|
|
#632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Z pewną taką nieśmiałością... :-D
Cytat:
To sobie powinna jako motto każda dietująca babeczka nad biurkiem powiesić Ja jednakowoż powiem Ci, że wolałabym, żeby moja otłuszczona fabryka energii zamiast puste kalorie ze spirytu wykorzystywała w tym samym czasie kalorie z kurczaka, gulaszu albo innego bigosu Bo wg mojego masterplanu do marca powinnam być wiotką nimfą, a tu, cholercia, coś się nie zanosi ![]() ![]() Spotkanki było w dechę, choć z powodów zależno-niezależnych odbyło się na terytorium neutralnym, tj w Coffee Heaven (z którego nas wyproszono pół godziny po zamknięciu ) zamiast w Marisellowym Centrum Dowodzenia Światem Co za tym idzie, jaśnie spiryt pozostał nietknięty i czeka na lepsze czasy ![]() A żeby nie było bez obrazków, wrzucam nowe zdjęcia kompletu z konkursu Silveksowego, który to komplet wystawiłam własnie na aukcjach WOŚP do licytacji od złocisza
Edytowane przez marisella Czas edycji: 2011-01-08 o 23:04 |
|
|
|
|
|
#633 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#634 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale ten komplecik to ja już w lecie pokazywałam
Chociaż teraz zrobiłam nowe zdjęcia ![]() Te dwa ostatnie to takie wiesz... populistyczne, chciałoby się rzec, bo takie się zawsze ludziom jakoś podobają, a bardzo łatwo je zrobić focąc po prostu pod światło bez kontry (czy jak to tam zwą fotografowie To jest ten typ zdjęć, które się robi nad morzem na tle zachodzącego słońca, z czarnymi ludzikami na pierwszym planie ![]() Tak czy siak - dzięki za miłe słówko ![]() A komplet póki co już stoi łącznie na 180 zł!!!! W dwie godziny!!! Łał! OBY TAK DALEJ! A jak się zastanawiałam, czy za dychę choć pójdzie
|
|
|
|
|
#635 |
|
Rozeznanie
|
A ja jak zwykle do tyłu ze wszystkim...
Mari, Gratuluję! Naprawdę się cieszę, że udało się rozwiązać tę nieciekawą sytuację. Coś zresztą kiedyś wspominałam o popiołach i feniksie ![]() Komplet świetny, napatrzeć się nie mogę. Zawsze jak oglądam wyplatanki ze swarków czy innej drobnicy to oczopląsu dostaję. Biorąc pod uwagę jak często mi się lewa z prawą myli (na szczęście dla siebie i innych nie wzięłam się jeszcze za robienie prawka) to takie dzieła są dla mnie czarną magią... a trzeba przyznać, że czarujesz pięknie ![]() Co do diet i innych takich, to jako niedokończony dietetyk pozwolę sobie przytoczyć stare, dobre przysłowie: "A balanced diet is a cookie in each hand"
|
|
|
|
|
#636 |
|
Zadomowienie
|
O ja normalnie nie przepuszczę takiej okazji
|
|
#638 |
|
Zadomowienie
|
No ja już licytuję
|
|
#639 |
|
Wtajemniczenie
|
Te dwa ostatnie to takie wiesz... populistyczne, chciałoby się rzec, bo takie się zawsze ludziom jakoś podobają
Ależ właśnie dla tego 'podobania się' sobie zapisałam lubię czasem popatrzeć na coś po prostu ładnego
|
|
|
|
|
#640 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale cieszę się niesamowicie, szczególnie, że udało się tak rzutem na taśmę w sumie i miałam przed świetami i przed nowym rokiem taką nerwówę, że głowa mała. No i w sumie jeszcze z miesiąc-dwa takiej samej przede mną, a potem mam nadzieję, że będzie już z górki ![]() Cytat:
A jak tę bransę zrobiłam to do tej pory nie wiem, niestety daleko mi do moich idolek plecionkowych, tj. Kasi Kołodziej i extrano Poszło na żywioł i bez wzoru Ciekawa jestem, czy uda mi się kiedyś coś podobnego odtworzyć ![]() Za komplementa natomiast dziękuję ![]() Cytat:
Chociaż mnie to do słodkiego w ogóle nie ciągnie jakoś, rzekłabym, że jem tego obecnie aż za wiele w wersjach słodzikowych (w tym sensie, że już wcale mi się nie chce, a dalej jem, bo to szybkie i łatwo zrobić na zapas ) Ja jestem z tych, co zabijają za słone i pikantne - mogłabym żyć chipsami (chociaż zdecydowanie je odpuściłam, jak sobie poparzyłam kiedyś język solą, ałaaaa), paluszkami, krakersami i innymi takimi, choć od lipca nie jadłam w sumie wcale (a wcześniej sporadycznie ) i żyję Odkryciem na tym polu stały się dla mnie Beef Jerkys - super sprawa, nie wiedziałam że coś takiego istnieje w ogóle i może być takie PYSZNE, a do tego nietuczące (szkoda tylko, że droooooogie Cytat:
Ja bardzo proszę, żeby żadna wyczesana biżuteryjka nie wygrywała tych aukcji, bo będę miała tremę!!! No! ![]() Loquacee, jak szukasz okazji, żeby jednak załapać się na spiryt, to nie musisz się chwytać takich desperackich sposobów A Ty Kamyczku, to siedziałaś w takim miejscu, że światło sprawiało ten powalający efekt, bo biżuty zapewne nie. No chyba, że Javaremowe Cytat:
Edytowane przez marisella Czas edycji: 2011-01-09 o 00:19 |
|||||
|
|
|
|
#641 |
|
Zadomowienie
|
Mnie ten komplet jakos ominal bo dopiero teraz na niego trafilam
Piekny jest i tyle
|
|
|
|
|
#642 |
|
Zadomowienie
|
Mamahania, ja widzę oczami wyobraźni, że doskonale będzie pasowała suknia ecru na okazję ślubu
Co prawda nie wybieram się do ślubnego kobierca jak na razie, ale przezorny zawsze przygotowany A suknię się dobierze ;D
|
|
#643 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
|
#644 |
|
Zadomowienie
|
Tiaaa, u mnie na Bronowicach
też jest całkiem, całkiem
|
|
#646 |
|
Rozeznanie
|
![]() odebrało mi mowę, więc napiszę tylko, że komplet jest bajeczny - pomysł, wykonanie, kolor - rewelacja! i choć suknię ślubna mam już dobre kilka latek za sobą chętnie bym go ubrała na jakieś większe wyjście ![]()
|
|
|
|
|
#647 |
|
Rozeznanie
|
Ostatnio miałam wyrzut sumienia jak pojechałam w śmiechostkach po artystach tworzących unikatowe
swary na biglu. Miałam wyrzut bo pomyślałam sobie, że kilka osób, które używają swarków, mogło się poczuć urażone.Ale nie chodziło mi o sam fakt używania swarów, ale o podejście. No a Twoje wyroby są przykładem super kreatywnego podejścia , nie dziwię się, że się o nie biją na aukcji wośp .
|
|
|
|
|
#648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Haha, no właśnie. Trzeba przedstawić, tak w ogóle, odpowiednim organom nową mapę miasta Krakowa, ponieważ w czwartek ja oficjalnie rozciągnęłam Broniwice aż do Ronda Grunwaldzkiego, a Loquacee bez niczego wykasowała wszystko między ulicą św. Anny, a Gołębią, z całym Collegium Maius włącznie
)))Ja Ci powiem Aga, minęłyśmy się z powołaniem - mogłyśmy zostać jakimiś szychami od zagospodarowania przestrzeni miejskiej Wróże nam świetlaną karierę w tej dziedzinie ![]() Cytat:
Dzięki ![]() Aczkolwiek nie jest tajemnicą, że ja swary na biglu też robię i jakoś szczególnie się tego nie wstydzę Nie wydaje mi się też, żeby jakakolwiek zdrowa na umyśle biżuteryjka trzaskająca swary na biglu myślała o sobie jak o Wielkim Twórcy Większość pewnie razem z Tobą wylewałaby z siebie w tym śmiechostkowym wątku Ja sama podchodzę do tego z dystansem, to jest sama z siebie się śmieję, że to robię, ale w sumie - mnie tam swar na biglu się podoba, noszę na otwartych biglach parę modeli No i po drugie, jakiż ze mnie Twórca, żeby się aż tak od prostych składaków odżegnywać ![]() Jakbym była taką na przykład Hebbe, miała jej umiejętności i talent i w ogóle wszsytko, to pewnie, że bym na bigla do swarów nawet nie splunęła Serio No ale nie jestem, to co mi szkodzi po niego raz na jakiś czas sięgnąć Renomy nie stracę, bo jej nie mam, ujmy mi to nie czyni, ale też nie pogniwam się, jak ktoś się będzie chciał z tego pośmiać. Pośmieję się z nim ![]() BTW - Ty jesteś tak delikatna, że Twoje "pojechałam po kimś" to jest po prostu... niezauważalne Ja zupełnie nawet nie pamietam, żebyś się z kogoś w wątku śmiechostkowym naśmiewała, i jako swaro-na-biglu-trzepacz jetem urażona w zerwoym stopniu ![]() Cytat:
![]()
|
||
|
|
|
|
#650 |
|
Rozeznanie
|
Robienie prostych swarów na biglu żadnej ujmy nikomu nie czyni. To tylko materiał, i to dość wdzięczny, ma swój urok. Precz z artystycznym zadęciem
!Jak będę miała ochotę to i swara na bigle zrobię i wcale nie poczuje się źle z tego powodu, ba, są rzeczy, które w swoim biżuteryjnym życiu popełniłam, przy których swar na biglu to dzieło sztuki ![]() Ale mogę, bo się za artystkę nie uważam, raczej za rzemieślnika. W ogóle tego słowa na A nie lubię
Edytowane przez ResurrectionOfHappiness Czas edycji: 2011-01-11 o 10:25 |
|
|
|
|
#651 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#652 |
|
Rozeznanie
|
Co do kompletu-Kamyk WIE co mówi
![]() Macałam,oglądałam i z zachwytu także nie wychodziłam A Ciebie skromniaczko-maniaczko jeszcze dopadnę buziaki
|
|
|
|
|
#653 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No ja myślę! ![]() A komplecik poszybował już na 711 zł Ależ fajowo ![]() A skoro już ty przywędrowałam, to Wam pokażę kolczyki, które zrobiłam w gazetowej wymiance świątecznej dla Jadwiszki - pokazała je już na fotoforum i od razu wiedziała, że to moje (skąd? ) więc niespodzianki nie zepsuję
|
|
|
|
|
|
#654 |
|
Raczkowanie
|
Jakie one są śliczne! Wszystko mi się w nich podoba: kształt, kolory... Po prostu
|
|
|
|
|
#655 |
|
Rozeznanie
|
Mari, kolce są śliczne!
dobrze ich pilnuj, bo je po cichutku zwinę
|
|
|
|
|
#656 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#657 |
|
Rozeznanie
|
Mari, mnie chyba na wzrok dziś padło totalnie - nie rozróżniam naszyjników od bransoletek
nie kapuje, że kolce z wymianki świątecznej ehhh...Co nie zmienia jednak faktu, że kolce grzechu warte
|
|
|
|
|
#658 |
|
Rozeznanie
|
Eeeeeeeeeeeeeee,zatkało mnie
![]() Co za kolczyki,co za sztyfty!!!!!!!!!!!! ZAKOCHAŁAM SIĘ |
|
|
|
|
#659 |
|
Zakorzenienie
|
Piękne są te kolczyki...
|
|
|
|
|
#660 |
|
Rozeznanie
|
ślicznościowate i tyle.............
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.

juz wam zazdroszczę
ale nie spirytu a spotkania

To sobie powinna jako motto każda dietująca babeczka nad biurkiem powiesić
Bo wg mojego masterplanu do marca powinnam być wiotką nimfą, a tu, cholercia, coś się nie zanosi
Co za tym idzie, jaśnie spiryt pozostał nietknięty i czeka na lepsze czasy 

jestem również