![]() |
#61 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 19 655
|
Dot.: FHI czy GHD? Pilne!!
Ja mam GHD, ale V i zdecydowanie j± kocham
![]()
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 2
|
Dot.: Najlepsze prostownice czê¶æ IV - w±tek zbiorczy
witam!
moja prostownica wlasnie odmowila wspolpracy no i w zwiazku z tym poszukuje niwej ![]() ![]() po przekopaniu sie przez forum widze ze duzo z Was poleca remington pearl wiec jest to moja powazna kandydatka. Czytalam tez sporo o Fox Samba i nad nia tez sie zastanawiam... moje pytanie jest oczywiste ![]() ![]() a moze zadna z tych dwoch a zupelnie inna? ![]() z gory dzieki za pomoc! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 001
|
Tej drugiej prostownicy nie znam, ale mam prostownicê remingtona (akurat ja mam model s6500) i jestem z niej mega zadowolona, ogólnie prostownice remingtona s± bardzo chwalone, rzadko spotykam siê z negatywnymi opiniami na temat tej firmy
![]()
![]() |
#64 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 3
|
![]()
Witam
![]() ![]() Sama nie bardzo siê na tym znam, to bêdzie moja pierwsza "powa¿na" prostownica i bardzo chcia³abym, ¿eby zakup wypali³... ![]() Tutaj linki do stron na wizazu: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...apy-s9950.html https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...url-s6500.html Jak widaæ sporo pozytywnych opinii, a wiêc dylemat jeszcze wiêkszy... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Shine Therapy S9950 vs Sleek & Curl S6500
Cytat:
![]() Fakt moje w³osy nie wymagaj± nie wiadomo jakiego prostowania, uk³adam ni± tylko koñcówki czasami krêcê w³osy. Prostuje super bo ju¿ na 150 st jest bardzo dobry efekt. Szybko siê nagrzewa, do³±czony jest do niej pokrowiec. Jest bardzo porêczna i wygodna, mam nadziejê, ¿e mi d³ugo pos³u¿y ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#66 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
Hej
![]() Zastanawiam siê która prostownice wybraæ. Mam w³ose gêste, grube mocno krêcone. Obecnie uzywam prostownicy firmy rowenta, jednak chyba sie przepalila i wlosy po niej sa strasznie puchate i szybko sie skrecaj±. Dodatkowo szarpala moje wlosy, chcialalabym cos lepszego. Wlosy prostuje 1-2 razy w tygodniu My¶lê o http://www.iperfumy.pl/babyliss-pro/...ica-do-wlosow/ oraz http://netan.pl/pl,product,3005775,p...regulacja.html Któr± wybraæ? HELP ![]() Edytowane przez daria0096 Czas edycji: 2014-04-26 o 21:29 Powód: dopisanie nowych informacji |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 8
|
up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
ale sza³ :P
Wiadomo¶ci: 623
|
Szukam prostownicy tak do 300 z³, po opiniach na innych forach sk³onna jestem do kupienia remingtona s8500 shine therapy, a mo¿e polecicie co¶ innego? Zastanawiam siê czy nie kupiæ jakiej¶ dro¿szej, ale czy to ma jakie¶ wiêksze znaczenie?
![]() |
#69 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
No wiesz, moim zdaniem prostownica do 300 z³ to ju¿ jest towar z górnej pó³ki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 987
|
hej ja juz od hmm... (cale studia + liceum) czyli jakies 8 lat (kiedy to zlecialo
![]() ![]() aha co do lasera to pewnie bajer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 352
|
Dziewczyny, mo¿e kto¶ napisaæ co¶ o prostownicach GHD? S± warte swojej ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 364
|
Je¶li chodzi o efekt i ³atwo¶æ w u¿yciu, to zdecydowanie polecam. Nie ¿a³ujê zakupu. Faktycznie nagrzewa siê w 30 sekund, mknie po w³osach jak po ma¶le. Pewnie to zale¿y od w³osów, ale u mnie wystarczy jedno poci±gniêcie i s± proste, bo nie mam bardzo krêconych (u mnie wiêkszy problem to puszenie). Jedyny jej minus, to brak regulacji temperatury. Chcia³abym sprawdziæ czy w ni¿szej temperaturze te¿ mi siê tak elegancko wyprostuj± w³oski, ale nie ma takiej mo¿liwo¶ci. No ale nie u¿ywam jej codziennie, stosujê termoochronê i nie je¿d¿ê ni± po w³osach sto razy, bo nie ma takiej potrzeby, tak¿e póki co nie zauwa¿y³am ¿eby ta temperatura wp³ynê³a negatywnie na moje w³osy.
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2014-05-17 o 20:10 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 15
|
PROSTOWNICA remington
Witam
Czy która¶ z kole¿anek mog³a by poleciæ jak±s dobr± prostownice do w³osów? Czyta³am ¿e ta jest do¶æ dobra, czy kto¶ jej ju¿ u¿ywa³ i mo¿e poleciæ? Prostownica do w³osów Shine Therapy Remington S9950 Ela |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 107
|
Dot.: PROSTOWNICA remington
Cze¶æ, mam to samo pytanie
![]() Zastanawiam siê miêdzy: http://www.euro.com.pl/prostownice-i...ss-st87e.bhtml http://www.euro.com.pl/prostownice-i...-phs5263.bhtml http://www.euro.com.pl/prostownice-i...p8320-00.bhtml Któr± by¶cie poleci³y? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 | |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 69
|
Dot.: PROSTOWNICA remington
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#76 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 64
|
Ja ju¿ mam drugiego remingtona i jestem mega zadowolona. Poprzedni± prostownice mia³am 6 lat i u¿ywa³abym jej dalej gdybym nie zostawi³a w hotelu :-/
P.S Widzia³am wczoraj w sklepie plakat, ¿e teraz do zakupów powy¿ej 150 z³ Remington daje torbê.
"Nied³ugo kupiê du¿o ksi±¿ek i bêdê je czytaæ. Wieczorami pójdê sobie do kina, a nocami bêdê s³ucha³ deszczu spadaj±cego na miasto. I tak bêdzie a¿ do wiosny. I a¿ do wiosny nie bêdê do nikogo mówi³ o mi³o¶ci." Marek H³asko
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Yup, to bardzo dobra marka.
Ka¿dy problem da siê rozwi±zaæ, o ile ma siê odpowiednio du¿y plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapu¶ciæ w³osy? FAQ2- dekoloryzacja, k±piel rozja¶niaj±ca, likwidacja odcieni, numery farb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 11
|
PROSTOWNICA GA.Ma Prosze o opiniê.
Witam. zamówi³am na allegro prostwnicê firmy GA.Ma (zamówi³am j± bo do fryzjera gdzie chodze taka maja i jest swietna) fryzjerka mowila mi ze mam zwrocic uwage zeby miala 170 Wat. I tak zrobi³am..
zamówi³am tak±... w opisie na allegro pisa³o ze ma 170 wat, jednak gdy ona do mnie dosz³a to na samej prostownicy jest napisane tak: GA.Ma CP1 100-240V ~ 50-60 Hz - 39W i skad moje pytanie, o co chodzi? u mojej fryzjerki jest wyraznie na prostownicy napisane 170 W czy zaszed³ jaki¶ bl±d czy ja zle interpretuje te dane. Czy kto¶ ma tak± ? Jest to model CP1 ION NANo SILVER w opisach jest napisane wszedzie ze ma 170 W, jednak na samej prostownicy napisane jest 39 W. Moja stara ma tyle Wat i juz takiej nie chce. prosze o interpretacje ![]()
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 831
|
Pomó¿cie wybraæ dobr± prostownicê zupe³nemu laikowi, zastanawiam siê nad tymi modelami:
http://allegro.pl/prostownica-philip...185758052.html http://allegro.pl/prostownica-do-wlo...249439248.html http://allegro.pl/prostownica-philip...265458405.html http://allegro.pl/prostownica-reming...267568729.html W³osy mam delikatnie, z tendencj± do puszenia ![]() Bêdê wdziêczna za opinie. ![]()
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Ja bym wziê³a t± pierwsz±
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam zamiar korzystaæ z prostownicy dwa-trzy razy w tygodniu, wiêc regulacja temperatury to podstawa. By³am w ciê¿kim szoku, gdy przejrza³am wszystkie modele prostownic GHD i ¿adna z nich nie mia³a regulacji temperatury - przy tej cenie to jaki¶ ¿art. Upatrzy³am sobie dwa modele Remingtona i na pewno który¶ z nich wybiorê, nie wiem tylko który... Mo¿e jaka¶ dobra duszka by³aby w stanie mi doradziæ? ![]() REMINGTON S8590 Keratin Therapy Pro czy REMINGTON S9500 Pearl ? ![]() Podejrzewam, ¿e obie s± dobre, ale ró¿nica w cenie niewielka, wiêc oczywi¶cie chcia³abym wybraæ lepsz± ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 19
|
Witam!
Jestem szczesliwa posiadaczka ghd IV oraz ga.ma Cp3 laser ion. Obie s± rewelacyjne. Odnosnie ga.ma to moja ma 170 W nawet napisane na prostownicy... Ghd mialam jako pierwsza... Ale potrzebowalam drugiej... Zycie w rozjazdach i codzienne prostowanie wiec potrzebowalam drugiej... Nie ¿a³uje zakupu ga.my ani troche... Super sprawdzaja sie obie co prawda ga.ma jest prawie nowa bo uzywalam ja 2 góra 3 razy w miesiacu Je¿eli która¶ z pañ by³aby zainteresowana kupnem ma³o u¿ywanej ga.my cp3 za rozsadna cene prosze o kontakt w_daniszewska@o2.pl model jak w http://www.hairstore.pl/gama-ceramic...1036-p172.html Przyznam szczerze obecnie mam bardzo dlugie wlosy ktore na codzien wiaze Prostuje od swieta wiec dwie prostownice to za duzo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Kochana, tutaj nie wolno sprzedawaæ. Edytuj, zanim dostaniesz blocka
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Wiesz, czêsto tak jest, ¿e je¶li szczêdzi siê pieni±¿ków na co¶, co jest naprawdê dobre, to siê pó¼niej ¿a³uje. Niemniej, gratki wyboru, Remington to ¶wietna marka.
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Czy mo¿ecie poleciæ ma³± prostownicê z mo¿liwo¶ci± krêcenia loków?
Nie wiem czy mój zamys³ jest dobry i czy zakup takiej ma³ej w ogóle siê op³aca? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#87 | |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
Cytat:
A jak ona gabarytowo wygl±da? Nie jest ma³a? Zastanawiam siê czy zabieraæ w podró¿ ma³± prostownicê czy normalna te¿ siê sprawdzi do krêcenia loków i podrêcznego u¿ytku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
Ja jednak zdecydowa³am siê na GHD Eclipse
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 7
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:56.