Miss Sporty Pump Up Lash Mascara Tusz pogrubiający do rzęs

Miss Sporty Pump Up Lash Mascara Tusz do rzęs 7ml 001 Black

laylaaa
    10 października 2015 o 12:12
    bajka!
    Kolejny bardzo dobry tusz w śmiesznie niskiej cenie. U mnie sprawdza się fantastycznie - wydłuża, pogrubia i przede wszystkim na długo unosi rzęsy - z czym mam problem, bo pomimo podkręcania rzęs zalotką przy innych tuszach po kilku godzinach zwykle są już proste. Makijaż wykonany tym tuszem ok 7 rano wygląda tak samo aż do zmycia późnym wieczorem - rzęsy są mocno podkręcone a oko cały dzień wygląda super. Poza tym nic się nie kruszy ani nie osypuje. Tusz zmywa się łatwo, nie podrażnia oczu, nie wysycha, ma taką samą, mokrą konsystencję jak w dniu zakupu. Daje wyrazisty efekt, więc nieumiejętnie nakładany może sklejać rzęsy. Polecam dla osób lubiących mocno wytuszowane, konkretne rzęsy :D Używam tego produktu od: miesiąc Ilość zużytych opakowań: jedno w użyciu
  • 15 września 2014 o 0:55
    Dobry tusz za niską cenę :)
    Pierwszy raz kupiłam go zachęcona przez koleżankę, nie jestem pewna, czy sama zwróciłabym na niego uwagę ale na pewno był to dobry wybór. Takiego efektu chyba nie powstydziłyby się tusze z wyższej półki, za taką cenę to naprawdę dobry tusz. Rzęsy są bardzo wydłużone, nie sklejają się, tusz utrzymuje się długo. Zapach może nie jest najpiękniejszy ale wybaczam :) Używam tego produktu od: kilka lat Ilość zużytych opakowań: 2 opakowania
  • 10 września 2014 o 11:51
    Polecam. Na pewno do niego wrócę.
    Daję 4 gwiazdki, ponieważ: * tusz świetnie kontrastuje z kolorem oczu, podkreślając je * faktycznie pogrubia * nie osypuje się * wydłuża Najbardziej cenię ten tusz za efekt ,, motyla". Cena jest wprost rewelacyjna porównując do jakości kosmetyku. Czytałam negatywne opinie o nim - ja mam dość długie rzęsy (dość , ponieważ widziałam dłuższe już) i szczoteczka, któa dla Was jest koszmarna dla mnie jest rewelacyjna. Jednym pociągnięciem pokrywam wszystkie rzęsy. Dodam, że nie żałuję na róznego rodzaju kosmetyki, próbowałam wielu - tych w cenie od 10 do 100 zł. Polecam ! PS. W szczególności tym, które mają długie rzęsy. Używam tego produktu od: 2 lata Ilość zużytych opakowań: 3 duże
    Eenax
    16 czerwca 2014 o 12:18
    BUBEL
    Ten tusz zupełnie się u mnie nie sprawdził. Używałam już rożne tusze do rzęs z różnych półek cenowych ale ten jest zdecydowanie najgorszy z wszystkich . Nie udało mi sie ani razu pomalować tym tuszem rzęs bez konieczności ich rozczesywania. Tusz zarówno świeży jak i jakiś czas już używany (lekko podsuszony) robił straszny efekt 3-4 sklejonych pajęczych nóg. Trochę trzeba było sie do rozklejenia tych nóżek przyłożyć. Również trwałość na rzęsach nie była zadowalająca. Tusz na rzęsach nie potrafił wytrzymać 10 godzin i już po kilku miałam pod oczami osypany czarny pył. Używam tego produktu od: kilka razy uzyty Ilość zużytych opakowań: 1 (użyte kilka razy i wyrzucone)
    Wapp
    1 kwietnia 2014 o 9:40
    Fajne efekty za niewielką cenę
    Ta mascara jest potwierdzeniem, że można mieć pięknie pogrubione rzęsy za niewielką cenę. Nie osypuje się, na długo zachowuje swoje właściwości. Polecam! Używam tego produktu od: 1 roku Ilość zużytych opakowań: 2 szt.