|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III
Cytat:
właśnie tam poznałam mojego pierwszego TŻta i drugiego też I dużo facetów, z ktorymi się spotykałam, ale nic nie wyszło. Poza tym potem już znałam większość z badoo i nie było w kim wybierać, bo przebrane towarzystwo zostało
|
|
|
|
|
#782 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Powróciłam właśnie z pracy, a właściwie z drugiego etatu, tzw. fuchy
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jednak kilogramy szybciutko wróciły i teraz stosuję już inną taktykę ![]() Cytat:
Kappahl to i mój ulubiony sklep. Kupuję jeszcze w C&A, H&M, Bon Prix, Halens i na Allegro u kilku ciekawych sprzedawców. Maja fajne ciuchy angielskie i duńskie a ceny przystępne. Super Waga nie zawsze jest wyznacznikiem Cytat:
A ja się cieszyłam, że tak bardzo jej kopara opadła Cytat:
I ja jestem też biedronkowa Jeszcze realowa, polomarketowa i intermarchowa Sprawdzam gazetki i kupuję gdzie jest aktualnie taniej Ja mam to do diamentowe i jeszcze 2 inne 3D Eveline i jestem zadowolona ![]() Jak masz rozstępy jeszcze czerwone czy różowe to zacznij działać bo u kosmetyczki możesz je pięknie spłycić, jeżeli już są białe to musztarda po obiedzie Tylko można starać się ujędrnić skórę i lekko zatuszować.---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ---------- Cytat:
![]() Każdy biedny, nie ma z kim pogadać, szuka bratniej duszy ale tylko na raz Poza tym są i tacy co wysyłają pierwszą wiadomość z konkretnym pytaniem... czy może pomóc w zrobieniu dziecka ![]() Już trzech takich miała w ostatnim miesiącu
I start: 7 maja 2012 II start: 31 lipca 2014 ......... 134,9 1 stycznia 2015..........121,9 6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 - 120 - 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80 Edytowane przez Marina__ Czas edycji: 2013-01-07 o 18:06 |
|||||||
|
|
|
#783 |
|
Zakorzenienie
|
Marina__ - ja miałam taki w pomarańczowej tubie i był super mam nadzieję że ten będzie jeszcze lepszy
A rozstępy mam czerwone, a nie stać mnie za b ardzo na zabiegi u kosmetyczki
|
|
|
|
#784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z takim sympatycznym murzynkiem z Waterford (ale nie zamienię za swojego!!!) i takiego Jamesa poznałam, który pomaga mi z gramatyką Nic na marne ;P
|
|
|
#785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
1) 3D mam takie beżowe serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające - Antycellulit, 2) 4 D zielone mam serum intensywnie wyszczuplające + ujędniające Fitness - modeluje i rzeźbi sylwetkę 3) no i to diamentowe Nie mogłam się zdecydować na jedną dlatego kupiłam trzy różne plus do biustu. W takim razie poczytaj trochę na necie aby nie zaprzepaścić szansy zmniejszenia tych rozstępów. Co do oliwy z oliwek... to tutaj facet wyjaśnia trochę na czym smażyć. Kiedyś też wyczytałam, że do smażenia jest dobra przy diecie oliwa z pestek winogron, dlatego ja ją używam plus olej kokosowy. http://www.youtube.com/watch?v=WEciwMn2bc0
|
|
#786 |
|
Raczkowanie
|
Do smażenia najlepszy jest nasz polski ojek rzepakowy dlatego że ma najwyższą temperaturę utleniania http://http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdro...-smazenia.html.
Dzisiaj zaszalałam w Lidlu jutro na obiad pstrągi Ja używam tylko świeżego imbiru, do czego dodajesz sproszkowanego Marino ?
|
#787 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
a do cialka mam te4n czerwony rozgrzewajacy - jak cwicze to go nakladam i wtedy takie fajne cialko jest po cwiczonkach ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- chcialam dzisiaj pilke do cwiczen kupic w biedronie ale jak poszlam to juz nie bylo albo wogole nie bylo a w lidlu juz nie bedzie... to musze poszukac gdzie jeszcze moge zajrzec (za duzego wyboru nie mam)
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może któraś mi powie, czy jest jakiś dzienny limit białek i tłuszczy? Bo węglowodany napisała mi Scio chyba - 150 g i dziś wyszło mi 147,28 g, także się zmieściłam w limicie. Białka: 47,42 g i nie wiem czy to dużo czy mało, czy ok Tłuszczy nie liczyłam, bo mi się już nie chciało
|
|
|
|
|
#789 |
|
Zakorzenienie
|
czytam tresc linka i widzę żryj zdrowo. wszystko przez naszą koleżankę
|
|
#790 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#791 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ja dziś zaliczyłam godzine siłowni, pół godziny zumby i godzine pilatesu. I jak wychodziłam z klubu to złapał mnie trener z pytaniem jak forma, widzimy się po 16 na ważenie
|
||||
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://eveline.pl/product/id/1555.SU...CELLULITU.html
|
|
|
|
|
#793 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Milusia ciotunia, taka... życzliwa Kurza twarz, musiałam zjeść dwie małe kanapki po aerobiku :/ zjadłam dzisiaj w sumie: 2 małe kanapeczki razowca, na śniadanie dwie miseczki zupy pomidorowej z tortellini (niewiele w sumie tego było) 2 małe kanapeczki razowca - plasterek cienki sera żóltego oraz filetu z indyka Plus jabłko i mandarynka... |
||
|
|
|
#794 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
W końcu na tubie jest napisane PUSH-UP ![]() Też rano byłam po tę piłkę no ale ani widu, ani słychu Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- Cytat:
Kupowałam swego czasu u tych Allegrowiczów aczkolwiek zazwyczaj mają sezonowo fajne rzecze, i raczej większe rozmiary: dunskioutlet, -m-i-t-, zanetta3, slonce-30. Teraz już jakoś nie mogę sobie tam nic wybrać może dlatego, że w końcu mogę nosić ciuchy bardziej dopasowane Jeszcze było paru ale jakoś do głowy mi nie przychodzą.
|
|
#795 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() . pamietasz może ile kosztuje to serum ?wróciłam z zakupków dopiero i biore sie za ćwiczonka. kupiłam sobie sliczne deski/podkładki szklane z motywem kwiatów. całe 7 zyla a praktyczne i ładniutkie.spokojnej nocki
Edytowane przez karolinadobra Czas edycji: 2013-01-07 o 22:48 |
|
|
|
|
#796 |
|
Zakorzenienie
|
BajaderkowaBaba
ja płaciłam zawsze przez sms...a to jeszcze drożej wychodziło niż bym np. robiła przelew z konta. Za sms 17,98 zł chyba było i to tylko na miesiąc. A jak ja tam siedziałam przez rok i dwa miesiące to liczmy: 18 zł x 14 miesięcy = 252 złote za to, żebym mogła pisać wiadomości i zobaczyć, kto mnie podglądał. Masakra totalna. Ale to jest chyba jeszcze jeden z "tańszych" portali randkowych, bo kiedyś z ciekawości zarejestrowałam się na randkowa.pl . Tam to dopiero chcieli cudaiczne sumy... I żeby to choćby była opcja płacenia przez sms...Ale skąd. wszystko przelew. |
|
|
|
#797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#798 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
Ale to jest bardzo fajne i wydajne... Smaruje codziennie rano i wieczorem a na pół roku starcza... I ma piekny zapach
|
|
|
#799 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
, jutro przema wyślę do rosmanka![]() Dzieki Emilka
|
|
#800 | |
|
królikoholiczka
|
Cytat:
widze że też spać nie możesz
|
|
|
#801 |
|
Zakorzenienie
|
nie ma nic za darmo...
|
|
#802 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Oczy mam na zapałki. Około 3 poszłam dopiero spać a tu już trza się podnosić Planowane menu na dziś: I kiwi + wiśnie mrożone + otręby pszenne + jogurt naturalny 1 % + żurawina suszona + śliwki suszone + orzechy włoskie + pestki słonecznika II pieczywo ciemne + papryka czerwona + ogórek kiszony + pasta (tuńczyk + serek wiejski + ogórek konserwowy + papryka czerwona + cebula) III pomelo IV bigos V kiwi + sałatka ze śniadania Cytat:
![]() Coś mi sałatka z tuńczyka i serka zaczęła podchodzić więc dziś muszę puszkę sobie dokupić. Młłego Dnia
|
|
#803 |
|
Zadomowienie
|
Witam!
Od 7 na nogach i jakaś niedorobiona jestem, strasznie zimno-mróz, ale nie wiem ile st. wiem że już mi palce u stóp drętwieją, więc musi być bardzo zimno Wczoraj jednak poległam i zjadłam razem z matką i bratanicą te wafelki ale sobię stwierdziłam, że jak je zjem to już mnie kusić nie będąPoza tymi wafelkami, to cały wczorajszy dzień bardzo grzecznie, no waga spadła o kolejny kilogram co w sumie daje mi 3kg mniej od świąt![]() Ogolnie też miałam konto na sympatii nawet dwa razy, ale nie wykupowałam abonamentu, bo mi szkoda było kasy na to, tak się zarejestrowałam, żeby zobaczyć jakie przystojniaki są i szczerze na przestrzeni 3-4lat ciągle są te same twarze, które deklarują że szukają miłości, a w rzeczywistości nie wiedomo czego szukają ![]() Marina to co ty do tej 3 robiłaś, przyznaj się ![]() Miłego dnia Robaczki |
|
|
|
#804 |
|
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny,
mam dzisiaj kosmiczny dół. Dziecko do przedszkola iść nie chciało, za chwilę śmigam do pracy, sesję w szkolę zaczynam w ten weekend... Trzymam się całą sobą, żeby nie zajadać stresu,... Średnio mi, to wychodzi.... |
|
|
|
#805 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc nic nie mogę osądzić.Po za tym wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia, spadam do dentysty ajććć
|
|
#806 |
|
Zadomowienie
|
Poniżej mój zestaw ujedrniająco-antycelullitowo-antyrozstępowo
![]() Wcześniej miałam ten do biustu różowy i jeszcze taki w ciemnobrązowym opakowaniu do ciała chyba z eveline, ale się skończyły. Na rozstępy stosuję ten zielony z Perfecty i jestem z niego zadowolona, no ale zaczełam nim działać jak rozstępy dopiero zaczeły się pojawiać i teraz są prawie niewidoczne
|
|
|
|
#807 |
|
Zakorzenienie
|
Marina
musiałaś mi uświadamiać, że za pieniądze wydane na sympatia.pl miałabym prawie rowerek? mysiunia dokładnie tak, wciąż te same twarze. No ale ja dzięki portalom randkowym zdystansowałam się wobec znajomości zawartych przez internet... Obecnie chyba byłoby mi szkoda tracić pieniążki na sms, który kosztuje 18 zł Czasem bywało tak, że kupowałam pakiet na cały miesiąc, a nikt się nie odzywał ani ja nie widziałam nikogo, z kim mogłabym porozmawiać Więc nieraz ta stawka miesięczna smsowa szła na marne A i tak plan co do znalezienia partnera okazał się...http://www.youtube.com/watch?v=w6QN3EHSjVs
|
|
|
|
#808 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to na razie jestem sama, choć kandydat który chcę drugiej szansy ze mną jest i nie ukrywam ja też z nim chcę znów spróbować, no ale na razie więcej nas dzieli, niż łączy ale kto wie co będzie za niedługo ![]() Wczoraj szukałam na necie czy są jakieś granice czasowe w których sąd musi się zmieścić, żeby wyznaczyć termin rozprawy rozwodowej i nie ma takich, termin rozprawy zależy od przewodniczącego składu sędziowskiego i od jego kalendarza równie dobrze pod koniec roku moge mieć rozprawęA przyszły ex-mąż już wie, że pozew złożony, bo mi w sobotę wysłał sms-a z gorzkimi żalami, że możemy spróbować jeszcze raz, tylko że ja mam go w doopie, to go uświadomiłam że juz pozew złozyłam i zero odzewu, chyba go to zabiło, a dobrze mu tak, ma za swoje
|
|
|
|
|
#809 |
|
Wtajemniczenie
|
dzieńdoberek laseczki
Emilka no ze snem u mnei kiepsko , jakoś mi niepotrzebny , może dlatego że od 2 latek nei pracuje zawodowo więc i snu mi nei trzeba za wiele Mysiunia kremy kremami ale widze w tle piękna kolekcje shape , hm...mam nadzieje ze po nia sięgasz ![]() bo aż szkoda by było żeby się tylko kurzyła , z Soraya lubię kremy bo sie ładnei wchłaniają, ja mam ten z kawa i biała herbata ujedrniajacy.zabieram się za sprzatanie , bo wczoraj prócz sernika nic nei zrobiłam hehe ![]() a jeszcze tel z A był więc w niedziele już mi mąż zwieje na kilka tygodni
|
#810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale skoro to tylko formalność... Ja wlazłam drugi raz w związek z tym samym mężczyzną i strasznie żałowałam. Pomimo, że niby czułam, że chcę to trochę to było jakby "ustawowo", żeby dać jemu drugą szansę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:21.

z a zniektorymi sobie pisze po angielsku.. ale z polakami wgl sie nie umiem tam dogadać :P
właśnie tam poznałam mojego pierwszego TŻta i drugiego też 
Może na odrobinie oleju rzepakowego spróbuję...Chociaż? Czy na teflonie nie dałoby się usmażyć bez tłuszczu?
Waga nie zawsze jest wyznacznikiem 

na ważenie 

ale sobię stwierdziłam, że jak je zjem to już mnie kusić nie będą
równie dobrze pod koniec roku moge mieć rozprawę