![]() |
#62 |
Raczkowanie
|
Dot.: KWIECIEŃ ≈≈☼≈≈ ciuszki, kosmetyki i biżuteria
Hej znajdziesz coś u mnie za przepiśnik i ewentualnie Bransoleta Apart Fun Fun?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 | |||||||||
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- nic, dziękuję ![]() ---------- Dopisano o 12:39 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- nic, dziękuję ---------- Dopisano o 12:40 ---------- Poprzedni post napisano o 12:39 ---------- moim zdaniem to za dużo, więc podziękuję ![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- nic, dziękuję ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:03 ---------- nic, dziękuję ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:06 ---------- nic, dziękuję ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- nic, dziękuję ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ---------- nic, dziękuję ---------- Dopisano o 13:47 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:47 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- wpadły mi w oko Balerinki ciemnozielone i Koszula Quiosque, 40, z przyszytą wstążką do zawiązania kokardy pod szyją. Dobierzesz coś? ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:05 ---------- Cytat:
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Nie nie jest
![]() ![]()
![]() |
#65 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze ja czekam na odpowiedź od Ciebie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Lady of Harley-Davidson
|
*Shock Absorber w rozmiarze 70F, stan bdb, za coś super!
*Lola&Coco, La Senza, 75 DD, stan idealny *Panache Special Occassions, 70 DD, stan idealny u Ciebie to zawsze coś ![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- nic, dziękuję ---------- Dopisano o 14:27 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- podoba mi się zielony kapelusz, ale nie oddam za niego peruki. Jeśli wybierzesz coś innego, chętnie się wymienię ![]() ---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:27 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
Super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
A jaki kochana nosisz rozmiar
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Ale za spódniczke możemy się wymienić ![]() ![]()
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
nowa z metkami papierowymi bluzeczka Bershka
jeszcze to widzę, mogłabym koszulę oddać |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 | ||
Lady of Harley-Davidson
|
rozumiem, dziękuję
![]() ---------- Dopisano o 09:19 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
balerinki zielone + koszula z kokardą za bento box + bluzka bershka? Jeśli tak, to jestem jak najbardziej na tak. ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- jeśli jesteś chętna na wymainkę spódniczki za torebkę to zapraszam na pw ![]() jutro będę na poczcie to mogłabym od razu wysłać ![]() pozdrawiam serdecznie! ![]() ---------- Dopisano o 09:41 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Cytat:
*saszetka Eastpak, stan idealny *biustonosz La Senza 75 D, stan idealny * Panache Special Occassions, 70 DD, stan idealny spódniczka z ekoskóry już przyklepana przez inną Wizażankę, reszta rzeczy wolna. Co byś chciała najbardziej z rzeczy, które u mnie wybrałaś? ![]()
![]() |
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
Saszetki już nie mam, a szczerze mówiąc najbardziej zależało mi na spódniczce, dlatego jeszcze to przemyślę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
to bardziej w takim razie sama bluzka za koszulę
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 | |
Lady of Harley-Davidson
|
Dot.: KWIECIEŃ ≈≈≈≈ ciuszki, kosmetyki i biżuteria
hej, wpadł mi w oko maybelline color tattoo i odżywka gliss kura ta https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1396385974, spódniczka skórzana na wylocie niestety ale OPI wolny
![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:48 ---------- jestem jak najbardziej za wymianką bluzeczka za koszulę ![]() czekam na pw z adresem, będę jutro na poczcie to od razu wyślę ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zadomowienie
|
Hej!
![]() Coś za https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1397476370 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1397477012 ? ![]() [P.S. Gdyby coś Cię zainteresowało, dałabyś znak pisząc w moim temacie? ![]() Edytowane przez layzie Czas edycji: 2014-04-17 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
koci świat
|
Dot.: KWIECIEŃ ≈≈≈≈ ciuszki, kosmetyki i biżuteria
hej
![]() - różowa wymaga odświeżenia bo trochę leżała firmy Guess - ciemno granatowa materiałowa - nowa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1397476452 ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Wybacz nie mój styl;(( cokolwiek innego np jak ta bershka czy spódniczka
![]() ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za
Lily of the Valley Dusting Powder 100g Albo cień do piwek YR połyskujący Strój do kąpieli YR L Smashbox, Full Exposure Mascara (Tusz pogrubiająco - wydłużający) 11 g czarny jest go około połowa, mokry
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Kurcze kurcze nie lubie koronki na plecach:-( ale wybredna:p moze jakies spidniczki?rurki czy jakies t-shirty fajne
![]()
![]() |
#86 | |||
Lady of Harley-Davidson
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:38 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- nic, dziękuję
![]() |
![]() |
#89 |
:)
|
no i jak kochana z tym przepiśnikiem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, doczytałam że Ty musisz się zastanowić czy oddać przepiśnik więc czekałam aż pomyślisz
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:16.