|
|
#61 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Bużuteria loquacee
napisze szczerze, że z takimi cudnościami nie powinnaś mniec żadnych wątpliwości co do galerii ludziom napewno się spodoba a ty będziesz mieć podwójną radość z ich tworzenia - głowa do góry bo jesteś w tym bardzo dobra
a ja popadam w kompleksy oglądając takie cudności
|
|
#62 |
|
Rozeznanie
|
Ja też uważam, że możesz śmiało wysłać zgłoszenie do jakiejś galerii. Jeśli odmówią, to trudno (choć nie wydaje mi się, że mogliby odmówić). Jak nie spróbujesz, to się nie dowiesz
![]() A czy te wrapki robiłaś ze srebrnego drutu? Bo jeśli tak, to końce mogłabyś przytapiać. Ale poza tym, to Twoje biżutki są bardzo staranne i ładne
|
|
|
|
|
#63 |
|
Rozeznanie
|
Wrapki super - zwłaszcza serduszka
Na posrebrzanym druciku?A do jakiejś galerii spróbuj wysłać zgłoszenie - czemu by nie
|
|
|
|
|
#64 |
|
Rozeznanie
|
Moim zdaniem prace masz bardzo staranne i ciekawe, w galeriach niejednokrotnie widziałam okropne "gnioty", których twórczynie widocznie czuły się komfortowo jeśli nie wstydziły się pokazać czegoś takiego. Rozumiem Twoje obawy bo sama mam podobne, jednak obiektywnie potrafię ocenić. Tak sądzę. Więc spokojnie możesz startować. Co do działalności to już musisz zdecydować sama.
Wracając do prac śliczne są fioletowe, i komplet z perydotem zachwycił mnie. |
|
|
|
|
#65 |
|
Wtajemniczenie
|
Z takimi cudnymi wrapami masz jeszcze jakiekolwiek wątpliwości?!
|
|
|
|
|
#66 |
|
Raczkowanie
|
Piękne prace, bardzo mi się podobają serduszka
śliczny.
|
|
#67 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
*kefiru
|
|
|
#68 |
|
Zadomowienie
|
ooo zdolniacha
bardzo ładne prace i jakie dokładne, aż strach się bać co będzie dalej ![]() a szanse na dostanie się do galerii MASZ i to bardzo duże, a do jakiej? do takiej, którą sobie wymarzysz
|
|
|
|
|
#69 |
|
Wtajemniczenie
|
Przeurocze wrappki
Mają w sobie to "coś" Bardzo misterne Koniecznie wyślij zgłoszenia do galerii
|
|
|
|
|
#70 |
|
Zadomowienie
|
albo nie wysyłaj żeby nie robić konkurencji :P hyhyhy
żart ;P
|
|
|
|
|
#71 |
|
Rozeznanie
|
Oho!! Rośnie konkurencja dla Poppy - gratuluję - SUPER prace
|
|
|
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
No rewelacja
Wszystkie mi się ogromnie podobają- dokładne, schludne i śliczne. Ty się tu nie kryguj tylko ślij zgłoszenia
|
|
#73 |
|
Wtajemniczenie
|
podpisuje sie pod tym co napisaly dziewczyny obiema lapkami
wysyłaj a jak odmówią to niech załuja:Plece spać... zapomniałam że warpki zniewalające (oj już ze mną zle, jak zapominam o tak ważnych sprawach) |
|
|
|
|
#74 |
|
Zadomowienie
|
Ollccia, ak_pinki, Gabii86, Monka1123, Ewasko, Kulkam, IwonnaH, Yori, Maximo, Sunnyskies, Wirello, Heurek, Lwico83 - no nie wiem, co powiedzieć. Jak zwykle dajecie niezwykłego kopa do pracy i zastrzyk pewności siebie
![]() Gabii86 - pracki są wykonane ze srebra i rzeczywiście zwykle przytapiam końcówki, ale w tej jednej pracy zrezygnowałam z tego procederu ![]() Monka1123 - jak wyżej - wrapki są ze srebrnego drucika ![]() Wirello - próbowałam znaleść zawstydzonego emotka w odpowiedzi na Twój komentarz, ale niestety nie znalazłam. Zwizualizuj sobie, jak się czerwienię Niemniej jednak jestem zdania, że ja z moimi wrapkami to się możemy przy Poppy schować I tak zapewne zostanie ![]() No ale, ponieważ jestem grzeczną dziewczynką i słucham moich doświadczonych wizażowych koleżanek to posłałam wczoraj swe zgłoszenie do Decomanufaktury na dobry początek. No właśnie - dobry początek Gdyby nie Wy to pewnie w życiu nie zdobyłabym się na odwagę
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
kobietko nie ma sie co zawstydzać bo wyrabiasz sobie swoj własny niepowtarzalny styl i niedługo to inni będą cie naśladować i tobie niedorastać do pięt a więc uwierz w siebie i do dzieła
|
|
#76 |
|
Zadomowienie
|
te ostatnie wrapki są rewelacyjne
, i takie dokładne, super dopracowane, szczególnie serca mi sie podobają świetnie ci idzie i zdecydowani ślij zgłoszenia do galerii |
|
|
|
|
#77 |
|
Rozeznanie
|
Czy się nadają do ludzi? Są niesamowite
Moja pasja-wątek wizażowy Nowy blog Preferencje Whitecoffe - zmagania z AC Targowisko - #24 |
|
|
|
|
#78 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Aga...
gratuluję dostania się do galerii.... ale chyba za nisko się cenisz dziewczyno!! warto pozytać wątek dotyczący galerii internetowych i wycenek biżuterii
|
|
|
|
|
#79 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przyznam szczerze (z resztą już to przyznałam w wątku o wycenach), że kompletnie nie potrafię wycenić swoich prac, szczególnie że do tej pory zwykle "leciałam po kosztach" kiedy ktoś znajomy coś ode mnie brał. No i teraz nie wiem, bo ustalając cenę mam wrażenie, że nikt normalny się nie zdecyduje na zakup, a z drugiej strony wiem że wrapki chodzą nierzadko po zawrotnych cenach. No i kiedy już winduję sobie w głowie cenę w górę to potem znowu mam wrażenie że jestem taką tam szarą początkującą biżuteryjką bez żadnej "marki", obeznania z rynkiem itd i na takie ceny to sobie może pozwolić no ja wiem kto?... z resztą może bez nazwisk Jestem trochę w potrzasku, bo z jednej strony wiem jak narzekają dziewczyny na zbyt niskie ceny konkurencji i psucie rynku, ale z drugiej strony nie jest to moja zła wola tylko jakby wewnętrzny problem moralny, nad którego rozwiązaniem spędziłam nie jeden wieczór. Bezskutecznie. No cóż wkrada się tu mój totalny brak umiejętności obiektywnej oceny. Na swoje usprawiedliwienie mam tyle, że wczoraj molestowałam wątek z wycenami i tylko nagaLy się pofatygowała, z resztą rzuciła zawrotną ceną :/Nie chcę żeby ktoś pomyślał że to jakaś kokieteria, przesadna skromność czy coś w tym stylu. Po prostu skrzywienie wynikające ze studenckiego budżetu ![]() Jeszcze na koniec - dziewczyny, dziękuję Wam bardzo
|
|
|
#80 |
|
Raczkowanie
|
Ostatnie kolce z onyksem- cudowne
Co do wyceny prac , to faktycznie nie jest proste , też mam z tym problem, jak pewnie większość z nas. Masz rację jeśli chodzi o Twoją prośbę o wycenę - poza nagaly nikt się nie pokwapił, ale szczerze Ci powiem że bardziej byłabym skłonna zastosować się do jej porad i może nie koniecznie dawać aż taką cenę, ale jednak blisko. Pamiętaj , że z ceny zawsze możesz zejść a podnieść jej już nie będziesz mogła. Ale na błędach się uczymy, następnym razem bardziej uwierz w siebie i ceń się , bo Twoje prace są tego warte.
Mój wątek biżuteryjny;https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=381532:-) Wątek decoupagehttps://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post17927099 Jesteś tym o czym cały dzień myślisz, dlatego waż swoje myśli i myśl pozytywnie. |
|
|
|
|
#81 |
|
Wtajemniczenie
|
Agnieszko wczoraj akurat nie bardzo mogłam posiedzieć w necie, a w domu zabrałam się zakolejne kolczyki i tak do 2-iej w nocy... ale ceny Nagly są trafione!!
|
|
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze raz dzięki za każde dobre słowo
![]() Popełniłam dwa pierścionki, co dotąd było wielką rzadkością. Jestem dość pozytywnie zaskoczona efektem Mam nadzieję że nie tylko mnie przypadną do gustu
|
|
#83 |
|
Wtajemniczenie
|
wow
czyżby były próby z AC? piękności...
|
|
|
|
|
#84 |
|
Zadomowienie
|
Oj nie, Lwico
AC omijam jeszcze szerokim łukiem Na razie bawiłam się drutami i tym co jeszcze znalazłam w moim małym kuferku
|
|
#85 |
|
Rozeznanie
|
Wow, są prześliczne - uwielbiam takie proste, urocze pierścioneczki
|
|
|
|
|
#86 |
|
Raczkowanie
|
Tak, mi też się bardzo pierścioneczki spodobały. Proste i śliczne. :-) Lubię takie nosić. :-)
|
|
|
|
|
#87 |
|
Rozeznanie
|
Mi też się bardzo podobają
|
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Ładniutkie
|
|
#89 |
|
Wtajemniczenie
|
Skromne, a jakie urocze
I pięknie polutowane
|
|
#90 |
|
Wtajemniczenie
|
śliczniutkie pierścioneczki
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:45.

a ja popadam w kompleksy
oglądając takie cudności

), więc myślę, że Twoje wrappki mają baaardzo duże szanse

żart ;P