![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
naiwność naiwność wszystko naiwność
i zajrzałam sobie w oczy, tam gdzie życie wciąż się toczy Chciałabym zjeść każdy kawałek wspomnienia o Tobie nie da się żyć, zwariuję jak nic "Kobiety mają siłę, która zadziwia mężczyzn. Uśmiechają się, kiedy chcą krzyczeć, śpiewają - kiedy chcą płakać, płaczą - kiedy są szczęśliwe i smieją się - kiedy są zdenerwowane"
#722 |
Raczkowanie
|
Miłość to tylko chemiczna reakacja zachodząca w mózgu pod wpływem zwiększonej ilości fenyloetyloaminy.
#723 |
Gość
|
Choć wiem że i tak już nie wrócisz .. ale wciąż mam tego miśka na łóżku.
Sentymentalnie za Tobą tęsknię |
![]() |
![]() |
#724 |
Raczkowanie
|
Ważniejsze od ludzi są dla ciebie rzeczy i pieniądze. Ale i tak cię Kocham
chciałam Cię ściskać, smyrać i miziać . z.j.e.b.a.ł.e.ś . pamiętam skryte myśli i moment w którym łatwiej byłoby zgasnąć . myśl przez głowę przeszła że czekają mnie głowy zawroty, intuicja podpowiada że wpakuję się w kłopoty.. mimo wszystko nie zasługujesz na miano pozbawionego uczuć s.k.u.r.w.y.s.y.n.a. z byle powodu wybiegam z domu w nerwach . .
#725 |
Zadomowienie
|
inspiration91 :
niech żyje woooolność, wolność i swobooooda ! 'dozwolone od lat 18 ' yeah ! happy b-day to me ! 18 lat temu dołączyłam do świata wariatów. ;D od dzisiaj per pani się do mnie zwracaj bejbe. ;D I'm eighteen and perfect. xD od dzisiaj imprezuje legalnie. ; ) (z wizażu chyba) _________________________ __ sto tysięcy dni nieskończonego szczęścia Do zobaczenia chwilom, które były, teraz ich nie ma. zbyt dosadnie - tylko tak umiem, wybacz znamy swoją prawdę, nie zamieciesz jej pod dywan ale zapewne świadczy to o tym ze niedostępność przyciąga odczuwam szczególny brak nic nie mów chyba, ze możesz ulepszyc cisze Jednym słowem - chaos niekontrolowany.
#726 |
Rozeznanie
|
BrillanteAstro5 & jOlsko & magda1706 - bierzcie ile chcecie.
![]() xinnaodciebiex - przepraszam z całego serducha, ale tym razem nie pomogę. ![]() ![]() _____________ każde z nas ma prawo na swój własny świat. idę ulicą, trochę spieszę się do zwyczajnie żadnych spraw. w półkroku nagle zatrzymuje mnie myśl, która w serce wbija nóż. jestem martwa, bo rozumiem, że właśnie pokochałam Cię kiedy Ciebie nie ma już. Twoich słów ołowiany smak nagle tuż pod językiem mam.
#727 |
BAN stały
|
Z głową w chmurach. otuleni marzeniem, przesiąknięci szczęściem na wylot, szukamy siebie we wzajemnych spojrzeniach.
W źrenicy mej się odbijasz. Strefa kwarantanny. Can You be my fuckin' love? | Możesz być moją pieprzoną miłością? Edytowane przez defraudacja Czas edycji: 2009-08-29 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#728 |
Raczkowanie
|
modlitwa kobiety przed posiłkiem: "i spraw, Panie Boże, by te wszystkie kalorie poszły w piersi !"
![]() Moje serce, kiedyś niczym śpiew słowika, dziś - zakurzona pozytywka wygrywająca ciągle tę samą melodię. Scenariusz mojego życia musiał być bardzo wyczerpujący dla tego, kto go pisał. Ostatnią rubrykę o nazwie "miłość" zapisał tak niewryźnie, że do dzisiaj nie wiem, czy po dwukropku jest napisane "kocham", czy "to cham".
#729 |
Raczkowanie
|
Michał kocham Cię / Tomek wczoraj było cudownie / Jestem u Bartka
- Tęsknię za tobą. - Mam to w dupie. ze łzami w oczach ale i z uśmiechem na twarzy wysyłanie ... wysyłanie ... wysyłanie ... wiadomość nie została dostarczona . On wierność jej obiecał za cenę dziewictwa.. czasu z Tobą nie da się z niczym porównać . .
#730 |
Zadomowienie
|
![]()
Doświadczenie zdobywamy przez popełnione błędy.
Im więcej błędów mamy na swoim koncie tym jest mniejsze prawdopodobieństwo popełnienia ich drugi raz.. Już zbyt wiele się stało, co się stać nie miało, a to, co miało nadejść, nie nadeszło.. Nie widzę tego, w co wierzę, nie wierzę w to, co widzę... Jak wiele musimy powiedzieć, by nas słyszano w chwili, gdy milczymy..? No widzisz,co się stało z nami? Snujemy się teraz innymi drogami... Niech nie będzie wszystkiego, gdy Ciebie mam nie mieć. _________________ [Prawodpodobnie z wizaż'u.. ![]()
![]() |
#731 |
Zakorzenienie
|
nikt nie wie jak to jest gdy ktoś Ci zamknie drzwi .. codziennie rano wstaje po to by dla Ciebie coś zmienić . nawet nie myśle co by było gdyby Ciebie nie było . wróć i zostań ze mną na zawsze . napisze Ci kiedyś jak bardzo mi żal tamtych pięknych chwil.. Skarbie , ja zniose wszystko tylko musze czuć że mnie kochasz! sprawię , że będziesz chciał o mnie zapomnieć , ale nie będziesz umiał ; ] Ty zaczniesz pięć razy , a ja raz skończę!
![]() |
#732 |
Zakorzenienie
|
Nie , z serialu 'alf' .
![]() W rzeczywistości ciągłej sprzedaży gdzie być przestaje cokolwiek znaczyć . Good day my angel. I'll greet you black & white. What do you want more? The day is too short and the night belongs to us. I znów mój duch połyka lęk. Jak martwy człowiek wchłaniam śmierć. welcome to my own doubt and doubt. /Witaj w moich prywatnych wątpliwościach.
#733 |
Zakorzenienie
|
Nie wierzę w uśmiech który pozostawiasz, kiedy odchodzisz daleko i mowisz żegnaj. Czy to takie trudne dać mi to czego potrzebuję? Gdzie jest Twoje serce? |
![]() ![]() |
![]() |
#734 |
Raczkowanie
|
`Chcę poruszyć Cię,
Chcę Ciebie dotknąć , pocałować . Chcę Cię mieć za zawsze, Chcę się Tobą opiekować. Chcę byś wciąż na mnie polegał, Chcę być Twoim przyjacielem. Chcę byś kochał mnie za zawsze, Czy wymagam za wiele... .
#735 |
Raczkowanie
|
"Nieskończona rozpacz nie istnieje,
nadchodzi z pierwszym momentem wielkiego smutku, gdy jeszcze nie wiemy, co znaczy cierpieć i być uzdrowionym, rozpaczać i odkryć nadzieję"
#736 |
Raczkowanie
|
![]() Przepraszam, za nieodpowiadanie na prośby, ale brak czasu no i weny, będę tu do Was zaglądać bardzo często, ale nie zbyt często, będę się wypowiadać, niedługo rok szkolny, więc same rozumiecie....
Popyt na koty, czarne i białe. Gorzkie i niedopasowane. Domykajcie sine powieki, śliną przykrą, potem palącym. Dławię się. Samotnością. Smutkiem. Bólem. Znowu zbyt szybko uwierzyłam. Wiesz w co nie wierzę? Że ryba nie ma ości, i Mi(ł)OŚCI też nie ma. Wcale.
#737 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny... Chciałam się z Wami pożegnać tak oficjalnie na forum opisowym, bo pożegnałam się tylko w wątku zapoznawczym, a wiadomo, że każda z Was się tam nie udziela... niestety to mój ostatni post nie tylko w tym wątku, ale na całym wizażu... Wiadomo, od wtorku szkoła, ja w poniedziałek wyjeżdżam do internatu, tam nie będzie dostępu do internetu, przypuszczam, że nawet komputerów tam nie ma, choć ucieszę się, jeśli będą...
![]() ![]() ![]() ![]() _________ Spokojnym, wolnym krokiem, oddalam się w kierunku drzwi. Mam jeszcze nadzieję, że mnie zatrzymasz... Kiedyś zatęsknisz, ale mnie już nie będzie. nie będzie żadnych powrotów. Patrzymy sobie w oczy, skupieni, między nami tylko cisza. Cisza, którą tylko czasami przerywa dźwięk spadających na podłogę kropel. Słonych łez... Jestem normalna, tylko Ty tak na mnie działasz. . żegnam, Skarby... ![]()
#738 |
Raczkowanie
|
Moja duma - wstrętna, skulona
parszywa suka nie pozwala mi wstać i biec do Ciebie. Stłukł się poranek pękło serce rozprysły okruchy filiżanki obietnice zachorowały na grypę jednym słowem nie stało się nic istotnego dla ludzkości. Cóż ja - dalej żyję pod narkozą twojego oddechu. i jakoś tak nagle.. Ciebie mi się zachciało. < 3 Chcemy się mylić, by stłumić własne serca. // Eldo
![]() |
#739 |
Raczkowanie
|
czego chcę w łóżku nie ma związku z toobą , bo w związku z tobą nie widzę się wcale.!
jedyne co zaliczasz w rezultacie to chodnik.! weź połknij to co chciałeś do mnie wypluć.! z dnia na dzień traCę Cie . czaisz ? Znów napisał 'Elo mała ! . zamiast witaj gwiazdkO <3 . Uważaj maleńka bansujesz na krawędzi. .
#740 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ; * dziękuję za wszystkie pochwały, fajnie czytać coś takiego, bo myślałam, że nikt już o mnie nie pamięta, a tu proszę.. ![]() ![]() Wy wiecie, że to odwzajemnione ; * _ popielniczka wypełniona po brzegi, siedzę nad nią jak nad relikwią. jak kiedyś nad twoim zdjęciem. kiedyś mówiła o czym marzy, nagle zrezygnowała ze wszystkiego. szczęście stanęło mi w gardle. dławię się nim, jak wczorajszym piwem. chodź ze mną, rozbijmy 104754402374237 luster. ot tak, żeby sprawdzić, czy można mieć większego pecha. rozchorowałam się z zazdrości. cieknie mi nosem, spływa gardłem i emanuje każdą możliwą częścią ciała. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#741 |
Raczkowanie
|
Każda minuta bez Ciebie wydaje się być godziną, a każda godzina z Tobą mija tak szybko jak minuta.
Jeszcze parę minut temu, byłeś dla mnie wszystkim Zabiorę cię do takiego nieba, gdzie nawet anioły grzeszą Potrzebuję miłości i uczuć prawdziwych, ale wolę nic nie mieć, niż mieć coś na niby. ...umiera w Nas niechciana miłość. Duszę okrywa cień, serce zimne jak lód, a życie przepełnia chłód. Zostawiłam Go, by gonić za mrzonką i straciłam Jego ślad. A teraz już wiem, że to On był wszystkim, czego pragnęłam. Teraz jestem tu, szukając Go od nowa - odszedł. Czy Pan Go widział? Niech Pan Mu powie,że zawsze Go uwielbiałam i nigdy nie zapomniałam. Czym jest miłość? - Przesłodzoną nienawiścią... Niby kocham, ale tak naprawdę nienawidzę... Niby potrzebuję, ale tak naprawdę nie ma do czego. Jedyne czego dziś pragnę to jak najszybciej zapomnieć o Tobie. Umieram z tęsknoty mimo, że stoisz obok. Ty mnie ranisz, ja Cię kocham.
nasze oczy są na wpół przymknięte niczym umierające nieba — postarzał się księżyc. noc już nie będzie czuwała. zaledwie mnie sobie przypominasz. dokąd mam iść z moim sercem ? Już zapomniałam czy jeszcze o Tobie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#742 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
dziękuję wam bardzo! ![]() ![]() ![]() kradne wszystkie i z dumą bd je dawać na opis na gg i na fbl. hehe. ![]() _____________ Tylko Ty jeden wiesz, co w mym sercu dzieje się.. Pragnę odnaleźć drogę do Ciebie. Ja będę , będę ufała Tobie. Znalazłam Cię, stałeś nad przepaścią górską . . . sam! od teraz jest taki spokój w sercu mym. chcę mieszkać w każdej myśli twej. na szczytach gór i nad morzem szukam Cię. __________ www.nieedlaciebiee.fbl.pl
|
||||
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Przyczajenie
|
Łaaa.. dołaczam do was !
![]() `.. i każdy paznokieć innego koloru
` spoglądała w niebo i co? widziała Jego... -Kocham Cię.. -a co robiłeś, gdy ja Ciebie kochałam ?! I wanna fly, fly, high.. with You baby ! ;* Naiwna.. Life goes on... / Życie biegnie dalej... Każdy swoje 10 minut ma ! a co ! Okłamujesz mnie. Okłamywałeś wcześniej.. i będziesz okłamywał.. ` I nagle Ty, stoisz dziś w moich drzwiach.. ` Pomyłka, na którą sama się zgodziłam.. Edytowane przez lollowitka Czas edycji: 2009-08-29 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
Toogether93 - kochanie, będę tęsknić niesamowicie! wracaj jak najszybciej. i oczywiście, że będziemy pamiętać myszko!
![]() wiara odnaleziona w wiatrach. wszystko, co mamy uczynić to zasięgnąć prawdy. to nie jest jakiś cholerny wstyd. kochanie, to nie jest gra dla zabawy. nie pozwól, by Cię to zdołowało, spójrz na mnie - czy nie wygląda na to, że wiem co mówię? mów do mnie, pozwól mi być tą jedyną. mogłam to naprawić. już dłużej tego nie zniosę. moje serce słabnie, nie staje się silniejsze. sprawiasz, że tak bardzo się denerwuję, w mojej głowie wiruje.
' Czasami jest tak, że brakuje nam czegoś, ale sami nie wiemy czego. w poszukiwaniu pożądanego elementu, gubimy bezpowrotnie malutkie chwile, które spajając się w całość tworzyłyby jeden wielki ogrom szczęścia.' |
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Raczkowanie
|
I teraz dotykam jego obojetności, to tak jakbym trzymała ręke na rozpalonym żelazku, nastawionym na bawełne. I trzymam tą ręke mimo że skóra już odchodzi, w nadziei, że sie myle, że to nie prawda.
#746 |
Raczkowanie
|
skur. wiona? popatrz w lustro
Wpisałam w google hasło ‘Średniowieczne tortury’, ale nawet w średniowieczu nikt nie potrafił wyrządzać krzywdy tak jak Ty.. - Co mam zrobić żebyś mi wybaczyła? - Kup mi jacht. - Eeee... ale ... po co Ci jacht? - No jak mnie wkurzysz to sobie popłynę. Czasami mam ochotę wyrzucić telefon przez okno. Lub rzucić nim o ścianę. Lepiej myśleć, że nie dzwonisz z powodu zepsutego telefonu niż, że o mnie zapominasz.. ja pysk sobie wycieram twą śmieszną osobą Wiem jak boli cisza w odpowiedz na wołanie brakuję zrozumienia - bez sensu jest czekanie.
#747 |
Rozeznanie
|
Toogether93 - nawet nie wiesz jak bd tęskniła.. ale trzymam Cię za słowo, że wrócisz.
![]() ![]() ________ Gdy całujesz moje usta,
oczy patrzą tak nieśmiało. Dłonie płyną po mych piersiach, a ja ciągle szepczę - mało! Wnikasz w przestrzeń zapomnienia, czas zatrzymał się w oddali. ...Nagle fala uniesienia... - my płyniemy na tej fali! Spojrzeń swoich, ust spragnieni, uciekamy wciąż ku sobie. W jedno ciało zespoleni, zawieszeni w chwil pustkowie. Otaczamy się czułością, blaskiem oczu rozkwitamy. Przyodziani szat nagością - słodką miłość odkrywamy.
#748 |
Raczkowanie
|
delikatnie smutna, subtelnie zdruzgotana... Mam nadzieję, że na mnie czekasz.Ja już biegnę. Całe moje dłonie przesiąkły jego zapachem <3 I na łące kwiatów, wydeptać ścieżkę szczęścia... My. Nasze szczęście, chce to czuć zawsze. Zaopiekuj się mną, nawet gdy powodów brak, mocno tak. tylko teraźniejszość ma wpływ na nasze życie. zwyczajnie cię potrzebuję. To są sny? Czy prawdziwy Ty? dorastam do myśli, jak bardzo pusto mogłoby być bez Ciebie. Pomyślała z goryczą, że pewnie by się roześmiała, gdyby nie czuła się tak straszliwie opuszczona. pachniała mydłem migdałowym. i żeby był przy Tobie taki ktoś kogo nie zniechęci droga.
#749 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() trzymaj się maleńka ;* ______ zapachniało mi Tobą -Dlaczego ciągle się na mnie patrzysz? - Bo boję się, że jak spuszczę wzrok, to Cię zgubię... Może istnieć sto sposobów komunikowania się we współczesnym świecie, Bo wiesz, nieważne czy to prawdziwa miłość, szalone zakochanie, totalne złudzenie, czy moglibyście być razem do końca życia, czy tylko przez dziesięć minut- boli tak samo, kiedy ktoś ci to odbiera. Bo tak samo umiera nadzieja. A nadzieja jest zawsze prawdziwa.ale nic nie zastąpi ludzkiego spojrzenia. Kiedyś. Kiedyś będzie za późno. Kiedyś - najgorsze słowo. Edytowane przez zabuus Czas edycji: 2009-08-29 o 13:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Gość
|
Toogether93 - maleńka dobrze być przez Ciebie okradaną, wiesz że zawsze będę na Ciebie czekać myszko i nigdy a to przenigdy Cie nie zapomne!! Dzięki Tobie powracał mi uśmiech na twarz gdy miałam zły humor.Wracaj do nas jak najszybciej !!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daj mi dłoń, bez Ciebie życie traci sens Dzień za dniem, Twoje serce bije wewnątrz mnie Wiem, że mam Cię dla Ciebie warto starać się kilka lat ale też ten sam rozkoszy marzeń kocham tak Czekam na Ciebie czekam tu, kilka set mil ale wiem, że znów zobacze Twe oczy, usłysze szept jakbyś była obok mnie Twój zapach Twój zmysł Twój urok to dla mnie mit ![]() A teraz Ty odwracasz wzrok.. Stoję w kałuży mam całe mokre buty, ale robie to dla Ciebie.. Może minął już rok ale ja wciąż pamiętam.. Wiesz że chciałabym wiedzieć o czym teraz myślisz.. Myślami odpływam razem z Tobą by się cieszyć choć to tylko chwile które zaraz pójdą w niepamięć ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:54.