![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Benefit, Dior, Nouba, OPI, perfumy, meteoryty, palety i minerały
coś za burberry summer lub red delicious?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Tak, przepraszam. Pootwierałam sobie kilka stron dla ułatwienia i pomyliłam.
![]() Składy mają przyjazne, z tego co się orientuję i jest to dość ekskluzywna marka minerałów. Spodniami byłabym zainteresowana. Jak znajdziesz chwilę to podaj wymiary i zrób może jakieś 2 fotki tył i przód. Też stan w cm (nie lubię biodrówek) i długość nogawek. Tylko chciałabym głównie zawalczyć o oba Twoje perfumki, ciuszków mam już sporo, więc w razie jeśli braknie do wymianki to też wezmę spodenki, jeśli wymiary mi spasują. Róż i mydełko również mogę oddać (na razie są wolne).
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-04-15 o 21:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
cos u mnie za zestaw lakierow opi oraz za estee lauder perlowy roz (jesli moge prosic fotke?) ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Bardzo podoba mi sie
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1302510773 benefity https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1302510773 meteorytki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1302510773 brązer https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1302512196 opi https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302887432 minerały ale te większe nie sample moze znajdzies u mnie jeszcze cos ![]()
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
czy jesteś jeszcze zainteresowana wymianą?
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Wypiszę, tylko napisz proszę czy spodnie aktualne.
Wtedy więcej mogę oddać, a i większa wymianka bardziej nam się opłaca. Jeśli aktualne podaj tylko wymiarki i w wolnym czasie z dwie fotki. Wracaj do zdrowia. ![]()
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Oj, strasznie drogie te spodnie.
![]() Nie wiedziałam, że ta firma się tak ceni. Jeśli wymiarowo byłyby dobre, to możesz sporo sobie dobrać. Albo z biżuterii, albo kosmetyków może jeszcze ten puder Bella Pierre w kamieniu, też ma przyjazny skład i jest b.wygodny w stosowaniu. Chyba, że nic więcej nie widzisz, to ograniczę się do perfum i zaproponuję coś. Spoza wątku mogę jeszcze zaproponować w razie czego ok. 18/20 ml L'Occitane Bergamot Tea w razie jak braknie trochę do spodni. Szukaj wszędzie i ile chcesz. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-04-19 o 18:15 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy czytałaś moją propozycję?
![]() Pisałam wczoraj czy przedwczoraj. ![]() Były problemy z wizażem i nigdzie nie mogę teraz znaleźć postu z odpowiedzią, który Ci wysyłałam. ![]() Cuda się dzieją. ![]() Pisałam, że spodenki niestety za małe, więc nawet nie próbuję za nie zbierać. Chyba też nie udałoby się aż tyle uskładać, bo cena zaporowa. Za oba perfumy Red Delicious i Burberry Summer (wyceniłaś na ok. 160-165zł) proponuję róż mineralny w kamieniu (ok.130-135 zł), pędzelek EDM i szczotkę termiczną (wybierz którą chcesz), kredkę Sally Hansen dodam jako gratis za cierpliwość. ![]() Może tak być? ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-04-22 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
hej, interesują mnie twoje minerały, widzę finishing powder z lucy, możesz mi powiedzieć co jeszcze masz?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zadomowienie
|
Witaj, czekam na odpowiedz, pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
BAN stały
|
kochana, dolozylam butki w Twoim rozmiarze, szpileczki, są w kosmetycznym
![]() ![]() ![]() ja jestem chętna na : pędzel edm ![]() enefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet) Guerlain, Meteoryty, odsypka: 6 kuleczek Winter Radiance 10 kuleczek Mythic BENEFIT, VALEY OF THE STARS, ZESTAW ROZŚWIETLACZY ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- i moze clinique high impact oraz tusz bourjois ![]() Edytowane przez ol__ Czas edycji: 2011-04-24 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Raczkowanie
|
hej
![]() Benefit, paleta 2 róży i 1 bronzera (Hoola, Dandelion, Dallas) z pędzelkiem, mały test (ze Strawberrynet) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za :
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1302510773 ??
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
podobaja mi sie
Helena Rubinstein Lash Queen Feline Black black/brown szczoteczka do mycia twarzy jesli chodzi o paletke benefitu to czy Twoja wishlista jest pelna? mam jeszcze escade i flowerbomb poza watkiem |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
BAN stały
|
hej, moja lista:
najbardziej interesuja mnie u ciebie tusze i pare drobizgów HR błyszczyk podwojny stellaires nr 40 milion Christina augilera edp- perfumy EDM cien big, kolor: dark brown N.Y.C. Liquid lipstick – nowa kolor jagodowy róz nie jest jasny, ale ciemny tez nie Kobo pigment Bielenda- bio plantacja ( organiczny balsam do ust)/ uzyty 4 razy pędzelkiem Essence quarto eyeshadow nr 08 summer love Kryolan paleta szminek APC –cien sypki opalizujacy fiolecik jasny CK- intense eyeshadow nr 109 darkened green matowy cien w kolorze zgniłej zieleni FLORMAR- cienie, terracotta Rimmel lasting finish- szminka 028 celeb/ stnowany róż Revlon skinlights color lighting nr 02 rosy- rozświetlający róż w kremie Art deco magnetyczny cien do powiek nr 90 ( sliczny wrzosowy fiolet) KUFEReK NA kosmetyki , bardzo ladny i ciekawy wzor dysponuje foto Maybelline pure mineral podklad 001 SEPHORA paleta do makijażu The BODY SHOP OCEANUS body powder talc 50g Oriflame Summer solutions leave-in spray uv filters 150ml Rimmel watercool shadow , ombretto in cremo nr 051 angel Avon – ideal shade (fresh and light foundation) nowy kolor: creamy natural Oraz lakiery innych marek joko, astro, maybelline Maybelline super silky- trwały podklad 21 nude Lumene -podwoje cienie bez+brzoskwinia Oriflame lip balm\ Beckham signature story body silk lotion 200ml nowy revlon custom creations podklad goldwell flat marvel citre shine miracle anti-frizz serum Probki podkładów, minerałów: Clarins everlasting foundation nr 105 nude – duza probka z sephory Derminka truq magiq nr 02 light begie, jakies 10ml Link do podkladu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...cy.html&next=1 Lucy, meow probki na pare uzyc w woreczkac – jasne kolory Smashbox artifical light luminizing https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,41934,smashbox-artificial-light-luminizing-lotion-emulsja-rozswietlajaca.html&next= 1 probka z sephory starczy na długo Chanel pro lumiere spf 15 – probka 2,5ml – 40 begie Lancome dosc duza proka IDEAL COLOR NR 2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
hej hot_summer nie masz juz tej odżywki do rzęs Diora? To mnie najbardziej interesowało. Z pozostałych rzeczy: Christina augilera edp- perfumy (jaka pojemność?), EDM dark brown> Czy możesz wkleić zdjęcie kuferka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Raczkowanie
|
Floverbomb mam tradycyjne, z flakonu 30ml zostala...resztka- a bylam pewna ze tego wiecej mam wtedy od razu z flakonem moglabys dostac;/ mam jeszcze nowy flakon wiec moglabym zrobic odlewke
Escada Euphoria z flakonu 30ml zostalo mysle ze 2/3 przynajmniej (nie pamietam dokad siegal perfum za nowosci ![]() ![]() a szczoteczka jest jakas firmowa czy no name z drogerii po prostu? mozesz okreslic ile tuszu zostalo tak pi razy drzwi?;P Edytowane przez silencieusement Czas edycji: 2011-04-26 o 12:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Raczkowanie
|
ok
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
A za zapach męski Bvlgarii jeszcze uskładamy?
Wtedy oddam eyeliner + coś jeszcze. Mogę dołożyć w razie czego też ok. 15 ml Baby Doll w oryginalnej butelce, które dostanę z wymianki. ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
A więc tak.
![]() Od Ciebie: Red Delicious Burberry Summer męski Bvlgari ode mnie: róż mineralny Bella Pierre pędzelek EDM szczotkę termiczną (wybierz którą chcesz) białą kredkę Sally Hansen złoty mini eyeliner w kredce Bare Escentuals ok. 14-15 ml Baby Doll Mogę Ci dorzucić coś jeszcze, może chciałabyś coś jeszcze z minerałków: próbki czy cień? Te Lily Lolo są bardzo fajne, jeśli lubisz delikatny, świeży makijaż.
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2011-04-27 o 11:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
hot dziekuję za zdjęcie kuferka, powiedz mi jeszcze jakiej jest wielkości i jak jest zorganizowany w środku, czy to po prostu taka walizeczka?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Hej ciuszki af i hco wymienie tylko za ciuchy tej samej firmy. Jedynie z tego co Ci się podoba mogę oddać różowy t-shirt z pelikanem i legginsy hco. Może masz coś poza wątkiem jeszcze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Wstępnie podobają mi się odsypki meteorków + bronzer Nouby, ale to tak raczej z chciejstwa
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Za same pędzle i szampon wychodzi 115zł(policzyłam wszystko po tych cenach co wcześniej napisałaś) a ja za leggi i t-shirt HCo(tu wychdzi więcej bo jest vat , przesyłka z USA do Pl i z PL do mnie) dałam więcej więc taka wymianka nie będzie mi się opłacała. Może masz poza wątkiem jeszcze jakieś kosmetyki? Szukam ciekawych bronzerów w musie lub róż do policzków w odcieniu brzoskwini albo tuszu do rzęs.
Szamponu Vichy jest 100ml czy mniej? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
O, to super, właśnie czegoś takiego złocistego poszukuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.