![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zapraszam : lutowo - wymiankowo (raczej wyższa półka)
podobają mi się
paletki: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1423324777 ta wieksza https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...6&d=1423905077 ta kolorowa Pędzelek Sephora 22 i ewentualnie: Pędzelki do zdobień paznokci Nowe, Sephora jakbys widziala wymiane?
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Czy podkład Chanel to ten? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-matujacy.html Pytałaś niedawno u mnie włoskie cienie/pyłki, jesteś nadal zainteresowana? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
mkusmierczyk
|
Coś za Paint Pot MAC Vintage Selection?
![]() moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post50266200 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Oczywiście mogę coś jeszcze dołożyć. Wtedy pytałaś u mnie o:
- duży pędzel wachlarz - włosie naturalne - długość całkowita ok. 20 cm, szerokość włosia ok. 10 cm - niewiele używany, wyprany i zdezynfekowany - błyszczyk powiększający usta LipFusion InFATuation - odcień Lollipop - tylko wypróbowany odcień na dłoni - 3 pyłki (cienie) marki FILM - mam je od koleżanki, która jest wizażystką, marka niedostępna w polskich sklepach Czy za te 5 rzeczy oddałabyś podkład? ![]() ---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Hmmm, mi sie jeszcze podoba Cień Bobbi Brown Ballet Pink albo błyszczyk Dior - użyty kilka razy, stan doskonały 126 Gold Rain, ale to produkty dość drogie, więc nie wiem, jak się an to zapatrujesz, choc i sukienka była dość droga ![]() A jeszcze powiedz, proszę, jaki to konkretnie krem pod oczy Tołpa? A może masz jeszcze cos poza wątkiem najlepiej z mojej listy wish? https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...54&postcount=5 Szukam też właśnie podkładu idealnego dla siebie, chętnie potestuję, może masz podkład Shu Uemura, albo inne poza wątkiem? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej, wybacz, że nie pisałam przez 2 dni, ale chciałam być pewna co Ci odpisać w sprawie osobistej wymianki. A więc tak - w Warszawie na pewno będę w najbliższą sobotę, to jest 21.02. Około godziny 11.20 mogę być w Centrum Handlowym Ursynów na Puławskiej 427. A jeżeli nie pasuje Ci Ursynów, to możemy jeszcze umówić się w Złotych Tarasach między 13.30 a 14.30 lub najpóźniej o 17.30, ale wtedy bym już musiała wychodzić z Tarasów. To dokładne godziny w których jestem wolna
![]() Natomiast co do interesujących nas rzeczy: Mówiłaś, że za pomadkę, tusz, dezodorant i peeling możesz na pewno oddać nowe: wodę YR Vanille Noire 30 ml, zestaw pędzelków do zdobienia paznokci z Sephory i krem pod oczy Tołpy. Przyjrzałam się jeszcze raz Twojemu wątkowi i prócz powyższych rzeczy interesowałby mnie też zestaw lakierów Ciate Shell Manicure (jest nowy?) i 9 ml Aquolina Black Sugar. Jak wtedy widziałabyś naszą wymiankę? No i oczywiście, czy wyrwałabyś się na nią w te miejsca/w tych godzinach w najbliższą sobotę? ![]() Pozdrawiam i z niecierpliwością czekam na odp. (tylko jeśli mogłabym prosić, to gdy zajrzysz tutaj, odpisz najpóźniej do piątku do północy, bo w sobotę od rana nie będę miała dostępu do internetu) ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-02-18 o 23:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
O, to super
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
Karolinko, jeśli z mojej strony jest wszystko ok, proszę o przekupkę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Naczelna wampirzyca
|
A miałabyś może pod ladą jakiś inny nieużywany zapach z YR? Nie będę wybredna co do zapachu, bo nie ukrywam, że na wodzie najbardziej mi zależało, bo szukam na prezent, a osoba dla której szukam lubi większość zapachów z YR lub mgiełek TBS/ B&BW
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za chanel chance eau tendre?
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
Coś u mnie za Chance
![]()
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
A jaką odlewkę byś chciała?
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- OK, kochana, Diora mogę odlać, Dity wolałabym nie, bo mam już mało. Czyli napisz, proszę, jaką wersję wymiany konkretnie proponujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic innego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ach, to ja Ciebie nie zrozumiałam, myślałam, że będziesz chciała te 3 cienie pyłki + sukienkę ASOS + odlewkę Diora Forever&Ever. Ponieważ aż tak dużej odlewki Diora nie zrobię, mogę zrobić 5, max. 10 ml
![]() I wtedy myślałam, że dostanę Shu Uemurę w buteleczce, jakąś większą ilość niż na kilka razy. No nic, to jakoś zrewidujemy ustalenia ![]() A podkłady Shu Uemura i RBR odlałabyś mi do jakichś pojemniczków czy masz końcówki w buteleczkach? ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- To może zaproponuję taką większą wymianę, wiadomo, że jest to bardziej opłacalne ze względu na koszty przesyłek ![]() Co Ty na to, kochana? ![]() Ode mnie: - duży pędzel wachlarz - włosie naturalne - długość całkowita ok. 20 cm, szerokość włosia ok. 10 cm - niewiele używany, wyprany i zdezynfekowany - błyszczyk powiększający usta LipFusion InFATuation - odcień Lollipop - tylko wypróbowany odcień na dłoni - 3 pyłki (cienie) marki FILM - mam je od koleżanki, która jest wizażystką, marka niedostępna w polskich sklepach - 5 ml Dior Forever&Ever - nowa sukienka ASOS (z metką) https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1420393710 od Ciebie: Chanel Matt połowa - genialny podkład RBR podkład SHU cień Sephora Subtle Grey krem pod oczy Tołpa |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#79 |
Naczelna wampirzyca
|
Hej, przypominam się. Negocjowałyśmy, no ale mówiłaś, że nie masz już wody YR VN 30 ml. Ja jutro jadę do Warszawy, a nie mam od Ciebie żadnej informacji. Zapytałam, czy zamiast wody VN masz poza wątkiem jakąś inną, nową wodę YR lub mgiełkę TBS/ B&BW, coś w tym stylu. Ja nadal jestem chętna na wymianę (specjalnie nie negocjuję z innymi wymienionych przez Ciebie rzeczy) za:
- pędzelki do zdobienia paznokci z Sephory - krem pod oczy Tołpa Hydrativ - zestaw lakierów Ciate - 9 ml Aquolina Black Sugar No ale też zależałoby mi na jakiejś pełnowymiarowej wodzie/mgiełce, dlatego pytam jeszcze raz, czy takową masz, co do zapachów nie byłabym zbyt wybredna ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ---------- Hmm, a gdybym zaproponowała wymiankę osobistą jutro za te rzeczy: - pędzelki do zdobienia paznokci z Sephory - 9 ml Aquolina Black Sugar? Bo widzę, że mam u siebie już za dużo lakierów do paznokci, a krem Tołpy negocjowałaś też z inną Wizażanką i mogłabym z niego póki co zrezygnować na korzyść tych pędzelków. Jakbyś była chętna to odpisz też jak najszybciej i wyceń mi proszę Aquolinę i te pędzelki, bo na nich mi zależało w 2 kolejności po wodzie najbardziej ![]() ---------- Dopisano o 17:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:10 ---------- Bo bardzo mi zależy na tych pędzelkach ![]() ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-02-20 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#80 |
Naczelna wampirzyca
|
To odpowiem w niedzielę, czy się zgadamy za tydzień, czy na wysyłkę, skoro jutro się nie umawiamy jednak
![]() ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-02-20 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Nie znam tego zapshi co masz w watku, musialabym powachac. nastomiast nje oddalabym aliena za zapach zary czy kilka kulek,meteprow. Dam znac jak powacham ten zapach.
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Hej,
Podoba mi się Clarins BB i Chanel Chance ![]()
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
To nie mam
![]() Do następnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zakorzenienie
|
Oprócz nuit bo azrezerwowane, to wszystko mam do oddania
Dwie pozycje oddam na pewno (kors jest co prawda w negocjacjach ale niewiążących).
Wymiana perfumowa - czerwiec 2021 https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1281859 Edytowane przez wgn Czas edycji: 2015-02-21 o 16:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() |
#86 |
Zakorzenienie
|
hej niestety nic nie znalazłam
![]()
![]() |
#87 |
Zakorzenienie
|
powiedz mi czy clarins bardzo jest ciemny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
podoba mi sie MAC Vintage Selection, msf juz poszedl :C
![]() |
#89 |
Naczelna wampirzyca
|
Hej, miałam dzisiaj odpisać to piszę, a tu widzę u Ciebie dokładkę
![]() No i teraz interesują mnie te rzeczy: - pędzelki do zdobień paznokci Sephora (no wiadomo ![]() - Aquolina Black Sugar - woski Organique - oba - są nowe? No i powiedz, czy w takim wypadku udałaby się nam wymianka + mogłabyś jednak wycenić te rzeczy dla mnie? ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Ok, będę czekać ![]() A ogólnie to byłam w pracy tego dnia, no ale wyrwałam się jeszcze do kina i galerii na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:27.