![]() |
#871 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Dziewczyny pomysł na jakieś kotlety z piersi. .inaczej niż smażone w tak żeby ANTONIO mógł zjeść no ale żeby trochę FIT było
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#873 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, mamy nieoficjalną decyzję, w piątek będę mogła powiedzieć wam co i jak z tym awansem
![]() Meneq, mogę szukać jakiegoś biegu w Poznaniu? Przy okazji byśmy się spotkały może ![]() ![]() aaaaaaa dostałam kupę papierów zaś, muszę skończyć w 3 dni, nosz $#^%#%&@# ja $#%$#^ masakra!!! T. jest spoko ale jak czasem mi dowali robotą to klękajcie narody :zly:
#874 |
Zadomowienie
|
Aga wszystkiego dobrego! Duuuuużo miłości
![]() ![]() Lenova heeeeej! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
no właśnie Leonova, bardzo Cię tu brakowało
a mi się tęskni jeszcze za Laurką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#876 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#877 |
Wtajemniczenie
|
Dziękuje za miłe przywitanie
![]() ![]() Hje -fotki ma Fewcia ![]() Aga- najlepszego z okazji rocznicy ! ![]() Widzę, że mamy kolejne blogujące mamy ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z tz to za dobrych kilka lat i w zupelnie innym kierunku. Przy dobrych wiatrach na tydzien (urlopu przysluguje mu 5dni w roku) nie na miesiac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#881 | |
Zakorzenienie
|
Tak, same lecimy do. Wracac bedziemy z moimi rodzicami. Do Pl w sumie lot+przesiadka 14h30min a powrot godzine krocej. I tak udalo mi sie znalezc rewelacyjne polaczenie - do tej pory od wyjscia z jednego domu do wejscia do drugiego mijalo rowne 24h; nam zajmie cala podroz ok. 17-18h ---------- Dopisano o 14:37 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- Cytat:
Jasne, szukaj!! Przyjdziemy z Yae dopingowac a jak bedzie tez Twoj tz, to przepytam go ze slowek ;-) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#882 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#883 |
Zakorzenienie
|
Aaaaa ja tez mam dzis wyjca w domu
![]() Na dodatek drzemki dzis brak. Slania sie na nogach, oczy trze, nie chce nic jesc, a jak klade sie z nim, zeby zasnal to sie ze mnie smieje i mnie podszczypuje ![]() To ja znow wstaje i staram sie cos robic. Po czym znow tarcie oczek, wspinanie sie po mnie, itp. I tak mielsmy juz 6 prob lezakowania ![]() A tyle mam do zrobienia na dzis... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#884 |
Zakorzenienie
|
lady 12.pazdziernika maraton w Pniu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() maraton....nie.....chyba jeszcze nie w tym roku :P szukam czegoś ale półmaraton 19go dopiero a wy już pewnie się będziecie pakować...... poszukam i dam znać ![]() Black!!! Gdzie Cię wsysło kobito!!!
#886 | |
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Cytat:
Mowisz powaznie? Kto to widzial dzien przed wyjazdem sie pakowac? Dla Ciebie zrobie to w sam dzien wylotu ;-) Po prostu pamietalam, ze zawsze w pierwszej polowie pazdziernika jest maraton ;-) Edytowane przez meneq Czas edycji: 2014-08-06 o 14:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#887 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem, jakoś tak wyszło...
![]() ![]() W każdym razie, co u mnie... Pracuję. Dużo i intensywnie, jeszcze nie zaczęłam się dobrze reklamować, a już mam dużo klientów... Chociażby w tę sobotę robiłam zdjęcia na ślubie i weselu. Teraz mam jedyny wolny weekend w sierpniu, bo w następny mam targi, na których maluję, potem znów wesele i generalnie: ciągle coś. Dużo roboty, ale cieszy mnie to - bardzo. Bo wiadomo, że jak dużo roboty, to i kasy dużo... ![]() ![]() ![]() Jeśli chodzi o Oliwię, no to nie skłamię, kiedy powiem, że ona już mówi całymi zdaniami - komunikujemy się w 100%, mówi mi o każdej swojej potrzebie całym zdaniem. Trochę lepiej je, ale nie ma szału w tej kwestii. Śpiewa piosenki (hitem jest Roar Katy Perry, śpiewa refren ![]() ![]() No, to tak tytułem tego, co u mnie... ![]() Rzadko korzystam z laptopa w ciągu dnia, bo albo mnie nie ma w domu, albo gdzieś latam z Oliwką po ogrodzie, no a że mam nowy telefon, to nie mam tam Tapatalka i raczej nie planuję go ściągać, bo potem mnie zasypują powiadomienia... |
![]() ![]() |
![]() |
#888 | ||||
Zakorzenienie
|
![]() Dziś byłam w pracy od 9.00 do 18.00. Przyszłam do domu o 18.30 i od razu wzięłam się za ćwiczenia - dziś Szok Trening z Chodakowską. Teraz ![]() ![]() Już ćwiczę dzień w dzień od piątku.I mam zamiar codziennie ćwiczyć. Dzień przerwy tylko w niedzielę. Jutro mam nockę. Mam nadzieję że dam radę ![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Zrobiłam Darii kolacyjkę. Siedzi ładnie w krzesełku i je chlebek a ja nadrabiam ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cały dzień chodzi z tą swoją butlą i pije ![]() Cytat:
Najmniej mnie męczy skalpel. A próbowałaś ćwiczyć Killer, Szok trening albo Skalpel Wyzwanie?? Po tych ćwiczeniach ![]() ![]() Super są też ćwiczenia Chodakowskiej które są też na YT, każdy zestaw trwa 6 minut. I najlepiej dobrać sobie 5 różnych zestawów, to wyjdzie 30 min ćwiczeń. MEGA wysiłek ![]() Ja piję ale w ciągu całych 40 min robię 3-4 nieduże łyki.
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-08-06 o 18:47 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#889 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brawa dla Oliwki,że tak pięknie mowi, pozazdrościć moj dopiero od kilku dni składa słowa w proste zdania ale strasznie jaramy się z TZ bo to są zmiany z godziny na godzinę kiedy nasz maluch robi się coraz bardziej komunikatywny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#890 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#891 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Farby do malowania palcami, ciastolina/masa solna, dmuchany materac do skakania, kąpanie w środku dnia ![]() ło, córka marnotrawna wróciła ![]() ![]() fajne wieści niesiesz ![]() ------------------- My dzisiaj na placu zabaw po przedszkolu, 2h w towarzystwie mam z grupy a Agatka z dzieciakami szalała, Dorka tez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#892 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() rano pojechaliśmy na plażę sobie posiedzieć bo pogoda taka średnia była a tu po pół godziny skwar z nieba ![]() ![]() ![]() zła jestem strasznie na siebie bo nie wiem czy jakoś źle Ją posmarowałam czy co, ale jeden policzek ma bardzo czerwony tzn opalony i troszkę szyjki:/ do tego baaardzo bardzo się rozkręca z mówieniem. powtarza dużo, próbuje sklejać jakieś zdania. rozumie wszystko co się mówi. np siedzimi w samochodzie ja mówię do Tż byle tylko nie lało a Hania odpowiada kap kap niee ![]() nawijko zostajemy do przyszłego czwartku albo piątku ![]() ![]() Deli jakie kakao dajesz? marsi Hania czasem chce się napić z butelki soczku, dlatego zawsze mam przygotowane (tzn teraz jak jesteśmy cały czas poza domem). ale najbardziej lubi pić wodę z takim dzióbkiem kropla beskidu chyba Lady kciuki! bokeh widziałam na blogu. śliczna dziewczyna, chyba Hania jest do niej podobna ![]() ![]() gojka brawo za pozytywną decyzje ![]() Aga najlepszego z okazji rocznicy, dużo miłości ![]() Black super, że biznes się kręci ![]() ![]()
#893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() super że tak dobrze Ci idzie w pracy ![]() i zazdroszczę że Oliwka tyle mówi.
![]() |
#894 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47598240]
Farby do malowania palcami, ciastolina/masa solna, dmuchany materac do skakania, kąpanie w środku dnia ![]() [/QUOTE] To juz dla naszych dzieci bedzie ok? Mam wrazenie, ze moj Kuba to taki dzidzius - ciastoline na pewno by do buzi pchal ![]() Black, witaj! Nooo w koncu sie mazowszanki zdecydowaly ![]() ![]() misia, to w przyszlym tygodniu zaklepuje sobie termin ![]() bokeh, dopiero teraz zobaczylam zdjecia. Przesliczne sa!! A TZbokeh ma piekna siostre! Zreszta zone i corke tez ![]() Edytowane przez nafiyqa Czas edycji: 2014-08-06 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#895 |
Konto usunięte
|
Nawijko, i co z tego? to gorzkie jest
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#896 |
Zakorzenienie
|
Doradzcie mi. Idziemy w piatek na slub (nie wesele, slub z przyjeciem do polnocy mniej wiecej). Mam dla Kuby taki stroj, jak w zalaczniku. Juz widze swiete oburzenie t., ze nie ma garnituru ![]() Ale ja srednio przepadam za oficjalnymi strojami dla tak malych dzieci. Poza tym nie chce powtorki z chrzcin pt. "nie wchodz tam, bo sie pobrudzisz" ![]() Ale... Ten stroj nie jest zbyt "codzienny"? Teraz pozostaje mi tylko trzymac kciuki za pogode - oby czika nie dopisala, bo bede musiala zalozyc wersje letnia, a ta bardziej mi sie podoba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#897 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Cytat:
Myślę, że ten strój jest jak najbardziej w porządku ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#898 | ||
Zakorzenienie
|
Pstryniu miałaś rację. Prawdopodobnie będzie dziewczynka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Aga gratulacje z okazji ślubu. Black super, że interes się kręci i brawo dla Oliwki za mówienie ![]() Domcia też wypowiada zdanie (swoje pierwsze): "Mama (lub tata, dziadzia, baba) tu" i pokazuje palcem o co jej chodzi. Jaram się tym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47598240]a umknęło mi - czemu w domu siedzicie? Farby do malowania palcami, ciastolina/masa solna, dmuchany materac do skakania, kąpanie w środku dnia ![]() Ciękuję ![]() Siedziałyśmy, bo lało do południa, jakby kropiło, czy lekko ciupało to pewnie byśmy i tak po polu śmigały, a tu ściana deszczu od rana ![]() Z kąpaniem by akurat dzisiaj był problem, bo przy takiej pogodzie ciepłej wody nie mamy w dzień ![]() Black, jeju, strasznie się cieszę, że tak Wam się teraz wszystko układa ![]() ![]() ![]() Chyba zrobiłam byznes roku, że Wam napisałam o późnym spaniu młodej, bo bach! trzecia noc z rzędu, a Pola zasypia o: 19:30, 21 i 20:30. Shok! Tylko mogłaby do 7 chociaż spać, bo jednak pobudek dalej dużo ![]() ![]() Mam pytanie szczególnie do dziewczyn mieszkających w domach. CO ROBICIE ZE ZUŻYTYMI PAMPERSAMI? ![]() My od samego początku je po prostu paliliśmy w piecu ![]() ![]() Z wrzucaniem do worka jest ten problem, że u nas śmieciara jeździ raz w miesiącu tylko, a z samych pampersów to by się uzbierało chyba z 5 takich; i jeszcze nie wspomnę, ile one ważą; tego by 4 chłopa nie uniosło ![]() ![]() ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-08-06 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#900 |
Konto usunięte
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:10.