|
|
#781 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#782 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też myślę że rodzice TŻ zrozumieją jak nieb będzie oficjalnych podziękowań na sali. Przesyłam uściski dla mamy....Cytat:
dla mnie było to znaczyło że nas nie obchodzi nawzajem co robimy.
|
|
#783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#784 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#785 | ||
|
Raczkowanie
|
I ja
z tym, że nie wiadomo czy dotrę, bo kawałek do Kielc mam ![]() Cytat:
Cytat:
U mnie jest podobnie jak u Scio. Ja chcę się kłócić a TŻ ma mnie gdzieś i się nie odzywa A później jak mi już przejdzie i chcę się odezwać to on mnie nie zauważa ![]() Ja też już mam "lekkie" uzależnienie od wizażu Choć w sumie jestem na tym wątku od niedawna to codziennie muszę zajrzeć TŻ tylko patrzy co robię przy komputerze i mówi: "tylko te panny mlode i panny mlode" Cieszę się, że tu trafiłam do Was, bo komu można pomarudzić o ślubie. Tylko Wam No i nie tylko o ślubie oczywiście
|
||
|
|
|
#786 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Także nie przejmuj się i czekaj cierpliwie! A najlepiej przypominaj im się często tak żeby Cię miały dosyc to może coś przyspieszysz.... ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:50 ---------- Cytat:
|
|
#787 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki madziastanczyk. Dobrze, że ktoś podziela ze mną ten los. Ale w poniedziałek pójde do biura i zrobię
im zadymę.
|
|
|
|
#788 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Robię tylko przerwę na śniadanie, obiad i kolację.
|
|
#789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#790 |
|
Zadomowienie
|
No ja też muszę przyznać, że z reguły dzień zaczynam od forum. Jem przy komputerze śniadanko i piję kawkę, no chyba , że jestem z Tż-em(on jest trochę o Was zazdrosny
Scio-uda się w końcu, główka do góry! My też jak się kłócimy to ja wrzeszczę i krzyczę i płaczę, a Tż ma kamienna twarz..ale ja po kłótni potrzebuję czasu dla siebie(ok. 30-60 min.) żeby ochłonąć. Tż chce się szybko przytulać i żeby było dobrze, ale mi muszą opaść emocje. Niestety jestem też bardzo pamiętliwą osobą(często rozpamiętuję coś, długo pamiętam), ale kocham go nad życie i dlatego jesteśmy razem już 7,5 roku. Odpisały mi dekoratorki: Arteusz ok. 1500 zł. za tę dekorację, a Dekorgala...ok. 2000 zł, czekam jeszcze na odpowiedź od dwóch dekoratorek..zobaczymy. Syrwia-Lowczyni zapodała świetny pomysł z tymi podziękowaniami. Ja tez ściskam mamę, masz mamę twardzielkę-trzeba dużo siły żeby się nie załamać.Ty też jesteś bardzo dzielna Martaj-na pewno niedługo się odezwą.
|
|
#791 | |
|
Zadomowienie
|
a my się praktycznie nie kłócimy
aż samą mnie to zadziwia, ale na wiele spraw mamy tak podobne spojrzenie, że nie ma o co się sprzeczać (żeby tylko nie zapeszyć poza tym oboje wychodzimy z założenia, że szkoda czasu na kłótnie i obrażanie, życie jest za krótkie Poza tym jeśli się kogoś kocha to zawsze znajdzie się kompromis![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:48 ---------- martaj9 nic się nie matrw, u mnie w pracy dziewczyny czekały prawie miesiąc zanim szanowny urząd się odezwał. Oni to jakoś zbiorczo wysyłają, co by się szanowne panie z urzędu nie przepracowały ale przypominać się warto, bo oni tam mają często niezły bałagan.syrwia81 jesteś bardzo dzielna! trzymaj się ![]() ---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#792 |
|
Raczkowanie
|
jeśli chodzi o kłótnie z Tż, to właśnie jest tak, że ja mówię... mówię... mówię... a on siedzi...
kiedy ja przestane, to okazuje się że on się właśnie nakręcił i zasadzie w 3 zdaniach podsumuje mnie, powie swoje zdanie na ten temat i przez jakąś godzinę patrzeć na siebie nie możemy oczywiście odkąd mieszkamy razem takich kłótni może było ze dwie a na codzień sprzeczamy się o byle co, ale za chwile pokażemy sobie język i wszystko wraca do normy.... wg mnie jesteśmy totalnie ześwirowani pod tym względem jeśli chodzi o to czy jestem pamiętliwa to tak... jestem strasznie pamietliwa i czasami przypominają mi się różne sprawy które gdzieś tam w środku mnie jeszcze siedzą i niestety potrafie wypomnieć... Martaj dwoń do UP i pytaj co chwile i pracodawca też niech dzwoni wtedy ruszą swoje d..... bo wiem jak ze mną było, jak nie zadzwoniło się dwa razy dziennie, to odkładały na bok i nie ma problemu.... trzeba się przypominać jeśli zależy Ci na szybkim rozwiązaniu sprawy Syrwia dziewczyny podopowiedziały Ci super sposób na rozwiązanie problemu.... tylko zróbcie to tak " z zaskoczenia" żeby to była jakiaś niespodzianka dla teściów i mamy.... bo z domu będziesz wychodzić tam gdzie jest mama?? bo jeśli tak, to z Tż mogą przyjechać też Twoi teściowie i sprawa załatwiona
|
|
|
|
#793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale wcale mi to nie przeszkadza, TZ narzeka, ze tylko wizaż i wizaż. Dzień zaczynam od kompa i herbatki. Najpierw zaglądam do Staraczek, potem żonek, potem do Was, a potem na inne wątki ![]() Śrubko ![]() Ja też jeste cholernie pamiętliwa, wybaczam, ale rzadko zapominam ![]() Watek kieleckich żonek był https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=293907 ale umarł
|
|
|
|
|
#794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#795 |
|
Zadomowienie
|
chcielibyśmy mieć skrzypce w kościele
dziewczynki czy macie może do kogoś namiary?
|
|
|
|
#796 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie oddałabym jej za 20 zdrowych mam - taka jest kochana. Mimo, że nie chodzi i ogólnie jest sparaliżowana to pamięta o wszystkim i we wszystkim mnie wspiera. Długo by opisywać ile już przeszłyśmy z tą cholerną chorobą ale cóż ona nie narzeka, wiadomo, że strasznie to przeżywa ale uważa, że Bóg ją wybrał i tak musi być i na pewno ma racjęmuszę być dzielna żeby ją wspierać a takie wsparcie jest jej bardzo potrzebne...Cytat:
![]() Dzięki dziewczynki, jesteście kochane ja też już się uzależniłam od wizażu ostatnio nawet pokłóciłam się z tż o to bo on też ciągle mi wypomina, że tylko te panny młode
|
||
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#798 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny, gdzie dostanę w CK beżowe koperty po atrakcyjnej cenie
??
|
|
|
|
#799 |
|
Zadomowienie
|
alamig dzięki serdeczne
|
|
|
|
#800 | |||
|
Raczkowanie
|
Hmmmm..... dziewczynki pierwszy raz robię wielocytowanie i wogóle nie wiem czy mi się uda więc jak coś to się nie gniewajcie
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() mi również Pochwalę się Wam również jaki będziemy mieli tekst zaproszenia :Sprawa ma się tak..... Poznali się 5 listopada 2007roku, spotykali i dobrze im było ale.... Zachciało im się jeszcze lepiej i głusi na przestrogi życzliwych, a i całkiem nieźle doświadczonych przyjaciół i znajomych XXXXXXXXX i XXXXXXXX powzięli jednoznaczną a ważną w skutkach decyzję połączenia się dozgonnym węzłem udręki małżeńskiej. Owe kajdany skuwać zamierzają w kościele XXXXXXXX w dniu 26 czerwca o godz 17Na ową ceremonię zapraszają państwa ......................... ............ wyżej opisani winowajcy. Co do uzależnienia na wizażu to ja również!!!!! ![]() Codziennie kiedy wracam z pracy muszę zajrzeć co to u Was nowego się dzieje no i poczytać wszelkich Waszych porad, które są mi niezbędne![]() Syrwia 81 naprawdę Ci współczuje i twojej mamie ale naszczęście macie siebie i to najważniejsze, że zawsze jest ktoś blisko!! Moja bidna mamusia też jest kobitka po przejściach ale dużo by tu pisać a i nie wszyscy pewnie by uwierzyli, że można tyle w swoim życiu wycierpieć..no ale cóż życie....
http://s8.suwaczek.com/20100628060113.png[/img][/url] Edytowane przez sylwkowa Czas edycji: 2010-02-26 o 13:46 |
|||
|
|
|
#801 |
|
Rozeznanie
|
Syrwia pozdrów maminke swoją, Podziwiam was obie
---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Ja też powoli uzależniam się od wizażu
|
|
|
|
#802 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Mimo że nie znoszę dźwięku skrzypiec to polecam!!! Mnie przechodziły ciarki jak słuchałam tej skrzypaczki.... tel. 600-991-667A najlepiej to podam jej stronkę!! http://skrzypcenaslub.pl/index.php---------- Dopisano o 14:10 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Cytat:
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, ostatnio nie piszę tylko czytam bo czas tak strasznie ucieka, ale mam prośbę..
TRZYMAJCIE ZA NAS JUTRO KCIUKI Najlepiej ok. godziny 14 czyli wtedy kiedy mamy ślub, ale dla mnie przydałyby się też na czas przygotowań!!
|
#804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Madziu śliczny masz głos. Tez zawsze chciałam śpiewać (tzn. stać na scenie, bo w moim przypadku, jest to raczej głosowe rzępolenie) Zazdraszczam. ![]() Alamig mam nadzieję, bo czasem się boję, ze mnie wyrzucicie, w końcu ja już nie PM ![]() Sylwkowa super! Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-02-26 o 14:19 |
|
|
|
|
#806 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
że już teraz nasz ślub śni mu się po nocach, a co będzie później![]() Dałam mu namiary na nasze forum, gdyż stwierdził że jest to kopalnia wiedzy i studnia bez dna i też będzie od czasu do czasu zaglądał hehehe
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
chansons
żeby wszystko się udało!
|
#809 |
|
Zakorzenienie
|
chansons będzie dobrze
![]() A teraz releksuj się I wszystkiego dobrego na Nowej Wspólnej Drodze, samych słonecznych dni |
|
|
|
#810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trzymam kciuki!!!!! I również z niecierpliwością czekam na relację...
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:18.

chyba to jakieś uzaleznienie 

i na ślubie ani na weselu jej nie będzie, i nie wiem co zrobić. No bo jak to zrobić? podziękuję rodzicom i zaraz przed oczami będę ją widziała leżącą w domu i zaraz będę płakać... a z drugiej strony rodzice tż-a są bardzo dobrymi ludźmi i we wszystkim nam pomagają i wypadałoby im podziękować
sama nie wiem co zrobić 
też myślę że rodzice TŻ zrozumieją jak nieb będzie oficjalnych podziękowań na sali. Przesyłam uściski dla mamy....

Choć w sumie jestem na tym wątku od niedawna to codziennie muszę zajrzeć
Także nie przejmuj się i czekaj cierpliwie! A najlepiej przypominaj im się często tak żeby Cię miały dosyc to może coś przyspieszysz....
im zadymę.

żeby wszystko się udało!