|
|
#61 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Oriflame, Essence, Sephora, próbki
dokładka : Nowa torebka Promod
Edytowane przez aaurinko Czas edycji: 2011-01-02 o 10:21 |
|
|
|
|
#63 |
|
Perfume Lover
|
Witam
Przykro mi, ale nic nie znalazlam Pozdrawiam
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj
![]() Oriflmae freya ( około 1/3 z około 50 ml) po terminie wazności ( exp 11 09) Moze cos u mnie?
It's so important to say these things when you can because when it's over, it's over ...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel) |
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
|
Oriflame Mirage
cos u mnie?
|
|
#68 |
|
Rozeznanie
|
Przykro mi, niestety nic mnie nie zainteresowało.
|
|
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
#70 |
|
Zakorzenienie
|
niestety,nic nie znalazłam dla siebie za róż ;(
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zadomowienie
|
up
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#72 |
|
Wtajemniczenie
|
Essence, klej do paznokci w markerze - nowe
Essence,Crystal click &go nails - nowe - french z brokatem H&M lipbalm lemonade – użyty parę razy H&M lipgloss - gwiazdka czarna za coś u mnie ?
|
|
#73 |
|
Zakorzenienie
|
Oddam wszystko za OPI- What' with the cattitude - uzyty może 3 razy - ok 5/6 z 3.75 ml!
![]() ![]() ![]()
|
|
#74 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#75 |
|
Zadomowienie
|
podoba mi sie u ciebie
Oriflame Amber Elixixr - nowe 4ml Oriflame The babes, Crazy Kiwi uzyta 2 razy laleczka udekorowana, niektórych naklejek nie ma (kartonik) Oriflame Diamond musk - nowe 4ml ( kartonik) Oriflame Grace ok 3/4 ( kartonik jest) |
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
podoba mi się:
Pędzelek do eyelinera Essence - Metallics ( raz użyty, wyczyszczony płynem ) Essence, Metallics kolor Steel Me - użyty 2 razy Oriflame Absolute concealer for eys kolor gold ( exp 06 12 ) używany jakie zużycie? i coś pewnie bym jeszcze znalazła
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
ale ciężko powiedzieć mi 'co mogłabym chcieć za 4 kulki'
![]() podoba mi się chyba tylko baza Volturi w działaniu jest zbliżona do art deco,albo joko? ] |
|
|
|
|
#82 |
|
Zakorzenienie
|
Rtp aktualne ale niestety u ciebie podoba mi się tylko Oriflame - the babes a to raczej dla ciebie nieopłacalne.
---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:45 ---------- Ten iluminator bardzo chętnie dorzucę bo zupełnie nie w moim kolorze ![]() Jak ci pasuje taka wymianka - to ja jestem za. ---------- Dopisano o 00:43 ---------- Poprzedni post napisano o 00:35 ---------- Ok, pozostaje tylko taki problem że wracam do domu w niedzielę więc mogę wysłać paczuszkę w poniedziałek najwcześniej. Tak więc w okolicach weekendu wyślę ci PW z adresem i będę czekać na takowyż od ciebie
|
|
#83 |
|
Raczkowanie
|
Oriflame Giorgani Gold white gold ( exp 3 13) użyte pare razy ( kartonik jest)
Baza na powiekę Volturi collection - zużycie ok 10% Znajdziesz u mnie coś za to? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#84 |
|
bzzzzzzz bzyczy prądzik w jej obwodach
|
Interesowałyby mnie tylko próbki podkładu EL. Myslę nad tych wygłądzajacym ivory, ale nie znam firmy, jak bardzo jasny jest?
![]() |
|
|
|
|
#85 |
|
BAN stały
|
Kolor pudru to Clear
![]() U Ciebie bardzo mnie interesuje: - OPI- What' with the cattitude - uzyty może 3 razy - ok 5/6 z 3.75 ml - I może? - Giordani gold eye pencil – mystic Grey exp 10 12 uzywany ( stan jak na zdjęciu Tylko właśnie zdjęć nie ma ;( Ja też zrobię, tylko jutro rano, bo teraz to pff ![]() (gdyby coś, to mogłabym Ci za te dwie rzeczy i puder i próbkę dać ---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Kolor pudru to Clear ![]() U Ciebie bardzo mnie interesuje: - OPI- What' with the cattitude - uzyty może 3 razy - ok 5/6 z 3.75 ml - I może? - Giordani gold eye pencil – mystic Grey exp 10 12 uzywany ( stan jak na zdjęciu Tylko właśnie zdjęć nie ma ;( Ja też zrobię, tylko jutro rano, bo teraz to pff ![]() (gdyby coś, to mogłabym Ci za te dwie rzeczy i puder i próbkę dać |
|
|
|
|
#88 |
|
Rozeznanie
|
niestety nic nie znalazłam
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Perfumy:
Oriflame Mirage - nowe, folia ( za coś suuuper) Oriflame Amber Elixixr - nowe 4ml Oriflame Diamond musk - nowe 4ml ( kartonik) Oriflame Giorgani Gold white gold ( exp 3 13) użyte pare razy ( kartonik jest) Oriflame Grace ok 3/4 ( kartonik jest) za cos z tego??
|
|
#90 |
|
Zadomowienie
|
up
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:37.

będzie -> 55