![]() |
#841 |
Nindżopesz
|
Dot.: Scend Barł czyli Scent Bar LVIII
Barowa wojna na majtki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#842 |
niecnotliwa dziewica
|
Ale będziemy się nimi obrzucać, czy jak?
![]()
#843 |
Wiedźma
|
#844 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() choc ja wolę kolorowe, takie ło ![]() http://spplthumb.blob.core.windows.n...-108371862.jpg jak miałam 20 lat to tylko koronki i satyny i różne sztuczne wynalazki, na teraz zaczynam cenić jak mam mięciutko i ciepło ![]() ![]() ![]() Fikuśne rzeczy tylko na ewentualną randkę (czyli pewnie nigdy ![]() Choć zawsze można trafic na osobnika, co woli białe bawełniane majciochy od wytwornej koronki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Obrzucanie majtkami ![]() Zacznijmy wklejac foty na sobie, to będziemy najpopularniejszym wątkiem na wizazu ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-13 o 10:42 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
niecnotliwa dziewica
|
O matko...! Jeszcze to, co Redzia wkleiła, jakoś bym zniesła, ale te drugie
![]()
#846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mhrrrok i szatany! ![]() ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-13 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#847 | |||||||||
Panaroja
|
snad planowania kawusi
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2.no chyba że będąc blachowymi nie nadają się w ogóle do noszenia i wobec tego można je przechowywacćprzez czas nieograniczony ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
poperfumować ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie cytła mi sie Karkki z zastanowieniem się czy oszczędzanie nadmierne to nie skutek PRL i absolutnie tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#848 | |
niecnotliwa dziewica
|
To na mnie nie robi wrażenia.
Zeszłą zimę spałam w spodniach, skarpetach, swetrze i dwóch polarach. W te zamierzam - dzięki niech będą wszelkim siłom wyższym - sypiać jak normalny człowiek, czyli nago. (co broń borze nie znaczy, ze osoby używające dowolnych strojów nocnych uważam za nienormalne, po prostu dla mnie naturalnym stanem nocnym jest brak stroju) ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:55 ---------- Cytat:
2. ![]() ![]()
![]() |
#849 |
Panaroja
|
ja przystępuję do obu frakcji na raz - bawełna z koronkami
![]() ![]() ![]() Piekielny Osioł ![]() ![]()
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#850 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja jestem z frakcji bawełnianej, zmieniło mi się w 2012 r, kiedy to byłam w szpitalu i do badania na obchodzie kazali rozebrać się do bielizny, w sali 5 osobowej ![]() ![]() ![]()
![]() |
#851 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak się mieszka samemu i wiesz, że w razie nagłej akcji nikt z rodziny nie pożyczy, bo sam nie ma, to jeszcze bardziej się wąż w kieszeni zaciska ![]() ![]() Cytat:
![]() a nawet jak ie zabraknie, to ma być zapas i już! Dotyczy również żarcia, jak tylko zrobi się troche miejsca w szafce czy zamrażarce, to zaraz jest nagły impuls kupienia czegoś na zapas, bo musi być pełno ![]() Cytat:
![]() i bez stanika niewygodnie, bo sie zaraz wszystko przygniata ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() taki Depressive black Metal ![]() ![]()
![]() |
#852 | |||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2. ale że na sobie?! ![]()
I wanna hurt you just to hear you screaming my name Edytowane przez Margot45 Czas edycji: 2015-11-13 o 11:30 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#853 |
Zakorzenienie
|
joł joł baru snad połowu z rosssa
![]() Sztazja dzięki za cynę , zakupiłam syossa ![]() ![]() A kiecki przyszli ? II wojna na majtki , pierwsza była balerinowa ![]() Majtki only bawełna 100% co nie wyklucza koronek przecież ![]()
"Chcę być pomylona , pomyleni mają w głowie Słoneczko ..." Edytowane przez neska951 Czas edycji: 2015-11-13 o 11:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na 30-letniej babie ![]()
![]() |
#855 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
A nie, to ja jestem piecuch i w nocy musi być ciepło. Na razie i tak grzejniki przykręcam, bo grzeją naprawdę porządnie. A to juz kwestia gustu, różne są upodobania. Aczkolwiek ja bym się dla chuopa na bawełnę nie przestawiła ![]()
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
#857 | |||
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. wiadomo, jednak wychodzę z założenia, że a) zaoszczędzone przez rok czy pół roku na pudrach, butach, bzdetach 2000 mnie nie zbawi w obliczu wydatków na ślub/leczenie, b) nie wydaję wszystkiego bezrefleksyjnie co do grosza, c) istnieją kredyty więc jeśli mam stałą pracę to jakoś skołuję ten tysiąc na pralkę. Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#858 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Cytat:
![]() 2.Przyszli, ale nie mam chwilowo jak obchocić, Młody musi. To workowate są i na samo☠☠☠ce wyglądają fatalnie bo zawsze się jakiś balon robi. Ale pamiętam ![]() Cytat:
![]() Albo opchnę jakies prefumy w razie konieczności wyższej ![]() Z gaci to i koronka i bawelna. Zależy od nastroju i stroju ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 ![]()
![]() |
#860 |
grozi wypollizowaniem
|
hej ludziska !
choruje sobie i did tez ![]() nie wiem kiedy to sie skonczy...chyba zamienie sie w kudłatego odludka od tego siedzenia w chaupie... mama pytanie neizwykle wazne czy znacie cos poachnacego cyanmonowo-waniliowo,ew piernikowo co mozna uzyc do perfumowania np narzut, pomiesczzen i fogle? oraz czy znacie cos takiego tylko o zapachu w klimacie jesiennym... moze jest jakas seria..jakis spayów czy cos? tylko zeby było w miare dostępne i w miare tanie, nie musi byc super niszowe i fogle-to nie dla mnie ![]()
#861 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 2.Depressive Warm Fluffy Black Metal ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() 2.ale to nie pół roku czy rok , tylko na stałe . Nie podejrzewam Cię o bezrefleksyjne szastanie ![]() ![]() Ale of kors każdy ma własny sposób na te sprawy ![]() 3.nooo , to byśmy sobie porządziły ![]() Cytat:
![]() ![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#862 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
Trochę się jednak zgubiłam w temacie: co innego wydawanie kiedy się ma albo nie ma, a co innego trzymanie lepszych rzeczy na lepsze czasy. Co zmieni chowanie w szafie drogiej torebki jeśli zepsuła się pralka? Ale chyba o tym nie mówimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#863 |
niecnotliwa dziewica
|
Redzia, ciiii - nadal jesteśmy na Perfumach, a tu za offtopy bana dają
![]()
#864 | ||
Zakorzenienie
|
Dobry i macham znad niewyspania
![]() Od 3 do 7 byłam w pracuni a teraz próbowałam spać, ale nie wyszło i upiekłam ciasto z jabłkami ![]() Cytat:
![]() 2. Chyba nie. 3. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() 1. Znamy ![]() ![]() Warm Spice do powietrza i Air & Fabrics Luminous Apple Spice - obydwa
Glade. 2. Nie wiem co to dla Ciebie znaczy klimat jesienny?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
||
![]() ![]() |
![]() |
#865 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() mnie szpital i zęby nauczyły, że są sytuacje, kiedy nie ma czasu latać załatwiać papiery o zdolności kredytowej ![]() Cytat:
![]() może od tego trzeba było zacząć ![]() ![]() Cytat:
ciocie samo zuuuoooo ![]() Cytat:
![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2015-11-13 o 13:35 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#866 | |
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. ale co zmieni trzymanie w szafie drogocennych kreacji? Pralka się dzięki temu nie zepsuje? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
1. No ba
![]() ![]() 2. Zwierzak to zwierzak ![]()
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
![]() ![]() |
![]() |
#868 | |||
Panaroja
|
Cytat:
![]() ![]() 1. ![]() 2.żałuj ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
|||
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
👸🏼 Barbie 💜 M.A.C
|
Redzia - zapomniałam zapytać Cie o ten sypki puder pod oczy LM co kupowałas online. To w końcu ten co na stronie Douga? Jak on sie dokładnie nazywa i jaka ma pojemnosc - rzuc linkiem pls
![]()
#870 | |
Nindżopesz
|
![]() A u mnie jeszcze zatoczył koło bo miałam na myśli, że kupując coś (przy tych stabilnych finansach) kupuję od razu lepsiejsze (jeśli mam taką ochotę) i używam na codzień, nie chowam do szafy. Cytat:
![]() Link zagramaniczny http://www.sephora.com/secret-bright...powder-P109911 bo u nas to nie wiem czy w końcu jest. Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2015-11-13 o 20:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:07.