![]() |
#61 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowa pulchniutka duszyczka :]
Jak spisz tez tluszcz spalasz. Chodzi o aktywnosc, ktora prowadzi do jak najwiekszego efektywnego spalania tluszczu - tj. jak najwiecej tluszczu unikajac katabolizmu. Przy A6W spalanie tluszczu jest mizerne.
Cytat:
![]() Wzmacnianie miesni i spalanie tluszczu to nie jest jeden proces, tylko rownolegle do siebie procesy. Aha, nigdy nie jest tak, ze spalasz sam tluszcz - dlatego aeroby na dluzsza mete prowadza do katabolizmu i zalecane sa cwiczenia silowe (z tego wzgledu oraz oczywiscie przez efekt metaboliczny), a nie same aeroby. Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Radzę poczytać forum, albo posłuchać Wyrak, bo nie macie zielonego pojęcia o odchudzaniu i z takim podejściem to raczej marne szanse na sukces.
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
![]()
No chipsy i słodycze to po prostu masakra
![]() Marne szanse bo? ![]() Nie mamy zielonego pojęcia? Z tym to się zgodzę...bo do tej pory się nie udało ![]() ![]() Co do śledzenia forum.. i miałybyśmy czytać to wszystko ... pomysłów na diety .. takich jest mnóstwo.... ćwiczenia typu a6W.. Jeśli już ktoś zagląda tu i czyta nasze wywody ![]() skoro nie ćwiczę od nie wiem kiedy na wakacjach siatka troszkę biegu... to co powinnam jakie ćw.. w domu wykonywać mam czas wieczorem najwięcej ale jeśli powinno się ćwiczyć rano to wstanę wcześniej i rano ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
sarenko, zajrzałam na YT, niestety tam nie znalazłam żadnych filmików, gdzie ktoś spalałby tłuszcz A6W, jedynie piękne sześciopaczki ![]() to są ćwiczenia dla kulturystów typowych, najpierw trzeba oponke zrzucić, aby chociażby było widać efekty. Ale róbcie jak chcecie, być może myli się pare osób i jeżeli ktoś chce to zrzuci w ten sposób zbędny tłuszczyk.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
moja mama zrobila 6 wejdera ,do tego cwiczyla codzien 30 min hula hop i po ponad miesiacu miala sliczny brzuszek a wazyla ok 65 kg przy 165 wiec chyba tluszczych trez troche zredukowala nie
![]() A co do tabletek to ja przez caly okres ich brania trzymalam super wage 56-57 kg a po odstawieniu w pare miesiecy + 10 kg !!!
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cwicz wtedy kiedy masz czas, aby nie na czczo. spokojnie - ja Ci powiedzialem swoje zdanie, przekonywac i namawiac nikogo do niczego nie zamierzam, robisz co uwazasz za stosowne.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
![]()
No i ładnie zapalenie krtani..;/ nie ćwiczę siły nie mam..
Jedzonko dzisiaj: Ś - 1 bułka ![]() ![]() O- około 13 albo 14 wpadłam ![]() ![]() K.. no właśnie do tej pory nic ale mleko + płatki zjem nie chce mi się szczerze mówiąc mam takie dni ... kłócę się z chłopakiem on chory więc w domu siedzi.. ja w końcu muszę też w domu więc week. się nie widzimy nie dogadamy się po ludzku bo przez tel tylko kłótnia i to samo przez neta;/ a teraz to mam tak że nawet mi się z nim gadać nie chce;/ no ale dieta to na full.... jeden plus kurtka na zimę kupiona w sumie płaszczyk ![]() ![]() ![]() mykam do łóżka ![]() A i za tydzień w sumie dopiero 9.11 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jak tam u Was dziewczyny ?? ![]() ![]() Ćwiczycie cosik czy tylko dieta ![]() Edytowane przez gosiafoteczki Czas edycji: 2009-10-23 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja co dzień rano biegam... do tramwaju bo nigdy nie mogę na niego zdążyć na czas
![]() ![]()
Było : 90.2 kg Jest : 87.0 kg Cel 10: 87 kg ( zaliczone ) Cel 9 : 85 kg Cel 8 : 82 kg Cel 7 : 80 kg Cel 6 : 78 kg Cel 5 : 75 kg Cel 4 : 72 kg Cel 3 : 70 kg Cel 2 : 68 kg Cel 1 : 65 kg A, gdy nadejdą deszczowe dni nauczę się przechodzić między kroplami... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Ja obowiązkowo codziennie ćwiczę
![]() wczoraj np:1h hula hopu, 1,5h spacerku, orbiterek, kajak i 300 brzuszków ![]()
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj 6 dzień
![]() ![]() Ś: 4 pierogi z soczewicą i tyle ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Rozeznanie
|
Dla mnie chyba 6 dzień mniej więcej był najgorszy ;|.
wtedy najwięcej kusiło, bo organizm jeszcze nie był tak przyzwyczajony do zmiany trybu życia ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
![]()
Nio
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
Ja proponuje zalać wodą flipsy i je do śmietnika wrzucić
![]() już ich na pewno nie ruszysz... Ja się ważę dopiero za tydzień w poniedziałek, bo jutro okres dostane, a i tak ważyłam się w zeszłą sobotę, a teraz tłuszczyk leci, więc za często nie mam zmiaru się ważyć ![]()
![]() |
![]() |
#74 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Było : 90.2 kg Jest : 87.0 kg Cel 10: 87 kg ( zaliczone ) Cel 9 : 85 kg Cel 8 : 82 kg Cel 7 : 80 kg Cel 6 : 78 kg Cel 5 : 75 kg Cel 4 : 72 kg Cel 3 : 70 kg Cel 2 : 68 kg Cel 1 : 65 kg A, gdy nadejdą deszczowe dni nauczę się przechodzić między kroplami... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
Ja mam słodycze na widoku, ciasta moja mamuśka uwielbia, więc piecze co chwilę... ale ja na szczęście nie przepadam aż tak za słodkim ;]
![]() |
![]() |
#77 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No właśnie nie dam się ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jak co sobotę już domek lśni ! ![]() ![]() zmywałam podłogi ... odkurzałam .. i tak ogólnie ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
a czy ktoś sie może orientuje po jakim czasie diety i ćwiczeń zaczynamy spalać tłuszcz ? albo ile kilo najpierw spadnie ?
Było : 90.2 kg Jest : 87.0 kg Cel 10: 87 kg ( zaliczone ) Cel 9 : 85 kg Cel 8 : 82 kg Cel 7 : 80 kg Cel 6 : 78 kg Cel 5 : 75 kg Cel 4 : 72 kg Cel 3 : 70 kg Cel 2 : 68 kg Cel 1 : 65 kg A, gdy nadejdą deszczowe dni nauczę się przechodzić między kroplami... ![]() Edytowane przez sarenka168 Czas edycji: 2009-10-24 o 11:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
![]()
Ludzie mówią że 3 albo 4 kg. wody podskórnej. a potem leci tłuszcz... ale ja myślę że to sprawa indywidualna dlatego wszyscy milczą
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
Mi spadło około 3 i pół kilo w 11 dni, więc to pewnie była woda, ale i tak był to dla mnie wielki sukces... no i teraz waga mi powoli leci, więc chyba już leci tłuszczyk
![]()
![]() |
![]() |
#81 |
Zadomowienie
|
SharMea a ty ważysz się rano czy wieczorem
![]() ![]() ![]() ale w sumie nie czuję jakby miała mniejszy brzuszek ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Rozeznanie
|
Nie ważę się jutro z Wami, bo prawdopodobnie jutro dostane okres
![]() ![]() I zazwyczaj wieczorem, bo wagi w domu nie mam, a mój TŻ ma, a u niego rano raczej nie jestem ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
Ja to już się doczekać nie mogę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Raczkowanie
|
ja tez jestem Ciekawa jak wam poszlo
![]() ja neistety zawalilam sprawe ,alkochol i zarcie Mialam takie wyrzuty sumienia ze nie moglam spac!!! Ale nie poddaje się , zaczynam od nowa ! mam andzieje ze dzis bedziecie mialy jakies sukcesy i mnie to zmobilizuje :P Ja spowrotem na starcie ;D tym razem dochodze do konca !!!!!
![]() |
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dasz radę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() u mnie dzisiaj 7 dzień ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Przyczajenie
|
5 sek temu sie wazylam na mojej niezbyt stabilnej wadze
![]() po 4-5 dniach....i po dwoch zjedzonych posilkach waga wskazala 82 kg. 3 kilo gdzies poszlo!! ja tez powiem szczerze, ze nie trzymam sie radykalnie diety. moze nie podjadam chipsow i slodyczy....ale tak jak mowilam :"piwa ze znajomymi sobie nie odmowie" ![]() pozdrawiam
![]() |
#87 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny najważniejsze to "dietę" zmienić w codzienny tryb życia i żywienia
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:45 ---------- a ważenie jutro rano ???
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zadomowienie
|
![]()
No tak ja jutro rano
![]() ![]() ![]() od jutra steper 25 minut ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Rozeznanie
|
ja się dzisiaj ważyłam
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zadomowienie
|
![]()
SharMea
ŁAAAAAAA ![]() GRATULUJĘ !!!! ![]() super ważysz tyle co ja bym chciała na koniec... października ;D więc może i mi się uda... ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:02.