![]() |
#62 |
perfumove love
|
Dot.: w maju Laura Mercier, MUFE, MAC, Stila, Korres, Chanel, Massimo Dutti, Mango, A
Hej! Za Miss Dior wolałabym raczej perfumy, albo przynajmniej ciuszek, który już mierzyłam i jestem go pewna na 100%
![]() Także na razie dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Dot.: w maju Laura Mercier, MUFE, MAC, Stila, Korres, Chanel, Massimo Dutti, Mango, A
do góry
![]()
![]() |
#67 |
Zadomowienie
|
Niestety nic nie znalazłam
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie dużo rzeczy. znajdziesz coś u mnie?
![]() |
#69 |
Zakorzenienie
|
*masło do ciała Kings & Queens o zapachu mango - użyłam raz, masło jest w higienicznej tubie i ma przyjemny skład (Kings & Queens należy do Korresa)
*naturalny olejek z drzewa herbacianego Zrób Sobie Krem - została połowa z 7 ml, ważny 11/2014. Opakowanie jest nieco zmasakrowane- wieczko porysowane i nalepka się zatłuściła od innego olejku. Dla mnie najważniejsze jest to, że jest szczelne i nie przepuszcza światła, ale informuję w razie jakby dla kogoś miało to znaczenie ![]() *Caudalie Divine Oil - wielofunkcyjny olejek do twarzy, ciała, włosów, pięknie pachnie. Opakowanie travel size 15 ml, ubytek 1-2 cm, z atomizerem. Zdjęcie dodam później. *szaro-czarna sukienka z Mango, rozmiar M. Bez metki, nie noszona (zmierzyłam, odcięłam metkę i się rozmyśliłam ![]() * czarna tunika z szyfonową górą River Island. Rozmiar UK 10, tył dłuższy niż przód. Nowa z metką. Kosztowała ok. 70 zł. coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
ups, dopiero teraz doczytałam że olejek caudalie masz w opakowaniu "mini" - ja szukam pełnowymiarówki, zatem podziękuję i przepraszam za zamieszanie
![]() pozdrawiam! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zadomowienie
|
do góry, zapraszam
![]()
![]() |
#73 |
Zakorzenienie
|
podobują mi się:
*kredka rozświetlająca pod łuk brwiowy Catrice - z limitowanki Hollywood Fabulous 40ties. *próbka różu EDM Apple- zostało niedużo * róż Everyday Minerals- w kolorze Pink Ribbon. Opakowanie samplowe 2,5 gram, użyty ze 3 razy. *róż NYX Stick Blush- w kolorze Hibiscus. Użyty jakies 5 razy, róż jest w kremie, zdezynfekuje go Skinsept Purem przed wysyłką. + rzęsy i airless |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Wtajemniczenie
|
Hej znajdziesz cos u mnie za kredke Sephory?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Raczkowanie
|
Hej, coś za Stila Baked Cheek Duo?
---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Super, bardzo chętnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Może coś u mnie za kredkę Nyx Sparkle nude oraz eyeliner Maybelline?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Produkty do ust są używane, więc chyba nic z tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Zakorzenienie
|
Coś bym wybrała, ale wymiana 1:1 się nie opłaca, więc podziękuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Rozeznanie
|
jart + classic skin 79? za paint pot? jasne. ale może chociaz jakichs probeczek azjatyckich byś dobrala? albo coś innego żeby było fair?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
kosmita jakiś normalnie
Przekupka: 239 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() chętnie wymieniłabym krem LRP na kredkę do oczu Jumbo Liner Sephora - kolor Dark Brown Matte. Jeśli byłabyś zainteresowana tak skromną wymianką (oczywiście możliwa osobista w Wawie ![]() Pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:44 ---------- dla mnie nie ma problemu z pocztą, napisałam o osobistej, bo deklarowałaś taką możliwość no i często wizażanki piszą, że nie opłaca im się mała wymianka obciążona kosztami przesyłki (co zresztą rozumiem ![]() Oki - to zapraszam na PW ![]()
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Akurat dzisiaj kupiłam eyeliner z Inglota, więc drugiego już nie potrzebuję
![]() Także na razie podziękuję, jeśli maseczka się nie wymieni to się odezwę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zadomowienie
|
up
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:54.