![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenno letnie porządki, robię miejsce na nowości :) bb creamy,MAC,YSL,Guerlai
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosenno letnie porządki, robię miejsce na nowości :) bb creamy,MAC,YSL,Guerlai
Ok... za odlewki MDch EDP(mogę dać ok. 8-10ml) i limitowanki (ok. 3ml) + nowe pomadki NYX to bym przygrnała najchętniej całego Skin79 Oriental
![]() ![]() Za pedzel Hakuro, próbki PIXIE (podkładów??) i keratynę - to wtedy odlewkę Daisy (może ok 8-10ml)+ odlewki bb creamów ale tak ok 3-5ml (flakoniki i pojemniczki mogę dosłać) ![]() Może za coś jeszcze bądz wymienie kilka kulek meteorków - White Pastel ![]() ![]() Co ty na to?? ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Ja wole większe wymianki... także całego Skina bym wzieła ![]() Edytowane przez _Kari_ Czas edycji: 2011-04-29 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
Nie ma takiej opcji. Po pierwsze nie oplaca mi sie a po drugie mam juz swoja wlasna flaszke ktora niedawno zamowilam
![]() ![]() Jak bedziesz miec cos ciekawego w watku moze wtedy sie skusze ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
u mnioe rowniez ciesza sie powodzeniem
![]() wiec wymieniam sie tymi co mam duuze ilosci za inne swarki lub polfabrykaty ale ze srebra pr 925 - poza zwyklymi biglami bo tych tez mam hurt.
![]() |
#66 |
Zakorzenienie
|
Hej Basiulku,
czy interesują Ciebie podkłady mineralne inne niż Pixie czy nie bardzo? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
Hej, niestety nie posiadam żadnych minerałów Pixie, nie znalazłam też nic dla siebie, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Witam Pania
![]() Znalazla bys cos u mnie za odlewke MJ Daisy ? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
Coś za bb cream Skin79 Oriental Gold? Mam co prawda niewiele kosmetyków (a jak już, to raczej niskopółkowe), ale może uda Ci się cokolwiek znaleźć.
![]()
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
cos za ktores moschino? zajrzyj do obu watkow i dop u mmnie
![]() |
#71 |
Zadomowienie
Przekupka: 76 pkt / 100% pozyt.
|
Hej,
robienie swatchy jest jeszcze trudniejsze niż myślałam, nie wiem co z tego wyszło ![]() Z Pixie mam 3 woreczki: Cover De Luxe: Shaylee1, Cameo1 i Matt &Smooth Kiss of Sun. Jeszcze dodam, że bliżsy prawdy jest ten dolny swatch, brązer jest złocisty, ale nutkę brzoskwini też ma w sobie (ale nie tak dużo jak na górnym zdjęciu). Zapomniałam jeszcze o jednym, szukasz Idealista Estee Lauder, nie mam tego, ale może byś chciała do wymianki próbki? Mam podwójną próbkę Estee Lauder Perfectionist CP+ i Time Zone. Edytowane przez tyska30 Czas edycji: 2011-04-30 o 19:50 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Zadomowienie
|
mnie interesują twoje bb creamy, pragnęłabym cały skin79 i odlewki pozostałych, jeśli Nouba to za mało to cos dobierz
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A testowałaś Lucy Minerals?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zadomowienie
|
Na orientalu bardzo mi zależy więc czekam na decyzje, ale swoją drogą ciuszki chętnie też obejrzę. Mam plan żeby w najbliższym czasie założyć nowy wąte ciuszkowy ale to wielkie przedsięwzięcie i mnóstwo roboty z fotami, może mi się jednak uda choć w części.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zadomowienie
|
cos u mnie za
Moschino I love love, flaszka 30ml, ubytek widoczny na zdjęciu; https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1303144721 szminka Pupa New Chic F176, jasny róż opalizujący, użyta pare razy, niezauważalny ubytek, opakowanie trochę porysowane; |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Jeśli znajdziesz coś u mnie za: baza z filtrem +50 MAC? to zapraszam
![]()
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Zobaczę co da się zrobić z sprawie Tony Moly, jestem juz umówiona z inną wizażanką ale może się skusi na inny. Dam znać jutro
![]()
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
hejka, czy coś już wiadomo? dopytuje bo mam zamiar kupić skin79, ale się wstrzymuje, ze względu na naszą ewentualną wymianę, oprócz pixie mam jeszcze inne jasne minerały (EarthenGlowminerals, Lucy minerals, Adorned with Grace...)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
może znajdziesz coś u mnie w ktorymś z wątków za;
Moschino I love love, flaszka 30ml, ubytek widoczny na zdjęciu;
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
To ja się na razie wstrzymam... Pryzmy to koszt ok. 180zł więc nie bardzo mi się opłaca. jeszcze pomyślę.
![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Odpisane
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
hop
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Jestem zainteresowana -bb cream Skin79 Oriental Gold albo Oriental Herb 01 za Misshę. Tylko jak jest z jasnością, bo doczytałam, że Ci nie pasuje - skoro Misshę masz, to mogłabyś porównać? Wiem, że moja jest mniejsza, dlatego może dobrałabyś sobie coś jeszcze?
![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Jeśli Missha jest z nich najjaśniejsza, to i tak nie byłyby dla mnie dobre ![]() Edytowane przez neath Czas edycji: 2011-05-04 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
Ubraniowa dokładka
![]() -spodnie Levis 571 Slim Fit- uciachałam metkę z rozmiarem, ale z tego co pamiętam to jest to 28/32 , dla zainteresowanych zmierzę dokładnie długość i szerokość, nosiłam je za czasów dupska w rozmiarze xs ![]() -nowe spodenki New Yorker, rozmiar 34, z metkami, kosztowały 79zł; -nowy tshirt Benetton , nietrafiony prezent, rozmiar XS, z metką, kosztował 99zł; -kamizelka H&M rozmiar 34, stan idealny, jak nowa, założona chyba raz; -pudrowo różowa sukienka H&M rozmiar 36, stan bardzo dobry+/idealny; -leginsy dżinsowe H&M , rozmiar 38 z tego co pamiętam, założone parę razy, stan bdb; -leginsy ZARA w kwiaty, rozmiar M, stan bardzo dobry+; -kamizelka Topshop,rozmiar 34 raz założona, albo wcale, nie pamiętam, w rzeczywistości jest trochę ciemniejsza, stan idealny, zakup pod wpływem impulsu ![]() -dwie koszule C&A w stanie bardzo dobrym +, założone 2-3 razy, rozmiar 34, ale to bombki, na większe 36 też powinny być ok ![]() Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2011-05-04 o 22:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
jeżeli skuszę Cię ciuszkiem, to coś za mniejszą flaszkę i love love?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Dokładka ciuchowa ciąg dalszy
![]() -nowy tshirt przywieziony z Paryża, nietrafiony prezent, rozmiar 3 (?) w każdym razie na moje oko to xs/s; -nowa sukienka z metkami z india shopu, rozmiar to 38, ale na mnie (xs/s) wygląda ok nawet taka przyluźna, choć zdecydowanie lepiej z paskiem na talię ![]() -koszula ZARA rozmiar S, delikatna i dziewczęca, założona raz albo dwa, stan bardzo dobry, bo nie ma jednego guziczka; -sukienka River Island, rozmiar 6 (32 albo 34, nie pamiętam jak to tam jest ![]() -koszula Promod,rozmiar to chyba S, ale nie jestem pewna, stan bardzo dobry ; -koszulka h&m , 38, ale wg mnie to raczej małe s, albo xs, raz założona, nie znalazłam dla niej zastosowania ![]() -bluzka na długi rękaw Topshop, tył, opis w następnym poście ![]() -bluzka New Look, pudrowo różowa, z przodu koronka, max dwa razy założona, stan bardzo dobry/idealny, z działu dziecięcego ![]() -koturny Tommy Hilfiger, rozmiar 38, raz założone, przed wysyłką dokładnie wymyję, oddam tylko za coś super; Edytowane przez Basiulek Czas edycji: 2011-05-04 o 22:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.