Prostownice i pielęgnice do włosów

Remington Prostownica do włosów Keratin Therapy S8590

Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 18 maja 2025 o 20:16
    Zawiodłam się....
    Po 10 latach użytkowania prostownicy Remington Sleek&Curl S6500, która już niestety padła, musiałam kupić nową. O polecenie poprosiłam moje przyjaciółki, które jednogłośnie poleciły model Kerstin Therapy. Na początku wspomnę, że prostownicy używam bardzo rzadko, jednak używanie jej nie sprawia mi trudności. Mam włosy delikatne, cienkie, w kolorze naturalnego blondu. Włosy nie są zniszczone i mają średnią podatność na stylizacje różnego rodzaju. Zauważyłam, że model Kerstin Therapy jest szerszy i lekko cięższy. Ma też masywniejsze i większe etui, które w podróży jest problematyczne. Dla mnie największym minusem jest to, że prostownica ma dość mocno, ostro wręcz kanciato zakończone boki, przez co niestety loki wychodzą trochę kwadratowo. Do prostowania jest dość ok, do loków średnio się nadaje. Zarówno skręt jak i wyprostowane włosy nie trzymają się u mnie długo. O wiele lepiej działa na mnie stylizacja np. na wałek. Jest też kilka plusów. Ładny design, opcja regulacji temperatury w zależności od kondycji włosa (tylko szkoda, że ta temperatura się nie wyświetla i nie wiadomo jaką temperaturę urządzenie nam dostosowało). Panel jest ładny, dotykowy, minimalistyczny - ale po ściągnięciu folii nie widać już dostępnych opcji temperatury. Urządzenie ma też długi, obrotowy kabel. Teraz to już standard, ale mimo wszystko to doceniam. Minusem jednak jest wykonanie blokady, która nie zawsze dobrze łapie i urządzenie mimo wszystko się otwiera. Ogólnie, nie jestem zadowolona z zakupu. Używam rzadko, a efekt jaki zostawia prostownica nie zachęca mnie do stylizowania włosów.
    Wady:
    • robi kanciaste loki,
    • mało trwała stylizacja włosów
  • 4 sierpnia 2024 o 14:20
    Prostownica Remington
    Prostownice zamówiłam na aukcji internetowej firmy Remington. Skusiłam się na nią dzięki świetnym recenzją. Prostownica przyszła spakowana wraz z futerałem, przeznczonym do przechowywania to mnie duży plus, gdyż unika ona dzięki temu otarć i dodatkowych zniszczeń. Prostownica ma piękny srebrny kolor i jest przyjemna w dotyku. Posiada kilka opcji które moim zdaniem są niezbędne tj. czujnik ochrony przed ciepłem, technologia Keratin Protective – płytki prostujące z zaawansowanej ceramiki nasączone odżywką keratynową, szybkie nagrzewanie w ciągu 15 sekund, 5 poziomów ustawienia temperatury (160-230°C) oraz funkcję blokady temperatury. Prostownica szybko się nagrzewa, mimo wysokiej temperatury rączka jest bezpieczna w użyciu i nie rani dłoni. Kabel jest moim zdaniem odpowiedniej długości, dłuższy byłby nie praktyczny i zajmował na dużo miejsca. Włosy po prostowaniu są proste, nie puszą się i lśnią. Prostownica bardzo dobrze współpracuje z kosmetykami ochronnymi do włosów, nie ma efektu tłustych włosów. Wystarczy przejechać pasmo 2 razy i kosmyk jest już gotowy, prostowanie odbywa się szybko i bez komplikacji. Ja raz w miesiącu przecieram ją wilgotną szmatką aby pozostała czysta oraz higieniczna. Serdecznie polecam każdemu kto poszukuje dobrej prostownicy w przystępnej cenie.
    Zalety:
    • czujnik ochrony przed ciepłem
    • technologia Keratin Protective
    • szybkie nagrzewanie w ciągu 15 sekund
    • zintegrowany wyświetlacz cyfrowy
    • 5 poziomów ustawienia temperatury (160-230°C)
    • funkcja blokady temperatury
    • kabel
    • opakowanie ochronne
  • 7 lipca 2024 o 15:11
    Najlepsza prostownica
    Od kilku lat używam prostownicy do włosów Remington Keratin Therapy S8590 i muszę przyznać, że jest to jedno z najlepszych narzędzi do stylizacji, jakie miałam okazję wypróbować. Już od pierwszego użycia zauważyłam różnicę w kondycji moich włosów, a efekty prostowania przeszły moje oczekiwania. Prostownica nagrzewa się bardzo szybko – w zaledwie 15 sekund jest gotowa do użycia. Posiada również funkcję Turbo Boost, która pozwala na błyskawiczne zwiększenie temperatury w celu szybkiego i efektywnego prostowania.
    Zalety:
    • regulacja temperatury
    • szybko się nagrzewa
    • technologia keratynowa
    • funkcja automatycznego wyłaczania po 60 min
  • 3 czerwca 2024 o 10:33
    Zachwycająca Prostownica do Włosów
    Opis produktu: Remington Keratin Therapy S8590 to profesjonalna prostownica do włosów, zaprojektowana z myślą o zapewnieniu doskonałych efektów stylizacji bez uszkadzania włosów. Dzięki technologii keratyny, prostownica ta ma za zadanie wygładzić włosy, nadając im zdrowy wygląd i połysk. Funkcje i Technologia: Prostownica jest wyposażona w zaawansowaną technologię keratyny, która działa na korzyść włosów: Płynna powierzchnia z ceramicznymi plytkami: Zapewnia równomierne rozprowadzenie ciepła, co minimalizuje ryzyko uszkodzenia włosów. Regulacja temperatury: Umożliwia dopasowanie temperatury do indywidualnych potrzeb, co pozwala na delikatne prostowanie nawet najbardziej wymagających włosów. Szybkość działania: Prostownica nagrzewa się bardzo szybko, co oszczędza czas podczas stylizacji.
    Zalety:
    • 1. Zdrowy wygląd włosów: Dzięki technologii keratyny, moje włosy wyglądają zdrowo, są gładkie i lśniące po każdym użyciu prostownicy.
    • 2. Łatwość użycia: Prostownica jest łatwa w obsłudze, płynnie przemieszcza się po włosach, co pozwala na szybką i efektywną stylizację.
    • 3. Regulacja temperatury: Możliwość regulacji temperatury pozwala mi dostosować ustawienia do stanu moich włosów, co minimalizuje ryzyko uszkodzenia.
    • 4. Trwałość efektów: Efekty stylizacji utrzymują się przez długi czas, nawet w wilgotnych warunkach, co sprawia, że moje włosy wyglądają dobrze przez cały dzień.
  • 17 lutego 2024 o 11:01
    Świetna prodtownica!
    Tej prostownicy używam od kilku lat i … jest bezawaryjna! Posiada piękne etui i to na duży plus bo sprawdzi się w podróży. Design i kolor prostownicy również przypadł mi bardzo do gustu. Prostownica osiąga maksymalnie 220st, a osiągnięcie tej temperatury zajmuje może minutę. Prostownica nie wyrywa, nie ciągnie włosów. Po użyciu włosy są gładkie, jedwabiste. Super produkt!
    Zalety:
    • Jakość