Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI) - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-04-03, 11:26   #721
ezzo
Zadomowienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XVI)

hej!

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy ktoraś ma albo "macała" ten pchacz?? Chodzi mi o to żeby był stabilny...bo pchacz który mamy -nie nadaje się na dwór do pchania bo to plastik..lekki i Antonio leci wręcz za nim. Chciałabym żeby miał stabilny i cięzki wózek (jak ten co ma BOKEH...no ale różu mu nie kupię i mógł sobie swobodnie go prowadzić.i bezpiecznie http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/40060836/[COLOR="Silver"]
Neti, tam gdzie chodzę na zajęcia z mlodym są taki pchacze i dzieciaki lubią się tym bawić, ostatnio mój mały narobił sporo szumu, bo jedna dziewczynka się takim bawiła i o dziwo pomimo masy innych zabawek on oczywiście w tym samym momencie bardzo potrzebował tego pchacza, na szczęście był drugi taki sam, poukładał tam sobie samochodziki i je woził.

Co do samochodu tego dużego na akumulator, który wrzuciłaś mi osobiście się coś takiego nie bardzo podoba, poza tym nasi są chyba jeszcze za mali, lepszy własnie jakiś taki pojazd gdzie dziecko może się samo nóżkami odpychać. My z bratem mieliśmy taki wóz i on był na pedały i wiem, że bardzo dużo czasu w nim spędzaliśmy.

Szaja jak tam poszukiwania kiciucha?
ezzo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:28   #722
mala_19kw
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Skąd wiecie jakiego kotka miała Szaja dla Dorki?
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:29   #723
misiaeel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Skąd wiecie jakiego kotka miała Szaja dla Dorki?
ja od neti z fb

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:31   #724
charlizz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
Charlizz nie chwal się dojściami bo zaraz będziesz robic zamówienie jak Psryń
spoko, marżę sobie naliczę i raz dwa się zamówień odechce

Neti, za tą kasę byś miała kilka innych fajnych gadżetów. Ale jak chcesz, to ja bym jeszcze Antonia do tego na próbę wsadziła,bo może mu się nie spodobać, bo się będzie bal czy co
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
charlizz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:46   #725
Debrah
Zakorzenienie

Neti : strasznie to drogie, i nie wiadomo ile posłuży, czy spodoba się dziecku - poza krótkotrwałym szałem. No i nie wiem czy nie jest jednak jeszcze trochę za mały na tego typu zabawki - będzie chwilowy szał a potem będzie się kurzył. Ile to waży? jesteś w stanie tego często używac. zabierać na spacery?
Cena jest kosmiczna, za tą kasę możesz kupić kilka świetnych rzeczy, w tym, za jakiś czas jakiś fajowy rowerek biegowy, zdecydowanie bardziej praktyczny.
To, że to jest na napęd niekoniecznie musi być super frajdą dla dziecka, które odkryje chodzenie na własnych nogach.

---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
ale co za cena;/

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość
hej!

Neti, tam gdzie chodzę na zajęcia z mlodym są taki pchacze i dzieciaki lubią się tym bawić, ostatnio mój mały narobił sporo szumu, bo jedna dziewczynka się takim bawiła i o dziwo pomimo masy innych zabawek on oczywiście w tym samym momencie bardzo potrzebował tego pchacza, na szczęście był drugi taki sam, poukładał tam sobie samochodziki i je woził.

Co do samochodu tego dużego na akumulator, który wrzuciłaś mi osobiście się coś takiego nie bardzo podoba, poza tym nasi są chyba jeszcze za mali, lepszy własnie jakiś taki pojazd gdzie dziecko może się samo nóżkami odpychać. My z bratem mieliśmy taki wóz i on był na pedały i wiem, że bardzo dużo czasu w nim spędzaliśmy.

Szaja jak tam poszukiwania kiciucha?
co do pchacza z ikea: super, bo jest na zasadzie taczek, tak jak mój Boikido. Stabilne to, bo można dociążyć.Ja polecam.

A co do zabawki jeszcze: właśnie - moja się np boi jeszcze tych wrzystkich autek/samolotów co to się wrzuca 2 złote i świecą jak szalone robiąc hałas.
Debrah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:48   #726
laurka23
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45865985]Ezzo, no właśnie nie wiem, czy się znajdzie, na terenie ikei zgubiony dopomina się bardzo mocno, a po przebudzeniu pierwsze, co robi, to podaje mi kotka do przytulenia... Ale dzieci różnie, Agatka miała po 2rż dopiero ukochańca.

Ja przepraszam, że się nie odnoszę, ale jestem przybita tą zgubą [/QUOTE]

O kurczę, współczuję

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość

elegancik jeden

Mój babel tez ma regres z jedzeniem niewiele wchodzi z rzeczy, które do tej pory zjadał chetnie
/QUOTE]

W książce "moje dziecko nie chce jeść" czytałam, że dzieci ok roku zaczynają mniej jeść. Nie potrzebują już tyle jedzenia, bo już tak szybko nie rosną jak w 1 roku życia.

Cytat:
Napisane przez ezzo Pokaż wiadomość

Laurko super Misio pomyka, my dzisiaj w koncu po raz pierwszy jazde w foteliku rowerowym testowalismy, ja najbardziej obawialam sie, ze nie bedzie chcial w kasku jezdzic, ale musialo mu sie bardzo podobac, bo nie protestowal
A ja dalej na kask czekam

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45869013]Noc mocno marudna a ja mało co spałam. Chmielewska kobham!
Ja też!

Cytat:
Napisane przez elllmi Pokaż wiadomość
odpycha się sam? bo Filip woli jak go ktoś wozi, siada, podnosi nogi do góry i czeka
Jest szaleństwo, do przodu, do tyłu, podnosi przód i biegnie. Nadążyć za nim nie można On wcześniej jeździł w tym niż chodził

Cytat:
Ja jestem chyba jakaś inna, ale nie lubię nadmiaru zabawek "samobawiących się" Takie autka do mnie nie przemawiają. Jak już zabawka, to niech zmusi dziecko do wykonania jakiejś pracy. Niech się poodpych nogami, albo niech ćwiczy małą motorykę. Nie tylko nacisnąć guzik i gra czy świeci. No ale ja inna jestem

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
Czesc!
Ostatnio dziwny nastroj i sporo rzeczy do zrobienia wiecej: m.in. szoferowanie tz i pomoc przyjaciolce z sasiedniego mieszkania.
Na spacery czy plac zabaw wychodze, bo musze. Wszyscy bez wyjatku lgna do Yae, a ja juz mam dosyc odpowiadania na te same pytania. Chce w spokoju pospacerowac a nie opedzac sie od chmary natretnych ludzi. Inni rodzice jakos nie maja wianuszka fanow wokol siebie.
Ale dzis mnie jedna babcia dobila. Mianowicie stalam przy zjezdzalni, na ktorej Yae sie bawila a zza plecow slysze slodkopierdzacy glos jakiejs babki, ze jakiego Yae ma fajnego tate, ze wzial ja na plac zabaw. Ok, starsza pani mogla sie z daleka pomylic. Ale nie, podeszla i z szalonej odleglosci 50cm, patrzy na mnie i na glos: a moze to mama? Nie, nie to tata!! Ostatni raz z facetem mnie mylono w podstawowce jak mialam wlosy ostrzyzone na zapalke i plecy z przodu i tylu.
Chyba ślepa!

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
No i wiedzialam,że akrobacje Leosia się kiepsko skończą
mały dziś w nocy wyskoczył z łóżka tylko,że nie na moje łóżko a z drugiej strony i do tego poleciał na głowę
co ja mam zrobić? potem już nie spałam do rana, czy to znaczy,że przyszedł czas na dorosłę łóżeczko

przepraszam,ze nie cytuje ale muli mnie, nerwa mam i wogóle niewyspana jestem bo potem po prostu bałam się oko zmrużyć
O kurczę! Ja bym do dorosłego przeniosła
Kupiłam Ci imbir, ale dokupię jeszcze, bo babka się pomyliła chyba i za 250g policzyła 4,50 A kosztuje 45 zł za kilogram. No cóż, zrobiła prezent ciężarnej Dokupię jeszcze i w poniedziałek wyślę.

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

My chorzy Piotrek zakatarzony, na szczęście niema gorączki ani kaszlu . JA też ledwo zipie, choć dzis i tak już duzo lepiej. Przez ten katar Pietrek znów nie lubi się z jedzeniem, ale jak czuje się tak jak ja to wcale mu sie nie dziwię , Mam nadzieję, że jak mu sie polepszy to znów zacznie jeść Mąż dziś 12 h w pracy Wczoraj jak był w domu to mogłam przynajmniej sobie pospać, a jak wstałam to placuszki ziemniaczane na mnie czekały Dobrze, że synio mój dzielny, ładnie sie sam bawi

Marsi, Iffonka gratulacje za malutkie serduszka Cieszę się razem z Wami

Silver, super, że już w domku jesteście
Zdrowiejcie!

Nie napisałam co młody wczoraj na plantach nad rzeką zrobił. Dorwał jakąś kobietę, która niosła jeździk podobny do tego jaki ma w domu i się drze że chce Kobieta coś tam do niego, że za malutki, że za pół roku... Taaa w końcu mu dała i zaliczyła szok, jak młody zaczął nim szaleć Nie powiem jaki był wrzask, jak trzeba było oddać...
laurka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:49   #727
ania13.03
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
Moim zdaniem to przegięcie. Nie rozumiem po co dziecku taki samochód z akumulatorem samojeżdżący. To chyba bardziej dla rodziców bajer. Moich znajomych synek dostał niedawno coś takiego na 2 urodziny i widziałam że już sprzedają a tak się podniecali tym sprzętem a młody i tak wolał na rowerku czy jeździku jeździć. Ja jestem zdecydowanie na NIE.
Zgadzam sie w 100% Tez jestem na NIE. Lepiej zainwestowac w porzadny rowerek

Cytat:
Widzialam go wczoraj ale cena - zwlaszcza, ze to uzywka

insolito zdrowka!

meneq wygladasz na mezczyzne tak jak Igi ILL na dziewczynke

Ps. jak ogladalam ostatnio Twoje zdjecia w krotkich wlosach to stwierdzilam, ze sie mega podobna do Szaji zrobilas

18.01.2013 - Lili

Edytowane przez ania13.03
Czas edycji: 2014-04-03 o 11:52
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:56   #728
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Zapytałam Was bo byłam ciekawa opinii, teraz widzę że w większości jesteście na nie.....no ale po to jest forum żebym mogłą się podpytać i zasięgnąć rady. Owszem kasy dużo ale tak jak mówie mamy zebraną kase z roczku....bo mnie nie stać aby kupić samemu taki gadżet. Rowerek Antonio dostał od nas na roczek. Ja w sumie sama nie wiem...z jednej strony podoba mi się...no co mam ukrywać- ale z drugiej strony ...sama nie wiem. Debrah my mamy podwórko własne..więc tyle co tu to miałby gdzie jeździć...w każdym razie decyzja należy tym razem do tż...obiecałam mu, że prezent on wybierze...no i obawiam się że to już przesądzone....

a jeszcze mam pytanie odnośnie tego drewnianego wózeczka z IKEA..albo podobnego...chciałabym mu na dwór sprawić...nadaje się to? chodzi mi o coś cięższego stabilnego aby mógł bezpiecznie się opierać i przy tym chodzić, bo nasz plastikowy się nie nadaje-raz ze uchwyt nisko to dwa że lekkie to i on lecie a nie idzie za tym.

---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ----------

Cytat:
ja od neti z fb
a ja od Szajki z FB...tyle, że na Ebay..cena kosmos

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:58   #729
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

No właśnie, + wysyłka, 200zł za używanego kotka który nowy 10zł kosztował...
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:58   #730
hope01
Zakorzenienie

Dziewczyny a propo rowerka...

POwiedźcie mi czy kupować Młodemu ten 3 w 1 ?
Czy biegowy?

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 11:58   #731
ILLUSION
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
A co do zabawki jeszcze: właśnie - moja się np boi jeszcze tych wrzystkich autek/samolotów co to się wrzuca 2 złote i świecą jak szalone robiąc hałas.
Igor nie boi się z hipermarketów tylko takich karuzelek co na konika się siada ale jak go raz własnie do takiego auta wsadziliśmy to siedział tam do momentu aż TŻ wrzucił te 2 zł. Jak zaczęło się ruszać i świecic to Igor się wystraszył i chciał wysiadać.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-03, 12:01   #732
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Zgadzam sie w 100% Tez jestem na NIE. Lepiej zainwestowac w porzadny rowerek

Widzialam go wczoraj ale cena - zwlaszcza, ze to uzywka

insolito zdrowka!

meneq wygladasz na mezczyzne tak jak Igi ILL na dziewczynke

Ps. jak ogladalam ostatnio Twoje zdjecia w krotkich wlosach to stwierdzilam, ze sie mega podobna do Szaji zrobilas

Serio?
Ciekawe co szaja na to?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 12:01   #733
misiaeel
Wtajemniczenie

tylko wkleiłam, że znalazłam.

neti mi osobiście się nie podobają te samochody. ale zrób jak uważasz

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 12:12   #734
Dragusia88
Zakorzenienie

Witam mamuśki Jestem wciaż studentką psychologii i piszę pracę magisterską dotyczącą satysfakcji z małżeństwa. Bardzo chciałabym już skończyć studia, a żeby tak się stało potrzebuje 30 wypełnionych kwestionariuszy przez małżeństwa z dziećmi nie chodzącymi jeszcze do szkoły.
Jeżli jesteście chętne do pomocy to proszę o Wasze maila na priv i podeślę Wam ankietki
Pozdrawiam i liczę na Waszą pomoc

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 12:13   #735
Debrah
Zakorzenienie

Neti: co do pchacza: myślę ze sie nadaje bo możesz dociazyc zabawkami. Pchacze w stylu taczek na prawdę stabilne są. Jak już dziecko przestanie sie bać ze coś mu odjeżdża to naprawdę smiga. I fajna zabawa dla dziecka ze może coś wozić, zabawki wkładac/wyjmowac. No i ja lubię drewniane zabawki

Stary 2014-04-03, 12:15   #736
Konto usunięte

Neti, widziałam takie auto kilka dni temu z dzieckiem, po pierwsze to jest gigantyczne, po drugie... macie rowerek do pchania, to jest kolejny taki rowerek tylko na 4 kółkach

Dziewczyny, prawdopodobnie przyleci do nas kotek z Holandii a na ten czas koleżanka z pracy pożyczy od dziecka 4letniego! ale jest masakra, w dzień usypianie też z płaczem

I chyba znów zEMby, jeść nie bardzo, ale...jak wyjęłam z ogórkowej marchewkę, kartofle i mięso pokrojone dałam na talerz to rękami wyżarła ogrom!

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
Witam mamuśki Jestem wciaż studentką psychologii i piszę pracę magisterską dotyczącą satysfakcji z małżeństwa. Bardzo chciałabym już skończyć studia, a żeby tak się stało potrzebuje 30 wypełnionych kwestionariuszy przez małżeństwa z dziećmi nie chodzącymi jeszcze do szkoły.
Jeżli jesteście chętne do pomocy to proszę o Wasze maila na priv i podeślę Wam ankietki
nie wiem, czy zdajesz sobie sprawę, jak niesympatyczne jest to określenie?

-----------------
Neti, pchacz fajny, wczoraj oglądałam
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 12:17   #737
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

Czy biegowy?
No wiesz my kupiliśmy ten smart trike 3w1, ostatnio wklejalam link do aukcji co -o dziwo-udało mi sie wygrać. antonio już tak chętnie w nim jeździ, jest szal i nie żałuje. A na biegowy jeszcze ciut za wczesnie...ale tez o nim mysle...ostatnio tesciowa pytala o taki, moze chce kupic tylko ze ja nie wiem na jaka nawierzchnie one sa....bo u nasna podworku i zwiru troche..i betonu i trawy...i nie wiem.może u Ciebie lepsze warunki na biegowy...a jaki za Tobą bardziej przemawia?

Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2014-04-03, 12:19   #738
Konto usunięte

Hope, na biegowy zdecydowanie za wcześnie
Stary 2014-04-03, 12:19   #739
Debrah
Zakorzenienie

A moja nadal samosia i wszystko nie. Od rana zjadła 4 lyzeczki twarozku z owocami. Chlebek w jajku be, kaszka a fe.
Sama coraz lepiej do buzi trafia, tyle ze lewą ręką.

Teraz zasypia przy Uu.
Marze o wyjadaniu z talerza, chętnie sie z którąś z was spotkam, dla samego widoku:p
Szaja: kiedyś był pomysł z zoo, umarł?

Cieszę sie ze kotek będzie! Biedna Dorka : glasiu:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-04-03, 12:19   #740
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:

Czy biegowy?
No wiesz my kupiliśmy ten smart trike 3w1, ostatnio wklejalam link do aukcji co -o dziwo-udało mi sie wygrać. antonio już tak chętnie w nim jeździ, jest szal i nie żałuje. A na biegowy jeszcze ciut za wczesnie...ale tez o nim mysle...ostatnio tesciowa pytala o taki, moze chce kupic tylko ze ja nie wiem na jaka nawierzchnie one sa....bo u nasna podworku i zwiru troche..i betonu i trawy...i nie wiem.może u Ciebie lepsze warunki na biegowy...bo to tez musi byc wolna..w miarę równa przestrzeń, a u nas to nie ma gdzie poza podwórkiem jezdzic ...z reszta, wiesz "widziałaś moja okolicę"
a jaki za Tobą bardziej przemawia?

Stary 2014-04-03, 12:36   #741
hope01
Zakorzenienie

U mnie w NS wszystkie jakie są trójkołowe to są te pstrokate ze zwierzakami

Biegowy mój ojciec chce Młodemu zakupić

Szczerze dziewczyny czy opłaca się kupować te kolorowe ze zwierzakami? Kuzynka ma taki i już popękał i brak mi tego kosza dla rodzica..

Stary 2014-04-03, 13:35   #742
Debrah
Zakorzenienie

Co tu taaak cichooo?
Stary 2014-04-03, 13:55   #743
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Debrah Pokaż wiadomość
Co tu taaak cichooo?
Pewnie większość poza domem
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 13:59   #744
hope01
Zakorzenienie

kupiłam Młodemu piaskownicę przykrywaną

Stary 2014-04-03, 14:05   #745
ania13.03
Zadomowienie

Lilcie mi rozklada Pokasluje coraz gorzej, nie wiem czy jechac do szpitala czy podawac syrop i poczekac do jutra Jeszcze nigdy tak brzydko nie kaszlala Z drugiej strony co mi tutaj pomoga, pewnie jedyne co powiedza to zeby calpol dawac Ale mam dola

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 14:32   #746
pstryczek84
Zakorzenienie

mozecie podlinkowac te rowerki? jakies 3w1, biegowy????????? jak to w ogole wyglada?

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 14:33   #747
nancykenator
Zakorzenienie

hej
czy któraś mi wytłumaczy o co chodzi z tym piaskiem?
Ostatnio t. swoje złote rady z poduszką do piaskownicy, wczoraj jakiś dziadek nie pozwolił się bawić wnuczkowi piaskiem, tylko łopatką a dzisiaj jakaś babcia skrzyczała swoją wnuczkę i uderzyła ją w rączki, bo wzięła trochę piasku w rączkę... I jeszcze jej powiedziała, że ją zbije nie ogarniam tematu...

szaja jaka Agu bez kotka?
neti mi się takie zabawki samochodowe nie podobają :/
nancykenator jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-04-03, 14:43   #748
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania13.03 Pokaż wiadomość
Lilcie mi rozklada Pokasluje coraz gorzej, nie wiem czy jechac do szpitala czy podawac syrop i poczekac do jutra Jeszcze nigdy tak brzydko nie kaszlala Z drugiej strony co mi tutaj pomoga, pewnie jedyne co powiedza to zeby calpol dawac Ale mam dola
o kurcze, zdrowka!

Cytat:
ja od neti z fb
kto nie ma fejsbuka-nie zyje

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
kurde, o ile ja czesto pomagam w takich sytuacjach to w dobie internetu nie rozumiem tej praktyki!
nie mozesz wkleic linka do tej ankiety????? kazda ktora mialaby chec poprostu kliknelaby w ten link i od razu mialaby przed soba ankiete.. a Ty kazesz nam pisac jakies PW ze swoim mejlem?! Litości!

Cytat:
Cza jej było odpowiedzieć "Ale masz fantazję ..DZIADKU"
swoją drogą...męsko mi nie wyglądasz..

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
No i wiedzialam,że akrobacje Leosia się kiepsko skończą

Cytat:
Napisane przez insolito Pokaż wiadomość

My chorzy Piotrek zakatarzony, na szczęście niema gorączki ani kaszlu .
zdrowka!

Cytat:
Charlizz nie chwal się dojściami bo zaraz będziesz robic zamówienie jak Psryń
o tym samym pomyslalam!

Cytat:
z mojej perspektywy jestem na nie. 1-jak widze jaki zapal ma mlody do zabawek to cos czuje ze ten samochodzik bylby fajny na 5 minut 2-u nas nie mialby gdzie jezdzic. do najblizszego asfaltu mamy jakies 300m a jazda po piasku, ziemi trawie i kamieniach to raczej nie jest szczyt marzen 3-za ta kase wolalabym kupic kilka zabawek. teraz idzie lato-zjezdzalnia, pisakowinca, tunele, baseniki z pilkami, baseniki wodne...

kiedys moj malz tez przebakiwal o takim samochodziku, ogladal na all nawet... jakby ktos podarowal w formie prezentu to ok, czemu nie, ale sama nie kupilabym

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-04-03, 14:59   #749
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
mozecie podlinkowac te rowerki? jakies 3w1, biegowy????????? jak to w ogole wyglada?
Wpisz np smart trike.

Cytat:
kupiłam Młodemu piaskownicę przykrywaną
Poka, bo tez,szukam.a już przyszla?

Stary 2014-04-03, 15:07   #750
nafiyqa
Zakorzenienie

Sylwia, nawijka jest i czuwa
opijac nie ma jeszcze czego - poki co w glowie burdel, kotłuje mi sie w niej, ze hej

Wybaczcie nieobecnosc, ale zalatana jestem strasznie.
Podczytuje Was (przyznaje sie, ze niedokladnie ) i niebawem wracam

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości