweczkę Hypnotic poison? Bo jakoś nigdy nie miałam okazji go dłużej potestować :p ale to tak kilka ml
![]() i 11 i 12 są jasne, ale wiadomo 11 jaśniejsza i bardziej różowa ![]() ![]() Edytowane przez Penny90 Czas edycji: 2016-05-03 o 17:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Zakorzenienie
|
niestety kosmetyków nie mam na oddanie
![]()
20*12*2007 zapuszczam włosy po pas 01*09*2008 nie farbuję wymiana https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=920711 szukam: CK Euphoria, Arabian Oud Kalemat, Gucci Rush, Moschino Love Love, Jimmy Choo Edp, Givenchy Ange ou Demon, Mancera Roses Greedy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
Wpadł mi w oko cień MAC Vanilla
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
|
Cześć piękna
![]() Mam "Pan tu nie stał" ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- A nie wiem w sumie ![]() ![]() Poza tym zawsze mogę jeszcze coś z Japonii przywieźć, bo tam pewnie wszystko dla bladziochów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
|
Witam,
czy znajdziesz coś w moim wątku za: - MISSHA - BB krem poduszkowiec, kolor 21, użyty raz
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
Lecę dopiero 27, więc na spokojnie
![]() ![]() ![]() ![]() A pomadka boska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hej,
raczej nic nie mam z tej wish listy...
![]() |
#17 |
Wtajemniczenie
|
Cos u mnie?
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Hej!
![]() Wypatrzyłam u Ciebie: wkład cienia Vanilla, użyty kilka razy, A62 MISSHA BB krem poduszkowiec, Skuszę Cię czymś? Z Twojego Notatnika na Fragrze mogłabym zaproponować próbkę Fueguia Xocoatl i Naomi Goodsir Bois d'Ascese. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Raczkowanie
|
Hej, przykro mi, ale nic za Lunę nie znalazłam
![]()
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Vanile bym chciała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#22 |
Zadomowienie
|
hej
![]() ![]()
![]() |
#25 |
Zakorzenienie
|
Sekwoję wolałabym oszczędzić, przepraszam.
![]() Mogę za to zaproponować spod lady próbki/odlewki: L'Artisan Voleur de Roses, Odin 10 Roam, Pacifica Mexican Cocoa... ![]() Vanillę i Miszkę bardzo chętnie przygarnę, więc wybieraj, przebieraj. ![]() Jeśli jest szansa na wydębienie od Ciebie próbek Noir Exquis, Black Sugar, Belle d'Opium i Battito di Ali, to daj znać. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Rozeznanie
|
Witam ja znowu z zapytaniem o MISSHA
BB krem poduszkowiec, kolor 21, użyty raz oraz ew. odlewka shiseido ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Witaj, szukam perfume, ale w waku nic nie znalazłam dla siebie. Pozdrawiam, M.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Wtajemniczenie
|
Moze u mnie znajdziesz cos dla siebie jesli lubisz slodkie i ciezkie
![]() A ja chetnie przygarnelabym od Ciebie cos z tego: GIVENCHY Ange ou Demon Le Secret Poesie d'Parfum d'Hiver 2011 30/50ml (lub odlewka) AVON Tomorrow, nowe w folii, 50ml GUESS Seductive EDT, 75ml, nowe w folii
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.