![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Poznań- Siłownia i Fitness
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
... a reklama jest płatna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Raczkowanie
|
Nikt nie chodzi do Pure Fitness w Pestce? Przeczytałam na gazecie.pl wiele negatywnych opinii, czy rzeczywiście jest aż tak źle?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Moja koleżanka chciała się zapisać, ale okazało się że sa jakieś cyrki z karnetami? Że trzeba wykupic na dość długi okres czy cos takiego. Nie wiem jak jest teraz. Ja chodziłam jedynie do Studia Pięknego Ciała (czy jakoś tak?) na Piątkowie i bardzo sobie chwalę. Małe miejsce, tylko jedna niezbyt duża salka do fitnessu, która zwłaszcza w okresie zimowym jest wieczorami przepełniona, do tego pomieszczenie z siłownią, kilka orbitreków, bieżni, jakis tam z obciązeniami tworów i inne. Na plus jest to, że same kobiety tam są, zero facetów. Jedynym problemem jest rozmiar miejsca- są dni kiedy trzeba się wcześniej zapisywać na fitness, a przy ćwiczeniach aerobowych robią się małe kolejki.
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Chciałam zapisać się do PURE, bo mam 2 kroki od siebie. Trzeba podpisać umowę na 12mcy to raz i z tego co czytałam nie spotkałam się jeszcze z pochlebną opinią. Ja chodzę od kilku dni do Green Point i bardzo sobie chwalę. Zarówno wyposażenie jaki i personel i kadrę trenerską.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A to trzeba z wyprzedzeniem ustalać termin, na który chce się przyjść? Nie można tak z miejsca? Dzwoniłam dziś w różne miejsca, zadzwoniłam też do Pure. Nie wiedziałam, czy mówi do mnie kobieta, czy facet ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Raczkowanie
|
Ja również zastanawiam się nad karnetem do Studia Pięknego Ciała na Wojciechowskiego. Chciałam zapytać dziewczyn, które już tam chodzą/chodziły czy jako osoba początkująca mogę liczyć na pomoc ze strony trenerek? Czy są one obecne w czasie otwarcia "siłowni" czy tylko na swoich zajęciach grupowych, a może mają jakieś dyżury lub coś w tym stylu? Pomagają początkującym ułożyć jakiś plan treningu (np. intensywność, dobór sprzętu, ilość powtórzeń), dobrać odpowiednie zajęcia grupowe, itp? Czy trzeba w tym celu wykupić trening personalny, a w cenie zwykłego karnetu można jedynie ćwiczyć samodzielnie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Problem jest tylko z tym, żeby zastać je w takich godzinach, kiedy będą w klubie i będą wolne. W godzinach popołudniowych (powiedzmy 12-15) raczej na pewno ich nie uświadczysz, bo też ludzi wtedy jest bardzo mało (zdarzyło mi się być jedyną osobą na siłowni, albo jedną z kilku nielicznych). Najlepiej spojrzeć w grafik zajęć i zobaczyć, może któraś ma "okienko" między swoimi zajęciami. A jeśli nie, to po prostu przyjść w wieczornych godzinach, tak ok 16-17 może - wtedy ruch jest umiarkowany jeszcze i trenerka/trenerki powinny być na miejscu.
![]() |
![]() |
#70 |
Raczkowanie
|
Znacie może CENTRUM FITNESS OLYMP? http://www.olymp.org.pl/
Mieszkam teraz na Ściegiennego i szukam czegoś w okolicy. Green Point też w sumie nie daleko, ale karnet kosztuje 189zł, a w OLYMP otwarty za 100zł dla studenciaków, więc duuuuży plus. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Przyczajenie
|
Ja polecam wszystkim Centrum Urody i Fitnessu na Wojciechowskiego! Ogromnym plusem jest to, że jest to miejsce tylko dla pań, czyli pełna swoboda i zero stresu, że jakiś facet się na nas gapi
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Raczkowanie
|
Hej,
znacie może jakąś fajną siłownię na RATAJACH- taką bardziej dla kobiet? Bo w większości to sami faceci, i jeszcze zajmują oni przyrządy dla kobiet bo robią sobie rozgrzewkę ![]() Pozdrawiam
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Polecam Nice Lady Fitness na os. Piastowskim ![]() Nieźle wyposażona siłownia, nie ma tłoku ani sapiących za plecami facetów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Siłownia, klub fitness w Poznaniu
Wątek już trochę ma. odświeżam pytanie.
Które z tych miejsc będzie najlepszym wyborem. Atlantis ? Pure w Pestce? Gymnasion w Suchym Lesie? Niku jest za drogie i atmosfera jest tam, hmmmm niekoniecznie przyjazna. Zależy mi na dobrej instruktorce aerobiku, która poprawia ćwiczących. ew modyfikuje ćwiczenie indywidualnie do potrzeb ćwiczącego. I na siłowni się ćwiczy a nie pokazuje w pełnym makijażu i flirtuje z trenerem. Edytowane przez dacn Czas edycji: 2013-05-27 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
Chodziłam tam w czasach studenckich kiedy, fakt, asertywność nie była moja mocną stroną. Aerobik jeszcze ok, ale przepychanki przy wyjściu z sali już nie były ok. Komentowanie w szatni moich niemarkowych ciuchów! czy wymalowane laseczki co na siłowni siedziały na sprzęcie i wykonywały jedno powtórzenie na minutę .... za to do trenera mówiły po imieniu słodziutkim głosikiem.
Nie bardzo leżała mi tamta atmosfera, no chyba że sie zmieniło. Później chodziłąm na Posnanię i mimo że z siłowni korzystali głównie pakerzy ( tacy naprawdę wielcy i rozbudowani) to czułam sie tam dużo milej niż w Niku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
Podbijam temat
![]()
![]() |
#78 |
Przyczajenie
|
![]()
A ja polecam fitnessroom na przeciwko Makro. Zajęcia w małych grupach, super atmosfera, instruktorki boskie! Nie ma zadęcia i szpanerstwa, jak w niektórych miejscach. No i przede wszystkim czuję się świetnie i widzę, że są efekty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek, dziewczyny miałyście styczność z fit4free na Podolanach? Tam podobno są tanie karnety i ładna siłownia osobno dla kobiety i mężczyzn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Przyczajenie
|
Jest to najlepsza siłownia w jakiej byłam. Wspaniala kadra trenerska, niskie ceny i ćwiczenia, które dają w kość ale pomagają.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Przyczajenie
|
Byłam kilka razy w Olimpic w ramach multisporta, swojego czasu miałam do tego klubu 5 min. piechotą.. i tylko dla tego tam bywałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
|
![]()
Szukam dobrej zumby/fitnessu na terenie Wielkopolski, też Poznania.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja osobiście lubię chodzić z rana, bo nie ma tłoku. Babki w recepcji są trochę niemiłe, ale olać to - nie mam w ogóle potrzeby z nimi gadać :P Co do zajęć grupowych, to prowadzące je instruktorki są bardzo sympatyczne i uśmiechnięte. Podczas ćwiczeń podchodzą do każdego i poprawiają, pomagają. Minusem jest to, że czasem jest naprawdę dużo osób i jest ścisk na sali Plusem za to dla mnie jest to, że można chodzić do ich siłowni w innym mieście - planuję przeprowadzkę na wiosnę na drugi koniec Polski, więc musiałam brać to pod uwagę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Rozeznanie
|
Chodziła którąś z was do centrum urody i fittnessu? Jak tam jest z aerobikiem, cenowo trochę drogo ale atmosfera? może którąś z was nadal tam uczęszcza?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam umiarkowanie. Aerobik jest fatalny głównie ze względu na mikro salę jak ćwiczysz to uderzasz się o inne osoby, z klimatyzacją też kiepsko ale z tym akurat większość klubów ma problem. Poziom zajęć ok, ale niczego nie urywa. Co do siłowni, ładna czysta bardzo nastawiona na aeroby: rowerki, bieżnie i te sprawy, sprzętu dużo tłok umiarkowany. Co do opieki trenera nie wypowiem sie bo nie korzystałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
To Jak na cenę 140 zł to trochę kiepsko. A co polecacie w okolicach przyjaźni albo na piatkowie? Siłownia mnie nie interesuje, tylko zajęcia grupowe, aerobik itp.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Red fitness , minusem jest tłuk na zumbie i dwupoziomowa siłownia.
Altantisa już nie polecam, dużo się tam na gorsze zmieniło. Podobnie aerobiku na pływalnie na Batorego- tragedia ( nie z winy instruktorek ale dziwnej nieprzyjaznej klientowi obsługi , wyjętej wprost z poprzedniej epoki). |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
Czyli mały wybor trochę, takich gdzie rzeczywiście warto chodzic :-(
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ja chodzę do Centrum Urody i Fitnessu na Wojciechowskiego. Bardzo lubię tą siłownię. Czysto, nie ma tłoku, tylko dla kobiet, bardzo fajna atmosfera. Z zajęć nie korzystam, wiem że są wcześniejsze zapisy aby nie było tłoku. Klima super działa.
Moja ulubiona, zmieniam niedługo miejsce zamieszkania i pomimo że będę mieć dalej to nie zmieniam klubu. Wiem że jeszcze Red Fitness jest spoko http://www.red-fitness.pl/
![]() |
#90 |
Rozeznanie
|
Centrum urody pasowaloby mi bardziej ze wzgledu na lokalizację. To pozostaje sie zastanowić
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:32.