|
|
#721 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG, częśc XIX.
z innej bajki - Moja Biedroneczka. <3
- I'll write for him. Already last once. I promise ! - No ! Let him to miss after you. - Napiszę do niego. Już ostatni raz. Obiecuję ! - Nie ! Daj mu zatęsknić za sobą. You are not speaking already next day. Next minute.. second. I need sound your lips. Nie odzywasz się już kolejny dzień. Kolejną minutę.. sekundę. Potrzebuję dźwięku Twoich ust.
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2010-05-20 o 22:18 |
|
|
|
#722 |
|
Wtajemniczenie
|
i Ciebie nazwę gniewem, mszczeniem się Boga na mych schodach świadomości. |
|
|
|
#723 |
|
BAN stały
|
....
' co to znaczy kochać mężczyznę ? to znaczy kochać go na przekór sobie, na przekór niemu, na przekór całemu światu. to znaczy kochać go sposób, na który nikt nie ma wpływu. ' potyka się o własne marzenia . naiwnie wierząc, że on przyjdzie je pozbierać. pamiętasz jak mówiłeś, żeby byle do przodu . żeby byle razem ? więc czemu teraz kazujesz mi się cofnać w tył i wymazać wszytko, skoro miało być do przodu i razem ? cholera każda rzecz mi o Tobie przypomina . nawet mój cholerny ząb czy włos . jesteś z nimi w zmowie czy co ? .... |
|
|
|
#724 |
|
Przyczajenie
|
oo Jejku ;*
Wszystkie jesteście świetne ![]() czytam Was od dłuższego czasu i postanowiłam dołączyć ![]() nie są takie jak wasze ale może się spodobają ![]() Ej miałam zapomnieć wiesz ? ; Wielbię Ubóstwiam Kocham< 3 ![]() To zdarzyło się raz , nie powtórzyło sie więcej!;( Pragne Tylko Ciebie ! ;* Prubujee wszystko zapomnieć wiesz? ![]() W tym przedstawiniu moja rola taka że świetnie udaje cwaniaka ;DD ![]() Pare słodkich pocalunków , wspólne wypady , to wszystko sprawiło że przy Tobie czuje się bezpiecznie )Moje największe Lovee;* Słodka minka mój łobuziak to przesłodka dziewczynka ;* ![]() Gdy chcesz poznać o obie prawde pokłóć sie z najlepszą przyjaciółką;( |
|
|
|
#725 |
|
Zadomowienie
|
;****************
how sweet
![]() _______________ Parapet. Nigdy niestygnąca kawa i croissant, szereg twoich wizerunków. Tęsknię kochanie! mam przyjemnie tłuste wargi, to znak, że pocałunek jeszcze nie wyschnął brudne, słone noce, samotne..
|
#726 |
|
Raczkowanie
|
"kopiowanie jest najlepszą formą podziwu" jednakże upomnieć się muszę, bo z tego co pamiętam, to opis jest mój. ![]() _________ ona nie miała nic. oprócz miłości. nic, prócz Twoich ciepłych ramion w jesienną noc. nic, ponad Twoje oczy nie ceniła bardziej. jakim chciwcem musisz być odbierając jej to wszystko.
|
|
#727 |
|
Przyczajenie
|
_______
[CENTER]' Uśmiechem możesz pokazać wszystko, zwłaszcza to, jak bardzo Ci na mnie zależy, ale także to, jak bardzo nie chcesz się do tego przyznać. ' ' - Oto mój mały kawałek nieba. - rzekła uśmiechając się do kałuży. ' ' I nigdy nie zapomnę, jak zatrzymywałeś mnie na środku korytarza, tylko po to by mnie przytulić i powiedzieć zwykłe ' cześć '. A przecież nas nic nie łączyło, prawda? ' - twórczość nie moja. ale po prostu się w niej zakochałam. Miło mi słyszeć, że aż tak Ci się podoba ( ; 'Nigdy więcej nie pozwolę Ci mnie poznać. Obiecuję Ci to.'
'Idąc rano do szkoły postanowiła, że on już nigdy nie zobaczy jej smutnej. Pogoda sprzyjała, słońce oświetlało jej twarz, kiedy przechodziła przez park z uniesioną głową i uśmiechem na ustach. Kiedy tylko napotkała jego zielone tęczówki, i uśmiechnęła się jeszcze szerzej. Nadal miała na sobie wielkie przeciwsłoneczne okulary i nie mógł zauważyć, że ten uśmiech nie sięga już jej brązowych tęczówek. Przez trzy godziny śmiała się, rozmawiała i starała się unikać jego wzroku. Kiedy na długiej przerwie szła sama przez długi korytarz, nie udało jej się już ukryć swoich oczu przed nim. Nie podszedł jednak, nie potrafił przeciwstawić się swoim kolegom. Gdy wychodziła ze szkoły, padał ulewny deszcz. Nie nałożyła kaptura i nie otworzyła parasolki. Powolnym krokiem, z podniesioną do góry głową i uśmiechem na ustach znów szła przez park. Ludzie oglądali się za nią, a po twarzy spływały jej krople wody, włosy i trampki były całkowicie przemoczone. A oczy produkowały tony łez, których nigdy nie miał zobaczyć świat. ' 'Zapaliła kolejnego papierosa i spojrzała w gwiazdy. Zakręciło jej się w głowie, ale nie zważając na nic tylko się uśmiechnęła. Wypuściła dym z płuc i przeniosła swój wzrok na śmiejących się dziko przyjaciół, tańczących wokół trzaskającego wesoło ogniska. Nareszcie czuła się szczęśliwa. Wiedziała, że ten moment minie kiedy tylko obudzi się nazajutrz rano z niebotycznym bólem głowy i suchością w gardle. Ale nie dbała o to. Wstając, przeleciała wzrokiem po kocu, na którym siedziała, i zatrzymała się na chwilę na swoim telefonie. Dzwonił. Widziała to imię na wyświetlaczu. Już uczyniła pierwszy gest, by odebrać, lecz nagle uśmiechnęła się szeroko i odwróciła głowę. Podchodząc do przyjaciół, nie zastanawiała się już, co by było gdyby, To był jej czas, jej chwila, jej szansa na to, by być szczęśliwą.' 'Wiesz może jak to możliwe, że nawet deszcz pachnie Tobą?' 'Pamiętasz, jak kiedyś powiedziałam Ci, że mam ochotę na truskawkowego lizaka? Ot tak, po prostu, taka błahostka. Na drugi dzień przyniosłeś mi ich siedem, na każdy dzień tygodnia. ' 'A łopotanie zakochanego serca zapijam wódką, motylki w brzuchu krztuszę papierosowym dymem. Pomaga.' 'Piękne miasto spalonych marzeń. Chcesz się tam wybrać? Zapraszam w podróż w głąb mojego serca.' |
|
|
|
#728 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: <3
latin- uwielbienie odwzajemnione
Załamało mnie piate uderzenie zegara, które oznaczało koniec naszej miłości Waga słow jest cieżka jak głaz, a ty musisz to unieść Moja euforia jest niebezpieczna Mam na imie Ania Worek Marzen i blond włosy. Pokochasz? Kto Ci powiedział, że miłość jest Alfą i Omegą? Zobaczyłam cie z okna ,to było wspaniale Od razu wiedziałam ,ze mogę się w tobie zakochać Nigdy się nie mylę.
|
#729 |
|
Zadomowienie
|
zamiast bliskości - rozmowa przez telefon
zamiast spacerów - długie godziny spędzone przed ekranem komputera zamiast pocałunków - emotikonki najnowsza modna miłość! tak cholernie chciałabym Cię przytulić i powiedzieć, że będzie okej.. Zaskoczę światłem zmierzch.
|
#730 |
|
Zadomowienie
|
opary absurdu
melisowy dotyk "I to, co nazywaliśmy kochaniem się, znaczyło może, że stałem przed tobą z żółtym kwiatem w ręku, ty zaś przytrzymywałaś dwie zielone świece, a wiatr wiał nam w twarze deszcz wyrzeczeń, pożegnań i biletów metra." nie jestem młodą, piękną duszą No chodź już. Przecież Cię kocham. myślę, że te chmury powinny wybrać się do poradni zdrowia psychicznego, bo ten deszcz to pada JAK POP...IER...OLONY Touch my face again and I’ll forget where you end and where I begin./ Dotknij ponownie mojej twarzy a zapomne gdzie Twój koniec i mój początek hermetyczne uczucia
|
#731 |
|
Raczkowanie
|
Coś nowego... coś pożyczonego.... coś starego.... nie, Ciebie nie potrzebuję.!
|
#732 |
|
Raczkowanie
|
1. palant! ale najsłodszy palant na świecie <3
2. "I'm a party, and party and party and party..." 3. Hey, hey I cant forget you baby.. 4. I think about you everyday, I tried to mascarate the pain.. 5. There's no gettin' over.. If you ever felt love, then you know what I'm talking about..
|
#733 |
|
Przyczajenie
|
Kreskowa
Okradłam Was wszystkie <3333 Najlepsze. :roz a:`Szukała prawdziwego mężczyzny wśród samców. Sama stała się suką ` |
|
|
|
#734 |
|
Zakorzenienie
|
'If u have something to say U should say it right now.' /Jeżeli masz coś do powiedzienia
Powinieneś powiedzieć to właśnie teraz/
|
|
#735 |
|
Raczkowanie
|
Your words in my memory
Are like music to me Twoje słowa w mojej pamięci Są jak muzyka dla mnie I'm miles from where you are, I lay down on the cold gound I, I pray that something picks me up And sets me down in your warm arms Jestem mile od miejsca gdzie ty jesteś Leżę na zimnej ziemi I ja, ja modle się aby coś mnie pozbierało I umieściło w twoich ciepłych ramionach
|
#736 |
|
Zadomowienie
|
dziękuje Wam za te wszystkie miłe słowa
*<3 agatka944-jedna z najcudowniejszych ? ![]() oj nie przesadzaj ![]() Paralogiczna- ![]() (chyba o nikim nie zapomniałam?) A oto jakieś moje wypociny .. Brak weny ! Zero prywatności w moim sercu Schowam swoje serce do pudełka i zakopie w ogródku żeby już więcej nie pokochało takiego idiotę jak Ty ! Rozebrana ze wszystkich uczuć Przemierzyć cały świat ! Uśmiechnij się ! Udawane szczęście sprawia, że czujesz się chociaż trochę tak, jakbyś naprawdę była szczęśliwa Mówiłeś żebym nie paliła bo się truję. Ale na coś trzeba umrzeć bo z tęsknoty do Ciebie na pewno nie chcę umierać Twoje usta są słodkie jak cukierki <3 Z każdym oddechem Z pojedynczym krokiem Z każdym mym ruchem Strasznie tęsknie ![]() agrr, BananowaDelma, summy, PannaHanna2, xsxs, grise, TajemniczaPanna, Chocolaaate, Extremalna Znowu kradnę ! <3
To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące. <3 Paulo Coelho Edytowane przez bajkowa Czas edycji: 2010-05-21 o 09:12 |
|
|
|
#737 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały, są naprawdę bardzo budujące ;*
_____ 1. Utopić się w szklance marzeń. Zachłysnąć się łykiem szczęścia. 2. Zapomnij o niej. Ona... Ona jest jak sukienka z limitowanej serii Armaniego. Na pozór piękna, choć piękniejsze spotkać można na ulicach. Delikatna jak jedwab. I... tylko dla bogaczy. 3. Przykuj mnie kajdankami do kaloryfera. Zróbmy sobie perwersyjny areszt domowy. 4. Z nim nawet zjazd po tęczy jest chlebem powszednim. 5. W miejscu, w którym stoję, konała nasza miłość. 6. Nie poddam się. To, że natrafiłam kilkakrotnie nie pokrzywy nie znaczy, że nie czeka gdzieś na mnie róża. 7. Gdyby wyciągnąć moje serce byłoby wykaligrafowane jego inicjałami. 8. "But maybe I'm just blind..." 9. ...nie wiedziałam czy to moje oczy płatają mi psikusa, czy też jego uśmiech nabrał zdolności wysyłania słonecznych fluidów. 10. Stojąc samotnie przy telefonie dostrzegam, jak moje łzy samodzielnie wybierają Twój numer. 11. Tylko raz, tylko dwa. Tylko teraz i na zawsze. 12. Czasami potrafiłam chodzić z nosem od ściany do ściany, próbując wychwycić jego zapach. Dlaczego na mnie tak patrzysz? Ja tylko tęskniłam. 13. Nie potrafię latać ani widzieć przez ściany. Nie mam mocy Hulka i zdolności spidermana. Mam coś lepszego. Potrafię kochać. 14. Goodbye, little broken heart. / żegnaj, małe złamane serce. 15. "No eyes to see the heaven beside me" / Brakuje oczu by dostrzec niebo obok mnie. 16. "Unwashed scenery forever gone" 17. "I can see you in my dreams. You run away from me." / Widzę Cię w moich snach. Uciekasz ode mnie. 18. "I close myself in my castle never to come out" / Zamykam się w swoim zamku, by nigdy nie wyjść. 19. "Let my hungry lips close to your neck" /Pozwól moim wygłodniałym ustom zbliżyć się do Twej szyi. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2010-05-21 o 09:19 |
|
|
|
#738 |
|
Zakorzenienie
|
pudełeczko ze szczęściem miałam,
i ktoś mi je ukradł . -spójrz,będziemy aniołami. bitwa o miłość której nigdy nie było . polećmy do gwiazd. zgubmy się chociaż raz by na nowo się odnaleźć .
|
#739 |
|
Rozeznanie
|
PannaHanna2 - cieszę się, że się spodobał
niestety nie był mojego autorstwa, ostatnio mam ciężkie dni i totalny brak weny. RozowaSkeyterka - słońce głowa do góry <3 ![]() Paralogiczna - kradnę sb opis na podpis ![]() xsxs Wielkie <3 dla was talenciary ![]() _________________________ ___ ' Zazwyczaj w grach jest przycisk 'pomoc' i zazwyczaj wyskakuję ci notka co masz robić ..a w moim życiu choćbym przez megafon wrzeszczała pomocy..żadnej ****a notki .. ! ' ' z/w poszłam się zakochać.'
' Wiesz, nie mam podzielności uwagi toteż kiedy jem, czytam, piszę, piję i słucham nie mogę w tym czasie nikogo kochać.! '
|
#740 |
|
Przyczajenie
|
Choć tęsknie za Tobą to nie chcę by wracało, choć niewiele z nas zostało..
|
|
#741 |
|
Zakorzenienie
|
ale serce bije.
wspomnienia - jak długo jeszcze będziecie trwać przy mnie? Paralogiczna - dziękuję i też okradam nałogowo <3 Edytowane przez TwojaKokaina Czas edycji: 2010-05-21 o 11:02 |
|
|
|
#742 |
|
Raczkowanie
|
girls ;*
`nawet jeśli będzie padał deszcz , przyjdziesz żeby obiad ze mną zjeść ` ________ widziałam nowe życie, machało rękami i nogami , krzyczało ' a grr ' bo nie potrafi jeszcze 'daj cyca Mamo' <3
|
|
|
|
#743 |
|
Przyczajenie
|
9. Założę czerwone kabaretki, czarny gorset i ciemny kapelusz... Do ręki wezmę parasol i wyjdę na deski teatru zwanego życiem... 10. Idąc ulicami miasta wszędzie znajduję odciski Twoich stóp, które zostawiłeś tamtego lata. Naszego lata... strasznie mi si podobaja i kradne ; )) ; *** Edytowane przez 6czorna6 Czas edycji: 2010-05-21 o 11:46 |
|
|
|
#744 |
|
Rozeznanie
|
<3______________________ Czyż nie gardzisz tymi dziw.kami, które możesz mieć tu i teraz? Na wyciągnięcie ręki. Zrobią dla ciebie wszystko. Ja nie zrobię nic. Będę.
Brak. Zapachu cytryny albo czyichś oczu. Znajomego głosu, kiedy podnosisz słuchawkę, czegoś czego się nigdy nie otrzymało, choć zostało obiecane. I wszystkich spojrzeń znad niewypitych filiżanek kawy. Wypruta, wyżarta i powygryzana od środka. Dni nie niosą ze sobą głębszych treści. Są mdłe i wchodzą między zęby, wdrapują pod paznokcie i uwierają jak ziarnko piasku w czerwonych butach na niebotycznym obcasie. Wzorowa uczennica w szkole ignorancji. Daj papierosa! Masz kieszeń? Taką dla mnie gdzie się zmieszczę? Masz? To ja poproszę.
|
#745 |
|
Zadomowienie
|
Mam głupi nawyk: uśmiecham się, kiedy dostaję wiadomość od Ciebie. 6czorna6 - Nie rób off'ów! chocapic - No wiesz... Tak wyszło... Znów Cię okradłam ![]() xsxs - Oczywiście, że pamiętałam
|
#746 |
|
Przyczajenie
|
sposób na przetrwanie - milczenie
sposób na życie - przetrwanie sposób na milczenie - śmierc . pokochac to sztuka, która trzeba stale uprawiać . ! . złapać moment, kiedy od nowa budzi się w nas życie i pokochać stan trzeźwej świadomości . ! należymy do innych czasoprzestrzeni . ` kiedyś weszłam w głąb siebie, w pogmatwany labirynt, oślepłam na kolory życia, poznając mrok czerni i odcienie szarości . ` `wydawało mi się że jestem wolna . bo robię to co chce . dziecinne marzenia . ; (( ` być spadająca gwiazdą w czyiś marzeniach i spełnić każde życzenie . ! - O kim marzysz . ? -O nim. -Czy jest postacią realną czy marzeniem . ? -Jest realny jak słońce, wiatr, deszcz. Czasami mnie oświetla lub ochładza, lecz nigdy, niekiedy, nieświadomy, biczuje zbyt mocnym powiewem . ! ; ( -Powiedz mu że go Kochasz . ! -Nie mogę. To dla nas zbyt niebezpieczne . ! ; ( |
|
|
|
#747 | |
|
Raczkowanie
|
Jestem bezczelną i arogancką idiotką która Cie kocha . Wiesz co? Kiedyś jak zamykałam oczy widziałam Ciebie . A dzisiaj kiedy miłosna euforia minęła mogę zobaczyć jedynie ciemność. -Jesteś nic nie wartym hipokrytą! -Nie mów tak! Nawet nie wiesz co się wtedy stało . -Wiem tyle ile powinnam, nie chcę Cie znać, zniknij z mojego życia . Dopiero pierwszy? ściemniasz ![]() Cytat:
![]()
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
|
|
|
|
#748 |
|
Wtajemniczenie
|
żyjesz jak rakieta, wręcz uwielbiasz to.
pomyśl o mnie jeden raz, tylko jeden raz. nadchodzi taki czas, wiesz coś się kończy, coś zaczyna , właśnie przezywasz to, to właśnie ta chwila. skąd tak dobrze znamy się ? ta chwila nigdy, nigdy już nie wróci. kiedy tak patrzysz na mnie i czuje Twój lęk, taki sam jak mój przed nieznanym . ale na sto procent, graj na sto procent. Dla niej wszystkie dni były jednakowe. A wszystkie dni stają się takie same wtedy, kiedy ludzie przestają dostrzegać to wszystko, czym obdarowuje ich los, podczas gdy słońce wędruje po niebie. |
|
|
|
#749 |
|
Raczkowanie
|
Romeo powiedział Julii tylko dwa słowa - wypier.dalaj mała.
Łączył nas tylko seks i miłość do heroiny, nic więcej. |
|
|
|
#750 |
|
Przyczajenie
|
Jak narkoman lgnę do plugawych uczuć, choć niszczą mnie od środka. Nie potrzebujemy trafić do raju. Sami stworzymy sobie dom. Własne rajskie piekło. My brudni od grzechu nie potrzebujemy błogosławieństwa. "Od wieków faceci patrzyli nam na cycki, zamiast w oczy,macali po pupie, zamiast uścisnąć dłoń, więc teraz mam święte prawo gapić się na męskie tyłki i wulgarnie wyrażać moje uznanie." "Ściskam w dłoni złotego liścia klonu a on rozsypuje się w moich palcach i nie płacze że go boli i nie krzyczy że mu dobrze" "Spotkali się Któryś tam raz Śpiąca królewna ze ślepym królem" "Śledzę urwany rytm Twych kroków i jestem bezsilna. i nie umiem pisać ani kochać" "na świecie jest niemoc i konieczność nie zatrzymam Cię żadnym pocałunkiem" "i pamiętam jedyny smak łez tak podobny do smaku krwi" "nie wiem, gdzie się kończy pamięć, a zaczyna rzeczywistość"
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

)

COMA 

:roz a:
niestety nie był mojego autorstwa, ostatnio mam ciężkie dni i totalny brak weny.