![]() |
#811 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Newsy part 4
Dokładka:
Yellow Diamond Versace edt - 50ml bez kilku testowych psików, w kartoniku i folii ![]() Zapraszam, szukam Soir de Lune, każdą ilość ![]() Edytowane przez Magdama1 Czas edycji: 2011-12-29 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#812 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Edytowane przez CzerwonaKokarda Czas edycji: 2011-12-28 o 21:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#813 |
Zakorzenienie
|
zapraszam do nowego wątku z ubraniami i nową bielizną
[ mango zara promod h&m levis wrangler fauve] wymienie je na poszukiwane przeze mnie kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=582740 Edytowane przez Ryjek Czas edycji: 2011-12-28 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#814 |
Zakorzenienie
|
ZAPRASZAM DO NOWEGO WĄTKU
REVLON, SMASHBOX, L'OREAL, EDM, BOURJOIS, PERFUMY I WIELE INNYCH... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#816 |
🐛🐈 🦄 🐾
|
Dokładam drugie pół opakowania Meteorków 03 i puszkę
![]() Jednak chcę wymienić całość za coś fajnego ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=574839 |
![]() ![]() |
![]() |
#817 |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post31284779
Zapraszam do nowego wątku, a w nim Guerlain, Nouba, Catrice.
![]() |
#818 |
Rozeznanie
|
U mnie skromna dokładka dziś :
* nowy lakier holograficzny eveline nr 403 - na zdj. * kredka "metaliczna" do oczu collection 2000 w kolorze gun metal- tylko sprawdzony kolor, nie temperowana * pomadka Rimmel 070 airy fairy - ok. połowy * masło do ciała Bebeauty - Spa Afryka - ok. 100/200 ml - bardzo intensywny zapach próbki - wszystkie świeże: * 9 próbek po 1ml podkładu L'oreal infallibla 140 złoty beż * 2 próbki po 1,5 ml podkładu Clinique even better 05 neutral * 2 próbki po 2 ml kremu nawilżającego na noc AA therapy trądzik * 2 próbki po 1,5 ml kremu na dzień spf 20 matującego Pharmaceris sebostatic T * 6 próbek po 1,5 ml kremu intensywnie nawilżającego Pharmaceris sebomatt T Zapraszam też do grudniowej wymiany ciuchowej, dziś też dokładki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#819 |
Zakorzenienie
|
Thierry Mugler, zestaw A'men 50 ml edt + żel pod prysznic + kosmetyczka
Estee Lauder, Platinum Illuminator Clinique, Creme Shaper for Eyes, kredka do oczu 01 Black Diamond |
![]() ![]() |
![]() |
#820 |
Zakorzenienie
|
Dokladam:
Isabel Derroisne - Ame Toscane Fantaisie Baroque 50ml EdP, nowa w kartoniku, raz przetestowana |
![]() ![]() |
![]() |
#821 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#822 |
Zakorzenienie
|
Viktor&Rolf Flowerbomb edp. 30 ml, NOWE, zafoliowane, zakupione w Sephorze, mam paragon. Za coś z wish
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#823 |
Zakorzenienie
|
Keune Fibre Wax
http://jott.pl/produkty/care-line/se...ine-style.html [pozostało ok. 90% albo więcej] |
![]() ![]() |
![]() |
#824 |
Zakorzenienie
|
Dokładka,
Jimmy Choo edp - 4-5 ml w atomku Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#825 |
Zakorzenienie
Przekupka: 87 pkt / 100% pozyt.
|
7. ESTEE LAUDER SENSUOUS NOIR, 30ml
NOWA KOLORÓWKA (szminki delikatnie raz testowane na dłoni), KTÓRĄ ODDAM TYLKO ZA KONKRET Z WISH (proszę nie proponować mi nic innego): 1. GUERLAIN Maxi Lash Extreme Volume Mascara kolor 33 Wonder Brown, 10,7ml 2. CLINIQUE Repairwear Anti-Aging Makeup SPF15, 30ml, kolor 10 Sand 3. CHANEL Rouge Allure 59 Nude 4. CHANEL Rouge Coco 35 Chintz 5. YSL Rouge Volupte 4 Miel Exquis (Sweet honey)
#827 |
Wtajemniczenie
|
U nie dokadka m.in. puder lancome, odzywka John frieda, cienie Pupa. Zapraszam
|
![]() ![]() |
![]() |
#829 |
Zakorzenienie
|
Kolejna dokladka, produkty amerykanskie.
-Bath&body works antybakteryjne mydlo do rak - kwiat japonskiej wisni NOWE -Maselko do ust Delon plus - NOWE waniliowe, mam rowniez maselko do ciala o tym samym zapachu, ale nie moglam sie powstrzymac przed testem bo ma swietne opinie na mua, wiec jest testowane w ilosci na dloni. Moja opinia, bedzie bardzo wydajne, jak dla mnie moze z powodzeniem zastapic krem do rak, dobrze nawilza, lekko natluszcza ( ale nie lepi ). Idealny na wysuszona skore, dla mnie wypada o niebo lepiej jak masla TBS - choc wszystkich nie probowalam. To moje zapasy wiec tylko za cos dla mnie niezbednego na ta chwile ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#831 |
Zakorzenienie
|
MAM nową Kartę podarunkową ZARA za 100zł
wymienię ją tylko na perfumy(najlepiej z wish listy) karta ważna rok, |
![]() ![]() |
![]() |
#833 |
Zakorzenienie
|
Dorzucam podkład Rimmel Match Perfection
![]()
#834 |
Zakorzenienie
|
depilator Panasonic
żel perfumowany Armani Diamonds 50 ml cień Sephora Suede Glyco 12%, nowy szminka VIP Astor, Red Impulse, nowa sok aloesowy 1l jako gratis: kredka zielona Miss Sporty, szminka avon, szminka rimmel |
![]() ![]() |
![]() |
#835 |
Zakorzenienie
|
U mnie nowy wątek.
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=583095 (link także w podpisie) A w nim m.in: WIBO błyszczyk z kolekcji różanej kolor 05 nowy WIBO trio cieni z kolekcji różanej kolor sunny apricot 02 nowe COASTAL SCENTS pędzel do pudru BOURJOIS błyszczyk efekt 3D brun poetic GARNIER nowa odżywka do włosów blond REVLON ColorStay podkład kolor Buff kosmetyki z limitki ESSENCE Natventurista, Urban Messages dzisiaj dołożę również kilka pędzelków LANCRONE ![]() ![]()
#836 |
Zakorzenienie
|
zapraszam na dokładkę
Edytowane przez cynamonowaania Czas edycji: 2011-12-30 o 14:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#837 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
- Clarifying Lotion nr 2 Clinique - około 4/5 z 200 ml, świeżutki kupiony w grudniu br. w S. (chętnie z DDML Clinique
![]()
![]() |
#839 |
Wtajemniczenie
|
Dokadam
1) Zel pod prysznic Katie Price Stunning, nowy nie otwierany 2) maseczka The face shop Blackhead EX Nose Clay, nowa zafoliowana |
![]() ![]() |
![]() |
#840 |
Zakorzenienie
|
REVLON COLORSTAY
180 sand beige do cery tłustej/mieszanej wymienię chętnie na taki sam tylko jaśniejszy odcień ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:07.