![]() |
#61 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki i biżu - wymiana kwiecień
odpisane
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
To napiszę w kolejności podobania
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1366485138 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1366485158 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1366500882 komplet ze środka, bransoletka z prawej zdj.1 konik morski zdj. 2 komplet z lewej zdj.1 perełka zdj.2 Komplet zdj. 3 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie nosiłam bardziej wygodnych obcasów
![]() ![]()
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ŁADNA BIŻUTERIA i trochę kosmetyków - wymiana kwiecień
bo ja mam małe palce, noszę rozmiar pierścionka 9
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Hm zdaję sobie sprawę, że jest więcej trochę wart niż 2 książki. Mi tam w sumie ryska nie przeszkadza, ważne żeby był sprawny i dało radę na nim muzyki słuchać
![]() A da radę go ogarnąć bez instrukcji? Czy jest dość skomplikowany w obsłudze? Poza wątkiem mam jeszcze książkę Coelho 11 minut, perfumy Elizabeth Arden 15 ml z ubytkiem, paletkę 24 cieni z lusterkiem Role Rose tylko testowaną, lakier do włosów wella,balsam do ust essence w słoiczku, podróbkę Hugo bossa Orange, w takiej samej butelce co oryginał, tylko zapach bardziej ulotny z 75 ml zostało ok 50 ml. I moze coś jeszcze z wątków zechcesz to dorzucę? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
:)
|
Kochana
![]() Kanwa ma 40 oczek na kawałku 10 cm. Moge Ci oddać kawalek o wymiarach 78 cm na 38 cm. Co Ty na to ? Muline cała ze zdjecia ![]() Mydlo Aleppo Myszkę Podgrzewacze Moge ci dołożyć jakas kosmetyczkę nie mam tej z next ale coś znajde jesli chcesz ![]() ja bym wzieła Łancuszek z tego zjecia: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1366487617 MAYBALLINEbłyszczyk do ust- NOWY -nie używany. Kolor czerwień krwi ciemna, złamana wiśnią nr 560 VICHY Normaderm żel głęboko oczyszczający do mycia twarzy - zrobię odlewke 200ml bo mam opak 400ml a bardzo rzadko używam. Mogę wysłać w oryginalnym opakowaniu bo i tak przelewam do ceramicznych pojemników łazienkowych. GARNIER , Intensywna Pielęgnacja Skóra Muśnięta Słońcem, Nawilżające mleczko do ciała - zrobię odlewke 200ml z mojej mega butli. I zapakuję w pojemnik z pompką. i chetnie bym przygarneła ( o ile to nie klipsy i nie są jakoś drogie to kolczyki z tej fotki chetnie te u góry https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1366490537 Co Ty na to? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
:)
|
ojej ale ja ogarnieta hahah
zdjec nie dodałam ![]() ![]() wybacz paluszek synka na zdjeciu z muliną ale mój szkodniczek wszystkiego musi dotknąć ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
OK, dzięki za fotki. Nie no, bo piszesz ze nie masz instrukcji to się zaczęłam zastanawiać czy coś w tym urządzeniu może być trudnego
![]() ![]() Więc czekam na odp I powiedz mi kochana czy ta ryska jest dogłębna czy powierzchowna tylko? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
nie chcę pierścionka, bo wolę kiedy pierścionki są gładkie, w całości, a po zmniejszaniu to albo będą właśnie 2 częściowe albo będzie widać łączenie...
olej jest w buteleczce. Widziałam rzeczy w 2gim poście, ale nic mnie nie interesuje.. cóż, gdyby coś z tych rzeczy o których pisałam się zwolniło jednak to daj znać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
Hej,
znajdziesz coś u mnie za: MP 4 - taki klik i \ lub odlewkę\odlewiki z : OLEJ Z JAŚMINOWCA DO WŁOSÓW - zrobię odlewkę 100ml - do włosów OLEJ ZE SŁODKICH MIGDAŁÓW - zrobię odlewkę 50, 100ml - genialny do ciała OLEJ Z ROKITNIKA - odleję max 20-30 ml za coś eksta. poza wątkiem mam: -stare ładne ramy drewniane (zapłacę za przesyłkę) -stare mosiężne doniczki -stare koronki po prababciach mogą być pouszkadzane - może???? -muliny -szukam również różowych - stare elementy serwisów w różowe róże np cukiernice, sosjerki, mleczniki itd. tylko musiałabym poszukać i doprowadzić do stanu nadającego się do zdjecia ![]() I pozdrowienia dla boksia - też mam i też uwielbiam ![]()
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2013-04-22 o 14:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Witaj,
Znajdziesz coś za łańcuszek z konikiem morskim?
![]() |
#73 |
Konto usunięte
|
interesuja Cie tylko perfumy we flakonach czy moga byc tez odlewki? Bo mi bardzo spodobaly sie te kolczyki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1366490537 najbardziej te na samej gorze
Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2013-04-22 o 15:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Raczej tylko konik morski mnie interesuje...
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:07 ---------- Napisz proszę jakiej długości jest ten łańcuszek? I czy konik był kupowany z łańcuszkiem czy oddzielnie? W zasadzie powinien mieć próbę jeśli to srebro. Za Tumulte płaciłam około 130 zł więc gdyby konik miał być metalowy, a łańcuszek króciutki (takich już mam kilka) to taka wymianka nie bardzo by mi się opłacała - mimo, że konik bardzo mi się podoba. ![]() Mogłabym dobrać do tej wymianki film z Nesweeka i błonnik Xenna?
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
W porządku
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
|
OK, super!
![]() ![]() Jeśli konik okaże się posrebrzany nadal będę zainteresowana. ![]()
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() podoba mi się ten pierścionek i kolczyki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...4&d=1366485174 może znajdziesz coś u mnie w którymś z wątków? ![]() (w wątku ciuszkowym mam srebrną biżuterię .. ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Hej!
Jak będziesz wiedziała czy mp4 jest wolny - to prosze daj znać,a wezmę się za fotografowanie, bo w ciemno to raczej nie ma sensu, zebym sie napstrykała ![]() Jeżeli mp4 wymienisz, to co z rzeczy w wątkach chiałabyś za oleje?
![]() |
#79 |
Konto usunięte
|
hej, ojej a myslalam ze to sa wkretki, spodobał mi się jeszcze mp4, jest wolny? Chętnie za niego bym poszukała perfum
![]() ![]() Edytowane przez 201606201234 Czas edycji: 2013-04-23 o 13:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Z tego, co Cię u mnie interesuje to:
torebka czerwona - rzuć linkiem, żebym miała pewność, ze o tym samym rozmawiamy ![]() Carlos Ruiz Zafon; Pałac północy* - już w negocjacjach Carlos Ruiz Zafon; Gra anioła* -już w negocjacjach - torebka hand made w kwiatki - też proszę o link A Cajrowskich nie chcesz - widziałam, ze szukasz ![]() Kiedy będziesz wiedziała, co z mp4??? Rzeczy w różyczki są z tych kompletów - zbierałam, mam dużo więcej, ale nie wiczm czy takie Cię interesują, do ram sie jeszcze nie dokopałam - nie mogę ich zlokalizować po przeprowadzce ![]()
Blog Moje wątki: torebki druty,igła,szydełko i co z tego wyszło Tu wymieniam książki pozostałe rzeczy Edytowane przez asieńczyk Czas edycji: 2013-04-23 o 18:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
no nic mnie niestety nie kusi ;( pozdrawiam
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
asieńsczyku dziękuję za zdjęcia
![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
jasne
![]() ![]()
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Nie ma sprawy - poczekam.
![]() ![]()
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
Niestety biżu nie mój styl. A nic innego mi nie wpadło w oko. To nic, pozdrawiam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem czy będziesz chętna, ale za książki chętnie wzięłabym spray Yves Rocher i odlewkę oleju z rokitnika
![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie u ciebie srebro, znajdziesz cos u mnie w zamian?
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- moge zmierzyc ten sweterek dla ciebie a u ciebie podoba mi sie https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1366485166 - wisior z tą "buteleczką" https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1366485085 - drugi i trzeci komplet od lewej licząc
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Mogę oddać pojedynczo - mam jeszcze imbryk wazę, jakieś talerze, ale czekamy na decyzję Mamy - czy to są te róże
![]() Serwetki wyszły - zapomniałm skasować zdjęcia, ale chyba mam nową bransoletkę decu w róże - poszukam i zrobię zdjęcia. Torby mogę oddać ![]() ![]() Zdjęcie środka wychodzi beznadziejnie, ale każda ma w środku dopasowaną kolorystycznie podszewkę i przynajmniej jedna dużą ( dzieloną na dwie części) kieszeń - możesz być spokojna o wykonanie, bo sprzedaję w galeriach internetowych i klienci są zadowoleni . A o jakich ilościach olejowych odlewek rozmawiamy? Ramy mi dosłownie wcięło - nie wiem, może nie zabrałam od rodziców???? Doniczki mosiężne mam na pewno i inne mosiężne akcesoria - też na tym punkcie miałam hysia ![]()
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Wiśniowy sad - wisior z butelczką jest już u nowej właścicielki
![]() Jest zaznaczony na szaro.
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za bransoletke jedna z 3 na zdjeciu NOWE
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:19.