![]() |
#781 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 375
|
Dot.: Nasze Codzienne Jad³ospisy XIV
dziêkujê za poprzednie komentarze, by³y bardzo mi³e
![]() ¶niadanie: owsianka (na zimno z jogurtem ekologicznym) z 4 ³y¿ek p³atków i ³y¿ki otrêbów, z dodatkiem mango i banana, z pokruszonymi migda³ami i nerkowcami. II ¶niadanie: sa³atka z sa³aty lodowej, cukinii, awokado, dwoch rodzajów melona, szynki parmeñskiej, z dodatkiem czarnych oliwek i podpra¿onych orzeszków pini. 1,5 godziny jazdy konnej obiad: porcja pe³noziarnistej tarty rozmarynowej z past± z ciecierzycy, soczewic± i serem kozim. du¿a szklanka ¶wie¿o wyciskanego soku z pomarañczy. podwieczorek: du¿y domowy pe³noziarnisty muffin z p³atkami migda³owymi z nadzieniem z twaro¿ku, jagód i malin. gar¶æ niesolonych pistacji, kawa latte kolacja: dwie pe³noziatrniste bruschetty- jedna z serkiem philadelphia, ³ososiem, sa³at± lodow± i zielonym ogórkiem, druga z oliw±, mozarell± i passat± z pomidorów i bazylii przed snem 45 min jogi. do tego jakie¶ 2 litry wody, herbata owocowa Edytowane przez agnieszka16 Czas edycji: 2011-04-04 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 234
|
Dzisiejsze U (wychodzenie z R)
¦niadanie: owsianka z 6 ³y¿ek p³atków owsianych, mleka 2%, sporego jab³ka, gar¶ci rodzynek i orzechów i kilku suszonych moreli II ¶niadanie: kanapka sk³adana z 2 kromek razowca z mas³em ro¶linnym, wêdlin± drobiow±, serem ¿ó³tym, pomidorem i ogórkiem III ¶niadanie: kromka razowca z mas³em ro¶linnym, wêdlin± drobiow±, ¿ó³tym serem, pomidorem i ogórkiem i druga kromka razowca z twarogiem pó³t³ustym i musem jab³kowym, kilka suszonych moreli Obiad: pier¶ z kurczaka panierowana, ziemniak, duuuu¿o surówki z ró¿nych warzyw na deser - Satino Light czekoladowe Kolacja: jajecznica z 2 jaj sma¿ona na ma¶le ro¶linnym z wêdlin± drobiow± i warzywami (nie wiem, czy dodawaæ jeszcze chleb, bo 5 kromek chleba dziennie wydaje mi siê ju¿ do¶æ du¿± ilo¶ci±). Wydaje mi siê, ¿e jest trochê za ma³o tego wszystkiego. Co prawda najadam siê, wydaje mi siê, ¿e kalorycznie wychodzi dosyæ skromnie. Bardzo proszê o ocenê ![]() Edytowane przez GrazynkaLubicz Czas edycji: 2011-04-04 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#783 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 83
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 576
|
Witam Was dziewczyny.
Od 2 tygodni siê odchudzam i chyba niezle mi idzie. Jestem ogromnym ¿ar³okiem, dlatego musia³a bardzo ograniczyc to co jem, bo inaczej nic by nie by³o z mojego odchudzania. Teraz nie jem du¿o ale bardzo siê boje tego momentu kiedy juz bêdê mia³a swoj± wymarzon± wagê to znów zacznê je¶æ tyle co wczesniej ![]() ¦niadanie: Kanapka (ciemne pieczywo) + ser albo ogórek albo sa³ata i pomidor Obiad: 2 ziemniaki + piers z kurczaka bez panierki i smazone bez tluszczu + kefir albo zupa warzywna/pomidorowa albo czasami tylko jogurt Kolacja: Activia (zawsze i tylko sama) Napiszcie proszê czy jest ok ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
Witam to moje dzisiejsze RRRR.. moze teraz ktos rzuci okiem???
![]() 1- 3 lyzki platkow owsianych z mlekiem, ( po godzinie jeszcze : niestety zwykla kromka z almette) 2- jogurt z utartym jablkiem 3- duza miska makaronu pelnoziarnistego z kurczakiem i duza iloscia pieczarek z dodatkiem jogurtu troche 4- nie bylo bo spieszylam sie na cwiczenia i nie mialam czasu, a nawet nie bylam glodna! makaron mnie chyba tak trzymal! 5- filet z pnagi w panierce z jajka i odrobina maka smazona na lyzeczce oliwy z oliwek + pomidory koktajlowe+ marchewki o piciu nie pisze bo nie wiem ile w ciagu dnia tego poszlo... i jak? |
![]() ![]() |
![]() |
#786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
przeczytaj chociaz przedostatnia strone tego watku jesz za malo za rzadko i ograniczylas tluszcze robisz sobie krzywde ![]()
Mówienie ludziom „nie” jest wspania³± rzecz±, jest to czê¶æ przebudzenia. I zrozum, to nie jest egoizm. Egoizmem jest wymaganie od innych, by ¿yli ¿yciem, które akurat tobie wydaje siê najw³a¶ciwsze. To jest egoizm. ¯yæ swoim ¿yciem nie jest egoizmem. Anthony de Mello kocham Ciê ¿ycie! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#787 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 801
|
Cytat:
![]() Utrzymanie I. Owsianka z 4 ³y¿ek p³atków z jogurtem naturalnym 150g i bananem. II. Dwie kromki razowca z twaro¿kiem, polêdwic± drobiow± & ogórkiem, princessa orzechowa, kilka paluszków. III. Pier¶ z kurczaka faszerowana szpinakiem zapieczona w sosie pomidorowym, porcja kaszy gryczanej, surówka z marchewki, gar¶æ kie³ków s³onecznika skropionych cytryn±. lody w³oskie w wafelku IV. Dwie kromki razowca: z wêdlin± drobiow±, twaro¿kiem i ketchupem/z twarogiem pó³t³ustym, pomidorem, kie³kami s³onecznika & rze¿uch±; kawa z mlekiem. Mo¿e wpadnie jeszcze jab³ko albo marchewka do pochrupania przed TV ![]() I jak to siê prezentuje? Móg³by kto¶ oceniæ? By³abym wdziêczna. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 139
|
dzieki za odp
![]() mam jeszcze pytanie: pytalam juz wczesniej ale nie odp - czy mozna jesc kaszanke od czasu do czasu na R??? |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 451
|
Cze¶æ, oto moja redukcja na dzi¶
1) jajecznica z 3 jajek, ca³a podsma¿ona cebula na ³y¿ce oleju z pestek winogron, pokrojona kie³basa (5 plasterków), kanapka z dwoma plastrami szynki drobiowej z papryk±, kawa z mlekiem 2%, herbata zielona 2) kromka chleba graham z grub± warstw± twarogu pó³t³ustego, dwie marchewki 3) godzina przed obiadem kromka tego samego chleba z twarogiem, grub± warstw±, jab³ko 4) ma³a miska roso³u, 3 ³y¿ki ziemniaków, spory kawa³ek piersi z kurczaka duszonej, ogórki w curry w³asnej roboty 1h TurboFire (to tak jak godzina aerobiku) 30 minut si³owych g³ównie na brzuch 5) dwa jajka na miêkko i czy mogê zje¶æ jab³ko jako wêgiel prosty po æwiczeniach? |
![]() ![]() |
![]() |
#790 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 773
|
Cytat:
zastrze¿enia mam tylko co do ¶niadania, reszta bardzo ³adnie ![]()
![]() |
#791 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 169
|
Utrzymanie:
¦niadanie: Grahamka na pó³: 1/2 z mas³em, sa³at±, kie³kami, pomidorem, papryk± i marynowanymi grzybkami, 1/2 z domow± past± pomidorow± (koncentrat pomidorowy, zio³a prowansalskie, ¶wie¿a bazylia, suszone pomidory, oliwa i s³onecznik), kawa inka na mleku z ³y¿eczk± miodu, serek homo, naturalny z konfitur± ¶liwkow±. ¦niadanie2: Kanapka z chleba graham (mas³o, camembert, ogórek, kie³ki), kartonik soku pomarañczowego, jab³ko. Obiad: 1. zupa-krem broku³owa, 2. 1/2 woreczka kaszy gryczanej, 2 duze pulpety w sosie pomidorowym, sa³ata polana ¶mietan± zmieszan± z granulowanym czosnkiem. Po: Jedno Rafaello Podwieczorek: Banan pieczony w piekarniku w cie¶cie nale¶nikowym, posypany kostk± czekolady, 2 ga³ki lodów waniliowych, trochê migda³ów, grejpfrut, kawa z mlekiem. ![]() Kolacja: Wie¶niak po wiejsku ![]() Ci±gle zdaje mi siê, ¿e za du¿o jem ale chyba nie jest ¼le, nie? |
![]() ![]() |
![]() |
#792 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 10 949
|
Dziewczyny, moje R/U... przejdzie?
1. trzy sucharki pe³noziarniste z philadelphia light, pomidorem i cebulka, zielona herbata z cytryna kawa z mlekiem i lyzeczka cukru 2. jablko i jogurt cytrynowy light, zielona herbata 3. spora porcja salatki z: gotowanej ciecierzycy, surowej papryki, zielonego ogorka, cebulki, natki pietruszki, oliwy z oliwek i octu winnego 4. (niestety mia³am ochotê na s³odkie): dwa sucharki penoziarniste z cienkim maslem i dzemem niskoslodzonym, tryskawkowym, dwie kosteczki mlecznej czekolady, herbata czarna z lyzeczka cukru 5. pieczone w rekawie udko z kurczaka z salatka z salaty, bialego serka, pomidorow, orzechow roznych, oliwy z oliwek, octu balsamicznego i miodu, zielona herbata. Co Wy na to? |
![]() ![]() |
![]() |
#793 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 399
|
Cytat:
Jesz pysznie, zdrowo, kolorowo, pomys³owo!!! ![]() ![]() Py: ¦: Owsiaaana (7³ych owsianych, 1/2 szkl. mleka, 2 starte jab³ka, banan, fura rodzynek, suszona ¿urawina, masa cynamonu, kiwi) ![]() II¦: muller mix chocko balls (kocham t± firmê! ![]() Ob: 2 pulpety gotowane, du¿o ry¿u z sosem pomidorowym i masa buraczków ![]() P: Waniliowa kasza manna z dosypan± pokruszon± czekolad±, rodzynkami i d¿emem truskawkowym, kiwi, mega gruucha, grzaniec. K: idê po wie¶niaka z pomidorami, szczypiorem i bazyli± i dwie du¿e kromy grahama z mas³em... I pewnie wpadn± jeszcze czekoladki z bombonierki dziadka, zapewne pistacjowe i orzechowe, bo te lubiê najbardziej. ![]() I jak? ![]()
zapuszczam siê ![]() www.bananowysong.blogspot .com www.sniadaniowewariacje.b logspot.com Edytowane przez Nora_Grey Czas edycji: 2011-04-04 o 19:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#794 | |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 576
|
Cytat:
![]() Widze ze dziewczyny ktore tez sa na R jedza duzo, a ja sie tego boje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#795 | ||
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 4 401
|
Cytat:
![]() Moje kubki smakowe Ciê kochaj± ![]() ---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:04 ----------
"Gdy sensu ju¿ nie ma, to sens siê zaczyna" Edytowane przez Delli Czas edycji: 2011-04-04 o 20:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#796 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 014
|
witam dziewczyny
![]() ¶n: owsianka (3 ³y¿ki), 2 ³y¿ki otrêbów, pó³ szklanki mleka, kilka suszonych ¶liwek, kilka plastrów suszonego jab³ka, cynamon II ¶n: 2 kromki razowca z serkiem Toskania, sa³at±, papryk±, kie³kami po jakiej¶ godzinie wpad³o wielkie jab³ko i ca³y kubu¶ marchew-brzoskwinia obiad: du¿a porcja fasolki w sosie pomidorowym z marchewk± i wkrojonymi 2 cielêcymi paróweczkami, du¿oooo surówki z czerwonej kapusty podwieczorek: batonik corny linea, satino light czekoladowe kolacja: bu³ka razowo-¿ytnia posmarowana serkiem ¶mietankowym z polêdwic± drobiow±, pomidorem, rzodkiewk±, sa³at±, kie³kami, koperkiem, jajecznica (pó³ cebuli, pó³ startej cukinii, jedno jajko, zio³a) oczywi¶cie w ci±gu dani woda i herbatki PROSZÊ O OCENÊ, dodam ¿e staram siê odzyskaæ @, jednocze¶nie nie chcia³abym zaprzepa¶ciæ rezultatów diety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#797 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 3 891
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26140055]
Teraz moje U/R ¦niadanie: Owsianka (2,5 ³y¿ki p³atków owsianych, 2,5 ³y¿ki pêczaka jêczmiennego, ³y¿ka zmielonego siemienia lnianego, 1,5 szklanki mleka, rodzynki, ¿urawina suszona, pomarañcza, miód i cynamon), Kubek zielonej herbaty 2 ¦niadanie: Jab³ko pokrojone w kostkê i posypane cynamonem, na górê starty pasek czekolady b±blolada, wszystko podgrzane w mikrofali (na krótko po ¶niadaniu, nie by³am g³odna) Obiad: Zupa grzybowa zabielana z makaronem i ziemniakami, 1 porcja ryby i ok 3 ³y¿ek pêczaka jêczmiennego, surówka i szpinak. Podwieczorek: Miseczka maku z kluskami i rodzynkami, 2 cukierki gumowe, kubek zielonej herbaty 30 min roweru i 30 min szybkiego marszu Kolacja: Jajecznica z 2 jaj na ma¶le z cebul± i rze¿uch±, do tego szpinak i surówka z obiadu, kubek zielonej herbaty. Pokusi siê kto¶ o ocenkê? ![]() ![]() ![]() Podbijam, jest kto¶, kto by³by w stanie zerkn±æ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#798 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 231
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26140055]Zdecydowanie za ma³o jesz. Ja jad³am wiêcej na redukcji! Nie wiem, ile masz do przytycia, ale je¶li zale¿y Ci na tym to musisz zwiêkszyæ porcje. Brakuje te¿ warzyw.
Teraz moje U/R ¦niadanie: Owsianka (2,5 ³y¿ki p³atków owsianych, 2,5 ³y¿ki pêczaka jêczmiennego, ³y¿ka zmielonego siemienia lnianego, 1,5 szklanki mleka, rodzynki, ¿urawina suszona, pomarañcza, miód i cynamon), Kubek zielonej herbaty fajne i po¿ywne ¶niadanko. (Tylko mam nadziejê, ¿e ³y¿ki porz±dne, bo jak ostatni przeczyta³am, ¿e7 ³y¿ek p³atków zajmuje komu¶ 1/3 szklaki, to siê za³ama³am.) 2 ¦niadanie: Jab³ko pokrojone w kostkê i posypane cynamonem, na górê starty pasek czekolady b±blolada, wszystko podgrzane w mikrofali (na krótko po ¶niadaniu, nie by³am g³odna) ok, ale pasowa³by mi do tego jeszcze jaki¶ jogurt albo serek wiejski, ale jak mia³a¶ ochotê tylko na to, to w porz±dku. Obiad: Zupa grzybowa zabielana z makaronem i ziemniakami, 1 porcja ryby i ok 3 ³y¿ek pêczaka jêczmiennego, surówka i szpinak. Super, ¿e dwa dania. Jaka rybka? Podwieczorek: Miseczka maku z kluskami i rodzynkami, 2 cukierki gumowe, kubek zielonej herbaty Uwielbiam mak. pycha ![]() 30 min roweru i 30 min szybkiego marszu Kolacja: Jajecznica z 2 jaj na ma¶le z cebul± i rze¿uch±, do tego szpinak i surówka z obiadu, kubek zielonej herbaty. Je¶li szpinaku i surówki du¿o, a jajka niemikroskopijne to równie¿ fajnie. Pokusi siê kto¶ o ocenkê? ![]() ![]() ![]() Ogólnie bardzo fajnie. Ale je¶li nastawiasz siê chocia¿ trochê na R, to do drugiego albo czwartego posi³ku doda³abym jakie¶ bia³ko.
#799 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() U/R ¦niadanie: Owsianka (3 ³y¿ki p³atków owsianych, 2 ³y¿ki pêczaka kujawskiego, 1,5 szklanki mleka 1,5%, gar¶æ rodzynek, pomarañcza, mandarynka, ³y¿ka miodu, cynamon), kubek zielonej herbaty 35 min biegania, 15 min spaceru z psem 2 ¦niadanie: Wie¶niak 200g z wkrojonym jab³kiem i cynamonem, kubek zielonej herbaty Obiad: Zupa grzybowa zabielana z makaronem i ziemniakami, 2 porcje ryby i ok 1/2 torebki jêczmiennej per³owej, miseczka szpinaku, 2 du¿e li¶cie sa³aty Podwieczorek: Jogurt Activia naturalna, gar¶æ rodzynek Kolacja: 2 jajka na miêkko, pó³ pomidora, 2 du¿e li¶cie sa³aty, rze¿ucha Dodam, ¿e ostatnio zauwa¿y³am spadek wilczego g³odu u siebie, dlatego porcje s± mniejsze - ¿eby nie by³o, ¿e siê g³odzê ![]() Edytowane przez 97063297b7b35b4a21bd582d93800b2e45dfbb59_6372d6b265f10 Czas edycji: 2011-04-04 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#800 |
Zadomowienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26160190]Dziêkujê bardzo
![]() ![]() ![]() U/R ¦niadanie: Owsianka (3 ³y¿ki p³atków owsianych, 2 ³y¿ki pêczaka kujawskiego, 1,5 szklanki mleka 1,5%, gar¶æ rodzynek, pomarañcza, mandarynka, ³y¿ka miodu, cynamon), kubek zielonej herbaty 35 min biegania, 15 min spaceru z psem 2 ¦niadanie: Wie¶niak 200g z wkrojonym jab³kiem i cynamonem, kubek zielonej herbaty Obiad: Zupa grzybowa zabielana z makaronem i ziemniakami, 2 porcje ryby i ok 1/2 torebki jêczmiennej per³owej, miseczka szpinaku, 2 du¿e li¶cie sa³aty Podwieczorek: Jogurt Activia naturalna, gar¶æ rodzynek Kolacja: 2 jajka na miêkko, pó³ pomidora, 2 du¿e li¶cie sa³aty, rze¿ucha Dodam, ¿e ostatnio zauwa¿y³am spadek wilczego g³odu u siebie, dlatego porcje s± mniejsze - ¿eby nie by³o, ¿e siê g³odzê ![]() [/QUOTE] Te¿ fajnie, tyle, ¿e dorzuci³abym jakie¶ NNKT. Mo¿e rodzynki z podwieczorku zamieñ na jakie¶ orzechy? Proponujê od czasu do czasu zje¶æ jak±¶ t³ust± rybê: ³ososia czy wêdzon± makrelê. No i, trzy razy masz nabia³, a to mo¿e utrudniac chudniêcie i, nie do koñca wiem czemu, nabia³ ogólnie nie jest polecany na R. Co do tego jedank musz± wypowiedziec siê jakie¶ specjalistki.
#801 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zadomowienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26160434]Zapamiêtam te rady
![]() My¶lê, ¿e nabia³ mo¿esz spokojnie je¶æ dwa razy dziennie, skoro nie chcesz popadaæ w obsesjê. Try razy to jednak ciut za du¿o. A schud³a¶ ju¿ co¶?
#803 | |
Konto usuniête
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 |
Zadomowienie
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26160747]Jutro idê siê wa¿yæ, ale w ubraniu i po jedzeniu bêdzie to trochê ma³o miarodajne ;/ Niestety nie mam w³asnej wagi a z oszczêdzaniem u mnie ciê¿ko. Jak tylko bêdê mia³a fundusze to kupiê sobie. Jednak¿e mam wra¿enie, ¿e wizualnie trochê mnie mniej. Na pewno mam bardziej zbite nogi
![]() To mo¿e zamiast siê wa¿yæ zacznij siê mierzyæ(byleby bez obsesji), co? Oszczêdno¶ci to lepiej wydac na now± torebkê. ![]()
#805 |
Konto usuniête
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#806 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 024
|
Cytat:
![]()
http://www.alezdrowe.eu/ https://www.facebook.com/alezdrowe.eu?fref=ts zapraszam ; ) Edytowane przez pozytywna-wariatka Czas edycji: 2011-04-04 o 22:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 084
|
[1=97063297b7b35b4a21bd582 d93800b2e45dfbb59_6372d6b 265f10;26151991]Hmm fakt, to zmienia ca³± sprawê, skoro to Twój normalny sposób od¿ywiania. Moim zdaniem i tak to jest dosyæ malutka ilo¶æ, my¶lê ¿e mog³aby¶ rozbudziæ metabolizm dodaj±c wiêcej bia³ka, poniewa¿ dziêki niemu szybciej siê chudnie. Staraj siê nie ograniczaæ bardziej jedzenia i je¶æ pe³nowarto¶ciowo. Nie bój siê t³uszczy ro¶linnych i bia³ka, bo wbrew pozorom to dziêki nim dieta jest skuteczna. Pamiêtaj te¿, ¿e bia³kow± kolacjê mo¿esz zje¶æ na 2-3 h przed snem, wiêc nie musisz siê trzymaæ zasady "nic po 18". Wêglowodanów nie dodawaj, w³a¶nie je trzeba ograniczyæ bêd±c na redukcji. Szkoda, ¿e nie lubisz owoców, s± ¼ród³em wêglowodanów prostych i wielu witamin, ale zamiast tego powinna¶ zadbaæ o wiele warzyw w diecie i wszystko powinno byæ w porz±dku.[/QUOTE]
To sie jeszcze spytam,czy dobrym pomys³em jest jedzenie odzywek bia³kowych jako ostatni posilek? Moze znasz jakies dobre? Bo to by mi pasowa³o ![]()
wymianka https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post25485480 E.L.F, smashbox, minera³y,soir de lune itp. Edytowane przez tranqil babe Czas edycji: 2011-04-04 o 23:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#808 |
Konto usuniête
|
Na od¿ywkach siê osobi¶cie nie znam, ale uwa¿am, ¿e to nie jest zbyt dobry pomys³, poniewa¿ od¿ywki powinny s³u¿yæ za uzupe³nienie diety, a posi³ek to posi³ek - oprócz bia³ka zawiera ró¿ne mikro i makroelementy oraz witaminy, które potrzebne s± do prawid³owego funkcjonowania organizmu. Od¿ywki bia³kowe spo¿ywaj± raczej sportowcy i kultury¶ci, Tobie poradzi³abym zamiast tego je¶æ np tuñczyka/jajka/serek wiejski/twaróg/makrelê albo chude miêsko. W zdrowej diecie chodzi o to, ¿eby nie musieæ wspomagaæ siê takimi ¶rodkami.
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 084
|
No nie lubiê i ju¿
![]()
#810 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 191
|
Hejoooo
![]() 1. Owsianka 3 ³ychy, ³y¿ka otr±b, serek homo 180g, ³y¿ka rodzynek, starte jab³ko, cynamon, przyprawa piernikowa ![]() 2. Serek wiejski 200 g z ³y¿k± orzechów w³oskich 3. 100g szynki, ogórek, gar¶æ migda³ów 4. Gotowana pier¶ z kurczaka 1/3 woreczka ry¿u br±zowego trening si³owy/ aeroby ![]() 5. pó³ szklanki makaronu pe³noziarnistego, tuñczyk w/s/w 6. pó³ wêdzonej makreli I jak?? ![]() ![]()
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.