|
|
#61 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: }} OGROMNIASTY wątek wymiankowy Mad - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: }} OGROMNIASTY wątek wymiankowy Mad - wszystkie półki, pielęgnacja i kolorówka
Madlaine,
a nie szukasz przypadkiem jasnych pudrów? ![]() Chętnie bym oddała w zmian za Lolitę Midnight |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
hej interesuje mnie szampon kerastase.
znajdziesz coś? http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=182127 pozdrawiam |
|
|
|
|
#66 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#67 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
cos u mnie za:
roletka Chanel Chance - 5 ml, zafoliowana, idealna do torebki Hot Couture Givenchy EDT ok. 9 ml w zastępczym flakoniku - złota roletka z atomizerem
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
heej a u mnie???
mnie sie podoba roletka Chanel Chance - 5 ml, zafoliowana, idealna do torebki Hot Couture Givenchy EDT ok. 9 ml w zastępczym flakoniku - złota roletka z atomizerem
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#73 |
|
S. Sssss. SSSSS.
|
a co bys chciala za roletke chance? bo mi na niej zalezy, poszukalabym czegos poza wątkiem
|
|
#74 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#77 |
|
Przyczajenie
|
może znajdziesz cos za 3 cienie art deco, lub pistacjowy art deco? poza wątkiem mam cien art deco 372 i odzywke profesjonalną BC SCHWARZKOPF
|
|
|
|
|
#78 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
PS> lumi oil w Twoim wątku, to ten pachnący malinami ? |
|
|
|
|
|
#80 |
|
Przyczajenie
|
http://www.allegro.pl/item220280290_...sp_200_ml.html mam na wymiane te odzywke.
a oto cien 372 |
|
|
|
|
#81 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#82 |
|
Piers do przodu
|
Madlaine,
czy za Lolitę Midnight skusiłabym Cię Yshteal + z pompką do cery mieszanej (użyty oszczędnie 7 razy) i połową nowiutkiego Clinique Repairwear Intensive Eye Cream ew. mogę jeszcze szukać??
|
|
#83 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#85 |
|
Raczkowanie
|
Wysłałam na PW ale tutaj też wkleję na wypadek jeśli wolisz taką formę komunikacji :
Interesuje mnie z Twojej listy zielona Nina Ricci, z rzeczy, których potrzebujesz mam tylko krem do odwodnionej skóry Huminea Tołpa - ponadto mogę zaproponować kosmetyki kolorowe: -Guerlain - puder brązujący mozaika, wersja dla blondynek - ubytek maksymalnie 5% -Guerlain - podkład nawilżający Fleur de Teint, kolor 540 Natural Beige, użyty 2 razy dla sprawdzenia koloru - Clinique - poczwórna paletka cieni Caffe late - zuzycie oceniam na maksymalnie 5% Kosemtyki są świeże, zużycie minimalne - wymieniałysmy się już chyba 2 razy więc mam nadzieję, że pamiętasz jak wyglądają moje kosmetyki Coś na pewno jeszcze znajdę w swoich zbiorach - mam też - wymienię ogólnikowo, jesli coś Ci wpadnie w oko podam dokładne dane - sypki puder So Ingenious E. Lauder - krem dla skóry naczynkowej z optycznym reduktorem skóry z gabinetowej serii Dermiki - mam 2 kasetki pryzm Givenchy - pastelową i bezową, nazwy kolorów sprawdzę po powrocie do domu jeśli byłabyś zainteresowana - z bólem serca mogę oddać supki puder Givenchy- krem koloryzujący Nuxe - balsam Nuxe przygotowujący skórę do opalania - suchy olejek Nuxe z drobinkami - ale to też z bólem serca ![]() - końcówka preparatu Collistar na pośladki i żel antycellulitowy z efektem mrożącym :to mogę dorzuić po prostu bo z obydwu opakowań zostało pewnie po 25%Nie wiem co Cię ewentualnie interesuje ale czekam na sugestie |
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Ooo, mam coś jeszcze - szampon TIGI Fashionista, z serii Catwalk - do włosów koloryzowanych Szampon kupiony w poniedziałek, użyłam 2 razy więc jest praktycznie nowy, ubytek pewnie około centymetra. Hmmm....mam jeszcze na pewno coś ciekawego
ale czekam na ewentualne sugestie.Mam khol Guerlaina kolor turkusowy, tak mi się przypomina co chwilę co kryją moje kosmetyczne zbiory
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
cześć, interesuje mnie
puder brązujący Clinique Sunkissed - używany kilkakrotnie, ubytek ledwo zauważalny, kartonik w komplecie zapraszam do mnie, może coś znajdziesz |
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
|
e-xx niestety nic
Ola, ale żeś mi nawypisywała, kusisz kobieto niemiłosiernie, zaraz Cię jeszcze o szczegóły popytam, bo na PW już odpisałam, zanim zajrzałam tutaj
|
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 79 pkt / 100% pozyt.
|
a czy Cinema Festival by Cie interesowało
?
Psy to cud życia Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:15.

i żel antycellulitowy z efektem mrożącym :to mogę dorzuić po prostu bo z obydwu opakowań zostało pewnie po 25%