Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-26, 09:59   #781
martaj9
Rozeznanie

Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez aga_09 Pokaż wiadomość
Przyzanam,że ja też muszę codziennie zajrzeć na forum chyba to jakieś uzaleznienie
Bardzo się wzruszyłam czytając niektóre historie i podziwiam!!życzę wszystkim jak najmniej smutnych w życiu chwil!!Ale jak to mówią co nas nie zabije to nas wzmocni!!i chyba rzeczywiście tak jest!!
Jeżeli chodzi o rodzicow to ja się spotykam na ślubach najczęściej z tym że i rodzice Panny Młodej i Pana Młodego siedzą w jednej pierwszej ławce a nie po przeciwnych stronach.Także mysle że to to jest najlepsze rozwiąznie.
Moi rodzice znali się już wcześniej gdyż pochodzą z miejscowości blisko siebie położonych, ale zorganizowaliśmy już spotkanie a w sumie dwa bo pierwsze było u mnie a potem teściowie zaprosili moich rodziców.jak narazie jest wszystko ok, oby się nie popsuło!Ja z teściami też mam niezły kontakt i myśle że mój TŻ również, więc podziękowania będą na weselu, tym bardziej że i moi rodzice i teściowe na to zasługują !!
A między nami jest różnica 3 lat tzn. TŻ jest starszy i jesteśmy ze soba 5 lat I również mieliśmy wzloty i upadki,ale jakos wszystko przetrwalismy i chcemy być razem!!Mama moja jak słyszy nasze sprzeczki, to mówi żeby się jeszcze zastanawić, bo niestety moja siostra ma bardzo nieudane małżeństwo!!a brat tak średnio i mówi że jeszcze jak mnie się tak przydarzy to się chyba załamie do konca!! Ale ja mam nadzieje,że nam się ułoży i będziemy oparciem dla siebie!!
a u Was jak jest dziewczynki, też się kłocicie?czy u Was sielanka?? bo jak pisałam nam się to zdarza, ale mam nadzieje że te wymiany zdań pozwalają nam sie dotrzeć
My rzadko się kłócimy. Zresztą trudno nazwać kłótnią stan kiedy ja nic się nie odzywam. To nie jest moja strategia- taka po prostu jestem. A mój TŻ-cik się wkurza, bo wolałby, żebym go opieprzyła niż nic się nie odzywała. Chyba za bardzo go kocham i tak się dzieje
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:01   #782
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
ja też mam problem z podziękowaniami, bo moja mama jest chora na stwardnienie rozsiane i nie chodzi, od kilku lat jest leżąca i na ślubie ani na weselu jej nie będzie, i nie wiem co zrobić. No bo jak to zrobić? podziękuję rodzicom i zaraz przed oczami będę ją widziała leżącą w domu i zaraz będę płakać... a z drugiej strony rodzice tż-a są bardzo dobrymi ludźmi i we wszystkim nam pomagają i wypadałoby im podziękować sama nie wiem co zrobić
Chcialam Ci odpisać ale Scio mnie ubiegła też myślę że rodzice TŻ zrozumieją jak nieb będzie oficjalnych podziękowań na sali. Przesyłam uściski dla mamy....

Cytat:
P
a u Was jak jest dziewczynki, też się kłocicie?czy u Was sielanka?? bo jak pisałam nam się to zdarza, ale mam nadzieje że te wymiany zdań pozwalają nam sie dotrzeć
No ba..... bez kłótni to by za nudno było dla mnie było to znaczyło że nas nie obchodzi nawzajem co robimy.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:11   #783
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
My rzadko się kłócimy. Zresztą trudno nazwać kłótnią stan kiedy ja nic się nie odzywam. To nie jest moja strategia- taka po prostu jestem. A mój TŻ-cik się wkurza, bo wolałby, żebym go opieprzyła niż nic się nie odzywała. Chyba za bardzo go kocham i tak się dzieje
U nas jest odwrotnie, to ja się dre itd. a on siedzi i się nieodzywa, co mnie jeszcze bardziej wkurza, a potem mi już przechodzi, bo ja się kłócę intensywnie, ale szybko i mogę się już pogodzić, a on trawi wszystko w sobie. Ale jakoś dajemy rade

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:17   #784
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Chcialam Ci odpisać ale Scio mnie ubiegła też myślę że rodzice TŻ zrozumieją jak nieb będzie oficjalnych podziękowań na sali. Przesyłam uściski dla mamy....
Dziękuję bardzo elunka za uściski dla mamy

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 10:43   #785
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Cytat:
Napisane przez Ifcia513 Pokaż wiadomość
ja też jestem za
I ja z tym, że nie wiadomo czy dotrę, bo kawałek do Kielc mam

Cytat:
Kochane!
Mam dziś mega doła Od miesiąca czekam na odpowiedź z UP o staż i nic. Zaniosłam tam dokumenty wypełnione przez mojego pracodawcę a oni zbywają mnie tekstem (bo byłam już dwa razy),że wniosek przeszedł i za niedługo dostanę powiadomienie- już od 2 tygodni czekam. Może nie przejmowałabym się tym tak gdyby nie to, że pieniążek teraz potrzebny. Z pracy musiałam się zwolnić, żeby odbyć ten staż i siedzę już dwa miesiące w domu Chcę poszukać jeszcze czegoś dodatkowego oprócz stażu bo 690 zł to bardzo malutko. A moze któraś z was ma chętnego na korepetycje z chemii?
Wiem coś o tym. Ja jestem na etapie szukania pracy i jest naprawdę ciężko...

Cytat:
Pewnie, że się kłocimy U mnie jest podobnie jak u Scio. Ja chcę się kłócić a TŻ ma mnie gdzieś i się nie odzywa A później jak mi już przejdzie i chcę się odezwać to on mnie nie zauważa

Ja też już mam "lekkie" uzależnienie od wizażu Choć w sumie jestem na tym wątku od niedawna to codziennie muszę zajrzeć TŻ tylko patrzy co robię przy komputerze i mówi: "tylko te panny mlode i panny mlode" Cieszę się, że tu trafiłam do Was, bo komu można pomarudzić o ślubie. Tylko Wam No i nie tylko o ślubie oczywiście
Stary 2010-02-26, 10:54   #786
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Kochane!
Mam dziś mega doła Od miesiąca czekam na odpowiedź z UP o staż i nic. Zaniosłam tam dokumenty wypełnione przez mojego pracodawcę a oni zbywają mnie tekstem (bo byłam już dwa razy),że wniosek przeszedł i za niedługo dostanę powiadomienie- już od 2 tygodni czekam. Może nie przejmowałabym się tym tak gdyby nie to, że pieniążek teraz potrzebny. Z pracy musiałam się zwolnić, żeby odbyć ten staż i siedzę już dwa miesiące w domu Chcę poszukać jeszcze czegoś dodatkowego oprócz stażu bo 690 zł to bardzo malutko. A moze któraś z was ma chętnego na korepetycje z chemii?
martaj9 nic się nie przejmuj!!! dziewczyna mojego brata też czeka... powiedzieli jej ponad miesiąc temu że otrzymała zgodę na staż i teraz papiery czekają na wysłanie do pracodawcy. Papiery wysyłają się już trzeci tydzień!!!! Bo rzeczywiście ciężko jest iśc paniusiom z urzędu na pocztę - one tylko potrafią robic i pic kawe! Także nie przejmuj się i czekaj cierpliwie! A najlepiej przypominaj im się często tak żeby Cię miały dosyc to może coś przyspieszysz....

---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
U nas jest odwrotnie, to ja się dre itd. a on siedzi i się nieodzywa, co mnie jeszcze bardziej wkurza, a potem mi już przechodzi, bo ja się kłócę intensywnie, ale szybko i mogę się już pogodzić, a on trawi wszystko w sobie. Ale jakoś dajemy rade
Hi hi hi u mnie jest tak samo. Ja się wydzieram a TŻ siedzi cicho i czeka az się uspokoję. Ale nie można tego nazwac kłótnią. Ja się po prostu w ten sposób wyżywam, uwalniam złe emocje...
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 11:02   #787
martaj9
Rozeznanie

Dzięki madziastanczyk. Dobrze, że ktoś podziela ze mną ten los. Ale w poniedziałek pójde do biura i zrobię im zadymę.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 11:04   #788
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Maxima86 Pokaż wiadomość
Też się muszę przyznać, że zaczynam dzień od tego forum Przynajmniej tu mogę się wygadać o sprawach związanych ze ślubem choć nie tylko Nawet Wy jako pierwsze, zaraz po mojej mamie, zobaczyłyście moją suknię Teraz to nawet nie wyobrażam sobie dnia, żeby tu nie zajrzeć.
Yyyyyyyyyy... Mój dzień również zaczyna się od "dzień dobry wizaż - panny młode kielce częśc V" Mój dzień z wizażem to już rytuał. całymi dniami siedzę sama w domu i nie mam kontaktu z ludźmi a tu mogę sobie z Wami porozmawiac. Robię tylko przerwę na śniadanie, obiad i kolację. Dziewczyny.... żeby nas potem drugie połówki nie musiały wysłac na odwyk!!!!!
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-26, 11:25   #789
sunshine8408
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sylwkowa Pokaż wiadomość
" Jak dwie połówki układanki tylko razem mamy sens"- J. Onufrowicz
Tylko zamiast naszych imion na 1 stronie w tym szlaczku my będziemy mieli właśnie ten tekst
Sylwkowa czy mogłabyś mi podać stronkę i cenę tych zaproszeń.
Są bardzo ładne i gustowne
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 11:38   #790
srubka87
Zadomowienie

No ja też muszę przyznać, że z reguły dzień zaczynam od forum. Jem przy komputerze śniadanko i piję kawkę, no chyba , że jestem z Tż-em(on jest trochę o Was zazdrosny). Ciesze się, że pomysł spotkania podoba się Wam. Uważam też, że świetnym pomysłem jest założenie nowego wątku, dla mężatek i wspieranie się, dzielenie trudami i radościami małżeństwa.
Scio-uda się w końcu, główka do góry!
My też jak się kłócimy to ja wrzeszczę i krzyczę i płaczę, a Tż ma kamienna twarz..ale ja po kłótni potrzebuję czasu dla siebie(ok. 30-60 min.) żeby ochłonąć. Tż chce się szybko przytulać i żeby było dobrze, ale mi muszą opaść emocje. Niestety jestem też bardzo pamiętliwą osobą(często rozpamiętuję coś, długo pamiętam), ale kocham go nad życie i dlatego jesteśmy razem już 7,5 roku.
Odpisały mi dekoratorki: Arteusz ok. 1500 zł. za tę dekorację, a Dekorgala...ok. 2000 zł, czekam jeszcze na odpowiedź od dwóch dekoratorek..zobaczymy.
Syrwia-Lowczyni zapodała świetny pomysł z tymi podziękowaniami. Ja tez ściskam mamę, masz mamę twardzielkę-trzeba dużo siły żeby się nie załamać.Ty też jesteś bardzo dzielna
Martaj-na pewno niedługo się odezwą.
Stary 2010-02-26, 11:55   #791
frogutka
Zadomowienie

a my się praktycznie nie kłócimy aż samą mnie to zadziwia, ale na wiele spraw mamy tak podobne spojrzenie, że nie ma o co się sprzeczać (żeby tylko nie zapeszyć). Jeśli już zdarza się różnica zdań, to najcześciej ja milczę i słucham, Tż-moja gadułka nawija poza tym oboje wychodzimy z założenia, że szkoda czasu na kłótnie i obrażanie, życie jest za krótkie Poza tym jeśli się kogoś kocha to zawsze znajdzie się kompromis

---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ----------

martaj9 nic się nie matrw, u mnie w pracy dziewczyny czekały prawie miesiąc zanim szanowny urząd się odezwał. Oni to jakoś zbiorczo wysyłają, co by się szanowne panie z urzędu nie przepracowały napewno będzie dobrze, jest początek roku, urząd ma sporo pieniążków na staże ale przypominać się warto, bo oni tam mają często niezły bałagan.

syrwia81 jesteś bardzo dzielna! trzymaj się

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez sunshine8408 Pokaż wiadomość
też poproszę namiary
frogutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 11:56   #792
kasia2629
Raczkowanie

jeśli chodzi o kłótnie z Tż, to właśnie jest tak, że ja mówię... mówię... mówię... a on siedzi... kiedy ja przestane, to okazuje się że on się właśnie nakręcił i zasadzie w 3 zdaniach podsumuje mnie, powie swoje zdanie na ten temat i przez jakąś godzinę patrzeć na siebie nie możemy oczywiście odkąd mieszkamy razem takich kłótni może było ze dwie a na codzień sprzeczamy się o byle co, ale za chwile pokażemy sobie język i wszystko wraca do normy.... wg mnie jesteśmy totalnie ześwirowani pod tym względem jeśli chodzi o to czy jestem pamiętliwa to tak... jestem strasznie pamietliwa i czasami przypominają mi się różne sprawy które gdzieś tam w środku mnie jeszcze siedzą i niestety potrafie wypomnieć... ale niestety to jest silniejsze ode mnie

Martaj
dwoń do UP i pytaj co chwile i pracodawca też niech dzwoni wtedy ruszą swoje d..... bo wiem jak ze mną było, jak nie zadzwoniło się dwa razy dziennie, to odkładały na bok i nie ma problemu.... trzeba się przypominać jeśli zależy Ci na szybkim rozwiązaniu sprawy

Syrwia dziewczyny podopowiedziały Ci super sposób na rozwiązanie problemu.... tylko zróbcie to tak " z zaskoczenia" żeby to była jakiaś niespodzianka dla teściów i mamy.... bo z domu będziesz wychodzić tam gdzie jest mama?? bo jeśli tak, to z Tż mogą przyjechać też Twoi teściowie i sprawa załatwiona
Stary 2010-02-26, 12:06   #793
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
No ja też muszę przyznać, że z reguły dzień zaczynam od forum. Jem przy komputerze śniadanko i piję kawkę, no chyba , że jestem z Tż-em(on jest trochę o Was zazdrosny). Ciesze się, że pomysł spotkania podoba się Wam. Uważam też, że świetnym pomysłem jest założenie nowego wątku, dla mężatek i wspieranie się, dzielenie trudami i radościami małżeństwa.
Scio-uda się w końcu, główka do góry!
My też jak się kłócimy to ja wrzeszczę i krzyczę i płaczę, a Tż ma kamienna twarz..ale ja po kłótni potrzebuję czasu dla siebie(ok. 30-60 min.) żeby ochłonąć. Tż chce się szybko przytulać i żeby było dobrze, ale mi muszą opaść emocje. Niestety jestem też bardzo pamiętliwą osobą(często rozpamiętuję coś, długo pamiętam), ale kocham go nad życie i dlatego jesteśmy razem już 7,5 roku.
Odpisały mi dekoratorki: Arteusz ok. 1500 zł. za tę dekorację, a Dekorgala...ok. 2000 zł, czekam jeszcze na odpowiedź od dwóch dekoratorek..zobaczymy.
Syrwia-Lowczyni zapodała świetny pomysł z tymi podziękowaniami. Ja tez ściskam mamę, masz mamę twardzielkę-trzeba dużo siły żeby się nie załamać.Ty też jesteś bardzo dzielna
Martaj-na pewno niedługo się odezwą.
Ja też jestem uzależniona Ale wcale mi to nie przeszkadza, TZ narzeka, ze tylko wizaż i wizaż.
Dzień zaczynam od kompa i herbatki. Najpierw zaglądam do Staraczek, potem żonek, potem do Was, a potem na inne wątki
Śrubko powoli tracę nadzieję na to, ze uda się bez wspomagania, zaczynamy 7 cykl- może będzie szczęśliwy. A i umówiłam się do tego lekarza na 22 marca

Ja też jeste cholernie pamiętliwa, wybaczam, ale rzadko zapominam

Watek kieleckich żonek był https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293907
ale umarł

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-26, 12:17   #794
alamig
Zakorzenienie

Cytat:

Watek kieleckich żonek był https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293907
ale umarł
Myślę, że już niedługo go rozruszamy
Stary 2010-02-26, 12:20   #795
frogutka
Zadomowienie

chcielibyśmy mieć skrzypce w kościele dziewczynki czy macie może do kogoś namiary?
Stary 2010-02-26, 12:24   #796
syrwia81
Rozeznanie

GG do syrwia81

Cytat:
Napisane przez srubka87 Pokaż wiadomość
oj nawet nie wiecie jaka ona jest twarda nie oddałabym jej za 20 zdrowych mam - taka jest kochana. Mimo, że nie chodzi i ogólnie jest sparaliżowana to pamięta o wszystkim i we wszystkim mnie wspiera. Długo by opisywać ile już przeszłyśmy z tą cholerną chorobą ale cóż ona nie narzeka, wiadomo, że strasznie to przeżywa ale uważa, że Bóg ją wybrał i tak musi być i na pewno ma rację

Cytat:
Napisane przez frogutka Pokaż wiadomość
syrwia81 jesteś bardzo dzielna! trzymaj się
muszę być dzielna żeby ją wspierać a takie wsparcie jest jej bardzo potrzebne...

Cytat:
Napisane przez kasia2629 Pokaż wiadomość
Syrwia dziewczyny podopowiedziały Ci super sposób na rozwiązanie problemu.... tylko zróbcie to tak " z zaskoczenia" żeby to była jakiaś niespodzianka dla teściów i mamy.... bo z domu będziesz wychodzić tam gdzie jest mama?? bo jeśli tak, to z Tż mogą przyjechać też Twoi teściowie i sprawa załatwiona
ja ją muszę uświadomić jeśli tak będziemy robić bo ona strasznie wszystko przeżywa i ogólnie bardzo wstydzi się ludzi, nawet jak ktoś przychodzi żeby ją odwiedzić to mało się odzywa a jak ten ktoś już pójdzie to buzia jej się nie zamyka

Dzięki dziewczynki, jesteście kochane ja też już się uzależniłam od wizażu ostatnio nawet pokłóciłam się z tż o to bo on też ciągle mi wypomina, że tylko te panny młode

NIKOLA - 05-03-2012
syrwia81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 12:25   #797
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
chcielibyśmy mieć skrzypce w kościele dziewczynki czy macie może do kogoś namiary?
Niedawno tutaj na forum wypowiadała się monnagiovanna (też kielecka PM) i mówiła, że gra na ślubach na skrzypcach. Spróbuj do niej zagadać
Stary 2010-02-26, 12:28   #798
Evundza
Raczkowanie

Dziewczyny, gdzie dostanę w CK beżowe koperty po atrakcyjnej cenie??
Evundza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 12:29   #799
frogutka
Zadomowienie

alamig dzięki serdeczne tyle tu cennych wiadomości, że czasem można coś przeoczyć

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 12:39   #800
sylwkowa
Raczkowanie

GG do sylwkowa

Hmmmm..... dziewczynki pierwszy raz robię wielocytowanie i wogóle nie wiem czy mi się uda więc jak coś to się nie gniewajcie
Cytat:
Napisane przez me333 Pokaż wiadomość
Sylwkowa ale piękne zaproszenia, takie eleganckie i mają w sobie to "coś"
Cytat:
Napisane przez Meana1 Pokaż wiadomość
Sylwkowa zamawiasz zaproszenia w drukarni printko? Na ich stronie pisze że nie można na razie zamawiać zaproszeń Ile za te zaproszenia płacisz?
Cytat:
Szalejecie

Sylwkowa
śliczne
Cytat:
Napisane przez sunshine8408 Pokaż wiadomość
Cytat:
też poproszę namiary
Bardzo się cieszę, że Wam się podobają mi również Właśnie zauważyłam na tej stronie( www. printko.pl) , że nie zajmują się na chwilę obecną zaproszeniami.. ja szczerze powiedziawszy zlukałam tylko wzór zaproszenia, który jak Wam mówiłam troszkę zmienię ( zamiast imion, nasz wierszyk). Niestety nie wiem jak Wam pomóc ponieważ ja nie zamawiam tych zaproszeń przez neta ( mam znajomych, którzy mają drukarnie i zaoferowali się, że wykonają mi zaproszenia) Nawet nie wiem jaki mógłby być koszt ich wykonania no i jaki będzie efekt końcowy- czekam na prototyp a że nie mieszkam w PL to troszkę schodzi
Pochwalę się Wam również jaki będziemy mieli tekst zaproszenia:
Sprawa ma się tak..... Poznali się 5 listopada 2007roku, spotykali i dobrze im było ale.... Zachciało im się jeszcze lepiej i głusi na przestrogi życzliwych, a i całkiem nieźle doświadczonych przyjaciół i znajomych XXXXXXXXX i XXXXXXXX
powzięli jednoznaczną a ważną w skutkach decyzję połączenia się dozgonnym węzłem udręki małżeńskiej. Owe kajdany skuwać zamierzają w kościele XXXXXXXX w dniu 26 czerwca o godz 17Na ową ceremonię zapraszają państwa ......................... ............ wyżej opisani winowajcy.

Co do uzależnienia na wizażu to ja również!!!!! Codziennie kiedy wracam z pracy muszę zajrzeć co to u Was nowego się dzieje no i poczytać wszelkich Waszych porad, które są mi niezbędne Syrwia 81 naprawdę Ci współczuje i twojej mamie ale naszczęście macie siebie i to najważniejsze, że zawsze jest ktoś blisko!! Moja bidna mamusia też jest kobitka po przejściach ale dużo by tu pisać a i nie wszyscy pewnie by uwierzyli, że można tyle w swoim życiu wycierpieć..no ale cóż życie....

Edytowane przez sylwkowa
Czas edycji: 2010-02-26 o 12:46
sylwkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 12:45   #801
martaj9
Rozeznanie

Syrwia pozdrów maminke swoją, Podziwiam was obie

---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Ja też powoli uzależniam się od wizażu
Stary 2010-02-26, 13:10   #802
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Mam namiary.... Mimo że nie znoszę dźwięku skrzypiec to polecam!!! Mnie przechodziły ciarki jak słuchałam tej skrzypaczki.... tel. 600-991-667
A najlepiej to podam jej stronkę!! http://skrzypcenaslub.pl/index.php

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Cytat:
Napisane przez sylwkowa Pokaż wiadomość
Pochwalę się Wam również jaki będziemy mieli tekst zaproszenia:
Sprawa ma się tak..... Poznali się 5 listopada 2007roku, spotykali i dobrze im było ale.... Zachciało im się jeszcze lepiej i głusi na przestrogi życzliwych, a i całkiem nieźle doświadczonych przyjaciół i znajomych XXXXXXXXX i XXXXXXXX
powzięli jednoznaczną a ważną w skutkach decyzję połączenia się dozgonnym węzłem udręki małżeńskiej. Owe kajdany skuwać zamierzają w kościele XXXXXXXX w dniu 26 czerwca o godz 17Na ową ceremonię zapraszają państwa ......................... ............ wyżej opisani winowajcy.
sylwkowa tekst na zaproszenia jest niesamowity!SUPER !
co nam zabrała sen
...
Stary 2010-02-26, 13:15   #803
chansons
Zadomowienie

Dziewczyny, ostatnio nie piszę tylko czytam bo czas tak strasznie ucieka, ale mam prośbę..

TRZYMAJCIE ZA NAS JUTRO KCIUKI Najlepiej ok. godziny 14 czyli wtedy kiedy mamy ślub, ale dla mnie przydałyby się też na czas przygotowań!!
06.2011
05.2014
chansons jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:18   #804
alamig
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość
Dziewczyny, ostatnio nie piszę tylko czytam bo czas tak strasznie ucieka, ale mam prośbę..

TRZYMAJCIE ZA NAS JUTRO KCIUKI Najlepiej ok. godziny 14 czyli wtedy kiedy mamy ślub, ale dla mnie przydałyby się też na czas przygotowań!!
Będziemy trzymać I liczymy na jakąś relację i zdjęcia
Stary 2010-02-26, 13:18   #805
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez madziastanczyk Pokaż wiadomość
Mam namiary.... Mimo że nie znoszę dźwięku skrzypiec to polecam!!! Mnie przechodziły ciarki jak słuchałam tej skrzypaczki.... tel. 600-991-667
A najlepiej to podam jej stronkę!! http://skrzypcenaslub.pl/index.php

---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

sylwkowa tekst na zaproszenia jest niesamowity!SUPER !
Ja lubię, ale poryczałabym się na bank na śubie, dlatego zdecydowaliśmy się na scholę - dziewczyny pięknie śpiewają do tego dwie gitery flet poprzeczny. Wspaniały klimat się zrobił. Tak hmm... radośnie

Madziu śliczny masz głos. Tez zawsze chciałam śpiewać (tzn. stać na scenie, bo w moim przypadku, jest to raczej głosowe rzępolenie) Zazdraszczam.

Alamig mam nadzieję, bo czasem się boję, ze mnie wyrzucicie, w końcu ja już nie PM

Sylwkowa super!

Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2010-02-26 o 13:19
Stary 2010-02-26, 13:18   #806
sunshine8408
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez syrwia81 Pokaż wiadomość
Dzięki dziewczynki, jesteście kochane ja też już się uzależniłam od wizażu ostatnio nawet pokłóciłam się z tż o to bo on też ciągle mi wypomina, że tylko te panny młode
Słuchajcie, wczoraj jaki miałam ubaw z mojego TŻ. Siedzieliśmy na necie, oglądaliśmy stronkę z garniturami ślubnymi, i odruchowo weszłam na nasze forum. Widziałam jak mój kotek z zaciekawieniem śledził nasz wątek, a już po przeczytaniu relacji honolinki z Dn jej ślubu, całkowicie zbladł i stwierdził, że już teraz nasz ślub śni mu się po nocach, a co będzie później
Dałam mu namiary na nasze forum, gdyż stwierdził że jest to kopalnia wiedzy i studnia bez dna i też będzie od czasu do czasu zaglądał hehehe
sunshine8408 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-26, 13:18   #807
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

chansons żeby wszystko się udało!

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-26, 13:23   #808
beaciunia
Raczkowanie

GG do beaciunia

Dziewczynki trzymajcie za mnie kciuki o 17:00, bo pozostał mi jeden poprawkowy egzamin
Oczywiście zajrzę wieczorkiem
Stary 2010-02-26, 13:29   #809
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

chansons będzie dobrze
A teraz releksuj się

I wszystkiego dobrego na Nowej Wspólnej Drodze, samych słonecznych dni

Agatka jest już z nami
Stary 2010-02-26, 13:29   #810
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez chansons Pokaż wiadomość

Trzymam kciuki!!!!! I również z niecierpliwością czekam na relację...
co nam zabrała sen
...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości