![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi 39
Basiu, co prawda effaclary wymienilam z Rayne, ale zostal mi jeszcze Active C - czy jestes nadal zainteresowana?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi 39
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko
Czyli rozumiem, że ![]() zostal *Effaclar użyty kilka razy oraz *Active C La Roche-Posay - 1/4 tubki czyli ok. 7,5 ml tak? A które z wymienionych przez Ciebie rzeczy by Cię w zamian za to interesowały? Bo ja to już Ivvonko te Effaclary to na zapas gromadzę jak na wojnę ![]() Renka dziękuję nic dla siebie nie znalazłam. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Gość
|
witam czy znalazlabys u mnie cos za puder prasowany guerlain les voiletes?. inne zapachy ktore mam oprocz tych w watku to: extravagance givenchy, contradition calvin clain, clinique happy heart, mam tez puder sypki clinique gentle light odcien 03.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
dorota_hyd
Witaj Mam pytanka odnośnie extravagance givenchy: 1) czy zapach jest oryginalny? 2) czy to edt, czy edp, 3) jaka pojemność wyjściowa, jaki stopień zużycia? 4) czy dysponujesz fotką? ![]() oraz meteorites winter radinace, czy w grę wchodzi tylko odsypka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Gość
|
zapomnialam dodac: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=142355
|
![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Gość
|
witam extravagance na 100% oryginalny, edt, duzo juz nie ma jakies 15 ml z wyjsciowej pojemnosci 30ml, a meteorites tylko odsypka aczkolwiek moznaby sie jakos dogadac co do opakowania bo mi az tak bardzo nie przypadly do gustu
|
![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
dorota_hyd
Jeśli chodzi o perfumki to stanowczo za mało ich jest. Jeśli chodzi o meteoryty w zamian za puder Guerlaina to równeż odsypka nie wchodzi w grę, tak, że muszę podziękować, chyba, że coś opacznie zrozumiałam, jeśli chodzi o te meteorytki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Wtajemniczenie
|
Witaj Basiu
Nigdy sie jeszcze nie wymieniałam na targowisku wpadłam tu przypadkowo ![]() Widziałam na twojej liście, że piszesz o kremach ujędrniajacych itp. Mam w domu nieużywany krem na rozstępy Avonu 200ml i modelujacy krem do biustu użyty moze raz, nie wiem czy byłabys zainteresowana, jeśli tak to sie jakos umowimy ![]() Pozdrawiam Edit linki http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=8454 http://www.wizaz.pl/produkty/baza/pr...p?produkt=1196 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Basiu czy puder Guerlain masz aktualny?
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
bardotka_a rozumiem
![]() Ja poczytałam sobie w miedzyczasie recenzje na KWC o tych kremikach i nie są zbyt dobre, więc jednak chyba podziękuję. neonka jeszcze aktualny, aczkolwiek jutro jeśli zapach od Myszki mi się spodoba to go być może wymienię. A masz coś z mojej listy poszukiwań? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Basiu jeśli się nie wymienisz ( niechce przeszkadzać) daj znać.
![]() |
#84 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Ivvonko ja nie jestem przekonana, czy mi koniecznie ten Effaclar jest potrzebny na zapas. Oprócz tej tubki, której używam obecnie, mam jeszcze nieotwartą tubkę z datą ważności do końca listopada i nie wiem, czu zdąrze zużyć. Bardziej chyba w tej chwili potrzebuję gromadzić filtry na zimę jak przystało na filtrowego chomika
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
witaj Basiu
bylam wlasnie wczoraj w sephorze i sprawdzila soebie ten puder gurelaina les voilettes i kolor 02 okazla sie dla mnie dobry. Moze bys ie zamienila na moje pryzmy nr 03, mam jeszcze pedzelek ale nie mam juz pudełka.Zuzycie oceniam na ok 5%. Moglabym jeszczez dolozyc tusz clinique alw 4g-uzylam dosłownie raz-na wyprobowanie, pozdrawiam basia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dot.: APC, ArtDeco, Avene, Dior, Guerlain, LRP, Sally Hansen, Sephora, Vichy od Basi
Basiu - wyszukasz coś u mnie za bazę Artdeco
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.