40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III - Strona 27 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 16:50   #781
ogolnie
Zakorzenienie

Dot.: 40kg do zrzucenia... Raz na zawsze. część III

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
Ja mam konto na badoo i bez premium mozna rozmawiac.. tak poznalam pare osob z irlandii oczywiscie nie w celach randkowych tylko towarzyskich z a zniektorymi sobie pisze po angielsku.. ale z polakami wgl sie nie umiem tam dogadać :P
haaa...też miałam tam konto... właśnie tam poznałam mojego pierwszego TŻta i drugiego też I dużo facetów, z ktorymi się spotykałam, ale nic nie wyszło.

Poza tym potem już znałam większość z badoo i nie było w kim wybierać, bo przebrane towarzystwo zostało
ogolnie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:05   #782
Marina__
Zakorzenienie

Powróciłam właśnie z pracy, a właściwie z drugiego etatu, tzw. fuchy Chwila odpoczynku i fitness czeka

Cytat:
Napisane przez antonina78 Pokaż wiadomość
Do dziewczyn które chorują (właśnie wykaraskałam się z paskudnego przeiębienia) Imbir -pokochać, zaprzyjażnić się!!
Imbir też dobry na lepszą przemianę materii. Dietetyczka mi zaleciła zjadać od razu całą łyżeczkę zmielonego.

Cytat:
Napisane przez ogolnie Pokaż wiadomość
Tylko skończyła się również oliwa z oliwek i nie wiem na czym mam smażyć tego omleta Może na odrobinie oleju rzepakowego spróbuję...Chociaż? Czy na teflonie nie dałoby się usmażyć bez tłuszczu?
Jak masz dobrą teflonową patelnię to nie zastanawiaj się tylko smaż bez tłuszczu. Poza tym nie można smażyć na oliwie z oliwek, ją stosujemy tylko zimno.

Cytat:
Napisane przez mika96 Pokaż wiadomość
A co do jedzenia, już tak mam, że jak sobie postanowię o diecie to przez tydzień mogłabym nie jeść - jakby mi się jakaś blokada załączała.
Ja tam miałam kilka lat temu jak się odchudzałam. 10 dni bez jedzenia tylko pijąc wodę to był pryszcz dla mnie Jednak kilogramy szybciutko wróciły i teraz stosuję już inną taktykę

Cytat:
Nawet w markecie zanim włożyłam jakiś produkt do koszyka, sprawdzałam kaloryczność na etykiecie. Potem stwierdziłam, że nie będę popadać w obłęd i rzuciłam to w diabły
Tez tak dokładnie sprawdzałam kalorie, teraz jednak bardziej patrzę na skład

Cytat:
Jednymi z takich sklepów są KappAhl i Vogele.
Kappahl to i mój ulubiony sklep. Kupuję jeszcze w C&A, H&M, Bon Prix, Halens i na Allegro u kilku ciekawych sprzedawców. Maja fajne ciuchy angielskie i duńskie a ceny przystępne.

Cytat:

Centymetry lecą! Kilogramy mniej, ale kto by się przejmował
Super Waga nie zawsze jest wyznacznikiem

Cytat:
Napisane przez BajaderkowaBaba Pokaż wiadomość
Wiesz co ja usłyszałam od rodziców, jak schudłam 25 kg? "i tak szczupła nie będziesz"... ZAZDROŚNICY!
Jak mnie ciotka zobaczyła po tuningu to tylko powiedziała... "Nie ciesz się tak bo i tak będziesz całe życie tak gruba jak ja" hahaha A ja się cieszyłam, że tak bardzo jej kopara opadła

Cytat:
naprawdę zamawiasz spodnie z bon prixu? ja zawsze się bałam spodnie tam zamawiać kiedyś zamówiłam sobie taką fajową tunikę, kosztowała grubo ponad stówę i okazała się o co najmniej dwa rozmiary za duża
W Bon Prix zazwyczaj się zamawia rozmiar mniejsze ubrania. Na stronie internetowej pod każdym ciuchem są opinie klientek, doradzają czy brać rozmiar taki jaki się nosi, czy np. jeden czy dwa mniejszy.

Cytat:
Widzę, że podobnie kupujemy w Biedronie
I ja jestem też biedronkowa Jeszcze realowa, polomarketowa i intermarchowa Sprawdzam gazetki i kupuję gdzie jest aktualnie taniej

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Ja chcę wypróbować te nowe z Eveline, 4D jakieś diamentowe
Ja mam to do diamentowe i jeszcze 2 inne 3D Eveline i jestem zadowolona
Jak masz rozstępy jeszcze czerwone czy różowe to zacznij działać bo u kosmetyczki możesz je pięknie spłycić, jeżeli już są białe to musztarda po obiedzie Tylko można starać się ujędrnić skórę i lekko zatuszować.

---------- Dopisano o 18:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:59 ----------

Cytat:
No niestety, tam trzeba płacić i to niemałe pieniądze. Żeby napisać do kogoś wiadomość chociażby, to musisz wykupić PAKIET PREMIUM. Lipa totalna, a poza tym większość facetów tam siedzących TYLKO deklaruje, że szuka miłości, a na spotkaniu okazywało się, że bardziej w sumie na dupę leci
Wiem dokładnie o czym mówisz bo moja koleżanka ma tam konto Każdy biedny, nie ma z kim pogadać, szuka bratniej duszy ale tylko na raz Poza tym są i tacy co wysyłają pierwszą wiadomość z konkretnym pytaniem... czy może pomóc w zrobieniu dziecka Już trzech takich miała w ostatnim miesiącu

6 marca 2016...... 125,4 - 124,4 -
120
- 115 - 110 - 105 - 100 - 95 - 90 - 85 - 80

Edytowane przez Marina__
Czas edycji: 2013-01-07 o 17:06
Marina__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:12   #783
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Marina__ - ja miałam taki w pomarańczowej tubie i był super mam nadzieję że ten będzie jeszcze lepszy

A rozstępy mam czerwone, a nie stać mnie za b ardzo na zabiegi u kosmetyczki

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:15   #784
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
haaa...też miałam tam konto... właśnie tam poznałam mojego pierwszego TŻta i drugiego też I dużo facetów, z ktorymi się spotykałam, ale nic nie wyszło.

Poza tym potem już znałam większość z badoo i nie było w kim wybierać, bo przebrane towarzystwo zostało
hehe Ja nadal piszę z niektórymi z Ie jeszcze Z takim sympatycznym murzynkiem z Waterford (ale nie zamienię za swojego!!!) i takiego Jamesa poznałam, który pomaga mi z gramatyką Nic na marne ;P
gorzala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 17:21   #785
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Marina__ - ja miałam taki w pomarańczowej tubie i był super mam nadzieję że ten będzie jeszcze lepszy

A rozstępy mam czerwone, a nie stać mnie za b ardzo na zabiegi u kosmetyczki
W pomarańczowej to ja mam mam do biustu. Natomiast:
1) 3D mam takie beżowe serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające - Antycellulit,
2) 4 D zielone mam serum intensywnie wyszczuplające + ujędniające Fitness - modeluje i rzeźbi sylwetkę
3) no i to diamentowe

Nie mogłam się zdecydować na jedną dlatego kupiłam trzy różne plus do biustu.

W takim razie poczytaj trochę na necie aby nie zaprzepaścić szansy zmniejszenia tych rozstępów.

Co do oliwy z oliwek... to tutaj facet wyjaśnia trochę na czym smażyć. Kiedyś też wyczytałam, że do smażenia jest dobra przy diecie oliwa z pestek winogron, dlatego ja ją używam plus olej kokosowy.

http://www.youtube.com/watch?v=WEciwMn2bc0

120
Stary 2013-01-07, 17:55   #786
antonina78
Raczkowanie

Do smażenia najlepszy jest nasz polski ojek rzepakowy dlatego że ma najwyższą temperaturę utleniania http://http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdro...-smazenia.html.

Dzisiaj zaszalałam w Lidlu jutro na obiad pstrągi
Ja używam tylko świeżego imbiru, do czego dodajesz sproszkowanego Marino ?

28.01.2013 114.6 kg -7,2 11.02.2013 112,9 -8,9 25.02.2013 111,7 10,1 11.03.2013 109,3 12,5

Cel: 80 kg

Każdy dzień ma swój aromat...
antonina78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 18:02   #787
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez Marina__ Pokaż wiadomość
1) 3D mam takie beżowe serum intensywnie wyszczuplające + ujędrniające - Antycellulit,
2) 4 D zielone mam serum intensywnie wyszczuplające + ujędniające Fitness - modeluje i rzeźbi sylwetkę
3) no i to diamentowe

W takim razie poczytaj trochę na necie aby nie zaprzepaścić szansy zmniejszenia tych rozstępów.

Co do oliwy z oliwek... to tutaj facet wyjaśnia trochę na czym smażyć. Kiedyś też wyczytałam, że do smażenia jest dobra przy diecie oliwa z pestek winogron, dlatego ja ją używam plus olej kokosowy.

a z Eveline mam rozowy do biustu - jest swietny a poniewaz mam biust duzy to pieknie go ujedrnia i podnosi i nawet jakbym chodzila bez stanika to pieknie piersi sie eksponuja dlatego polecam
a do cialka mam te4n czerwony rozgrzewajacy - jak cwicze to go nakladam i wtedy takie fajne cialko jest po cwiczonkach

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

chcialam dzisiaj pilke do cwiczen kupic w biedronie ale jak poszlam to juz nie bylo albo wogole nie bylo a w lidlu juz nie bedzie... to musze poszukac gdzie jeszcze moge zajrzec (za duzego wyboru nie mam)

Reading gives us someplace to go when we have to stay where we are
emilia0508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 18:02   #788
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Do smażenia najlepszy jest nasz polski ojek rzepakowy dlatego że ma najwyższą temperaturę utleniania http://http://kuchnia.wp.pl/zyj-zdro...-smazenia.html.
użyłam dziś do smażenia omleta odrobinkę

może któraś mi powie, czy jest jakiś dzienny limit białek i tłuszczy? Bo węglowodany napisała mi Scio chyba - 150 g i dziś wyszło mi 147,28 g, także się zmieściłam w limicie. Białka: 47,42 g i nie wiem czy to dużo czy mało, czy ok Tłuszczy nie liczyłam, bo mi się już nie chciało
Stary 2013-01-07, 18:18   #789
gorzala
Zakorzenienie

czytam tresc linka i widzę żryj zdrowo. wszystko przez naszą koleżankę
Stary 2013-01-07, 18:46   #790
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gorzala Pokaż wiadomość
czytam tresc linka i widzę żryj zdrowo. wszystko przez naszą koleżankę
ja też to nadal widzę

Ćwiczyłam własnie... Udało się tylko pół godz. bo mam tak zmęczone mięśnie, że szok... Jutro koniecznie wolne od ćwiczeń, bo nie dam rady...
Stary 2013-01-07, 18:52   #791
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Kochane jak wczoraj się przywitałam wieczorem to 2 strony do dzisiaj przybyło! żebyśmy miały takie tępo tracenia kalorii
Do dziewczyn które chorują (właśnie wykaraskałam się z paskudnego przeiębienia) Imbir -pokochać, zaprzyjażnić się! Po 1 pomaga na przeziębienie a po 2 jest superspalaczem tłuszczów! Piłam herbatkę z imbirem nie słodzoną (nie mam z tym problemu nie stosuje cukru w ogóle herbaty).
U mnie na obiad dzisiaj gotowany gulasz z serduszek drobiowych z pieczarkami , sur owka, ryż.
Lece na rowerek. Miłego dnia i wytrwałości dziewczyny! Damy rade !
Mieszanina imbiru cytryny i miodu to rewelacja na przeziębienie

Cytat:
Napisane przez mika96 Pokaż wiadomość
Wiem, wiem należą mi się baty za małą ilość kalorii. Tylko, że sama ledwie wmusiłam wczoraj jakieś jedzenie.
Ale za to dziś od rana zjadłam jajecznicę z 3 jajek, na 3/4 łyżki śmietany 36% bo niestety tylko taką miałam.
Ale sama po sobie czuję, że mam mniejszy brzuszek, znaczy nie jest taki wypchany , jak zawsze do tej pory...
Chciałabym jak najszybciej zgubić te kilogramy ,ale nie za cenę zdrowia.

Powiedzcie mi czy to jest możliwe że od czwartku spadło mi prawie 2 kg??? Czy muszę wymienić wagę na lepszy model?
śmietana nie jest zła

Cytat:
Możliwe Kobieta to nieodgadniona kraina, a jeszcze bardziej nieodgadnioną krainą jest jej ciało
A czemu ledwo w siebie wmusiłaś jedzonko?
Dobrze, że spadło 2 kg, ale naprawdę zmodyfikuj swój jadłospis, bo strasznie niezdrowo to wygląda.
Wagi nie wymieniaj. Ważne, aby ważyć się zawsze tą samą wagą. Nieważne jaki wynik był początkowy, ważne, że waga spada

Ja dziś na obiad obmyśliłam omlet dietetyczny (2 jajka, łyżeczka mleka i ulubione zioła) i surówkę z papryki, pomidora i ogórka. Sałata się skończyła
Tylko skończyła się również oliwa z oliwek i nie wiem na czym mam smażyć tego omleta Może na odrobinie oleju rzepakowego spróbuję...Chociaż? Czy na teflonie nie dałoby się usmażyć bez tłuszczu?
Nie smażymy na oliwie z oliwek. Olej rzepakowy jet dużo zdrowszy niż oliwa. Możesz usmażyć na sklarowanym maśle.

Cytat:
A mam pyttanie dziewczyny. Dieta dietą, ćwiczenia ćwiczeniami, a o ciałko trzeba dbać. Napiszcie czego używacie? Jakieś masaże? Kremy? Mi się niestety zrobiły rozstępy na brzusiu i już chyba nic na nie nie pomoże
Ja używam peelingu kawowego. do tego szoruje się taką http://www.google.pl/imgres?um=1&hl=...r:57,s:0,i:260

Ja dziś zaliczyłam godzine siłowni, pół godziny zumby i godzine pilatesu.
I jak wychodziłam z klubu to złapał mnie trener z pytaniem jak forma, widzimy się po 16 na ważenie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 20:42   #792
kroooliczek89
Zakorzenienie

GG do kroooliczek89

Cytat:
3) no i to diamentowe

Mówiąc o pomarańczowej tubie miałam na myśli ten:

http://eveline.pl/product/id/1555.SU...CELLULITU.html

Razem od 27.06.2008r
Zaręczeni: 25.05.2012r
Wedding
kroooliczek89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 20:49   #793
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
No niestety, tam trzeba płacić i to niemałe pieniądze. Żeby napisać do kogoś wiadomość chociażby, to musisz wykupić PAKIET PREMIUM. Lipa totalna, a poza tym większość facetów tam siedzących TYLKO deklaruje, że szuka miłości, a na spotkaniu okazywało się, że bardziej w sumie na dupę leci Także wszelakie konta z portali randkowych usunęłam już w październiku chyba.

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

A tu z nami schudniesz 15 kilo! Po co przepłacać, nas masz za darmola

Ja w sumie nie z Poznania, ale Poznań to taki punkt odniesienia, bo niedaleko
Nie spodziewałam się, że biorą za to kasę. No to masakra. A drogo sobie życzą?

Cytat:

Kappahl to i mój ulubiony sklep. Kupuję jeszcze w C&A, H&M, Bon Prix, Halens i na Allegro u kilku ciekawych sprzedawców. Maja fajne ciuchy angielskie i duńskie a ceny przystępne.

Jak mnie ciotka zobaczyła po tuningu to tylko powiedziała... "Nie ciesz się tak bo i tak będziesz całe życie tak gruba jak ja" hahaha A ja się cieszyłam, że tak bardzo jej kopara opadła ::
Podrzucisz adresy z allegro??

Milusia ciotunia, taka... życzliwa

Kurza twarz, musiałam zjeść dwie małe kanapki po aerobiku :/ zjadłam dzisiaj w sumie:

2 małe kanapeczki razowca, na śniadanie
dwie miseczki zupy pomidorowej z tortellini (niewiele w sumie tego było)
2 małe kanapeczki razowca - plasterek cienki sera żóltego oraz filetu z indyka

Plus jabłko i mandarynka...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 21:05   #794
Marina__
Zakorzenienie

Cytat:
Tych rodzajów z tej firmy jest kilka, ciężko mi było się zdecydować ale na trzech poprzestałam chociaż na próbę miał być tylko jeden

Cytat:
D
Ja używam tylko świeżego imbiru, do czego dodajesz sproszkowanego Marino ?
Antonina ja w sumie do niczego nie dodaję tylko chodziło mi, że do jednego posiłku obojętnie jakiego miałam zjadać łyżeczkę startego imbiru. W sumie to nie zastosowałam się do tego bo jednak stosuję swoją dietę a nie od dietetyka.

Cytat:
Napisane przez emilia0508 Pokaż wiadomość
a z Eveline mam rozowy do biustu - jest swietny a poniewaz mam biust duzy to pieknie go ujedrnia i podnosi i nawet jakbym chodzila bez stanika to pieknie piersi sie eksponuja dlatego polecam
a do cialka mam te4n czerwony rozgrzewajacy - jak cwicze to go

chcialam dzisiaj pilke do cwiczen kupic w biedronie ale jak poszlam to juz nie bylo albo wogole nie bylo a w lidlu juz nie bedzie... to musze poszukac gdzie jeszcze moge zajrzec (za duzego wyboru nie mam)
W takim razie po tym serum będę oczekiwać cudów W końcu na tubie jest napisane PUSH-UP
Też rano byłam po tę piłkę no ale ani widu, ani słychu Kupiłam dla siebie na Allegro ale buchnęła mi bratanica. Jeszcze skarpetki sportowe PUMA chciałam kupić bratankowi ale też brak a od dziś miały być w ofercie. No nic... jutro jeszcze raz wejdę.

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość

Ja dziś zaliczyłam godzine siłowni, pół godziny zumby i godzine pilatesu.
Scio szalejesz dziś

---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Podrzucisz adresy z allegro??

Milusia ciotunia, taka... życzliwa
Nom... milusia... a jeszcze taki tekst puściła dosłownie 2 mety po przekroczeniu progu kościoła po mszy

Kupowałam swego czasu u tych Allegrowiczów aczkolwiek zazwyczaj mają sezonowo fajne rzecze, i raczej większe rozmiary: dunskioutlet, -m-i-t-, zanetta3, slonce-30. Teraz już jakoś nie mogę sobie tam nic wybrać może dlatego, że w końcu mogę nosić ciuchy bardziej dopasowane Jeszcze było paru ale jakoś do głowy mi nie przychodzą.

120
Stary 2013-01-07, 21:24   #795
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
a do cialka mam te4n czerwony rozgrzewajacy - jak cwicze to go nakladam i wtedy takie fajne cialko jest po cwiczonkach[COLOR="Silver"]
to chyba nadszarpne budżet jak tak zachwalasz ten różowy . pamietasz może ile kosztuje to serum ?
wróciłam z zakupków dopiero i biore sie za ćwiczonka. kupiłam sobie sliczne deski/podkładki szklane z motywem kwiatów. całe 7 zyla a praktyczne i ładniutkie.
spokojnej nocki

Edytowane przez karolinadobra
Czas edycji: 2013-01-07 o 21:48
karolinadobra jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-01-07, 21:35   #796
ogolnie
Zakorzenienie

BajaderkowaBaba
ja płaciłam zawsze przez sms...a to jeszcze drożej wychodziło niż bym np. robiła przelew z konta. Za sms 17,98 zł chyba było i to tylko na miesiąc. A jak ja tam siedziałam przez rok i dwa miesiące to liczmy: 18 zł x 14 miesięcy = 252 złote za to, żebym mogła pisać wiadomości i zobaczyć, kto mnie podglądał.
Masakra totalna. Ale to jest chyba jeszcze jeden z "tańszych" portali randkowych, bo kiedyś z ciekawości zarejestrowałam się na randkowa.pl . Tam to dopiero chcieli cudaiczne sumy... I żeby to choćby była opcja płacenia przez sms...Ale skąd. wszystko przelew.
Stary 2013-01-07, 21:39   #797
BajaderkowaBaba
Zakorzenienie

GG do BajaderkowaBaba

Cytat:
BajaderkowaBaba
ja płaciłam zawsze przez sms...a to jeszcze drożej wychodziło niż bym np. robiła przelew z konta. Za sms 17,98 zł chyba było i to tylko na miesiąc. A jak ja tam siedziałam przez rok i dwa miesiące to liczmy: 18 zł x 14 miesięcy = 252 złote za to, żebym mogła pisać wiadomości i zobaczyć, kto mnie podglądał.
Masakra totalna. Ale to jest chyba jeszcze jeden z "tańszych" portali randkowych, bo kiedyś z ciekawości zarejestrowałam się na randkowa.pl . Tam to dopiero chcieli cudaiczne sumy... I żeby to choćby była opcja płacenia przez sms...Ale skąd. wszystko przelew.
a więc dlatego tak reklamują je w TV...
BajaderkowaBaba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-07, 23:58   #798
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
to chyba nadszarpne budżet jak tak zachwalasz ten różowy . pamietasz może ile kosztuje to serum ?
wróciłam z zakupków dopiero i biore sie za ćwiczonka. kupiłam sobie sliczne deski/podkładki szklane z motywem kwiatów. całe 7 zyla a praktyczne i ładniutkie.
spokojnej nocki
Ja placilam w tamtym roku około 12zł na promocji w rossmanie a tak kosztuje okolo 15,16zł
Ale to jest bardzo fajne i wydajne... Smaruje codziennie rano i wieczorem a na pół roku starcza... I ma piekny zapach

Stary 2013-01-08, 00:41   #799
karolinadobra
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja placilam w tamtym roku około 12zł na promocji w rossmanie a tak kosztuje okolo 15,16zł
Ale to jest bardzo fajne i wydajne... Smaruje codziennie rano i wieczorem a na pół roku starcza... I ma piekny zapach
o to nie tak tragicznie z ceną , jutro przema wyślę do rosmanka
Dzieki Emilka
Stary 2013-01-08, 00:47   #800
emilia0508
królikoholiczka

Cytat:
Napisane przez karolinadobra Pokaż wiadomość
o to nie tak tragicznie z ceną , jutro przema wyślę do rosmanka
Dzieki Emilka
Nie ma za co widze że też spać nie możesz

Stary 2013-01-08, 06:14   #801
gorzala
Zakorzenienie

Cytat:
a więc dlatego tak reklamują je w TV...
nie ma nic za darmo...
Stary 2013-01-08, 06:30   #802
Marina__
Zakorzenienie

Dzień dobry

Oczy mam na zapałki. Około 3 poszłam dopiero spać a tu już trza się podnosić

Planowane menu na dziś:

I kiwi + wiśnie mrożone + otręby pszenne + jogurt naturalny 1 % + żurawina suszona + śliwki suszone + orzechy włoskie + pestki słonecznika
II pieczywo ciemne + papryka czerwona + ogórek kiszony + pasta (tuńczyk + serek wiejski + ogórek konserwowy + papryka czerwona + cebula)
III pomelo
IV bigos
V kiwi + sałatka ze śniadania

Cytat:
ooo widzisz już byłby prawe rowerek

Coś mi sałatka z tuńczyka i serka zaczęła podchodzić więc dziś muszę puszkę sobie dokupić.

Młłego Dnia

120
Stary 2013-01-08, 07:36   #803
mysiunia85g
Zadomowienie

Witam!
Od 7 na nogach i jakaś niedorobiona jestem, strasznie zimno-mróz, ale nie wiem ile st. wiem że już mi palce u stóp drętwieją, więc musi być bardzo zimno
Wczoraj jednak poległam i zjadłam razem z matką i bratanicą te wafelki ale sobię stwierdziłam, że jak je zjem to już mnie kusić nie będą Dziś już grzeszyć nie będę, bo już nie mam czym
Poza tymi wafelkami, to cały wczorajszy dzień bardzo grzecznie, no waga spadła o kolejny kilogram co w sumie daje mi 3kg mniej od świąt

Ogolnie też miałam konto na sympatii nawet dwa razy, ale nie wykupowałam abonamentu, bo mi szkoda było kasy na to, tak się zarejestrowałam, żeby zobaczyć jakie przystojniaki są i szczerze na przestrzeni 3-4lat ciągle są te same twarze, które deklarują że szukają miłości, a w rzeczywistości nie wiedomo czego szukają

Marina to co ty do tej 3 robiłaś, przyznaj się

Miłego dnia Robaczki
mysiunia85g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 08:12   #804
nicki2222
Przyczajenie

Hej dziewczyny,
mam dzisiaj kosmiczny dół. Dziecko do przedszkola iść nie chciało, za chwilę śmigam do pracy, sesję w szkolę zaczynam w ten weekend...
Trzymam się całą sobą, żeby nie zajadać stresu,...
Średnio mi, to wychodzi....
nicki2222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 08:16   #805
antonina78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez myszata87 Pokaż wiadomość
Chcąc schudnąć, zapoznaj się z poniższym blogiem. Co o nim sądzicie?
http://mythinspirations1987@blogspot.com
Mi nie znajduje w ogóle bloga więc nic nie mogę osądzić.

Po za tym wpadłam się przywitać i życzyć miłego dnia, spadam do dentysty ajććć

28.01.2013 114.6 kg -7,2 11.02.2013 112,9 -8,9 25.02.2013 111,7 10,1 11.03.2013 109,3 12,5

Cel: 80 kg

Każdy dzień ma swój aromat...
antonina78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-01-08, 08:55   #806
mysiunia85g
Zadomowienie

Poniżej mój zestaw ujedrniająco-antycelullitowo-antyrozstępowo
Wcześniej miałam ten do biustu różowy i jeszcze taki w ciemnobrązowym opakowaniu do ciała chyba z eveline, ale się skończyły.
Na rozstępy stosuję ten zielony z Perfecty i jestem z niego zadowolona, no ale zaczełam nim działać jak rozstępy dopiero zaczeły się pojawiać i teraz są prawie niewidoczne
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1100447.jpg (153,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2013-01-08, 09:46   #807
ogolnie
Zakorzenienie

Marina
musiałaś mi uświadamiać, że za pieniądze wydane na sympatia.pl miałabym prawie rowerek?

mysiunia
dokładnie tak, wciąż te same twarze. No ale ja dzięki portalom randkowym zdystansowałam się wobec znajomości zawartych przez internet... Obecnie chyba byłoby mi szkoda tracić pieniążki na sms, który kosztuje 18 zł Czasem bywało tak, że kupowałam pakiet na cały miesiąc, a nikt się nie odzywał ani ja nie widziałam nikogo, z kim mogłabym porozmawiać Więc nieraz ta stawka miesięczna smsowa szła na marne A i tak plan co do znalezienia partnera okazał się...
http://www.youtube.com/watch?v=w6QN3EHSjVs

Stary 2013-01-08, 10:11   #808
mysiunia85g
Zadomowienie

Cytat:
A i tak plan co do znalezienia partnera okazał się...
http://www.youtube.com/watch?v=w6QN3EHSjVs

Ja to na razie jestem sama, choć kandydat który chcę drugiej szansy ze mną jest i nie ukrywam ja też z nim chcę znów spróbować, no ale na razie więcej nas dzieli, niż łączy ale kto wie co będzie za niedługo
Wczoraj szukałam na necie czy są jakieś granice czasowe w których sąd musi się zmieścić, żeby wyznaczyć termin rozprawy rozwodowej i nie ma takich, termin rozprawy zależy od przewodniczącego składu sędziowskiego i od jego kalendarza równie dobrze pod koniec roku moge mieć rozprawę na razie żadnego odzewu z sądu nie ma!
A przyszły ex-mąż już wie, że pozew złożony, bo mi w sobotę wysłał sms-a z gorzkimi żalami, że możemy spróbować jeszcze raz, tylko że ja mam go w doopie, to go uświadomiłam że juz pozew złozyłam i zero odzewu, chyba go to zabiło, a dobrze mu tak, ma za swoje
Stary 2013-01-08, 10:19   #809
karolinadobra
Wtajemniczenie

dzieńdoberek laseczki
Emilka no ze snem u mnei kiepsko , jakoś mi niepotrzebny , może dlatego że od 2 latek nei pracuje zawodowo więc i snu mi nei trzeba za wiele
Mysiunia kremy kremami ale widze w tle piękna kolekcje shape , hm...mam nadzieje ze po nia sięgasz bo aż szkoda by było żeby się tylko kurzyła , z Soraya lubię kremy bo sie ładnei wchłaniają, ja mam ten z kawa i biała herbata ujedrniajacy.
zabieram się za sprzatanie , bo wczoraj prócz sernika nic nei zrobiłam hehe
a jeszcze tel z A był więc w niedziele już mi mąż zwieje na kilka tygodni
Stary 2013-01-08, 10:22   #810
ogolnie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mysiunia85g Pokaż wiadomość

Ja to na razie jestem sama, choć kandydat który chcę drugiej szansy ze mną jest i nie ukrywam ja też z nim chcę znów spróbować, no ale na razie więcej nas dzieli, niż łączy ale kto wie co będzie za niedługo
Wczoraj szukałam na necie czy są jakieś granice czasowe w których sąd musi się zmieścić, żeby wyznaczyć termin rozprawy rozwodowej i nie ma takich, termin rozprawy zależy od przewodniczącego składu sędziowskiego i od jego kalendarza równie dobrze pod koniec roku moge mieć rozprawę na razie żadnego odzewu z sądu nie ma!
A przyszły ex-mąż już wie, że pozew złożony, bo mi w sobotę wysłał sms-a z gorzkimi żalami, że możemy spróbować jeszcze raz, tylko że ja mam go w doopie, to go uświadomiłam że juz pozew złozyłam i zero odzewu, chyba go to zabiło, a dobrze mu tak, ma za swoje
Że jak !!! Rozprawa pod koniec roku?!
No ale skoro to tylko formalność...
Ja wlazłam drugi raz w związek z tym samym mężczyzną i strasznie żałowałam. Pomimo, że niby czułam, że chcę to trochę to było jakby "ustawowo", żeby dać jemu drugą szansę No ale przekonało mnie to, że jest dupkiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości