Prostownice i pielęgnice do włosów

Remington Sleek & Curl S6500 Wąska prostownica

REMINGTON Sleek&Curl S6500

Trwałość / wykonanie:
Łatwość obsługi:
Design produktu:
  • 2 maja 2024 o 12:03
    najlepsza prostownica
    świetna prostownica która służy mi kilka dobrych lat i nie zamienie na inną ;) włosy po niej się nie elektryzują, są świetnie wygładzone, prostowanie zajmuje bardzo mało czasu. bardzo szybko się nagrzewa więc nie musimy długo czekać. za plus uważam również regulację temperatury oraz fakt że prostownica nie wyrywa nam włosów.
    Zalety:
    • regulacja temperatury
    • szybkie prostowanie
    • poręczna
    • wygładzenie włosów
  • 19 grudnia 2023 o 12:49
    Mam ją już kilka dobrych lat
    Jestem posiadaczką tej prostownicy już od kilku dobrych lat i nigdy mnie nie zawiodła. Przymierzałam się nie raz do zamiany na inny model ale jakoś zawsze było mi ciężko się z nią rozstać. Jak dla mnie jest świetna, można nią zarówno wyprostować włosy jak i pokręcić. Używam jej praktycznie kilka razy w tygodniu. Moje włosy są po niej lśniące, niczym tafla. Prostownica jest łatwa w obsłudze, ma wbudowany wyświetlacz LED pokazujący stan nagrzania. Można łatwo go zmienić regulacją obok. Jeśli się zdarzy tak, że będę musiała ją w końcu wymienić to myślę, że ponownie postawię na firmę Remington. Polecam
    Zalety:
    • Prostuje
    • Kręci
    Wady:
  • 23 sierpnia 2023 o 13:35
    Świetna prostownica
    Prostownicę Remington Sleek & Curl posiadam już 6 lat. Jest to naprawdę dobry sprzęt. Ma przycisk do blokady płytek, cyfrowy wyświetlacz wskazujący temperaturę oraz przyciski do jej regulacji. Jest bardzo prosta w użyciu, mimo upływu lat nadal bardzo szybko się nagrzewa i co najważniejsze - nie ciągnie włosów. Posiada obrotowy kabel, co stanowi ogromne ułatwienie w trakcie manewrowania przy włosach. Na docenienie zasługuje również dołączone do prostownicy etui, które jest odporne na wysokie temperatury. Osobiście najczęściej używam tej prostownicy do wyprostowania moich włosów, jednakże zdarzyło mi się też kilka razy robić nią loki i w tym zadaniu również świetnie się sprawdza.
    Zalety:
    • poręczna
    • szeroki zakres temperatur
    • wyświetlacz LCD
    • obrotowy kabel
    • etui odporne na wysokie temperatury
    Wady:
  • 4 marca 2023 o 20:16
    Przyjaciółka od lat
    Prostownicę kupiłam około 5-6 lat temu. Poszukiwałam niedrogiej opcji, z regulacją temperatury, nadającą się do szybkich stylizacji. Mam włosy delikatnie falowane i zawsze po umyciu są mocno nieogarnięte. Dlatego zawsze potrzebuję pomocy i wsparcia od prostownicy. Ten wybór jest prawie idealny. Temperatura 190 stopni jest idealna dla mnie, włosy są wtedy trwale ułożone i rzadko kiedy fryzura psuje się w ciągu dnia, chyba, że włosy byłyby mokre od góry do dołu. Nagrzewa się niestety dłużej niż 15 sekund, czasem dochodzi do minuty nawet. Urządzenie zapamiętuje najczęściej używaną temperaturę i nagrzewa się od razu do naszej ulubionej. Płytki są długie i wąskie, powłoka po tylu latach nadal nie jest zniszczona. Automatycznie wyłącza się po kilku godzinach, zdarzyło mi się raz zapomnieć wyłączyć, ale dopiero wyłącza się po kilku godzinach a nie po godzinie jak producent zapewnia. Idealnie się sprawdza do szybkiego prze prostowania włosów, idealnej igły z włosów nie będziemy mieli po tym urządzeniu, chyba, że przy dużo większej temperaturze, ale to już grozi spaleniem włosów. Świetnie się sprawdza również w roli lokówki. Tworzy naturalne fale, nie wyglądają jak te typowo komunijne. Jestem z niej bardzo zadowolona, nie sądziłam, że będzie służyć mi tyle lat. Ale następnym razem wypróbuję inny model od tej marki.
    Zalety:
    • urządzenie wielofunkcyjne
    • trwała
    • regulacja temperatury
    • długie i wąskie płytki
    • trwałe płytki
    • nagrzewa się dosyć szybko chociaż dłużej niż obiecuje producent
  • 27 stycznia 2023 o 9:13
    Totalnie mieszane uczucia
    Kiedy czytam opinie o tej prostownicy, zastanawiam się czy coś z moimi włosami jest nie tak gdyż uważam ją za jedną z gorszych możliwych prostownic jakie testowałam na swoich włosach. Zawsze miałam wrażenie, że nie doprostowuje włosów odpowiednio, nagrzewa się długo i nie spełnia do końca swojego zadania. Bardzo szybko zaczęła mi się psuć- temperatura nie dogrzewała się odpowiednio i wyłączała się w trakcie. Co więcej, koleżanka miała tę samą prostownicę i jej działo się dokładnie to samo! Jedynym plusem była możliwość podkręcenia włosów i uzyskania ładnego efektu lekkich fal. Cena ok ale dziś wiem, że dołożę więcej i mam lepszy produkt.