|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#721 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 4-JESIENNO- ZIMOWE ROZDWAJANIE
Cytat:
Kropcia a nie bierzecie kaucji za wynajem?U mnie w miescie prawie wszyscy biora kaucje 5-6 miesieczna w razie czego pozniej zawsze jak ktos kogos własnie tak zrobi to ma sie na zaległe rachunki itp ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Nadius widze ze jestes dostepna przez wiekszosc dnia a słowka z nami nie zamienisz... a moze jakies focie brzuszka?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#722 |
Raczkowanie
|
Kachula, bo kompa nie wyłączam
![]() ![]() ![]() Kachula, strasznie Ci współczuję tych wyjazdów TŻ .... ale trzeba być dobrej myśli, na pewnie synuś poczeka i wszystko będzie dobrze ... |
![]() ![]() |
![]() |
#723 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No mam nadzieje ze malec zaczeka na tatusia ![]() Fajnie ze mozesz rodzic sn,ja tez musialam okuliste załatwic bo tez mam wade wzroku ale na szczescie tez moge rodzic sn wiec fajnie A jak u Was remoncik?juz skonczony czy nadal walczycie?
http://abcslubu.pl/suwak/11_08_2007_7_1_2002_66.png ![]() ![]() ![]() Mateuszek jest z nami od 03,11,2009 ![]() ![]() ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911031762.html Odchudzanko od 28,01,13 Jest mnie mniej o 19,5kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#724 |
Zakorzenienie
|
Ja spać idę, bo już ledwo na oczy widzę
![]() Dobranoc ![]()
#725 |
Zakorzenienie
|
Dobrej nocki ja tez zmykam do kuchni troszke posprzatac bo i tak czuje ze nie zasne
Do juterka mamuski i nie rozdwajac jeszcze mi sie
![]() ![]() |
![]() |
#726 |
Zakorzenienie
|
no i chyba Adrian cos zlapal
![]()
#727 |
Zakorzenienie
|
Oj biedny Adrianek oby szybko przeszło ![]() ![]() A ja mialam kuchnie sprzatac a ze po drodze do kuchni mam pokoj malego to zagladnełam w pierwszej kolejnosci tam i ubralam łozeczko,pozniej przepakowalam sobie torby do szpitala teraz mam osobna dla mnie i osobna dla malego,powyciagalam ciuszki,jeszcze raz je poukladalam,poczytalam wszystki ulotki od kosmetykow i nawet nie wiem kiedy ta godzina stukneła wiec juz czas na leżanko i spanie a kuchni nadal nie posprzatałam,w sumie mam czysto ale i tak chce ja wyszorowac i tak odkladam to z dnia na dzien i ciekawe czy do porodu sie wyrobie ![]() ![]() Dobranoc mamuski do rana/poludnia
![]() ![]() |
![]() |
#728 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Domiśliczny ten twój brzusio Dziewczynki a ja jestem załamana ![]() Byłam wczoraj w szpitalu bo nie mogę chodzić- ale nie tak jaki kiedyś mnie krocze bolało i z trudem stawiałam kroki-teraz nie jestem w stanie dojść do łazienki- "chodzę" po ścianach i wyję albo tż mnie nosi. lekarz powiedział ze rozchodzi mi sie spojenie łonowe i mam przyjechac w pon do szp zeby moj lekarz zadecydował o rozwiazaniu- w tym wypadku tylko przez cc. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#729 |
Zakorzenienie
|
Dziendobry
![]() ![]() ![]() ![]() Malinkowspółczuje Ci Kochana ![]() ------------------------------------------------------------------------ Kochane ja sie teściową nie przejmuje ,mam ją gdzies...moje dziecko i nie ona decyduje ![]() ![]()
#730 | |
Zadomowienie
|
witam mamusie,
Wrocław dzisiaj zamglony, deszczowy, zaspany... liczyłam na to, że wybiorę się na jakiś poważniejszy spacer, ale coś mi się zdaje, że ponadrabiam zaległości książkowe ![]() Kachula, ja to cie podziwiam, żeś się zaparła, że nie rodzisz bez Tz... NO I TRZYMASZ FASON ![]() dzisiaj miałam okropnie głupi sen. Jestem u gina na badaniu, a gin do mnie: "-Pani już waży 101 kg, trzeba przejśc na diete... -ale Panie doktorze ja już jestem na diecie cukrzycowej, tyle sobie odmawiam, z czego muszę jeszcze zrezygnować? -musi Pani przestac jeść, albo podczas porodu trzeba będzie urodzić żołądek..." ![]() hahahahaha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ...a z tym mieszkaniem, jacy ludzie potrafią być to się w głowie nie mieści i brakuje wulgaryzmów na takie zachowania... kradzież na policje zgłosić i jeszcze odszkodowania od nich za poniesione straty się domagać !!!! ![]() Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-10-23 o 07:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#731 | |||
Zakorzenienie
|
Witam z rańca
![]() Nocka przespana, tylko mnie lewe biodro strasznie boli ![]() Ten ostatni miesiąc ciąży rzeczywiście jest najbardziej uciążliwy ![]() Mam nadzieję, że sie Księciunio jednak nie rozchoruje ![]() Cytat:
![]() Do poniedziałku musisz jakoś wytrzymać ![]() Może Ci lekarz przyspieszy to cc? Cytat:
![]() U mnie też pogoda kiepska. Ja się pytam, gdzie ta złota polska jesień ![]() Cytat:
![]() Ja bym też musiała najpierw urodzić żołądek ![]() Odkąd mi się brzuchol obniżył i mam więcej miejsca w żołądku, to cały czas głodna jestem ![]()
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2009-10-23 o 08:06 |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#732 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#733 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie martw się kochana, będzie dobrze, Twój lekarz na pewno nie pozwoli zrobić Ci krzywdy ![]()
![]() |
#734 | ||
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Hmm... jeśli to rzeczywiście prawda z tym wyliczaniem terminu porodu na podstawie pierwszych odczuwalnych ruchów dziecka + 18 tygodni to u mnie termin wyszedłby na 24 listopada - czyli trzy tyg. wcześniej niż wg USG... Ciekawe... Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#736 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() nawet mi sie humor na chwile poprawił ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#737 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() U mnie też dziś pogoda nie za ciekawa,chłodno jest i jakaś taka mżawka pada.Ogólnie nieprzyjemnie na dworze, własnie wróciłam od lekarza-zapaliłam sobie świeczke zapachową, zrobiłam herbatke,włączyłam kompa i się relaksuję ![]() Ze mną i dzidzią wszystko w porządku, tzn. oprócz tego ze mam troche za mało żelaza-ale i tak wyniki lepsze niż miesiąc temu, także idzie ku lepszemu ![]() Xpressja ![]() ![]() Kropko współczuję sytuacji z lokatorami. Ni tylko takich ![]() A masz może ich adresy z Poznania??jeśli tak to może po nazwisku znaleść numer telefonu do rodziców i spróbować się skontaktować. Malinko, wiem,że nie jest Ci łatwo ale bądź dobrej myśli.Wszystko będzie dobrze,trzymam kciuki za Ciebie. Edytowane przez minnie Czas edycji: 2009-10-23 o 09:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
Dosyc dzis spokojnie na wąteczku /jak narazie
![]() ![]() Wziełam sie za wywalanie zbędnych rzeczy z pokoju ,troszke poprzemebluje i już na początku listopada rozłożymy łóżeczko ![]() ![]() Mam nadziej ze szybko sie wyprowadfzimy tylko te beznadziejne długi wrr,będe sie starała jak najszybciej spłacić !!!bo juz powoli mam ochote łeb siostrze xxxxxxxx
#739 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane mamuśki
![]() Przede wszystkim ogromne gratulacje dla Magdy ![]() ![]() ![]() Czyli jednak chłopak ![]() Ja dziś w o niebo lepszym humorze. Widocznie hormonki zagrały mi wczoraj na nosie ![]() Nadrobię was później, bo muszę się teraz zając trochę domem, bo kurz po kątach straszy ![]()
#740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#741 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczny brzuszek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kochane mamusie my wczoraj byliśmy dopiero o 22:00 na wizycie, bo było straszne opóźnienie. Ogólnie jest dobrze, KTG jest dobre i moje wyniki też, ale mam już 1 cm rozwarcia i jak to powiedziała moja ginka w ciągu 3 tygodni się uwinę ![]() Torba do szpitala już spakowana ![]() Czy któraś mogłaby podesłać mi listę numerów, bo nie mam żadnego, a jak się zacznię to napiszę do Was. ![]()
Jestem żoną ![]() http://s6.suwaczek.com/20090509570713.png Nasz mały skarb- Alicja http://suwaczki.slub-wesele.pl/200911054965.html Czekamy na Marysię ![]() http://suwaczki.slub-wesele.pl/20130427724853.html |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#742 | |
Rozeznanie
|
dzien dobry zaokraglone
![]() och ja ponownie mam dzien dop haslem "stuku puku, wiertarki, i na dodatek dzisiaj doszedl odkurzacz" nie wiem gdzie sie podziac, elektrycy (4 chlopa) wierca, budowlancy(3 +1szef stojacy nad nimi) kuja, hydraulik(tylko 1) przycina jakies rureczki, a sprzataczka miedzy nogami (moimi) z odkurzaczem ![]() OSZALEJE!!!! ![]() i powiedzcie mi jak tu sie skupic na cwiczeniach i masazach krocza???? ![]() ![]() ale poddenerwuje was: pogode mam piekna 25 c, slonko daje ![]() ![]() minnie - super, ze wszystko z wami w porzadku ![]() xpressja ![]() ![]() ![]() kropcia - to ci chamy - za przeproszeniem. mam nadzieje, ze ich dorwiecie i "niunke z zenkiem" nauczycie jak sprawy sie zalatwia. malinko- ty biedaczku, uwazaj na siebie. brombi- komoda juz jest, lozeczko, wozek i laczki wiec gotowa juz jestes! jaki tam termin wybralas??? piatek 30? a to chyba termin kachuli a ty na dzien przed??? a z tymi ruchami dziecka i 18 tygodniami po i porod w moim przypadku sie nie sprawdza, ja juz powinnam byc po porodzie, wedlug tych obliczen mi przypadl na 21 pazdziernika ![]() ![]() i tak mie sie wydaje, ze niezapowiada sie szybko ![]() ciekawa jestem ja gucia no i sexy sie nie odzywa ![]() ---------- Dopisano o 12:30 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Cytat:
oooo gucia dobrze, ze jestes ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#743 |
Zadomowienie
|
Revenne u mnie też cm rozwarcia więc też urodze pewnie wcześniej ale oby do 36tc czyli jeszcze 3tyg musze się oszczędzać
![]() Madziu gratuluje synka miłe zaskoczenie ![]() Kropko współczuje ludzie są beznadziejni, mam nadzieje, że zapłacą wam za wszystko ![]() Malinko trzymam kciuki będzie dobrze. Katekatee super poród tylko pozazdrościć Gratulacje synusia Coś spać mi się zachciało ide kawki sobie zrobić ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/zpbn8rib6zl5m7dt.png http://www.suwaczki.com/tickers/zrz6x1hpl35ubozv.png Edytowane przez Maria2008 Czas edycji: 2009-10-23 o 10:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#744 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
widze, ze i u ciebie zbliza sie godz "p", brombi robi "dokladna" liste porodow wiec musisz sie zglosic do niej bo nie iwem czy sa jakies wolne terminy na 11??? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#745 |
Zadomowienie
|
bo widzicie, ja się tak porodem przejmuję !!!!
![]() ale najlepiej jak się obudziłam to pierwsze pytanie do meża.... czy ja przypadkiem nie jestem za gruba ![]() biorę się za prasowanie i mam nowe odcinki gotowych na wszytsko także pogoda mi nie straszna, ale nie bede ukrywac,zaharia , że jak czytam o 25 stopniach u ciebie i patrze za oknotp zazdrość mnie bierze okrutna ![]() buzka! Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-10-23 o 10:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#746 |
Zakorzenienie
|
Ale tu dziś cisza
![]()
#747 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a ja cos mialam noc do dup.. ![]() ![]() ![]()
![]() |
#748 | ||||
Zakorzenienie
|
Ja się dzisiaj nie lenię przed kompem, tylko włączyłam drugi bieg
![]() Chałupkę ogarnęłam, pranie zrobiłam i właśnie wyjęłam jabłecznik z piekarnika ![]() Jeszcze koleżanka może wpadnie, więc zapowiada się całkiem przyjemne popołudnie. Cytat:
![]() Cytat:
![]() A to Wy jakiś remont na dużą skalę robicie chyba, bo to już dość długo trwa? Kochana, masz może jakiś sprawdzony przepis na musakę? Bo za mną chodzi od kilku dni, może bym zrobiła jutro? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#749 |
Zadomowienie
|
Dziekuje kochane za wsparcie
![]() Ja cały czas w pozycji leżacej chciaz i ta jest średnio konfortowa...W domu tyle rzeczy do zrobienia a ja nic nie mogę zrobić ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() A u mnie dzien do dooopy, dopiero wstalam. Rano z Tz wstalismy, on robil nam sniadanie a ja mu kanapki do pracy. Z kuchni do pokoju mam taka wnęke i Tz robil tam herbate, a prosilam go tyle razy, ze od tego ma stól. I wylal herbate goraca, rozlalo sie to do pokoju, sciana jak w melinie jakas, zaczelo to wszytsko sciekac myslalam, ze go ![]() ![]() Tak mnie tym wkurzyl, ze szok!poszedl do pracy, ja nawet nei odbieram teraz jak dzwoni. Nie wiem tylko jakim cudem ale ta sciana wyschla...nie ma sladu, chyba przez te moje nerwy sie przestraszyla ![]() Kurde jakby to nie wyschlo tylko takie plamy sciekajace zostaly to trzeba byloby malowac:/ A potem poszlam spac i snily mi sie takie glupoty, ze szok. W lesie uciekalam a tam kroli, tylko krew i mieso i trupy ![]() Xpresja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:16.