Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII ) - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-08-06, 09:51   #841
litllesweetangel
Lurker ;)

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe2013 ( XVIII )

Lady moze zle sie wyrazilam Oczywiscie meczy, czuje uda przede wszystkim, ale sa jednak bardziej meczace zestawy, w koncu skalpel jest typowo na rzezbienie( np tabata 4 minutowa Gacki meczy mnie bardziej, ciezko mi zlapac oddech po tym). A co do pocenia :P Ja z reguly malo sie poce, chociaz ostatnio bardziej, moze to efekt poprawy kondycji, a moze pogoda

It's okay
I got lost on the way
But I'm a supergirl
And supergirls don't cry
litllesweetangel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 09:52   #842
ILLUSION
Wtajemniczenie

Hej. Jestem ale jakoś nie umiem się wbić po przerwie....czytam oczywiście na bieżąco. Też niexle spanikowałam jak nam zniknęła odchowalnia
Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
A ja mam pytanie. Chodzą Wasze dzieci po mieszkaniu w papućkach? Czy boso?
Igorek chodzi po domu boso.
Co do pytania szklanki to na podwórku nie puszczam boso
Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
czy są tu jeszce jakieś dzieci które piją napoje przez butelkę ze smoczkiem czy tylko moj się tak uchował?
potrafi jeszczez kubka ale butla jest nr 1,niekapki,pstryczki phiiiii..... nic z tego
Igor tylko do spania pije wode z butli i w nocy jak chce pić.
W ciągu dnia pije z lovi 360. Niekapki z ustnikiem już wywaliłam.

U mnie dziś już w końcu nie ma cziki Ostatnie dni to była jakaś masakra...po 35 w cieniu. Jak funkcjonować, jak pracować?

Padło pytanie czy wychodzimy w czikę na podwórko. Teściowa wychodzi z młodym przed klatkę, z jednej strony są schody gdzie się schodzi na dół na parking z drugiej furtka z wyjściem poza teren bloku. Młody w stronę schodów nie idzie, biega w ogrodzeniu, wynoszą zabawki, samochody jakieś iod 8 do 10 Igor jest na zewnątrz. W domu by nie wysiedział. Później w domu prysznic, zje coś i śpi średnio od 11:30 do 14:30. Później wychodzimy z nim jeszcze około 19 - ja, mąż albo razem i wtedy już rowerkiem albo na nogach na jakiś dalszy spacer, na plac zabaw np.
Stary 2014-08-06, 09:54   #843
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
czy są tu jeszce jakieś dzieci które piją napoje przez butelkę ze smoczkiem czy tylko moj się tak uchował?
potrafi jeszczez kubka ale butla jest nr 1,niekapki,pstryczki phiiiii..... nic z tego

a tak wogole to kupiłam ostatnio w tesco w promocji butelkę nuk, niby taka dobra firma, soczek postał ze 2-3 godziny, patrzę a tam pleśń
przerobiłam masę butelek, czasem nawet gdzieś w aucie butelka mi spadła i TZ znalazł po 2-3 dniach ale w życiu mi smoczek nie spleśniał
wywaliłam do kubła ale wydaje mi się,że powinnam reklamowac
Tak Zuzka pije z butelki ze smoczkiem.
Ze szklanki się napije, przez słomkę też ale butelka jest number one

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 10:16   #844
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:

a tak wogole to kupiłam ostatnio w tesco w promocji butelkę nuk, niby taka dobra firma, soczek postał ze 2-3 godziny, patrzę a tam pleśń
przerobiłam masę butelek, czasem nawet gdzieś w aucie butelka mi spadła i TZ znalazł po 2-3 dniach ale w życiu mi smoczek nie spleśniał
wywaliłam do kubła ale wydaje mi się,że powinnam reklamowac
nie
niekapek avent, kubek zwykły, butelki po wodzie z dziubkiem

Cytat:
Napisane przez litllesweetangel Pokaż wiadomość
robilam wczoraj skalper- zanudzilam sie jak mops :P No nie jestem w stanie tego robic tak mnie wkur.wia jej geba, gadanie, na sama mysl ze mam to robic to zaczynam sie nudzic :P Musze poszukac czegos ciekawego i skutecznego.

Przyznam sie, ze odkad mala chodzi do zlobka to nie ogarniam wydatkow ;/ Z nudow laze po sklepach i wydaje kase, a przeciez mamy jej mniej. Mowie tzowi, ze wydalam 200 zl na bzdury w ciagu 3 dni, a ten zamiast mnie opieprzyc powiedzial- oj to bede musial dorobic. aAaaaaa
little, no właśnie dlatego nie zaczęłam jej chyba jeszcze, nie cierpię takiego gadania, DEmotywuje mnie to, a nie motywuje

Cytat:
Napisane przez Ifwka Pokaż wiadomość
Ja to już głupia jestem z tym mlekiem krowim. Oliwka je/pije niewielkie ilości bo je naleśniki, omleta itp, ostatnio pbierzemy mleko "prosto od krowy" i je płatki owsiane gotowane na tym właśnie mleku.

Moje pije tylko przez smoczek praktycznie, czasem z kubka, czasem łyżeczką, noi jeszcze z butelki niekapki umie.
Co do nuka to teraz wiem że butelki i smoczki tragedia. Ja na początku ich właśnie używałam i uważam że przez to kp straciłam, smoczek to była tragedia, szybko się zużywał a zapowietrzał sie cały czas podczas jedzenia. Teraz mam dr browna i jest super.

A ogólnie to u mnie generalnie znowu z Tż tragedia. Mama jedzie teraz tydzień nad morze, ja idę na urlop i jadę do domu. I nie wiem co dalej
strasznie mi przykro

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Ja piłam, bo inaczej nie dałabym rady wytrzymać

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

Uciekam na wizytę. Później się odezwę. Trzymajta kciuki
trzymam kciuki!
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 10:20   #845
LadyWhisper
Zakorzenienie

Wczoraj maz mial rozmowe i kurde obydwoje mamy zle przeczucia, ja sie mu nie przyznam do tego bo go wspieram ale kurde...... No nie wiem prosimy bardzo o kciuki :-* ...... Troche mam teraz na glowie wiec wiecej mnie bedzie po urlopie, caluje was :-*

Sent from my Lumia 625 using Tapatalk

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 10:29   #846
meneq
Zakorzenienie

ewik kciuki!
lady bedzie dobrze!
neti udanego wyjazdu!
marsi u nas bidon ze slomka, kubek zwykly lub prosto z butelki PET
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 10:35   #847
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Marsi u nas mleko rano zawsze w butli, w sumie robie z przyzwyczajenia.
No cos Ty, my mamy same butle Nuka od urodzenia, nigdy z zadna nic sie nie stalo. Nawet jakies naloty od herbaty, sokow itp przecieram tylko gabka z plynem i wsio ok.
Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
A ostatnio u Ciebie nie padalo i byla czika? Bo jesli tak, to jak najbardziej plesn w 2-3 h moze sie rozwinac
ale w życiu w innych butelkach nie miałam pleśni
zdarzało się,że Leoś gdzieś rzucił i wyciągnęlam np z pod kanapy i nigdy nic, jedynie w soczku ale nie na smoczku
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-08-06, 10:41   #848
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
Wczoraj maz mial rozmowe i kurde obydwoje mamy zle przeczucia, ja sie mu nie przyznam do tego bo go wspieram ale kurde...... No nie wiem prosimy bardzo o kciuki :-* ...... Troche mam teraz na glowie wiec wiecej mnie bedzie po urlopie, caluje was :-*

trzymam kciuki !!!!

Cytat:

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------

za Twoją wizytę też kciuki, pochwal się potem zdjęciem maleństwa No i ciekawe co masz w środku.

Pamiętacie jak obstawiałyśmy ?

Robiłam ostatnio zdjęcia siostrze tż jak chcecie zobaczyć to http://bokehworld.pl/goralka-slasku/

ide ejsc sniadanie, moje dziecko spi prawie 2h a ja się lenie niecierpie tego. Ale w myśl motta : nie ma tak źle
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10525797_10152538310291840_112499880965158024_n.jpg (86,6 KB, 8 załadowań)
Stary 2014-08-06, 10:45   #849
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
trzymam kciuki !!!!

za Twoją wizytę też kciuki, pochwal się potem zdjęciem maleństwa No i ciekawe co masz w środku.

Pamiętacie jak obstawiałyśmy ?

Robiłam ostatnio zdjęcia siostrze tż jak chcecie zobaczyć to http://bokehworld.pl/goralka-slasku/

ide ejsc sniadanie, moje dziecko spi prawie 2h a ja się lenie niecierpie tego. Ale w myśl motta : nie ma tak źle
ale ładna dziewczyna i podobna do TZ
Stary 2014-08-06, 10:57   #850
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Co do Chodaka jeszcze- wiem, ze daje efekty ( czuje w miesniach :P), a jakos specjalnie nie meczy, ale 40 minut to dla mnie zdecydowanie za dlugo. Wczoraj jak juz byla koncowka, cwiczenia na brzuch to ziewalam
Kochana a co ćwiczyłas? Bo ja od soboty turbo wyzwanie i się zakochałam szybkie. . Męczące, nie obciąża kolan i zalatuje szybko. Trwa z rozgrzewka i strechingiem ok 30 minut. Polecam. ...i Właśnie mały usnął- lecę ćwiczyć .
Cytat:
Little, nie meczy Chodakowska? Tzn nie obraz sie, ale moze sie nie przykladasz tak w 100%? bo np ze mnie to sie leje pot po chodakowskiej (a tylko skalpel cwicze) i ledwo na nogach stoje, wypijam w te 40min jakis litr wody na pewno
Przy turbo -skalpel to dla mnie nudy. Ale za to niektórych momentow skalpela nie mogę dokończyć tak mnie boli. .. za to robie całe i niektóre ćwiczenia wersje dla początkujących a niektóre dla zaawansowanych.

MARSI Antonio pije mleko rano i wieczorem z butli-jakoś nie myślałam o zmianie. .. to w czym najlepiej?
A picie to albo z niekapka albo wodę z butelki z dzióbkiem

Kupiłam łososia i zrobię kanapeczki z łososiem na grzankach i do tego winko. Dziś wyjątkowo napije die winka chyba że tz kupi piwko- to cytrynowym nie pogardze. Może piwo to mało uroczyste- ale to ma być symbolicznie a ja tak za winem bardzo nie przepadam- no ale to tz ma kupić wiec on zdecyduje co.
I taka to kolejna rocznica może chociaż jakiegoś kwiatka dostane?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2014-08-06 o 10:59
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 11:07   #851
gojka24
Zakorzenienie

Witam i wracam

Cytat:
Napisane przez sylwietta1988 Pokaż wiadomość
noooom, ja juz spanikowana do Szaji pisałam - niech zaradzi i jest!
A ja do Bokeh
Wyskakiwał mi komunikat, że moje konto jest zablokowane i się przestraszyłam...

Co do picia mleka to u nas na śniadanie i kolacje obowiązkowo mm. Jeśli w ciągu dnia chce mleko to daję krowie. Od kiedy przestaliśmy używać smoczka to w dzień też chce butelke, podejrzewam, że jej ogromna potrzeba ssania daje o sobie znać i stąd to.

Marsi, u nas mleko z butelki. Picie ma zawsze w lovi 360, gdzieś w zasięgu ręki. Często daję jej butelke 0.5l i z niej pięknie pije, ale jak tylko zorientuje się, że nie zwracam na nią uwagi to wylewa, z kubusiem jest tak samo. Dlatego daję je często, ale pod zadzorem.

Kiedyś któraś, nie pamiętam która pisała, że obcięła włosy córce maszynką. Była na ten temat dyskusja i każda swoje zdanie już w tej kwestii powiedziała. Powiem Wam, że jakiś miesiąc może więcej też P. maszynką obcięliśmy i była to chyba jedna z najlepszych decyzji Nie dość, że miała strasznie nierówną długość. Tutaj, gdzie za noworodka miała przetarte, włosy sięgały ramion, a reszta ok 3-5 cm. Plątały się niemiłosiernie. Nie mogłam ich rozczesać. Dopiero biedronkowa podróbka szczotki Tangle Tezer (byłam już skłonna kupić oryginał, ale biegronka miała podróbki, więc po co przepłacać?) dała sobie radę. Szkoda tylko, że efekt był 5 minutowy i znowu same kołtuny tu, gdzie były kiedyś przetarte. Reszta się ślicznie kręciła. Teraz włoski mają już ok 3 cm i są o niebo lepsze. Zobaczymy co będzie jak podrosną, ale widzę że lepiej wyglądają i już zaczynają się podkręcać
gojka24 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-06, 11:09   #852
hope01
Zakorzenienie

Iwfka

Lady trzymam mocno i ciepło myślę

Black skoro miałaś czas na dwa posty wczoraj to proszę napisać co u Was

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 11:15   #853
pstryczek84
Zakorzenienie

hejka!
robimy porzadki w pokoju K.

Cytat:

kciuki!
a co to za rozmowa?

Cytat:

kciuuuuuuuuuuuuuki!

obstawiam hhhhhhhhhhmmmm-coreczke

Bokeh - sliczna modelka!
nie ma sprawiedliwosci na swiecie

Cytat:
dziewczyny a mój Leos to skrżepyta
wczoraj Tz się z nim wygłupiał i tak mu klapskiki dawał na pampka ale takie pieszczotliwe, to ten przyleciał i mowi: mama, tati ała pupa i pokazuje myślałam,że padne

Cytat:
moj w ogole z butli nie pil, no moze z miesiac jak byl malusi...
teraz pije Kubusia water, kaszke od poczatku je lyzka, z kubka pic nie potrafi, tzn pije ale wylewa praktycznie wszystko

Neti - najlepszego!

Cytat:
Czesc!
Pewnie juz czesc z Was wie z Fb; jedziemy z Yae pod koniec wrzesnia na miesiac do Pl. Poczatkowo bardziej zalezalo tz niz mnie, ale teraz baaaardzo sie ciesze. Wroce i niemal od razu nasz slub bedzie. Znow pewnie poczujemy "motyle w brzuchu" ;-)
jedziemy? we 3?

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość

coś dla tych, które czekają na Grey'a

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 11:15   #854
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gojka24 Pokaż wiadomość
Witam i wracam

Kiedyś któraś, nie pamiętam która pisała, że obcięła włosy córce maszynką. Była na ten temat dyskusja i każda swoje zdanie już w tej kwestii powiedziała. Powiem Wam, że jakiś miesiąc może więcej też P. maszynką obcięliśmy i była to chyba jedna z najlepszych decyzji Nie dość, że miała strasznie nierówną długość. Tutaj, gdzie za noworodka miała przetarte, włosy sięgały ramion, a reszta ok 3-5 cm. Plątały się niemiłosiernie. Nie mogłam ich rozczesać. Dopiero biedronkowa podróbka szczotki Tangle Tezer (byłam już skłonna kupić oryginał, ale biegronka miała podróbki, więc po co przepłacać?) dała sobie radę. Szkoda tylko, że efekt był 5 minutowy i znowu same kołtuny tu, gdzie były kiedyś przetarte. Reszta się ślicznie kręciła. Teraz włoski mają już ok 3 cm i są o niebo lepsze. Zobaczymy co będzie jak podrosną, ale widzę że lepiej wyglądają i już zaczynają się podkręcać
To askaadopcje obciełą Blance włoski a potem plakała
dyskusja była nt zabobonów,że ponoć wlosy są mocniejsze,
mi też tak ludzie gadali bo Leo miał straszne piórka i co....
opitolilam chłopaka na któtko i teraz mu ślicznie rosną włosy
albo zbieg okoliczności albo coś w tym jest
w każdym razie ścinałam mu już ze 4 razy
Stary 2014-08-06, 11:18   #855
pstryczek84
Zakorzenienie

Ifwka -

Black skoro miałaś czas na dwa posty wczoraj to proszę napisać co u Was [/QUOTE]

o, wlasnie!!!!

---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 12:18 ----------

Cytat:
Teraz włoski mają już ok 3 cm i są o niebo lepsze. Zobaczymy co będzie jak podrosną, ale widzę że lepiej wyglądają i już zaczynają się podkręcać
a fota gdzie?

Stary 2014-08-06, 11:20   #856
gojka24
Zakorzenienie

Miałam się jeszcze odnieść do wypowiedzi Litlle, też nie mogę znieść ćwiczeń z panią Ch.. Może i są efekty, ale jak dla mnie jej wypowiedzi są takie flegmatyczne, że strasznie się przez to zniechęcam i trening zdecydowanie za długi żebym mogła go wykonywać przy dziecku. Niestety jesteśmy same od 5 do 21 także..

Za to zdecydowanie lubię Mel B. Nie dość, że 10 min trwają cwiczenia to jakoś taka bardziej energiczna jest. A także Tiffanny czy jak jej tam i jej ćwiczenia na boczki. Kocham... I do tego hula hop. Podejrzewam, że efekty były by, gdybym tylko ćwiczyła systematycznie.

Ach to moje zapominalstwo pociążowe. Nadal mam straszne problemy z pamięcią, chyba się starzeję

Chciałam Wam powiedzieć o moim tż i decyzji ws dofinansowania. Tak jak podejrzewałam decyzja jest..................... pozytywna Cieszymy się strasznie, bo to szansa na lepsze jutro dla nas
Stary 2014-08-06, 11:21   #857
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hejka!

kciuki!
a co to za rozmowa?

kciuuuuuuuuuuuuuki!

Bokeh - sliczna modelka!

teraz pije Kubusia water, kaszke od poczatku je lyzka, z kubka pic nie potrafi, tzn pije ale wylewa praktycznie wszystko

Neti - najlepszego!

jedziemy? we 3?

oj nie ma zdecydowanie
Stary 2014-08-06, 11:25   #858
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
ale ładna dziewczyna i podobna do TZ
i jaka młodziutka! na zdjęciach MAdzi na starszą wygląda

---------- Dopisano o 12:25 ---------- Poprzedni post napisano o 12:22 ----------

Gojka to gratulacje!

Stary 2014-08-06, 11:31   #859
pstryczek84
Zakorzenienie

moze wiecie o tym ale i tak powiem

u Kuby mielismy wykladzine dywanowa. w jednym miejscu sie troche popbrudzila, nie dalo rady sprac - glownie to syropy (same wiecie jak wyglada podawanie dziecku syropu, szczegolnie mnamusnego Pulneo ) + caly czas nam sie sciagal w jednym miejscu (tym samym gdzie byl brudny) wiec postanowilismy go wyp.ier.dzielic calkowicie! zostaly gole panele. pomysl nienajlepszy bo dziecko rysowalo je strasznie zabawkami wiec temat "dywanu" powrocil. przejrzalam all, no bo jakze , no i ceny takie 0k 300zl. popatrzylismy wiec na ten nasz stary dywan i stwierdzilismy ze jakby go ciachnac w tym brudnym miejscu i zrobic mniejszy to bylby idealny wrecz, na sam srodek pokoju.
no ale to miejsce po ucieciu byloby brzydkie
i tu przechodze do sedna - kupilismy "U Teresy" (sklep, gdzie dostaniesz wszystko ) taka "tasme" ktora wprasowuje sie w dywan, w srodku jest klej wiec lux to sie trzyma i dywan wyglada super!
takze jakby ktora zastanawiala sie nad dywanem to polecam bo za niewielkie pieniadze mozna ladnie sobie taki dywan "obszyc" samemu

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Cytat:

Chciałam Wam powiedzieć o moim tż i decyzji ws dofinansowania. Tak jak podejrzewałam decyzja jest..................... pozytywna Cieszymy się strasznie, bo to szansa na lepsze jutro dla nas
Gratulacje!
a co to za dofinansowanie? do czego? o ile to nie tajemnica

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-08-06, 11:36   #860
gojka24
Zakorzenienie

Cytat:
To askaadopcje obciełą Blance włoski a potem plakała
dyskusja była nt zabobonów,że ponoć wlosy są mocniejsze,
mi też tak ludzie gadali bo Leo miał straszne piórka i co....
opitolilam chłopaka na któtko i teraz mu ślicznie rosną włosy
albo zbieg okoliczności albo coś w tym jest
w każdym razie ścinałam mu już ze 4 razy
Nie znam się na włosach, choć 1 semestr fryzjerstwa mam zaliczony. Nie nadaję się Ja to widzę tak. Włosy po ścięciu są grubsze, bo rosną najpierw cieniutkie a później coraz grubsze, więc jak się zetnie te cienkie to optycznie wydają się wzmocnione. Wtedy wszystkie włosy były różnej długości, teraz wszystkie są równe, więc wydaje się, że jest ich więcej. Ale wg mnie jest ich zdecydowanie więcej na głowie niż przed ścięciem. Głupia byłam, że tyle zwlekałam i męczyłam siebie i małą przy rozczesywaniu. Do tej pory miała by już śliczne loczki

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:

Gratulacje!
a co to za dofinansowanie? do czego? o ile to nie tajemnica
Firmę otwiera. Dofinansowanie z pup, takie jak Black i Yellow, więc chyba więcej nie trzeba pisać

Dawno mnie tu nie było a jak już przyszłam to ciężko mi wyjść Ale lecę usypiać małą, robić obiad, ogarnąć i jak dobrze pośpi to i poćwiczyć

miłego dnia
Stary 2014-08-06, 11:41   #861
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Pola przed spaniem/w nocy/przed drzemką i podczas przewijania pije nadal ze zwykłej butelki; a jak tak sobie pociumkać, czy już picie na spacerach to niekapki albo kubuś water

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Ejj ja tez nie mam watku w subskrybcjach
A ja mam

Cytat:
hejka!

kciuki!
a co to za rozmowa?
(...)

To tak to wygląda...

Gdzie moja czika!!!!???

Z racji siedzenia w domu wysprzątałam wszystkie szafy w pokoju, czyt. komodę z ciuchami Poli, szafkę z ciuchami moimi i tż; szafkę z ciuchami Poli, ale za dużymi i szafę z wieszakami, bo tam też pod spodem różne pierdóły trzymamy. Wyrobiłam się w 3 godziny, myślałam, że gorzej będzie

Mam takie proste pytanie Co robocie z dziećmi, kiedy trzeba cały dzień siedzieć w domu? Ja już nie mam pomysłów

Edytowane przez hje
Czas edycji: 2014-08-06 o 11:43
hje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 11:58   #862
Ifwka
Zakorzenienie

Cytat:

Ifwka przykro mi, że znowu między Wami się nie układa
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;47590663]nie
strasznie mi przykro
[/QUOTE]
Dzięki Dziewczyny, żyjemy na takiej sinsusoidzie że mam już tego dość. W każdym bądź razie pierwsza ręki nie wyciągnę.
Cytat:
Kciuki są
Cytat:
GRATULACJE
Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość

Mam takie proste pytanie Co robocie z dziećmi, kiedy trzeba cały dzień siedzieć w domu? Ja już nie mam pomysłów
Biegam za nią i udaję ze łapię, klocki, ksiązki, wózek z misiami, ale ogólnie to tragedia/.
19.02.2013 - Oliwka
Ifwka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 12:05   #863
meneq
Zakorzenienie

Cytat:
hejka!

kciuki!

a co to za rozmowa?

kciuuuuuuuuuuuuuki!

Bokeh - sliczna modelka!

Neti - najlepszego!

jedziemy? we 3?

Tak, jedziemy: Yae i ja. Tz zostaje, skad mialby tyle urlopu wytrzasnac?
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 12:17   #864
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Sama pisałaś kiedyś, że wpadł na pomysł, że Ty z nim pojedziesz, a Yae zostanie z Twoją t. To Pstryczek mógł pomyśleć, że on też jedzie
Stary 2014-08-06, 12:24   #865
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hje Pokaż wiadomość
Sama pisałaś kiedyś, że wpadł na pomysł, że Ty z nim pojedziesz, a Yae zostanie z Twoją t. To Pstryczek mógł pomyśleć, że on też jedzie
ja też myślałam, że we 3

Stary 2014-08-06, 12:24   #866
Lenova
Wtajemniczenie

Ajm beeeek

Tęskniłam !

Nie wiem co u Was ale obiecuje poprawę i będę na bieżąco na tyle na ile pozwoli mi Blanka.

Dzisiaj Moja Blanka bawiła się drugą Blanką Miałyśmy spotkanko z Fewcią - Było baardzo miło, dziewczynki się zaprzyjaźniły choć raz się pokłóciły ale szybko była zgoda
Lenova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 12:29   #867
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
o matko same? ciekawe jak Yae wytrzyma tyle w samolocie
ile trwa lot?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-08-06, 12:29   #868
szklanka19
Zadomowienie

Hej

Dzięki raz jeszcze za odpowiedzi

Gojka to gratulacje

Lady kciuki! Może przeczucia się nie sprawdzą

Ifwka jejciu u Was ciągle coś przykro mi bardzo

Little mnie też Chodakowska potwornie drażni tymi tekstami. Ja nie lubię takiego lania wody

Bokeh ten balkon z fb to Wasz?

Ewa dostaje mleko krowie w naleśnikach, budyniu itp. Kiedyś zrobiłam jej kakao to nie chciała pić.

W ogóle ostatnio zajrzałam na starą poczekalnię, ale nas kiedyś było dużo! Strasznie się dziewczyny pogubiły
szklanka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-08-06, 12:35   #869
hje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenova Pokaż wiadomość
Ajm beeeek
Na zdrowie

Fajnie, że się spotkałyście Foty?
Stary 2014-08-06, 12:41   #870
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

My mamy 3 rocznicę ślubu dziś
Zuzka u babci. Rocznicę uczciliśmy szampanem dla dzieci i .
A teraz siedzę i zaczynam być głodna ....
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości