|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#7681 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa i witam w ten przepiękny sobotni poranek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-18 o 07:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7682 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Witajcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7683 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Jak widzę to 12 to czuje mega podniecenie i ekscytacje wymieszane z powalającym strachem!!!! Badania robiłyście w tym tygodniu co operacja czy tydzień wcześniej? bo mam skierowanie już a nie wiem na kiedy się wybrać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7684 |
Raczkowanie
|
Siva, ja chcę około 300-350 wkładki.
Edytowane przez sherry.b Czas edycji: 2012-02-18 o 10:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#7685 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7686 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Olivkaa200;32377255]Ciezki ten obraz jak dla mnie
![]() ![]() ![]() ![]() QUOTE] hihi to nie jest tak że sie pozwala, przynajmniej u Mnie ![]() ale bawiac sie tak sie dzieje ze po zabawie trzeba sprzatac a rodzice pomagają jesli chcą, uwierz że nie jest ze Mną tak łatwo by wszsytko za każdego robić ![]() ![]() ![]() ja czekam az cora urosnie i bedzie lzej ![]() Cytat:
Grazia super ze z twoją mamką wszystko dobrze i że ludzie tacy pomocni w tym osrodku ![]() Kicia przed operacja tez raczej problemu wielkiego z cera nie miałam, przed okresem jakaś krostka wyskoczyła ale po Operacji krostki na dekoldzie jak nigdy ![]() ![]() Tonia niezłe zyczenie ![]() Ise jeszcze trochę ![]() ![]() ![]() Anika no widzisz, cos musza robić z nudow;/..u Mnie sasiadka zostawila alkoholika, poznala kogos przez neta ale to nie tylko to bylo przyczyna..mozesz sie domyslic jakie pozycie miala...1 dziecko chcialo z ojcem i babcia zostac wiec sie zgodzila bo to duze dzieciaki juz ,to wiesz juz co ludzie gadali..potem poznala innego pana z ktorym jest do dzis no ale ze dup....jka i takie tam bo na innego sie przezuciła;/, a potem ze co ona ma za glowe ze wynajmuje i chalupe zostawila..bo co na starosc...eh a ja jej zycze jak najlepiej bo zawalczyla o swoje i mowie o tym kazdemu ze ma prawo robic ze swoim zyciem co chce..i niech uzywa ile wlezie! ![]()
Sebbin 335ml okragle , wysoki profil 109mm, projekcja 54mm ![]() ![]() Edytowane przez Mirabellla Czas edycji: 2012-02-18 o 10:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7687 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze, że Joasi nas pilnuje, ale nie wiem, czy sama bidulka da radę ![]() Graziu, dużo zdrówka Mamusi ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-02-18 o 10:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7688 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-02-18 o 10:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7689 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7690 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7691 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#7692 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja jestem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7693 |
Wtajemniczenie
|
Sherry przy Twoich zwiskach 300 to napewno mało
![]() ![]() ![]() Anika ja tu bez Mya to pośpiewać mogę ewentualnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- ooo i jest Mya jak na życzenie ![]() ![]()
#7694 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7695 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale po op nie było tak źle z buzią, gorzej dekold wyglądał i plecy tam gdzie ten pas nosiłam, wszystko w drobnych krostkach jak wysypka i swędziało nieziemsko ![]() ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:43 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7696 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7697 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Smaruj się zowiraxem, wiem też że Heviran można przed operacją brać- z tym że bierze się go przez tydzień i dopiero operuje. Najlepiej zadzwoń jutro do Pana dr i dopytaj szcegółowow co robi w takich wypadkach. Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#7698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Na przecież ja w życiu bym czegoś TAKIEGO nie zrobiła, broń Boże ![]() A co do ryjka, to ja też mam kłopoty, ale u mnie to ŁZS, używam samych emolientów, łagodnej kolorówki a i tak teraz siedzę wypryszczona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7699 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A czy to nie czas żebyś Ty już jakieś focie zapodała? ![]() ![]() ![]()
![]() |
#7700 |
Wtajemniczenie
|
anika my równolatki a problemy jak nastolatki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:08 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- oooomajngod faktycznie czas na focie, wczoraj niepostrzeżenie 3 miesiące minęły ![]() ![]() ![]() zawsze mi w te środy pod góre i coś wypadnie ![]() ![]()
#7701 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mnie jeszcze brzuszysko denerwuje. Niby chuda jestem, ale opona taka, że ho ho ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- I pomyśleć, że 10 lat temu marzyłam o tym, żeby przytyć, a brzuch to mój chłop dwiema łapami obejmował w pół. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7702 |
Rozeznanie
|
Jejku dziewczyny! Jednym okiem "piszę" pracę mgr, drugim zaglądam do was , a trzecim :P wewnętrznym marzę o swoich piersiach!
Wykończe się hehehe A mam pytanko czy fervex l;ub gripex są zakazane przed operacją?? albo co ewentualnie na straszny ból głowy?? (nareszcie dostałam okresu! już się bałam że mi sie przesunie i wyskoczy w dzień operacji :P ) ---------- Dopisano o 11:39 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- + przytyłam w chorobie 2 kg :P tak mi idzie odchudzanie przed operacją :P |
![]() ![]() |
![]() |
#7703 |
Raczkowanie
|
anika, ja miałam takie schizy jak Ty
![]() ![]() ![]() ![]() martwi mnie tylko to, że ten mój lewusek cały czas jest trochę większy niż prawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7704 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A lewuskiem na razie się nie martw, z tego co piszą dziewczyny wynika, że u większości lewusek dłużej dochodził do siebie ![]() Anink, a kiedy wracasz do pracy? Pamiętam jak pisałaś, że operację robisz w ferie. Brałaś dodatkowe dni wolne, czy te dwa tygodnie wystarczą Ci na dojście do formy? I jeszcze jedno - pokażesz je ? ![]() ![]() ![]() Edytowane przez anika75 Czas edycji: 2012-02-18 o 12:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#7705 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() dla pociechy Ci powiem, że odkąd mam cycki to patrząc w dół je widzę a nie brzuch jak wcześniej i o wiele lepiej się czuje ![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:46 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#7706 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mirena na pewno wpływa na wagę, masz rację, ja brałam Cilest - też spora dawka hormonów. Teraz nie zabezpieczam się hormonami, bo miałam okropne migreny. Ciekawe, jak to jest z Mireną, może łepek nie będzie bolał, bo szczerze mówiąc, czasem mam stracha, że jestem w ciąży... ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Gdyby była w porządku podzieliłabym się z nią informacjami, może nawet razem byśmy zrobiły. Ale ona jest tak pazerna, że w życiu tyle kasy nie wyda. Dużo by pisać na jej temat ![]() ---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Spadam Kochaniutkie, bo dziś syn ma imprezę w szkole, garnitur kupiony, a ja oczywiście w komitecie organizacyjnym. Wieczorkiem zajrzę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7707 |
Wtajemniczenie
|
anika ja też z migrenami walcze, przynajmniej raz w miesiącu, ostatnio jest troche lepiej ale nie wiem z jakiego powodu, wcześniej zwykle wymiotami się kończyło.
mirena ani nie pomogła ani nie pogorszyła stanu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:02 ---------- to proponuje jednak bratową w tym roku w domu zostawić, bo tak jak da się ukryć żelki pod ciuszkami to już w kostiumie od razu widać zmiany ![]()
#7708 |
Raczkowanie
|
póki co został mi jeszcze tydzień ferii, a czuję się już bardzo dobrze, więc myślę, że żadne dodatkowe wolne dni nie będą potrzebne
![]() jeśli chodzi o lato to - no cóż - o pracę się nie martwię, bo tam wydekoltowana chodzić nie zamierzam, ale jeśli chodzi o wczasy, to jednak różnica będzie zauważalna, ale nie tyle ze względu na mega wielkośc, co raczej na kształt - cycuchy są w końcu kształtne i nie wiszą - i to w bikini widać będzie na pewno... Ale tak jak mówi joasi - nie przejmuj się. Dla mnie praca była najważniejsza, a tu masz jak w banku, że skapy nie będzie ![]() A co do zdjęć - chciałam, żeby mąż mi zrobił i wrzucił, ale zaczął się ze mnie śmiać, że nie mam co robić tylko cycki w internecie zamieszczać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7709 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja ze śląska i u nas 6. grudnia jest Mikołaj i przynosi głównie smakołyki ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#7710 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- dziękuję dziewczynki i moja mama też bardzo dziękuję za słowa otuchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:51.