|
|
#721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V
piekłam wg przepisu mojej Mamy i tam było napisane jakos tak dziwnie 0,3 ł. soli a ja nie widziałam tego zera i dałam 3 łyzeczki soli do ciasta no i wyszło jak wyszlo, ze ciasto wylądowało w koszu na śmieci
![]() a biurko boskie- z zielonego drewna wiec jutro przemeblowanko i sprzatanie mnie czeka cos mnie ząb boli;/ za tydzien mam urodziny, ale jakos sie nie ciesze z tego powodu..nie robie zadnej imprezy wiec tym bardziej...do kitu
|
#722 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
de trzymac kciuki,zeby szybko ci mineloCytat:
![]() Cytat:
![]() dobry wieczor, ja juz po obiadku(kupilam po pracy pieczonego kuraka bo mialam straszna ochote i sie okazalo w domu,ze mial jakas dziwna przyprawe i mi nie smakowal )teraz nadrabiam netowe zaleglosci i potem zadzownie do kumpeli.z ktora sie przyjaznie od dziecinstwa ale sie od 5 lat nie widzialysmy..ona w Niemczech,ja w UK ale jak gadamy to jaky nic sie nie zmienilo ![]() milego wieczorka laleczki
|
|
#723 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
na moich nogach jest zapisane, co robiłam w ciągu ostatnich kilku dni. a tu siniak, bo się obiłam o szafkę, a tu zadrapanie, bo przewróciłam się na rowerze, a tam szrama, bo gdy obierałam ziemniaki, nożyk mi spadł. xD poważnie, taka sierota ze mnie. :P ![]() Cytat:
\ cieszymy się i czekamy. ![]() Cytat:
hah, boska jesteś orzeszku!Cytat:
no i dumna z Ciebie jestem niezwykle. xDa ja niedawno pożegnałam kolegę. bardzo miło było, wypiliśmy herbatkę, pogadaliśmy, moja mama z nami też trochę posiedziała i się pośmiała. a wcześniej byłam na zakupach i mierzyłam mnóstwo par dżinsów, spodni, ale nic nie znalazłam. -_- ech, jutro muszę się wybrać ponownie i od razu rozejrzę się za bluzką na piątek. miłego wieczoru. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
||||||
|
|
|
#724 |
|
Wtajemniczenie
|
Star to fajnie, ze z kolega milo Ci wieczor uplynal
![]() a co do bycia sierota, to ja tez mam pewna praktyke za soba hehe zwlaszacza, jak bylam mala, mialam pelno siniakow i zadrapan a z ostatnich moich osiagniec powazniejszych, to sobie stluklam kolano, jak jeszcze bylam w Norwegii kolo domu, w ktorym mieszkalam, byla taka stroma uliczka (zreszta tam bylo sporo takich stromych :PP) , raz tak wracalam ze sklepu i schodzilam w dol, mialam adidasy na gladkiej podeszwie i poslizgnelam sie na kamyczkach wywalilam sie, wstalam i myslalam, ze nic sie nie stalo patrze - a tam dziura w spodniach (najlepszych!) na cale kolano, a samo kolano cale we krwi papralo mi sie chyba miesiac, jeszcze teraz mam slad, a minely 4 miesiace taka jestem zdolna od tamtej pory wszedzie tam chodzilam w adidasach do biegania, bo maja dobra podeszwe do takich warunkow hehetaka mala opowiastka o sierotce Monisi ^^ nudzi mi sie, zaraz sobie pomaluje pazurki,a potem moze zrobie porzadek w mp3 na kompie, bo sie zabieram i zbieram juz rok hehe a tylko czesciowo mam posegregowane wiec moze troche posegreguje dzis.a jutro mam miec gosci...;/ taka ciotka starsza ze swoimi wnuczkami, a moimi kuzynkami, ktorych nie lubie ;/ nie widzialam ich 2 lata i wcale nie tesknie ;/ no ale coz...musze jakos to przezyc. a wczwartek sie wybiore do taty i posiedze 2 dni na wsi dla odmiany, no i pooddycham swiezym powietrzem a moze nawet gdzies sobie polaze dawnymi sciezkami dziecinstwa ^^
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#725 | ||||
|
Raczkowanie
|
fajnie fajnie z oczkami wporządku. Noszę okulary i chcę się przerzucić na soczewki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Powoli chyba będę się kładła spać. A jutro wczesna pobudka i wyjeżdzam na dwa dni. Niby do krainy spokoju, ale szykuje się tam huczna imprezka...
|
||||
|
|
|
#726 |
|
Rozeznanie
|
Yerba udanej imprezki
Niezapominajko ja tez należe do takich sierotek Ech i nie znosze jak przyjezdzają do nas goscie których nie lubie-więc wiem co czujeszOk ja juz Wam mowię dobranoc i zycze kolorowych snów ![]()
|
#727 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobranoc wszystkim
|
#728 |
|
Wtajemniczenie
|
Yerba udanego wyjazdu
![]() ide poczytac gazetke i bede sie kladla spacku dobrej nocki
zapuszczam włosy: jest 48 -> 52 cm -> 54 cm -> 58 cm ![]() będzie 65-70 ![]() ![]() ![]() odchudzam się! cel I - 64kg (do lutego) cel II - 62 kg (do kwietnia) cel III - 60 kg (do lipca) cel IV - 58 kg (do września) |
|
|
|
#729 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
Ja dzisiaj ide w Wasze slady i spotykam sie z przyjaciolka z podstawowki ![]() Cytat:
Zielone biurko musi byc sliczne ![]() A urodzinki masz 18? A czemu nie robisz urodzin? A zreszta zawsze mozna spedzic wtedy milo czas z Tzetem ![]() Cytat:
, stary na basen a ten po srodku nalego na spotkanie^^A dzinsy to tez tak mam ze szukam i szukam...ale lepiej poczekac i kupic cos ślicznego a nie co nam pod reke wpadnie ![]() Cytat:
Odwazna jestes decydujac sie na soczewki. Wyglada to ladnie ,ale ja z moimi zdolnosciami zrecznosciowymi w zyciu bym ich nie załozyla Albo zalozyla tylko juz nie wyciagla![]() Ale w sumie fajne to jest. Myslisz o jakis kolorowych?? ![]() Agolku: Na pewno bedziesz bosko wygladac
|
|||
|
|
|
#730 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mam nadzieje,ze bede ladnie wygladala...widzisz, chodzi o to,ze ja mam powazna chorobe skory..teraz ona jest zaleczona juz od ok 2 lat ale nie jest wyleczona bo tego sie nie da wyleczyc i boje sie,ze ze stresu cos mi sie zacznie dziac.. wiem,ze nie moge tak myslec ale nie moge sie od tej mysli odpedzic..ogolnie to juz sie zaczynam stresowac powoli ![]() dzien dobry wszystkim, u mnie leje i leje,juz od tyodnia chyba...swietne lato..Na szczescie pojutrze piatek ![]() milego dzionka
|
|
#731 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Znów zawiodłam Cały dzień mnie nie było, a gdy wróciłam sprzątałam mieszkanie (4 miesięczny remont trwa...), zdzierałam pokaźne warstwy farby z kafelek i nie zdołałam zawlec się przed komputer, bo po 23 padłam jak mucha![]() Ale dziś obiecuję, bo od 20 będę w domu bez zbędnych zajęć
|
|
#732 |
|
Wtajemniczenie
|
dzien dobry
u mnie leje i leje i nie zamierza przestac...Agolek wspolczuje tej choroby skory...czytalam cos kiedys o tym ![]() Mangolina ale masz dlugi remont ja lubilam remonty kiedys ![]() Baby Ty to masz tych wielbicieli a ja musze sie umyc,ubrac itp, troche mieszkanie ogarnac i potem bede miala tych gosci super zrypany dzien sie zapowiada,tym bardziej, ze jeszcze bym chetnie pospala ze 2 godziny
|
|
|
#733 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem ze przed ślubem to troche nie normane było by sie choc troche nie stresowac,ale postaraj sie podejsc do tego z usmiechem Zobacz to bedzie najpiekniejszy dzien w Twoim zyciu razem z mezczyzna ktorego kochasz nie ma sie co przejmowacMam nadzieje ze lato wkoncu sie pokaze Bo juz nie duzo go zostało![]() Cytat:
Toz to musi byc niezly remont;D Cały dom?;>Czekamy na wiecej wiadomosci ![]() Cytat:
Tak to jest zaplanowac wakacje nad Polskim morzem... a nie dasz rady sie jeszcze zdrzemnac? |
|||
|
|
|
#734 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niezapominajku nasz kochany , a może potem sobie pośpisz? jak goście już się wyniosą? u mnie też zapowiada się na deszcz, póki co się mocno chmurzy.Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziewczynoo, Ty mnie w kompleksy wpędzasz! ;D ilu ich już tam jest? ale szalej, szalej, okręcaj ich wokół palca, kokietuj.. a co! i miłego spotkania z koleżanką. ; *dlaczego smutasek? ; * Cytat:
to co powiesz na taką opowieść?:byłam z rodzicami i przyjaciółką na Mazurach, pływaliśmy jachtem. no, któregoś dnia przycumowaliśmy do takiego mostku i trzeba było po nim przejść, by wyjść na brzeg. wszyscy skakali z jachtu na ten mostek, wychodzili na 'ląd', zgrabnie im to szło i nic im nie było. ja skakałam jako ostatnia. skoczyłam i.. mostek się zawalił! poważnie, deski pękły. tzn tak się załamały tylko, ja nie wpadłam do wody, ale możesz sobie wyobrazić, ile śmiechu mieli obserwatorzy. no, kurdesz, a wcale nie byłam taka ciężka wtedy.. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
|
|
|
#735 |
|
Rozeznanie
|
Jestem przerażona, w ciężkim szoku i nie wiem, co jeszcze. I od wczoraj nie moge z tego wyjść. jak można było zrobić mi coś takiego na głowie ? miało być podcięcie końcówek [ zaaaapuszczam od roku chyba ] no i efektem tego są włosy ledwo za ramie! ![]() i miała być grzywka na ukos no i jest, tylko że zaczyna sie jakoś od połowy czoła. ją mi sie udało uratować bo po swojemu uczesałam i jak człowiek wygląam ;DDDale włosów nie przeżyje. ;o |
|
|
|
#736 |
|
Wtajemniczenie
|
88niezapominajka88: śliczna jesteś na tym avku
mmmimposing: Uuu, współczuję;/ Walcz o odszkodowanie za straty moralne, albo walnij plotkę wśród znajomych, że ta fryzjerka jest beznadziejna, niech przynajmniej spadną jej obroty ;] star15: smutasek, bo jakoś takoś nijak. Już nie czuję się jak króliczek z duracella;/ buu, tylko jak taki mały, podarty miś, bez oczka i uszka, którego nikt nie przytulaa. hyh.. Mangolina: u mnie też remont pełną parą... znam ten ból. Najgorzej, że nic nie mogę znaleźć bo taki burdel w domu;/ Jeszcze tato, który wierzy, że wszystko jest w stanie zrobić sam... efekt: naprawdę baaardzo przedłużający sie remont. Teraz czekam na sofę, żeby w końcu w domu spać... heh i podłączyć swój internet! ;PZmykam na spaceros, bo coś pogodos brzydkos, muszę zdążyć przed deszczos ;P
|
#737 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Cytat:
Cytat:
Cytat:
poczekajta, odrosną i zetniesz sobie znów piknie ^^ (tylko, że ile te włosy rosną, niestety) Cytat:
Ewuś, no to wiadome, że telefonem nie zrobię tak dobrego zdjęcia jak cyfrówką, ale jeśli dobry aparat o zawsze coś (; . A ja ? Wreszcie czuję, że żyję. W życiu towarzyskim układa mi się jak nigdy dotąd, w sprawach sercowych też, i z wielbicielami ( ) , z jedzeniem też b. dobrze .
|
|
#738 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
a o chorobie nie bede pisac,kiedys o tym chyba mowilam,ale teraz staram sie zapomniec o tym narazie,zeby nie wywolac wilka z lasu.. ![]() Cytat:
odrosnahej laleczki, ja wlasnie zjadlam moj lunch,byl taki pyszny ze szok a ja bylam glodna jak wilk bo od rana zasuwam jak glupia i mam ogolnie stresujacy dzien.. wieczorem chce z TZ podskoczyc na aukcje samochodowa zobaczyc co ciekawego jest zycze wam milego popoludnia
|
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
ehm , dzięki laski. ;DDD
niech rosną, rosną. ![]() a ja jem ciasteczka od razu po obiedzie. ;D ojj, pewnie kusze co niektórych ;> |
|
|
|
#740 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
u mnie nie brzydkos pogodos.. u mnie OKROPNOS pogodos! fatalnos. pff. Cytat:
to nie będziesz się czuła jak niechciany, podarty miś? widzę, że jednak skrawki dobrego humoru się Ciebie trzymają [ostatnie zdanie ] i bardzo, bardzo dobrze, miłego spacerku.Cytat:
może ta kobieta Ci po prostu tak bardzo pozazdrościła ładnej, długiej czuprynki, że postanowiła Cię oszpecić i obciachała tak, a nie inaczej? głupia! ale dobrze, że udało Ci się doprowadzić do jako takiego stanu.a mnie szlag trafia! byłam w antykwariacie sprzedać stare podręczniki i przy okazji kupić sobie już nowe, do II kl. zmokłam jak nie wiem co! w dodatku byłam na popołudnie umówiona z koleżankami na mieście, z jedną z nich dawno się nie widziałam, a ten deszcz pokrzyżował mi szyki. może przejdę się wieczorem do koleżanki na ciacho i herbatę, ale póki co jestem skazana na siedzenie w domu i.. wizażowe forum. ^^ popijam sobie przepyszną kawę z mlekiem i marudzę, jakie to lato jest brzydkie w tym roku. mama się ze mnie śmieje i tak to czas leci, no.edit: aa i wiecie co? tak mi się przypomniało- byłam w sklepie po zakupy i przede mną stała dziewczyna. naprawdę bardzo, bardzo pryszczata i gruba. no tak, każdy może mieć tego typu problemy, ale u niej ich przyczyna akurat była nadzwyczaj jasna- wystarczyło zerknąć w koszyk. kilka paczek herbatników, jakieś mięso, paczka ciastek, czekoladki, słone paluszki i kilka innych produktów. a potem dziewczyny narzekają, że wyglądają tak, nie inaczej...
||||
|
|
|
#741 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() na początku myslałam ze sie rozchorowałas albo ktoś umarł i mi ulzyło ze to o włosy chodzi jednak tylko. ..chociaz w sumie to tez powazna sprawa jeszcze jak je chodowałas tyle czasu...znam ten bol-po wyjsciu od fryzjera Ale nie martw się włosy troche odzyja i odrosnaCytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Daj znac jak coś wypatrzycie z TZ![]() U mnie tez remonty były-malowanie scian, zmienianie dachu, malowanie okien a potem sprzątanie.....ale juz juz prawie konczymy ![]() Miłego dnia
|
|
#742 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
. Ja tylko na chwilę,u mnie dobrze,chociaż ostatnio niewielkie zgrzyty z TŻ-tem są ... no ale ogólnie to za szybko te wakacje lecą,już prawie połowa sierpnia ... Miłego dnia
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#743 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. Pewnie, że korzystajmy, póki jest z czego ; D /A u mnie bardzos ładnos pogods, dla mnie wręcz idealnos ! Cytat:
a może im akurat tak pasuje i nie narzekają ? Ludzie są różni, ja np. po jednym dniu takiego 'śmieciowego jedzenia' opamiętuję się i na drugi jest już ok, a co dopiero mówiąc o jedzeniu takim na codzień - ja bym nie dała rady . A one przecież mają lustro w domu i widzą jak wyglądają . A ja zaraz zmykam na obiadek, trochę powizażuję jeszcze i odwiedzić dziadka bo coś znów się źle czuje. Później spotkanie i wieczorem prawdopodnie na jakieś zakupy spożywcze i coś tam do remontu rodzicom potrzebne Więc nie narzekam na brak zajęć.
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pokój wygląda jak pobojowisko
![]() czekam na to biurko czekam i se chyba jeszcze poczekam , a jak dzis go nie przywiozą Wiec poza bałaganem u mnie nic nie słychać ![]() Tz wrca jutro wieczorem, ale w ogóle nie pisze, chyba tam zasiegu nie ma
|
#745 |
|
Raczkowanie
|
cześć! można dołączyć do plotek?
![]() widzę, że nie tylko u mnie remonty. w sumie to dopiero początek, ale tego jest tyle, że szok! kurczaki, chciałam każdej z Was odpisać i nie nadążam przepraszam więc.
|
#746 |
|
Zakorzenienie
|
cher - Witaj
'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. '' |
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
możecie mnie udusić :P bo jestem już tutaj dosyć długo [znaczy się trochę] i nigdy nie miałam odwagi, żeby jakoś tak się wkręcić.. ale dużo czytałam tego co piszecie.
swoją drogą właśnie zaserwowałam mojej rodzince te placki wieśniakowe. są w siódmym niebie!
|
|
#748 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie dawno żadnego remontu nie było i nie zapowiada się na takowy. chociaż rodzice przebąkują coś o zmianie wystroju kuchni, ale to raczej odleglejsze plany. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|||||
|
|
|
#749 |
|
Rozeznanie
|
Witaj Cher
hehehe ja tez pamiętam ze pare lat temu chyba ze 3 miesiące obserwowałam wszystko zanim postanowiłam się odezwać
|
#750 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To taki pech. Jak nie było zadnego faceta to nie było a teraz jak w jakims filmie zjawiło sie ich 8 :eek: o zgrozo namietnych wielbicieli :o innych kumpli nie wliczam. Cytat:
Cytat:
Fajnie ze u Ciebie dobrze :ehem: a z jedzeniem to :jupi: Cytat:
Moze na aukcji faktycznie cos ciekawego zobaczyciee:cmok: Cytat:
Cytat:
A powiedz mi,oplaca sie sprzedawac te ksiazki? :-p Co do tych dziewczyn...to wiesz jak dla mnie to jest normalne. Kazdy ma prawo jesc co im pasuje. No chyba ze potem placze cały czas jaki gruby nie jest. CO innego jak ktos sie akceptuje. Bo lepiej jest miec troche kg wiecej niz siedziec w Ed:cool: Cytat:
Cytat:
placki wiesniakowe rodzince?:eek: Ja bym sie chyba nie odwazyla...zaraz by bylo ze znowu jakies chude paskudztwo im podaje:-p |
||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Dietetyka
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

ten na dole tez ladny, aczkolwiek jest zdecydowanie bardziej bogaty
jeszcze teraz mi troche niedobrze i ogolnie najchetniej schowalabym sie pod kolderke... 

mam nadzieje,ze ede ladnie wygladala...
Wizyta w połowie września
)
a tu siniak, bo się obiłam o szafkę, a tu zadrapanie, bo przewróciłam się na rowerze, a tam szrama, bo gdy obierałam ziemniaki, nożyk mi spadł. xD poważnie, taka sierota ze mnie. :P 

wiem ze przed ślubem to troche nie normane było by sie choc troche nie stresowac,ale postaraj sie podejsc do tego z usmiechem
tzn tak się załamały tylko, ja nie wpadłam do wody, ale możesz sobie wyobrazić, ile śmiechu mieli obserwatorzy. no, kurdesz, a wcale nie byłam taka ciężka wtedy..