![]() |
#841 |
Lurker ;)
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )
Lady moze zle sie wyrazilam
![]() ![]()
#842 | ||
Wtajemniczenie
|
Hej. Jestem ale jakoś nie umiem się wbić po przerwie....czytam oczywiście na bieżąco. Też niexle spanikowałam jak nam zniknęła odchowalnia
![]() Cytat:
Co do pytania szklanki to na podwórku nie puszczam boso ![]() Cytat:
W ciągu dnia pije z lovi 360. Niekapki z ustnikiem już wywaliłam. U mnie dziś już w końcu nie ma cziki ![]() Padło pytanie czy wychodzimy w czikę na podwórko. Teściowa wychodzi z młodym przed klatkę, z jednej strony są schody gdzie się schodzi na dół na parking z drugiej furtka z wyjściem poza teren bloku. Młody w stronę schodów nie idzie, biega w ogrodzeniu, wynoszą zabawki, samochody jakieś iod 8 do 10 Igor jest na zewnątrz. W domu by nie wysiedział. Później w domu prysznic, zje coś i śpi średnio od 11:30 do 14:30. Później wychodzimy z nim jeszcze około 19 - ja, mąż albo razem i wtedy już rowerkiem albo na nogach na jakiś dalszy spacer, na plac zabaw np.
![]() |
#843 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ze szklanki się napije, przez słomkę też ale butelka jest number one ![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#844 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
niekapek avent, kubek zwykły, butelki po wodzie z dziubkiem Cytat:
Cytat:
![]() trzymam kciuki! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#845 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj maz mial rozmowe i kurde obydwoje mamy zle przeczucia, ja sie mu nie przyznam do tego bo go wspieram ale kurde...... No nie wiem
![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#846 |
Zakorzenienie
|
ewik kciuki!
lady bedzie dobrze! neti udanego wyjazdu! marsi u nas bidon ze slomka, kubek zwykly lub prosto z butelki PET |
![]() ![]() |
![]() |
#847 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zdarzało się,że Leoś gdzieś rzucił i wyciągnęlam np z pod kanapy i nigdy nic, jedynie w soczku ale nie na smoczku |
||
![]() ![]() |
![]() |
#848 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pamiętacie jak obstawiałyśmy ? ![]() Robiłam ostatnio zdjęcia siostrze tż jak chcecie zobaczyć to http://bokehworld.pl/goralka-slasku/ ![]() ide ejsc sniadanie, moje dziecko spi prawie 2h a ja się lenie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#849 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#850 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
MARSI Antonio pije mleko rano i wieczorem z butli-jakoś nie myślałam o zmianie. .. to w czym najlepiej? A picie to albo z niekapka albo wodę z butelki z dzióbkiem ![]() Kupiłam łososia i zrobię kanapeczki z łososiem na grzankach i do tego winko. Dziś wyjątkowo napije die winka chyba że tz kupi piwko- to cytrynowym nie pogardze. Może piwo to mało uroczyste- ale to ma być symbolicznie a ja tak za winem bardzo nie przepadam- no ale to tz ma kupić wiec on zdecyduje co. I taka to kolejna rocznica może chociaż jakiegoś kwiatka dostane? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." ![]() Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2014-08-06 o 10:59 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#851 | |
Zakorzenienie
|
Witam i wracam
![]() Cytat:
![]() ![]() Wyskakiwał mi komunikat, że moje konto jest zablokowane i się przestraszyłam... Co do picia mleka to u nas na śniadanie i kolacje obowiązkowo mm. Jeśli w ciągu dnia chce mleko to daję krowie. Od kiedy przestaliśmy używać smoczka to w dzień też chce butelke, podejrzewam, że jej ogromna potrzeba ssania daje o sobie znać i stąd to. Marsi, u nas mleko z butelki. Picie ma zawsze w lovi 360, gdzieś w zasięgu ręki. Często daję jej butelke 0.5l i z niej pięknie pije, ale jak tylko zorientuje się, że nie zwracam na nią uwagi to wylewa, z kubusiem jest tak samo. Dlatego daję je często, ale pod zadzorem. Kiedyś któraś, nie pamiętam która pisała, że obcięła włosy córce maszynką. Była na ten temat dyskusja i każda swoje zdanie już w tej kwestii powiedziała. Powiem Wam, że jakiś miesiąc może więcej też P. maszynką obcięliśmy i była to chyba jedna z najlepszych decyzji ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#852 |
Zakorzenienie
|
Iwfka
![]() Lady ![]() Black skoro miałaś czas na dwa posty wczoraj to proszę napisać co u Was ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#853 | |||||
Zakorzenienie
|
hejka!
robimy porzadki w pokoju K. ![]() Cytat:
a co to za rozmowa? Cytat:
obstawiam hhhhhhhhhhmmmm-coreczke ![]() Bokeh - sliczna modelka! nie ma sprawiedliwosci na swiecie ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
teraz pije Kubusia water, kaszke od poczatku je lyzka, z kubka pic nie potrafi, tzn pije ale wylewa praktycznie wszystko Neti - najlepszego! Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#854 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dyskusja była nt zabobonów,że ponoć wlosy są mocniejsze, mi też tak ludzie gadali bo Leo miał straszne piórka i co.... opitolilam chłopaka na któtko i teraz mu ślicznie rosną włosy ![]() albo zbieg okoliczności albo coś w tym jest w każdym razie ścinałam mu już ze 4 razy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#855 | |
Zakorzenienie
|
Ifwka -
![]() ![]() ![]() Black skoro miałaś czas na dwa posty wczoraj to proszę napisać co u Was ![]() ![]() o, wlasnie!!!! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#856 |
Zakorzenienie
|
Miałam się jeszcze odnieść do wypowiedzi Litlle, też nie mogę znieść ćwiczeń z panią Ch.. Może i są efekty, ale jak dla mnie jej wypowiedzi są takie flegmatyczne, że strasznie się przez to zniechęcam i trening zdecydowanie za długi żebym mogła go wykonywać przy dziecku. Niestety jesteśmy same od 5 do 21 także..
Za to zdecydowanie lubię Mel B. Nie dość, że 10 min trwają cwiczenia to jakoś taka bardziej energiczna jest. A także Tiffanny czy jak jej tam i jej ćwiczenia na boczki. Kocham... I do tego hula hop. Podejrzewam, że efekty były by, gdybym tylko ćwiczyła systematycznie. Ach to moje zapominalstwo pociążowe. Nadal mam straszne problemy z pamięcią, chyba się starzeję ![]() ![]() Chciałam Wam powiedzieć o moim tż i decyzji ws dofinansowania. Tak jak podejrzewałam decyzja jest..................... pozytywna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#857 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#858 |
Zakorzenienie
|
i jaka młodziutka! na zdjęciach MAdzi na starszą wygląda
![]() ---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ---------- Gojka to gratulacje! |
![]() ![]() |
![]() |
#859 | |
Zakorzenienie
|
moze wiecie o tym ale i tak powiem
![]() u Kuby mielismy wykladzine dywanowa. w jednym miejscu sie troche popbrudzila, nie dalo rady sprac - glownie to syropy (same wiecie jak wyglada podawanie dziecku syropu, szczegolnie mnamusnego Pulneo ![]() ![]() ![]() no ale to miejsce po ucieciu byloby brzydkie ![]() i tu przechodze do sedna ![]() ![]() ![]() takze jakby ktora zastanawiala sie nad dywanem to polecam bo za niewielkie pieniadze mozna ladnie sobie taki dywan "obszyc" samemu ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Cytat:
a co to za dofinansowanie? do czego? o ile to nie tajemnica ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#860 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Cytat:
![]() Dawno mnie tu nie było a jak już przyszłam to ciężko mi wyjść ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia |
||
![]() ![]() |
![]() |
#861 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam ![]() Cytat:
![]() Gdzie moja czika!!!!??? ![]() ![]() ![]() Z racji siedzenia w domu wysprzątałam wszystkie szafy w pokoju, czyt. komodę z ciuchami Poli, szafkę z ciuchami moimi i tż; szafkę z ciuchami Poli, ale za dużymi ![]() ![]() Mam takie proste pytanie ![]() ![]()
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2014-08-06 o 11:43 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#862 | ||
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47590663]nie
strasznie mi przykro ![]() [/QUOTE] Dzięki Dziewczyny, żyjemy na takiej sinsusoidzie że mam już tego dość. W każdym bądź razie pierwsza ręki nie wyciągnę. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Biegam za nią i udaję ze łapię, klocki, ksiązki, wózek z misiami, ale ogólnie to tragedia/.
![]() |
#863 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, jedziemy: Yae i ja. Tz zostaje, skad mialby tyle urlopu wytrzasnac? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#865 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#866 |
Wtajemniczenie
|
Ajm beeeek
![]() Tęskniłam ! Nie wiem co u Was ale obiecuje poprawę i będę na bieżąco na tyle na ile pozwoli mi Blanka. Dzisiaj Moja Blanka bawiła się drugą Blanką ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#867 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#868 |
Zadomowienie
|
Hej
![]() Dzięki raz jeszcze za odpowiedzi ![]() Gojka to gratulacje ![]() Lady kciuki! Może przeczucia się nie sprawdzą ![]() Ifwka jejciu u Was ciągle coś ![]() ![]() Little mnie też Chodakowska potwornie drażni tymi tekstami. Ja nie lubię takiego lania wody ![]() Bokeh ten balkon z fb to Wasz? ![]() Ewa dostaje mleko krowie w naleśnikach, budyniu itp. Kiedyś zrobiłam jej kakao to nie chciała pić. W ogóle ostatnio zajrzałam na starą poczekalnię, ale nas kiedyś było dużo! Strasznie się dziewczyny pogubiły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#869 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#870 |
Zakorzenienie
|
My mamy 3 rocznicę ślubu dziś
![]() ![]() Zuzka u babci. Rocznicę uczciliśmy szampanem dla dzieci ![]() ![]() ![]() A teraz siedzę i zaczynam być głodna .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.