|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
| Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
| Tak |
|
28 | 51,85% |
| Nie |
|
5 | 9,26% |
| nie myślałam o tym |
|
21 | 38,89% |
| Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#721 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
Milenkar20ja sie strasznie mecze na skakance i boje sie,ze mi lydki jeszcze bardziej urosna,a moze to bezpodstawne obawy?hm? ale moja ciotka skacze sobie 10 minut co drugi dzien,bo tego chyba joga z 20 minut co drugi dzien,no ale do tego,to prawie nic nie jje i jest chudziutka,wiec nie wiem czy to skakanka tak dobrze dziala
|
#722 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kazda z nas jest w innym wieku. Niektore to juz mamusie, inne nie. jedne pracuja, drugie sie ucza. A to co nas laczy to marzenie (REALNE ) o pieknej zdrowej sylwetce. Kazda kobieta w kazdym wieku, czy to mama, czy corka, czy babcia :P ktora chce zdrowo schudnac znajdzie tu cieply kacik dla siebie.. Co do basenu...hmm.. tez chce! i tez sie wstydze. do tego nauczylam sie plywac ze 2 lata temu Milenkar, mysle,ze skakanka jak najbardziej jest wskazana! Nawet gdzies widzialam watek dziewczyn, ktore pisaly wlasnie o efektach cwiczenia na skakance takze ja osobiscie polecam. Amedaheda, zgadzam sie - zbyt czesto tabsy bywaja usprawiedliwieniem na rozne grzeszki w jadlospisie! prawda, zatrzymuja nieraz wode w organizmie, ale litosci, ile tej wody tam sie utrzyma -2, 3 litry i juz.. hehe. ja mialam leczona torbiel i w 3 miesiace utylam 8 kilo ![]() brawo za (brak) batonika a za pralinke bic nie bede, bo maly grzeszek RAZ na jakis czas to nie grzeszek ... to nagroda za wytrwalosc. no, chyba,z e bedziesz sie za czesto tak nagradzac, to wtedy beda bęcki
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-02-09 o 18:25 |
||
|
|
|
#723 |
|
Raczkowanie
|
och chyba znalazłam sobie chętnego na walentynki
)ale zobaczymy w jakim będę stanie i zdrowotnym i w kwestii wyglądu;/ bo z tym drugim gorzej. |
|
|
|
#724 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
łojej, sie dzis tu niezle zaaklimatyzowalam. ![]() no coś Ty! skoro jest chetny to znaczy, ze nie ma co sie martwic o wyglad! moze to zabrzmi banalnie, ale jako kobieta jesli czujesz sie piekna i pelna seksapilu to tak wlasnie beda Ci inni ( w tym Twoj walentynkowy wybranek) postrzegac! Zatem w niedziele ladnie sie uczesz, podmaluj, usmiechnij i do boju!
|
|
|
#725 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze chciałam napisac posta i wam powypisywać przesłania a tu mi postów nie cytuje
![]() kardziejka no to Ci zazdroszczę ![]() ja walentynki spędzę sama jak zwykle i chyba zaczynam powoli oswajać się z tą myslą że sama również będę przez calutkie moje życie ![]() ![]() tata mnie dzisiaj kusił pączkiem ale odmówiłam
|
|
#726 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
?życzę Ci tego.Milenkar20 ja osobiście octu jabłkowego, ani podobnego kwasu nie stosowałam(no może oprócz cytryny), wiem natomiast, ze z octem to trzeba bardzo uważać, używać nie za często i nie w dużych ilościach. W styczniu jakoś był o tym program w TV rano( bo podobno moda na to naszła wśród kobiet, ponieważ stosują to niektóre gwiazdy) i przestrzegano, bo można krzywdę zrobić swoim wnętrznością i narobić sobie wrzodów. Dobrze się więc zorientuj w zalecanych ilościach. Podobnie działa podobno kiszona kapuchaA ja na "Majce"zaliczyłąm znów rowerek, brzuszki i zrobiłam porządny 25 min masaż TŻ, więc jestem mokra, a ma jeszcze szwagier sie na masaż dziś zgłosić, a ten jest jeszcze bardzie umięśniony, więc stratę dzisiejszych kalorii będę miała niezłą .A co do skakanki, to ja myślę, że działa podobnie do rowerka.No może na skakance bardziej cycki podskakują heh, ja mam za duże , więc o skakance nie chcę myśleć .
|
|
|
|
|
#727 |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie ja sobie przypomniałam juz co wam chcialam napisać
![]() że przed steperkiem i rowerkiem i skakanka trzeba zrobić sobie rozgrzewke bo wtedy łydki sie rozrastają i po również D:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#728 | |
|
Raczkowanie
|
kardziejka no to Ci zazdroszczę
![]() ja walentynki spędzę sama jak zwykle i chyba zaczynam powoli oswajać się z tą myslą że sama również będę przez calutkie moje życie ![]() ![]() tata mnie dzisiaj kusił pączkiem ale odmówiłam [/QUOTE]Martusia, no co Ty za bzdury kochana piszesz ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:54 ---------- Cytat:
Misialinana , no jeśli dobrz zrozumiałam to Kradziejka nie ma się martwić o swój wygląd?No ja się z tym zgadzam. Ale faceta to sobie oblukaj, wiesz, zacznij od butów(uwierz mi to wiele o nich mowi) no a jak bedzie okazja to zobacz czy celbulek w skarpetkach nie ma, bo jak są to umarł w butach ....nie wartodobra odwala mi ide na dymka, poźniej wrocę |
|
|
|
|
#729 |
|
Raczkowanie
|
Przylaczam sie do dymka
i popieram zeby patrzec na buty, to duzo mowi o kulturze osobistej 2 osoby, ja jeszcze patrze na dlonie i paznokcie..... powiem szczerze,ze dopiero w 25 roku zycia w koncu udalo mi sie wypatrzec tak mojego obecnego i 1 TZ, zreszta ja tez jestem jego 1 partnerka......to sie dobralismy Zaraz podam ten przepis na torcik
|
|
|
|
#730 |
|
Raczkowanie
|
hehe dobra
zapamietam sobie buty paznokcie i dlonie dzieki za rade... zobaczymy co z tego wyjdzie..a wyglad wlasnie bardzo wazny jest teraz! bo po antybiotyku wysypalo mnie przeokropnie!! |
|
|
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Dobra czyli podaje ten przepis na torcik
3 serki homogenizowane, oczywiscie jakies light, ok 0,4l- 1 serek 4 galaterki , najlepiej bez cukru owoce, oprocz kiwi!! Do kazdego serka dodac 1 tezejaca galaretke( rozpuszczona w polowie wody). Na wierzch dac sama galaretke i owoce (mozna takze dodac sparzone rodzynki, suszona zurawine i co tak nam bedzie pasowalo) I to tyle, smacznego. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#732 | |
|
Zakorzenienie
|
o juz cytuje
![]() ![]() fiolka ok ok juz będe grzeczna i bedę myslała cały czas pozytywnie ![]() ![]() Cytat:
![]() połączyły was te emocje ![]()
|
|
|
#733 |
|
Raczkowanie
|
a no i zadne zakochanie! absolutnie
po pierwsze za stary dla mnie;> chociaz zasada +20 ... po drugie znam do od niedawna i nie na zywo, wiec never ever z zakochania nic. ale kiedys poznac sie trzeba a walentynki to dobra okazja a tymbardziej ze kradziejka kradzieja nie posiada.
|
|
|
|
#734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#736 |
|
Raczkowanie
|
sam wyglada mlodo a kolega kolegi.. e tam.
dziewczeta kochane mam do was pytanko.. czy to prawda ze jakis tam wyciag z aloesu (podobno bardzo niedobry w smaku, ale mozna go dodawac do sokow i rozwadniac) dziala bardzo dobrze na utrate wagi i tradzik? ktos mi podpowiedzial o tym, sprawdzalam na necie no i rzeczywiscie cos tam pisalo... jak myslicie dziala?rumianek tez dziala gojaco... |
|
|
|
#737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja sama nie próbowałam ale wiem po innych że chwalili i ogolnie aloes ma działanie loecznicze w wielu schorzeniach D:haa tak za brata sie nie obrazi ![]()
|
|
|
#738 |
|
Raczkowanie
|
nieee... zaden brat zaden kolega:P a najlepiej to przeczuce sie na dziewczynki!!
ten aloes to chyba w anglii tanszy jest z tego co wiem. i chyba sobie go zalatwie... a co tam. |
|
|
|
#739 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
co do aloesu to ja wiem,ze na zaladek jest dobry, a jak na niego to moze i na tradzik bedzie ok. A z ciekawostek to wiem ,ze na szybki strzal do wc dobry jest sok z suszonych sliwek ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- A po ile jest w pl? sprawdzalas na stronach internetowych ze zdrowa zywnoscia? moze tam bedzie? A po ile jest w UK |
|
|
|
|
#740 |
|
Raczkowanie
|
ja na jutro sobie planuje maly dzien pieknosci:P z samego rana peeling kawowy
kapiel, pomocze pazurki w czyms tam z czyms tam:P i sprobuje ogarnac cos z ta cera;// a do popoludnia skakanka![]() ---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- w pl znalazlam cos kolo 125zl za niecaly 1l. siostra mi mowila ze w uk jest to sporo tansze nie wiem po ile... i w duzych butelkach 1l. |
|
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
a sprawdzałaś na allegro??
![]() ja jutro jak zwykle 20 minut treningu spalającego tłuszcz i do tego też ćwiczenia na brzuch, steperek i twister ![]() ale na początek mam zamiar sie wyspać
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
a coz to za trening? poszukam jutro jak bede miala wiecej czasu
|
|
|
|
#743 |
|
Raczkowanie
|
aloes jest cudowynym lekiem, tak twierdzi moja mama. wiem , ze ludzie nawet nalewki z niego robią ale jak i po co. Fajne działąnie natomiast mają maseczki z aloesu, albo jeszcze lepiej posmarować twarz czystym nieprzetworzonym aloesem, wiem.
|
|
|
|
#744 |
|
Zakorzenienie
|
kiedys kupowałam szejpa i z nim taka oto płytka była
![]()
|
|
#745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#746 |
|
Raczkowanie
|
chyba kupie sobie aloes w doniczce;d
|
|
|
|
#747 |
|
Raczkowanie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#748 |
|
Raczkowanie
|
O rzesz znowu sie rozpisałyście i po kolacji serek wiejski ze szczypiorkiem mniam... ale swiezo krojonym.
Po sniadaniu A6W jakos wyszlo Pisałyscie cos o tradziku moja siorka uczy sie na te jakas tam kosmetyczke tzn kurs ma i tam z kolei babka powiedziala ze codziennie wit. B6 przyjmowac doskonale poprawia cere i tradzik znika i na serio to dziala. Kradziejka to jak Ci sie uda z nim to niezla kradziejka męskich serc jesteś Ja to zawsze cos spiernicze na wejsciu wiec dlatego sama jestem i rowniez sama bede do konca życia Ehh szkoda gadac z reszta nawet nie chce bo zaraz mi padnie humor pozniej dolka zalapie i sie przez pare dni nie wygrzebie wiec nie chce.. i tak po tych walentynkach bede sie tluc z myslami chyba ze sie skupie na cwiczeniach xD ooo i to bedzie najlepsze xD
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
znikam spac stworki kochane
do jutra [pozno juz i ani ruszac jedzonka;>!]---------- Dopisano o 21:28 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- lepiej nie wspomne nic o swoich sercowych przygodach...
|
|
|
|
#750 |
|
Zakorzenienie
|
co do wdychania to widziałam dzisiaj faceta na rowerze co miał maskę na twarzy jak na ptasia grypę
![]() ![]() ![]() o to musze sobie kupić witaminę B6 może w końcu ona przyjdzie mi z pomocą
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.

Kazda z nas jest w innym wieku. Niektore to juz mamusie, inne nie. jedne pracuja, drugie sie ucza. A to co nas laczy to marzenie (REALNE
) o pieknej zdrowej sylwetce. Kazda kobieta w kazdym wieku, czy to mama, czy corka, czy babcia :P ktora chce zdrowo schudnac znajdzie tu cieply kacik dla siebie..
takze ja osobiscie polecam. 
a za pralinke bic nie bede, bo maly grzeszek RAZ na jakis czas to nie grzeszek ... to nagroda za wytrwalosc.

bo podobno moda na to naszła wśród kobiet, ponieważ stosują to niektóre gwiazdy) i przestrzegano, bo można krzywdę zrobić swoim wnętrznością i narobić sobie wrzodów. Dobrze się więc zorientuj w zalecanych ilościach. Podobnie działa podobno kiszona kapucha
.
, więc o skakance nie chcę myśleć
.
....nie warto