|
|
#62 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Atmosphere, Romwe.Com, Zara itp!
blyszczykow mam mnostwo szminke jedna. szminka miss sporty kolor 032 new age. jest to taki roz wchodzacy we fiolet. jest uzywana mam ja z wymianki, przeze mnie tylko probowana.
z blyszczykow mam: bell, milky shake kolor 010 tester maxfactora 020 taka jasna ciepla czerwien i sporo jakis no name'ow w zalaczniku fotka ale swietlo juz nie te wiec slabo widac. z tuszy moge zaproponowac: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...h-mascara.html - prawie caly https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...s-mascara.html - zostalo tak z 70% https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ra-wersja.html miniatura 4 ml nowa https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...k-mascara.html nowy https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,8...ra-wersja.html nie wiem czy nowy ale powiedzmy ze prawie ![]() wszystkie sa czarne kolorowych niestety nie mam widze ze zapowiada sie wieksza wymianka powiedz wiec co cie konkretnie interesuje i co mi proponujesz. moze masz cos z pielegnacji jakies zele pod prysznic hmm balsamy albo perfumki, cokolwiek Edytowane przez wypad Czas edycji: 2016-02-26 o 14:15 |
|
|
|
|
#63 |
|
Zadomowienie
|
nic niestety
|
|
|
|
|
#65 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Blogerka wyprzedaje -Atmo, Romwe.Com, Zara, hand made, vintage! + sztuki pielęg
a który sweterek i spódniczkę//
|
|
#66 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm ok,wiec tak. ja biore od ciebie:
tonik ogorkowy ziaja, peeling enzymatyczny dax, sol sosnowa (cala jest?), miss sporty 415, odlewka dermacolu (ile ml/g wchodzi w gre?), ewentualnie z tych balsamow to ten czerwony bym wyprobowala bo mam podobny tyle ze z mango. u mnie wrecz przeciwnie, ja rozkochuje sie w pielegnacji w szczegolnosci twarzy. z kolorowki jedynie tusze, czasami jakis liner i puder. z podkladow mam under twenty tyle ze to nie jest typowy podklad a krem z pudrem. taki mus jakby koloryzujacy, bardzo fajny jednak ostatnio uzywam tylko pudru. tak, inglota ze zdjecia mam, tam jest tez bardzo podobny bell tyle ze troche bardziej wchodzacy w roz niz biel. do paznokci mam male pudeleczko takich kuleczek zlotych i w woreczku strunowym tez cos chyba do paznokci sama nie wiem co to dostalam gratis do wymianki :P w watku mam swietly rozswietlacz clinique, jest siwetny jak sie go zmiesza z fluidem. to co chcialabys ode mnie? z kolorowki nic wiecej nie znajde bo jak mowilam lubuje sie w pielegnacji raczej ;p ewentualnie mam cienie do brwi z essence, sa podwojne mozesz obejrzec je na kwc, ale moglabym oddac tylko ten ciemniejszy bo jasniejszego uzywam (o ile udaloby mi sie je jakos rozdzielic) jak chcesz to poszukaj jeszcze czegos czego nie uzywasz a chcesz sie pozbyc ;p Edytowane przez wypad Czas edycji: 2012-02-03 o 18:20 |
|
|
|
|
#68 |
|
Wtajemniczenie
|
zapomnialam ze moge tez przygarnac te refleksy, to jest w formie sprayu kremu czy czego?
powiedz mi jaka masz cere lub czego poszukujesz a cie oczaruje mozesz mi powiedziec jesli masz jakies problemy z cera to tez cos znajde. i na ktory roz sie zdecydowalas? z ubran nic nie wypatrzylam, nosze rozmiar 36/38 i oversize czasem. ewentualnie mozesz pokazac jakies szaliczki chustki czy cos takiego, jesli masz bandamki to bardzo chetnie bo je uwielbiam. a z bizuterii zegarka na wisiorku poszukuje lub rzeczy w stylu vintage. z torebek szukam kuferka na dlugim pasku/listonoszki itp. z kolczykow wiszacych mam jedne ze srebra sa na zdjeciu tylko musialabym ich poszukac i wyszczyscic ale to za cos mega wlasnie. inne to te na zdjeciu nie mam tam kilku par chyba, w zalczniku zdjecie wkretek, moze ktores cie zainteresuja. szminke z mila checia przygarne poszukuje takiej do sesji zdjeciowej poki snieg jest ;p Edytowane przez wypad Czas edycji: 2016-02-26 o 14:15 |
|
|
|
|
#69 |
|
Konto usunięte
|
zapomniałam zmienić, ale siostra mi wzięła ten olejek... może lakier do paznokci?
![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- albo mleczko do ciała truskawkowe? ![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- ok. to ja coś dorzucę ![]() ale wyślę dopiero w poniedziałek bo w soboty poczta u mnie jest nieczynna... |
|
|
|
|
#70 |
|
Wtajemniczenie
|
16 dziur moj boze ja mam 6 i mowia ze to za duzo
z wiszacych kolczykow mam tylko te co na zdj bo nosze wkretki. ten jumpu 169 by mnie interesowal jesli to ten szary i za reszte dzieki ;p z chust to jesli to takie szalikowe, jednolite to najbardziej jakies nudziaki, beze, szare, granatowe, brazowe. kazdej oddzielnie nie chce zdjec, moga byc po prostu kazde obok siebie porozwalane abym zobaczyla kolor lub wzorek :P we wzorki to ogolnie floral ewentualnie jakas panterka nie wiem sama o albo kratka lub grochy. mozesz mi sfociac te 2 male torebki jak chcesz ;p napisz mi jaka masz cere: sucha, mieszana, tlust, normalna, czy masz jakies zaskorniki, pryszcze itp to cos poradzimy z kremamami bo przechodzilam chyba przez kazdy rodzaj cery bog wie czemu ;d |
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
cos u mnie znajdziesz za spodnice czarna z zary? proszę odp u mnie
|
|
#72 |
|
Zakorzenienie
|
również myślę, ze nie ma sensu
![]() pozdrawiam i może następnym razem uda nam sie wymienić
|
|
|
|
|
#75 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm to tak mam krem matujacy barwa, siarkowa moc. on fajnie matuje strefe T wlasnie, tutaj masz opinie https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...-matujacy.html
mialam cale opakowanie jednak wymienilam sie za polowe i mam pol czyli 25 ml z zastepczym opakowaniu. do wagrow i zaskornikow mam krem avonu - https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...ng-lotion.html uzywalam go przez dluzszy czas, odblokowal mi pory, oczyscil je, jak cos wyskakiwalo to smarowalam i znikalo. tylko nie wolno przesadzac bo czasem sie po nim pojawiaja wlasnie takie kaszki i krostki, ale ogolnie jest ok. mam tez kilka probek roznych kremow oczyszczajacych, do cery tradzikowej, itp, ale juz mi malo zostalo. ewentualnie moge polecic krem srv, lysalpha active creme, jest swietny niestety ja posiadalam tylko miniaturke i sie czaje na niego w aptekach. czekam na zdjecia w takim razie, do jutra
|
|
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
A to ja chyba źle zrozumiałam, bo myślałam, że to taki próbny woreczek.
![]() Pełnowymiarowy podkład ma bodajże 4,8g, jesteś w stanie określić tak procentowo ubytek? kusi mnie ten podkład
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
niestety nic
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Kochana, wybacz mi proszę upierdliwość, ale mogłabyś mi zrobić zdjęcie tego pudru, bo jakoś słabo sobie to imaginuję
, a nie chciałabym niedomówień?
|
|
#79 |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka!
Chętnie wymieniłabym się za te rzeczy ale niestety nie widzę nic u Ciebie. Masz może jakieś jeszcze kosmetyki na wymiankę po za wątkiem? Pielęgnacje, kolorówkę , naturalne produkty? ![]() Pozdrawiam
|
|
#80 |
|
Zakorzenienie
|
oj szkoda, noszę rozmiar s/male m
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
nic
|
|
#84 |
|
Wtajemniczenie
|
torebki mi sie podobaja, bardziej wpadla mi w oko ta brazowa, czy ona zmiescilaby zeszyt a5? jesli nie to moge prosic jakies wymiarki?
co do chustek to wolalabym jednak cos jednolitego w odcieniach brazu, a u Ciebie nic takiego nie widze wiec dzieki ![]() z filtrow nic nie mam jedynie probke kremu nawilzajaco-ochronnego wlasnie z filtrem. to moglabym dorzucic. ten z avonu tez dorzuce bo mi juz nie potrzebny a stoi sobie i miejsce zabiera ![]() reasumujac, ukradne ci: tonik, peeling, jumpy 169 i miss sporty 415, sol sosnowa, odlewke dermacolu, jesli chcesz to balsam czerwony garniera (ale to niekoniecznie wiec to od ciebie zalezy), rozjasniacz joanny i jak z ta czerwona szminka? no i zaleznie od wymiarkow, ale bardzo chetnie wezme ta brazowa torebke ![]() no i ty mow co chcesz u mnie tak juz jak najdokladniej bo musze wiedziec jaka koperte kupic ;p |
|
|
|
|
#85 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
ok, podoba mi sie
![]() komin szary juz zrobiony - tylko nie jest on zbyt duży wyszedł tak na styk zaraz zajme się następnym , tylko obawiam się że tego złotego nie starczy, czy w takim wypadku może byc inny kolor ?? może żółty? kurczę niektóre włóczki niepotrzebnie Ci wysyłałam, bo na chustę by starczyły , ale na komin nie może wbierzesz sobie jakąś inną kombinację ?
|
|
|
|
|
#87 |
|
Wtajemniczenie
|
guerlaina latwo nie oddam sprawdz jego cene ;p
cynamonu nienawidze w perfumach wiec takiego nic nie mam, mocnych i ciezkich raczej tez nie lubie, stawiam na swiezaki i kwiatowe zapachy. moge jedynie zaproponowac probke burberry body ona jest taka nawet ciezkawa, tyle ze 2 ml w atomku. mam tez jakis taki ostry zapach ale nie wiem co to jest. niecale 10 ml we flaszce w ksztalcie ust jakis taki rozano waniliowy zapach, ale nie mam pojecia co to. jesli masz atomizery to moglabym cos znalezc bo calych flaszek z reguly nie oddaje. kiko niestety wymienione, o ktory top coat ci chodzi? ten golden rose czy taki zoltawy z avonu? gr troche gestawy jest i nie wiem jak sie na paznokciach zachowa wiec moge 2 oddac
|
|
|
|
|
#88 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 63 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Blogerka wyprzedaje -Atmo, Romwe.Com, Zara, hand made, vintage! + sztuki pielęg
a kurda, nie widziałam jeszcze takich kominów ;O musiałabym pokombinować jak coś takiego stworzyć :P oho, no to mnie zaintrygowałaś :P
to zróbmy tak pokazuję Ci zdjęcie komina szarego , który już zrobiłam :P tylko że on nie jest duży , jak chcesz to na sobie zrobię zdjęcie pokazuję Ci jeszcze raz ten kudłaty , lepsze zdjęcie, może akurat się spodoba ![]() tamtego mixu (włóczki) niestety nie starczy, a tamto bordowe to w rzeczywistości jest brązowe, ale nie ciemne, taka czekoladka - fajnie by wyglądało z tym złotym , no ale nie starczy, ajajaj! Wysyłam Ci jeszcze raz zdjęcie włóczek, te przekreślone - niestety nie starczy na mix ;/ uhhhh... Troszkę ciężko nam idzie, ale mam nadzieję że uda nam się dogadać ![]() PS tak patrzę na ten złoty i może jednak wyjdzie - może spróbuję - tylko co z czym ? brąz ze złotem ? |
|
|
|
|
#90 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 56 pkt / 100% pozyt.
|
Hejka, pytałaś u mnie o paletkę Sleek
![]() Podoba mi się sukienka, którą w linku podałaś ), akurat trzeba mi ciuchów biurowych.
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:36.

mozesz mi powiedziec jesli masz jakies problemy z cera to tez cos znajde.