![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Marzec :) zapachy, pielęgnacja, kolorówka za wish
Noo sporo rzeczy mi się u Ciebie podoba
![]() Chętnie wymienię Ralpha za: - Revlon Colorstay 150 buff - The Balm Bahama Mama - szampon Equilibra - Orientana maseczka z glinki - bransoletka kuleczki mieniące na czarnym sznurku Podoba mi się więcej, więc daj znać co z tych kosmetyków jest dostępne i ile rzeczy oddasz ![]()
![]() |
#62 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
nie chce mi zdjec wgrac...
No,tak -fleki wkrotce do wymiany.Buty maja drobne rysy na palcach i po wewnetrznej stronie w okolicach piet.Trzeba je wypastowac ,to pewnie będą mniej widoczne.ja mam tylko czarną paste w domu ![]() Edytowane przez Gosia197 Czas edycji: 2015-03-05 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Naczelna wampirzyca
Przekupka: 41 pkt / 100% pozyt.
|
Hej
![]() ![]() A, no i poza wątkiem mam wodę YR Tendre Jasmin (ubytek 1 psika testowego, kod P416, jest kartonik, woda była kupowana w grudniu 2014, a otworzyłam ją w lutym 2015, ale właściwie nie widać zużycia, bo to nie mój zapach) i sampler YC Margarita Time (raz palony tydzień temu, kupiony w sklepie goodies.pl) i będę je wypuszczać w świat, to może też byłabyś zainteresowana? Jak tak, to mogę zrobić zdjęcia ubytku obu rzeczy. Za sampler YC byłabym zainteresowana woskiem KC Hot Chocolate, a za wodę z Twojego wątku tą mgiełką Rio Rumberry (no i wtedy za te wcześniejsze rzeczy co chciałaś już się zgodzę na Cucumber Melon ![]() No i poza wątkiem mam też do oddania nowy, nierozpakowany wosk YC Salted Caramel, to jakbyś też go zechciała, to ja bym poprosiła o 1/3 Fireside Treats, 1/3 Red Raspberry i jakiś odłamek KC Vanilla Corn. To napisz ogólnie co o tym sądzisz ![]() Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-03-05 o 11:56 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Naczelna wampirzyca
|
No kurcze, miałam okazję powąchać Rio Rumberry u koleżanki i no, przepadłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co do YC Margarita Time - to nie ułamywałam, tylko zapaliłam na chwilkę, no ale dla mnie jednak za mało cytrusowy zapach, to szybko ją zgasiłam, zdjęcia poniżej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 |
Naczelna wampirzyca
|
Z wosków podobają mi się za Salted Caramel 1/3 Fireside Treats, 1/3 Red Raspberry i 2/3 Paradise Spice.
No mi bardzo zależy na tej mgiełce Rio, także wymiankę zaklepiemy na 100, nawet na 200 procent z nią. ---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:56 ---------- No ja pozostanę przy opcji Rio, bo jednak wstawiłaś ją do wątku na wymiankę, a mi się podoba bardziej niż Cucumber ![]() Za Salted Caramel oczywiście jak najbardziej równowartość 1 wosku z tych zapachów, o których pisałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:52 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- No a ja liczę jednak, że zdanie zmienisz, także przemyśl moją propozycję ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Psiejsko czarodziejsko :)
|
Muciu, łypnij na mój wątek, bo mam u Ciebie chrapkę na kilka rzeczy. Poza wątkiem mam nowy puder MF translucent , Jacobsa rozpuszczalnego Velvet 200 gr (oczywiście nową), ok. 70 gr sypanej zielonej herbaty grapefruit, mogłabym też ogarnąć zwykłą kawę sypaną (Jacobs, lub Tchibo).
U Ciebie podobają mi się: Soap Glory Glow All Out, W7 Honey Queen honeycomb , żel YR Grucha i Davidoff .Oczywiście w Twoim wątasie jest mnóstwo smakowitych potencjalnych łupów, ale nie wiem, czy znalazłabyś sporo u mnie, więc piszę o tych 4 rzeczach z założeniem, że zależałoby mi na trzech pierwszych najbardziej. ![]()
![]() |
#67 |
|
Czy w takim razie za maskę, kawę i puder chciałabyś Się wymienić? A jeśli tak, to które z wymienionych kosmetyków mogłabyś oddać
![]()
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
Te perfumy są przywiezione z Ameryki, były w zestawie 3 zapachy - te 2 co mam na wymiance i jeszcze Light blue (czy jakoś tak), więc może to edycja limitowana.
Ogólnie podobają mi się u Ciebie te rzeczy (cała lista ![]() - The Balm Bahama Mama - Revlon Colorstay 150 buff - szampon Equilibra - bransoletka kuleczki - Orientana maseczka z glinki - mus do ciała Nacomi malinowy - biała glinka myjąca Agafii - maseczki Dermaglin - maska Bingospa - mgiełka BBW Cucumber melon - mydełko Equilibra Uff, trochę tego jest ![]() ![]()
![]() |
#70 |
|
Niestety nie, za jakiś czas ( miesiąc, kilka tygodni?) powinnam mieć, ale obecnie mam dostęp tylko do sypanych...A powiedz mi, jakie kawy sypane bierzesz pod uwagę ( bo o ile pamiętam, tak masz w wishu, że sypane też, ale lepsze)? Nie znam się na kawach, dlatego pytam
![]()
![]() |
#72 |
|
oki, rozumiem
![]() Przy okazji gratuluję Ci wytrwałości ...Ja obecnie walczę z licznymi wcięciami w talii i także unikam słodyczy, ale jednak raz w tygodniu coś tam upoluję - więc te 30 parę wstrzemięźliwości budzi we mnie ogromny szacunek ![]()
![]() |
#73 |
Wtajemniczenie
|
niestety nic
![]()
Moje zapachy ![]() "One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me." ![]() Wymienię : https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186 Edytowane przez karinkaa Czas edycji: 2015-03-06 o 08:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
HEj,
Podoba mi sie to co tu wymienialam no ale to nie za perfumy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#76 |
Naczelna wampirzyca
|
Hej
![]() ![]() ![]() Czyli ode mnie: 2 x złoto, odświeżacz, 2 x baterie, podpaski, sampler YC Margarita Time, wosk YC Salted Caramel Od Ciebie: woda SEP 30ml nowa, woda SE 50ml nowa, żel magnolia, żel kawa, mgiełka Cucumber, wosk YC Witches Brew, a dorzuciłabyś może fioletowy lakier Golden Rose Carnival? ![]() No i za Margaritę ode mnie - od Ciebie KC Hot Chocolate, a za Salted Caramel chyba bym jednak wolała nowy YC Ginger Dusk - tylko jak znasz ten zapach, to powiedziałabyś mi, czy jest bardziej cytrusowy, czy imbirowy jednak? ![]() Tylko jak mogę prosić to odpisz mi dzisiaj/jutro najpóźniej, czy zaklepujemy jednak wymiankę. EDIT (po raz kolejny :P) - Muciu, a jakbyś nie wypuszczała jeszcze w świat którejś z wód PN, to wymieniłabyś może jedną z nich na wanilię bio PN, też nówkę? W sumie obojętnie na którą z tych dwóch u Ciebie. Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-03-06 o 21:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 |
Rozeznanie
|
Niestety nic
![]() |
#79 |
Naczelna wampirzyca
|
Wszystko się zgadza prócz tego, że wosk Witches Brew miałaś dorzucić do wymianki za moje rzeczy, a za sampler Margarita umawiałyśmy się, że dorzucisz od siebie 4/5 KC Hot Chocolate. I jak dorzucisz prócz Witches jeszcze Hot Chocolate to jesteśmy umówione na wymiankę.
No i mogłabym też prosić o kody wód, mgiełki i żeli? I od jak dawna masz te 2 woski i kiedy otwierałaś Hot Chocolate? ![]() No i czy byłabyś zainteresowana wanilią bio za którąś z wód PN u siebie (obojętnie czy brzoskwinię, czy truskawkę)? Edytowane przez Xandrine_Marie Czas edycji: 2015-03-06 o 23:29 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Wizażowy Kot Igor
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Nie, dziękuję, Muciu
![]()
I don't have time for that! I'm a cat. We are rather busy you know? Zanim założysz wątek, zajrzyj tu: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1269209 Warto wsłuchać się w Słowo: https://www.youtube.com/channel/UC5n...oyrF8xorb-IqVw No pasaran! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Naczelna wampirzyca
|
Ok, czyli ode mnie 2x złoto, odświeżacz, 2xbaterie, podpaski, sampler YC margarita, od ciebie: Sep, Se, 2 żele, mgiełka BBW, wosk YC witches i wosk KC gorąca czekoladka aka killer
![]() ![]() ![]() P.S. masz jakiegoś amerykańskiego szpiega, który Ci przewozi kosmetyki czasem? (pytam tak w ramach mgiełki B&BW) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zakorzenienie
|
Super,to zapach mojej ehm...młodości
![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ---------- A nie wiesz,skąd poprzednia wizażanka je ma? To jest ten flakon po zmianie korka,nie? Napaliłam się na nie bardzo,to zapach z mojej pierwszej randki z TŻ 13 lat temu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#84 |
Zadomowienie
|
Hej, podoba mi się Cabana Boy (jest nowy czy używany?) i szampon Equilibra ewentualnie
![]() |
#85 |
Naczelna wampirzyca
|
Na żelach to pod spodem opakowania powinny być, na wodach to na opakowaniu papierowym też pod spodem gdzieś wybite, a na B&BW to nie mam zielonego pojęcia, bo tego typu opakowań nigdy nie miałam
![]() No jaszka, że wysyłam pierwsza, bo klątwa początkującego ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Zadomowienie
|
To niestety będę musiała podziękować - szukam go na prezent urodzinowy dla przyjaciółki
![]()
![]() |
#87 |
Naczelna wampirzyca
|
Z SEP się pomyliłaś, bo podałaś kod produktu jako samych perfum, a nie kod produkcji, ten kod to jest na tekturze wybity (spójrz na jedno z moich zdjęć Tendre Jasmin na 6 stronie, no i ma chyba 4 cyferki tylko)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Hej,
mialabys moze poza watkiem cos z mojej wish,zeby "dobić" do wartości The One Desire i wtedy moglybysmy sie wymienic? Może żele YR np? te większe. Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zadomowienie
|
niestety nic
![]()
![]() |
![]() |
#90 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dokładka duża yves rocher
---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Poszukuje obecnie najpilniej : -Illumy do świec Yankee Candle -Świec Yankee Candle -Kaw rozpuszczalnych -Miód -Slodzik -komplety pościeli 220/200 -Leżak na działkę ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:11.