Plotkowy dla dietetyczek :) V - Strona 31 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-08-20, 07:37   #901
noname12345TPa
Gość

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Dzień dobry. Mogę sobie z wami pogadać? Nudzę się, chora jestem (przeziębienie - gorączka, katar, kaszel, ból gardła) - ledwo żyję.
Przy okazji, będę tu stałym gościem.
Buziaczki dla znajomych z KZ
Stary 2008-08-20, 08:49   #902
agness51
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ale u mnie gorąco wczoraj było ciekawe jak dzisiaj,nie lubię takiej parówy
W pierwszej części dnia na razie nie mam planów,ale po 15 jadę do TŻ-ta

Werka - witaj

Orzeszku - spóźnione życzenia ode mnie

Miłego dnia kochane .

'' W życiu nie ma takiej chwili, abyśmy nie mieli wszystkiego, co potrzebne, aby czuć się szczęśliwymi. Pomyśl o tym przez minutę (...). Jeśli jesteś nieszczęśliwy, to dlatego, że cały czas myślisz raczej o tym, czego nie masz, zamiast koncentrować się na tym, co masz w danej chwili. ''
agness51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:05   #903
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) V

Cytat:
Napisane przez agolek Pokaż wiadomość

no ale to pojutrze,dzis sie spakuje wieczorem.Ktos moze z Lubuskiego jest i powie mi jaka pogoda?

udanego dnia zycze!
Nie jestem z Lubuskiego, ale w pogodzie mówili, że podobno jakiś vip o nicku agolek przyjeżdza i zamówili słońce

Miłego dnia Gwiazdeczki
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:36   #904
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dziń dybry

Cytat:
Napisane przez monochrome Pokaż wiadomość
Witam. ^^
Nie wiem czemu ja nie umiem pisać w tym wątku? ;D Ciągle tylko czytam. Ale od teraz się aktywizuję.
Witaj Nie czytać ino pisać ;-)) Dużo, coby plotkować było o czym

Cytat:
co fajnego ogladasz? -> A oglądałam CSI: Kryminalne zagadki Nowego Jorku. Średnio fajny odcinek, ale lepsze to niż jakiś brazylijski tasiemiec;-)
dobry wieczor,
u nas dzis powodz!!przez 30min spadlo tyle deszczu,ze zalalo wjazd na osiedle,ludziom piwnice i woda prawie do domow wchodzila!zostawilam auto na glownej ulicy i szlam na piechote,spodnie podwiniete do kolan,buty w rece..koszmar no.
teraz sie wykapalam,zjadlam i siem relaksujem
Ojej, bidula Ale już nie leje chociaż ?

Cytat:
Fajnie. ^^ u mnie podobnie, acz bez znajomych, za to na jutro się umówiłam na kawę z takim kolegą, z którym się nie widziałam parę lat (parę lat temu byłam w nim bez pamięci zakochana ;D) i niedawno zupełnie przypadkiem go spotkałam na mieście. Pisaliśmy sobie na gg. Strasznie fajny facet, ale jest z nim taki sam problem jak te 5 lat temu - dalej ma dziewczynę! ;]
Problemy trzeba pokonać Może mu też już po tych 5 latach przeszkadza ten problem ;P;P Uratuj chłopaka z opresji )) A na serio, to fajnie tak spotkać się ze starym dobrym kolegą... Ja miałam w życiu jednego tylko przyjaciela-faceta, ale jak zwykle rozpadło się przez miłość... Miłego spotkania

Cytat:
Napisane przez 88niezapominajka88 Pokaż wiadomość
Niuniuska Ty to tak fajnie z humorem piszesz
Otóż to, cała ja

Weronika, witaj

agness51: u mnie też wczoraj ostry parnik, dzisiaj chyba podobnie się zapowiada... tylko, że ja uwielbiam taką pogodę. Kurde, tylko nie ma gdzie się opalać...:/

Jeju, jak mnie dzisiaj brzuch nawala, pół nocy nie spałam, teraz siedze z zapałkami w oczach... ;/ Nie mam ani ochoty ani siły cokolwiek robić, będzie dzień lenia.;P Wieczorek zapowiada się Tż-towo - filmowo pt. 'Chłopaki też płaczą'... ciekawie, ciekawie..
BuziakiMiłego Dnia.

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 09:47   #905
yerba
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Aż tak nie szalej w te wakacje Poczekaj na mnie

Kochana, ja już powinnam dawno pracę mieć gotową, a Ty masz na to cały rok

Cytat:
Nie jestem z Lubuskiego, ale w pogodzie mówili, że podobno jakiś vip o nicku agolek przyjeżdza i zamówili słońce

Miłego dnia Gwiazdeczki
Też oglądałam pogodę i słyszałam dokładnie to samo

Miłego dnia wszystkim
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 10:25   #906
noname12345TPa
Gość

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Werka - witaj

Miłego dnia kochane .
Miłego pobytu u Tż skarbie
Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Dziń dybry
No to miłego pobutu u Tż

Problemy trzeba pokonać Może mu też już po tych 5 latach przeszkadza ten problem ;P;P Uratuj chłopaka z opresji )) A na serio, to fajnie tak spotkać się ze starym dobrym kolegą... Ja miałam w życiu jednego tylko przyjaciela-faceta, ale jak zwykle rozpadło się przez miłość... Miłego spotkania

Otóż to, cała ja

Weronika, witaj

agness51: u mnie też wczoraj ostry parnik, dzisiaj chyba podobnie się zapowiada... tylko, że ja uwielbiam taką pogodę. Kurde, tylko nie ma gdzie się opalać...:/

Jeju, jak mnie dzisiaj brzuch nawala, pół nocy nie spałam, teraz siedze z zapałkami w oczach... ;/ Nie mam ani ochoty ani siły cokolwiek robić, będzie dzień lenia.;P Wieczorek zapowiada się Tż-towo - filmowo pt. 'Chłopaki też płaczą'... ciekawie, ciekawie..
BuziakiMiłego Dnia.
Dla wszystkich Werka, tak jak w podpisie. No to ciekawy wieczorek, miłego wieczora. A teraz to by lepiej z brzuchem było.
P.S. robię metamorfozę siebie - pomoc bardzo wskazana.
Link do wątku na Metamorfozach: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=273500
Stary 2008-08-20, 10:40   #907
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez WeronikaWargulak Pokaż wiadomość
Dzień dobry. Mogę sobie z wami pogadać? Nudzę się, chora jestem (przeziębienie - gorączka, katar, kaszel, ból gardła) - ledwo żyję.
Hello Werka, jasne ze mozesz

Cytat:
Miłego pobytu u Tż skarbie

Dla wszystkich Werka, tak jak w podpisie. No to ciekawy wieczorek, miłego wieczora. A teraz to by lepiej z brzuchem było.
P.S. robię metamorfozę siebie - pomoc bardzo wskazana.
załozyłas wątek na metamorfozach?pojde poszukac.
Cytat:

Miłego dnia Gwiazdeczki

Cytat:

eju, jak mnie dzisiaj brzuch nawala, pół nocy nie spałam, teraz siedze z zapałkami w oczach... ;/ Nie mam ani ochoty ani siły cokolwiek robić, będzie dzień lenia.;P Wieczorek zapowiada się Tż-towo - filmowo pt. 'Chłopaki też płaczą'... ciekawie, ciekawie..
BuziakiMiłego Dnia.
tez myslałam zeby obejrzec ten film-powiedz potem czy fajny

Cytat:
O

Żeby zacząć pisać na SDKCZTW to też się zbierałam parę miesięcy. ;D Ale teraz wiernie codziennie tam piszę, myślę, że może być podobna przygoda z plotkowym. ;]

no to oby oby, przyda sie kolejna plotkara

Fajnie. ^^ u mnie podobnie, acz bez znajomych, za to na jutro się umówiłam na kawę z takim kolegą, z którym się nie widziałam parę lat (parę lat temu byłam w nim bez pamięci zakochana ;D) i niedawno zupełnie przypadkiem go spotkałam na mieście. Pisaliśmy sobie na gg. Strasznie fajny facet, ale jest z nim taki sam problem jak te 5 lat temu - dalej ma dziewczynę! ;]

Ech kurcze...No ale moze go olsnisz tak ze dla Ciebie ja zostawiEch ja tez kiedys myslałam o takim co mi się nawet podobał-fajny taki ale ma dziewczyne-juz długo razem chodza i na dodatek ona jest fajna tez...tak ze
Cytat:

Tarantulku trzymam kciuki za studia
ja sie dzis w koncu dowiedzialam,ze dostalam miejsce w akademiku niby kazdy dostaje,kto zlozyl wniosek,no ale co potwierdzone to pewne
Trzymaj trzymajA ty w krk bedziesz studiowac?Nie pamietam czy juz się pytałam ale chyba nie-wiec co bedziesz studiowac i na jakiej uczelni?

A ja wstałam około 10-juz sobie 3 dzien obiecujemy z mama ze bedziemy wstawac wczesniej i chodzic spac tez wczesniej a nie po połncy-no ale jak narazie nam nie wychodziPogoda była ładna ale widze ze coś się wiatr zrywa i chmury wala po niebie...no i jeszcze wyników jak nie było tak nie ma...

Miłego dnia!

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 10:52   #908
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cześć cześć! Dziewczyny jak mija czas?
Jak mija czas? Ja padam na twarz.... Ząb mnie boli

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 11:03   #909
noname12345TPa
Gość

Malinko - łoj, ja teraz - to lepiej winno być.
Stary 2008-08-20, 11:17   #910
EwelkaaS
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie bedzie chyba na odwrot dzis jak bedzie dalej tak padalo..najlpierw sie wykapie i potem wroce do domu
Hehe, też dobrze

Cytat:
Pewnie, że możesz ; )) Witamy Werkee ^^ . Oj, chorować Ci się zachciało, wracaj nam tu szybko do zdrowia !

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość
Tobie też się zachciało ;P znieczulić dziada .

U mnie w sumie dobrze, pogoda jak dla mnie w sam raz- chłodnawo, jeszcze nie mam planów na dzisiaj, ale zdaje mi się, że leniuchować będę bo nawet nie chce mi się wychodzic ze znajomymi dziś .

" taka ludzka natura, że możemy mieć dobry przykład,
a i tak potrafimy tylko źle wybrać. "

EwelkaaS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 11:40   #911
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc Wszytskim, witaj Werka

ja dzis wstałam przed 8 bo TZ mi podrzucił paragon za te obraczki, gdyz dzis trzeba je bylo odebrac a TZ w pracy do wieczora.
Więc pojechalam do miasta, odebralam nasze obraczki, są sliczne
Byłam tez w PZU załatwic sobie ubezpieczenie, potem zakupy spozywcze i do domku.
Zjadłam 2gie sniadanie, plus dwa kawałki szarlotki z cynamonem jeszcze ciepłej w wykonaniu mojej bratowe ( jak bratowej nie lubie, tak szarlotke jej kocham )

Teraz mam zamiar sobie poczytac ksiazke Browna dalej bo jest świetna !! Potem pocwicze, cos posprzatam, bo moze przyjedzie nas odwiedzic dziadek z wujkiem ( wujek jest misjonarzem , mieszka w Tanzanii i raz na rok przylatuje do Polski, i jest moim immiennikiem,albo ja jego -sama nie wiem
Agolku, poszukam tego Connelye'go w ksiegarni, skoro zachwalasz to musza byc dobre

Miłego Dnia
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 12:05   #912
noname12345TPa
Gość

O kciuki proszę na sobotę. Do końca kursu zostało mi 3 dni i ostatniego mamy test - dlatego o kciuki proszę. A u nas się wypogodziło. Obym się do soboty wykurowała bo:
a - mam test
b - wesele u kuzynki (najstarsza córka przyrodniej siostry mojej mamy wychodzi za mąż)
Obrączki orzeszku...... czy ja o czymś nie wiem..... czy ty wychodzisz za mąż?
Stary 2008-08-20, 12:07   #913
orzeszek01
Zakorzenienie

Werka- jeszcze nie narazie srebrne z wygrawerowanym napisem "na zawsze razem" , pomysł TZ-ta na moje urodziny
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 12:08   #914
noname12345TPa
Gość

O mamuśka... już się bałam... hi,hi - to dobrze.
Stary 2008-08-20, 12:30   #915
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość

Hihi, o kurczę, z tego wszystkiego zapomniałam, ale jeszcze kiedyś pewnie odwiedzimy ten zamek, więc zostawię, nie martw się ^^ . A dziś ? Coś się wymyśli, kumpel na filmy zapraszał, a co poza tym to nie wiem . A wierz w to, że z Panem P. pocałunków się doczekasz (nawet w deszczu) a nie, wątpisz ^^ .
no niech Wam już wszystkim będzie- wierzę. ^^ hehe, co za zniewaga- żeby naszych firmowych jajkoff tam nie zostawić! co z Ciebie za wspólniczka, no?;D

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Ja dlatego jeżdżę głównie rowerem. Po pierwsze, bo lubię tą formę przemieszczania się, po drugie, bo nienawidzę komunikacji miejskiej, smrodu, tłoku i tego wszystkiego co można tam spotkać..

Ja dziś leniwie troszkę, ale drobne prace domowe typu pranie - zaliczone Teraz powizażuję i czas się brać za pisanie magisterki..
a u mnie w mieście nie ma tramwajów. i o. jestem skazana na jazdę na własnych nogach.

Cytat:
Napisane przez Tarantulek Pokaż wiadomość

Pewnie trzeba czasem poleniuchowac, a nawet nie czasem...tylko czesto

No a ja troche zajęta jestem-jakos tak mniej czasu na wizaz mam narazie, nie wiem czy jutro czasem do babci nie pojade tezTylko nie wiem co się dzieje bo dziś miałam się dowiedziec czy się w koncu dostałam na studia, czy nie...a tu dziwna rzecz nic nie piszą na erk..jestem troche zła bo juz bym chciała wiedziec-zeby mniej wiecej zdecydowac co mam dalej robic ze soba-czy na zaoczne czy jak,....a tak to mam mętlik w głowie

Miłego dzionka skarbusieI do napisania
za częste leniuchowanie też źle.. ;D bo się rozleniwię i do szkoły nie będzie mi się chciało chodzić. ^^ a to już tuż, tuż, niestety. pisz jak z tymi studiami- umieram z ciekawości! dostałaś się, Kochanie? na pewno!

Cytat:
Witam. ^^
Nie wiem czemu ja nie umiem pisać w tym wątku? ;D Ciągle tylko czytam. Ale od teraz się aktywizuję.
witaj, monochrome. ;* no nie wierzę, że Ty się nie umiesz wdrążyć w wątek, przecież wygadana jesteś. : ))

Cytat:
witamy. ;*

Cytat:
O kciuki proszę na sobotę. Do końca kursu zostało mi 3 dni i ostatniego mamy test - dlatego o kciuki proszę. A u nas się wypogodziło. Obym się do soboty wykurowała bo:
a - mam test
b - wesele u kuzynki (najstarsza córka przyrodniej siostry mojej mamy wychodzi za mąż)
Obrączki orzeszku...... czy ja o czymś nie wiem..... czy ty wychodzisz za mąż?
a więc trzymam kciuki ; ) na pewno się uda.

u mnie.. u mnie nie bardzo jest o czym opowiadać. żyję z dnia na dzień, jest nie za kolorowo, ale jednak staram się skierować na optymistyczne myślenie. póki co pomagała mi w tym czekolada milka, ale już się skończyła, więc co ja biedna pocznę.. ?;D należałoby coś zaplanować na dzisiejszy wieczór, słonko zza okien mi tu zagląda, jest pięknie, więc wybiorę się gdzieś z pewnością. miłego popołudnia. ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 12:37   #916
noname12345TPa
Gość

Wreka .... zaczyna pracować - chora.... ale jednak... (robię książkę z przepisami z mazideł ... ).
Stary 2008-08-20, 12:40   #917
schism_
Zadomowienie

Bonjour

Werka-Witaj, a i kuruj się ;D

Oyz,niskie ciśnienie niebawem przybije mnie do podłogi. Wczoraj słonecznie i upalnie dziś od rana popaduje deszcz. O dziwo pospałam se do 9 ==' i ledwo żywa wybuliłam 12zeta na taksówkę,aby w tę ulewę dotrzeć do centrum do fryzjera. Lol prawie 4 miesiące tam nie byłam W miłej atmosferze spędziłam godzinę na myciu,odżywianiu,cieniowa niu/strzępieniu /suszeniu /prostowaniu czupryny. Efekt finalny zadowalający ,(choć po powrocie do domu stwierdziłam,że wyglądam jak zmokła ,ulizana kura,kurewski wiatr wsio rozwiał )
Następnie wybyłam na dworzec PKP,aby kupić bilet na jutro do Wawy , geez pobudka o czwartej rano powrót o 22 ,ale wytrzymam, jakoś w tym mieście zawsze dostaję przypływu pozytywnej energii
Póki co idę wypić trzecią już w tym dniu kawę i przekąsić coś słodkiego (jak zwykle _^_)

Hmm,a oto właśnie to, co obecnie mam na głowie Bez rewelacji,acz lepszy rydz niż nic B-)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fryz.jpg (47,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fryz 002.jpg (42,8 KB, 22 załadowań)
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 13:27   #918
yerba
Raczkowanie

Schism, bardzo ladne masz włoski, a i fryzurka nowa ładna

Ja dziś coś średnio w humorze, ale zawsze mogło być gorzej Chyba wezmę się na sposób i pójdę po lody
yerba jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 13:34   #919
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
no to to ja rozumiem i lepiej zeby jak bylo bo jak nie to ktos za to beknie

Cytat:
Ojej, bidula Ale już nie leje chociaż ? ja bym chciala zeby nie lalo ale od rana pada a wieczorem bedzie ponoc jeszcze gorzej..
.
zazdrpszcze takiego dnia lenia... mam nadzieje,ze juz cie nie boli tak mocno...

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Agolku, poszukam tego Connelye'go w ksiegarni, skoro zachwalasz to musza byc dobre

Miłego Dnia
no koniecznie! nie pozalujesz Polecam The Closers,The narrows,Black Echo,Blak Ice i wogole wszystkie z Bosh'em

witam popoludniem,

mam dzis mily dzien(teraz juz pewnie sie spiernicz bo to napisalam) , pracy sporo ale sie wyrobilam z paroma waznymi rzeczami i tak luzniej juz mam.
Wieczorem planujemy z TZtem KFC jak nas nie zaleje...
a potem sie spakuje

milego dzionka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 15:15   #920
noname12345TPa
Gość

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość
Bonjour

Oyz,niskie ciśnienie niebawem przybije mnie do podłogi. Wczoraj słonecznie i upalnie dziś od rana popaduje deszcz. O dziwo pospałam se do 9 ==' i ledwo żywa wybuliłam 12zeta na taksówkę,aby w tę ulewę dotrzeć do centrum do fryzjera. Lol prawie 4 miesiące tam nie byłam W miłej atmosferze spędziłam godzinę na myciu,odżywianiu,cieniowa niu/strzępieniu /suszeniu /prostowaniu czupryny. Efekt finalny zadowalający ,(choć po powrocie do domu stwierdziłam,że wyglądam jak zmokła ,ulizana kura,kurewski wiatr wsio rozwiał )
Następnie wybyłam na dworzec PKP,aby kupić bilet na jutro do Wawy , geez pobudka o czwartej rano powrót o 22 ,ale wytrzymam, jakoś w tym mieście zawsze dostaję przypływu pozytywnej energii
Póki co idę wypić trzecią już w tym dniu kawę i przekąsić coś słodkiego (jak zwykle _^_)

Hmm,a oto właśnie to, co obecnie mam na głowie Bez rewelacji,acz lepszy rydz niż nic B-)
Bardzo ładna fryzurka - oui, csur - piszę z francuskiego słownika ( po niemieckim i angielskim biorę się za francuski - po niemiecku - ja, sehr schön.

Cytat:
Napisane przez yerba Pokaż wiadomość
Schism, bardzo ladne masz włoski, a i fryzurka nowa ładna

Ja dziś coś średnio w humorze, ale zawsze mogło być gorzej Chyba wezmę się na sposób i pójdę po lody
A idź, idź i smacznego.... ja nie mogę bo moje gardło odmawia posłuszeństwa
Cytat:

no koniecznie! nie pozalujesz Polecam The Closers,The narrows,Black Echo,Blak Ice i wogole wszystkie z Bosh'em

witam popoludniem,

mam dzis mily dzien(teraz juz pewnie sie spiernicz bo to napisalam) , pracy sporo ale sie wyrobilam z paroma waznymi rzeczami i tak luzniej juz mam.
a potem sie spakuje

milego dzionka
Miłego wyjazdu agolku! - i miłego wieczora
Stary 2008-08-20, 15:18   #921
monochrome
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez EwelkaaS Pokaż wiadomość
Hehe, a nadal Ci się podoba ? ;DD co za pytanie, tyle się nie widzieliście . A tak btw to fajnie jest spotkać się i porozmawiać z osobą, której się tyle nie widziało . tematów znajdzie się nie miara .
Jest niczego sobie, ale skoro zajęty, to rozważam go jeno w kategoriach kolegi. ;D Gadałam sobie z nim na gg w tym i zeszłym tygodniu, świetny rozmówca, podobne zainteresowania, poczucie humoru! Na pewno będzie dziś wesoło, idę za godzinę jak wyjdę z pracy.

Cytat:
Niuniuska Ty to tak fajnie z humorem piszesz

Monochrome witaj na plotkowym teraz to dopiero bedzie fajnie i z humorkiem tutaj

Tarantulku trzymam kciuki za studia
ja sie dzis w koncu dowiedzialam,ze dostalam miejsce w akademiku niby kazdy dostaje,kto zlozyl wniosek,no ale co potwierdzone to pewne

Agolek wspolczuje powodzi

zmykam zaraz od kompa,wiec mowie dobranoc i zycze milych snow
A co! ;D
W którym będziesz akademiku?

Cytat:
u mnie bedzie chyba na odwrot dzis jak bedzie dalej tak padalo..najlpierw sie wykapie i potem wroce do domu

ale moze sie odkocha

hej dziewczyny,

u mnie pada znowu,niebo zaciagniete cale,paskudnie jest..normalnie sie boje do pracy jechac..pewnie pozalewane wszystko po drodze i korki ja juz chce do polski...

no ale to pojutrze,dzis sie spakuje wieczorem.Ktos moze z Lubuskiego jest i powie mi jaka pogoda?

udanego dnia zycze!
Może może. ;D
To już Ci szybciutko zleci do wyjazdu.

Cytat:
Widzę, że nie tylko ja się zdecydowałam na atak na plotkowy. ;D
Biedactwo, takie choróbska w lecie to koszmarek. W inne pory roku też zresztą, ale w lecie szczególnie męczy.
Obejrzę Metamorfozy.

Cytat:
Napisane przez agness51 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Werka - witaj

Miłego dnia kochane .
Miłej wyprawy do TŻ-a. ^^

Cytat:
Dziń dybry

Otóż to, cała ja

Weronika, witaj

BuziakiMiłego Dnia.
Dzięki, właśnie mam nadzieję rozkręcić jakoś tę znajomość, no ale w stronę przyjaźni. Raczej. ;D
Biedactwo, współczuję bólu brzuszka. Ale fajnie, wieczorek z TŻ, baw się dobrze.

Cytat:
Hello Werka, jasne ze mozesz

załozyłas wątek na metamorfozach?pojde poszukac.

tez myslałam zeby obejrzec ten film-powiedz potem czy fajny

Ech kurcze...No ale moze go olsnisz tak ze dla Ciebie ja zostawiEch ja tez kiedys myslałam o takim co mi się nawet podobał-fajny taki ale ma dziewczyne-juz długo razem chodza i na dodatek ona jest fajna tez...tak ze

Trzymaj trzymajA ty w krk bedziesz studiowac?Nie pamietam czy juz się pytałam ale chyba nie-wiec co bedziesz studiowac i na jakiej uczelni?

A ja wstałam około 10-juz sobie 3 dzien obiecujemy z mama ze bedziemy wstawac wczesniej i chodzic spac tez wczesniej a nie po połncy-no ale jak narazie nam nie wychodziPogoda była ładna ale widze ze coś się wiatr zrywa i chmury wala po niebie...no i jeszcze wyników jak nie było tak nie ma...

Miłego dnia!
Ech ci wszyscy faceci pozajmowani! ;] Ja bym sobie chętnie pospała do 10, ale nie umiem, w weekendy nawet budzę się o 7, jakoś tak bezsennie żyję. ;]

Cytat:
Współczuję.

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc Wszytskim, witaj Werka

ja dzis wstałam przed 8 bo TZ mi podrzucił paragon za te obraczki, gdyz dzis trzeba je bylo odebrac a TZ w pracy do wieczora.
Więc pojechalam do miasta, odebralam nasze obraczki, są sliczne
Byłam tez w PZU załatwic sobie ubezpieczenie, potem zakupy spozywcze i do domku.
Zjadłam 2gie sniadanie, plus dwa kawałki szarlotki z cynamonem jeszcze ciepłej w wykonaniu mojej bratowe ( jak bratowej nie lubie, tak szarlotke jej kocham )

Teraz mam zamiar sobie poczytac ksiazke Browna dalej bo jest świetna !! Potem pocwicze, cos posprzatam, bo moze przyjedzie nas odwiedzic dziadek z wujkiem ( wujek jest misjonarzem , mieszka w Tanzanii i raz na rok przylatuje do Polski, i jest moim immiennikiem,albo ja jego -sama nie wiem

Miłego Dnia
Obrączki, ale super!
Ksiązki Browna baaardzo wciągają.

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
no niech Wam już wszystkim będzie- wierzę. ^^ hehe, co za zniewaga- żeby naszych firmowych jajkoff tam nie zostawić! co z Ciebie za wspólniczka, no?;D

a u mnie w mieście nie ma tramwajów. i o. jestem skazana na jazdę na własnych nogach.

za częste leniuchowanie też źle.. ;D bo się rozleniwię i do szkoły nie będzie mi się chciało chodzić. ^^ a to już tuż, tuż, niestety. pisz jak z tymi studiami- umieram z ciekawości! dostałaś się, Kochanie? na pewno!

witaj, monochrome. ;* no nie wierzę, że Ty się nie umiesz wdrążyć w wątek, przecież wygadana jesteś. : ))

witamy. ;*

a więc trzymam kciuki ; ) na pewno się uda.

u mnie.. u mnie nie bardzo jest o czym opowiadać. żyję z dnia na dzień, jest nie za kolorowo, ale jednak staram się skierować na optymistyczne myślenie. póki co pomagała mi w tym czekolada milka, ale już się skończyła, więc co ja biedna pocznę.. ?;D należałoby coś zaplanować na dzisiejszy wieczór, słonko zza okien mi tu zagląda, jest pięknie, więc wybiorę się gdzieś z pewnością. miłego popołudnia. ;*
Hehe, no już jakoś się wciągnęłam! ^^
Zaplanuj sobie coś fajnego, dodatkowo skocz jeszcze po Milkę! ;] I wkładaj różowe okularki.

Cytat:
Bonjour

Fajnie wyglądasz, ładna ta fryzura. ^^

Cytat:

witam popoludniem,

a potem sie spakuje

milego dzionka
To udanego KFC i sprawnego pakowania!
U mnie w pracy nuda, dlatego siedzę i Wizażuję.
Wieczorem zajrzę, jak wrócę ze spotkania. ;]

Miłego dnia! ^^
Stary 2008-08-20, 15:44   #922
noname12345TPa
Gość

Monochome - to będziemy razem.... już tyle naszych KZ tu lata, że warto przyjść - oglądałam piosenkę.... ajć, jakby ci wywróżyła ED
Stary 2008-08-20, 16:33   #923
88niezapominajka88
Wtajemniczenie

GG do 88niezapominajka88

hejka

Werka witaj na plotkowym i trzymam kciuki za egazmin

Orzeszku zazdroszcze obraczek

Schism fajna fryzka

Tarantulku juz pewnie pisalam wczesniej - bede studiowac w Krk, farmacja na CM UJ

Monochrome zycze udanego spotkania z kolega ^^
a co do akademika,to ja bede mieszkac na Prokocimiu kolo wydzialu farmacji

Malinko oby zabek przestal bolec

zycze wszystkim milego popoludnia

odchudzam się!
cel I - 64kg (do lutego)
cel II - 62 kg (do kwietnia)
cel III - 60 kg (do lipca)
cel IV - 58 kg (do września)

88niezapominajka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 16:35   #924
noname12345TPa
Gość

Jagieloniak - to spotkasz Ewi. Jak ci się rzuci w oczy taka duża z rudymi długimi włosami to gadaj.
Stary 2008-08-20, 17:16   #925
enex
Zakorzenienie

Niezapominajka - na Prokocimiu mieszka kolega z liceum z mojej klasy, super chłopak, w tym roku rozpoczyna czwarty rok na farmacji.

Werka - paluchy zapewnione. Z anglika też w planie jakie certyfikaty?

Monochrome - fajnie się masz w pracy, ja mogłam na praktykach pomarzyć o komputerze, zamiast wizażu "odpoczywałam" studiując instrukcje dezynfekcji oddziału i postępowanie przy infekcji MRSA.

Gagaty więcej nie odpiszę, bo już się jak zwykle pogubiłam, ostatnio niezbyt wpadałam na plotkowy a jak wiadomo tutej wystarczy pół dnia a już ma człowiek do czytania kilka stronic.
Tatry zaliczone, w tym jakieś 70-80km nachodzone plus minus a w nich jakieś 50m po łańcuchach, teraz sobie romansuję z książkami do imunologii, bo egzaminuję za tydzień. Jak narazie mam po dziurki w nosie ELISA, RIA, imunofluorescencji, testów na HLA, alergie, przeciwciała i inne bardzo życiowe rzeczy. Nie wspominając o tej 200stronicowej książce z imunologii specjalnej. Z materiałem jestem w tyle jak zawsze, bo nie mam serducha, żeby nie pooglądać lekkoatletyki mojej ukochanej, więc dziś już leci druga duża kawa, plan nauki do drugiej a siłka sobie poleciała z planu dziennego do precz.
No dobra koniec nudzenia, zmykam jeszcze chwilu połazić po forum nim mi kofeina w obieg przejdzie i wracam do bajeczek o tym jak antygen z przeciwciałem.. .
Stary 2008-08-20, 17:21   #926
noname12345TPa
Gość

Są, ale angol startuje za rok.... do niemca wracam też w kolejne wakacje - w roku nie mam czasu na kursy
P.S. czy wiecie, że ja mam gębę Jennifer Aiston? O rudym bobie mogę pomarzyć... teraz cała ja idę do korekty.
Jak chcecie to zajrzyjcie na Metamorfozy... tam gdzie was odsyłałam.... post jednej z dziewczyn zrobił na mnie szok. P.S. muszę mieć nowe okulary... werka w tych źle wygląda.
Stary 2008-08-20, 17:34   #927
Tarantulek
Rozeznanie

Cytat:
hejka

Tarantulku juz pewnie pisalam wczesniej - bede studiowac w Krk, farmacja na CM UJ

zycze wszystkim milego popoludnia
Ach no tak teraz sobie przypominam ze przeciez pisałas

Cytat:
J
U mnie w pracy nuda, dlatego siedzę i Wizażuję.
Wieczorem zajrzę, jak wrócę ze spotkania. ;]

Miłego dnia! ^^
hehee obiboku jeden Ty!

Cytat:
a potem sie spakuje

milego dzionka
KFC-tylko Agolku nie folguj sobie tam za duzo bo wiesz-niedługo slub hihi

Cytat:
B

Ladniutko Schism
Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość
n

niestet dalej nic nie wiem-napisałam do nich meila zobaczymy co odp

Pewnie grunt to myslec pozytywnie raz jest gorzej raz lepiej...

Cytat:
ojojo dentysta Cię czeka

Cytat:
Napisane przez enex Pokaż wiadomość

Gagaty więcej nie odpiszę, bo już się jak zwykle pogubiłam, ostatnio niezbyt wpadałam na plotkowy a jak wiadomo tutej wystarczy pół dnia a już ma człowiek do czytania kilka stronic.
Tatry zaliczone, w tym jakieś 70-80km nachodzone plus minus a w nich jakieś 50m po łańcuchach, teraz sobie romansuję z książkami do imunologii, bo egzaminuję za tydzień. Jak narazie mam po dziurki w nosie ELISA, RIA, imunofluorescencji, testów na HLA, alergie, przeciwciała i inne bardzo życiowe rzeczy. Nie wspominając o tej 200stronicowej książce z imunologii specjalnej. Z materiałem jestem w tyle jak zawsze, bo nie mam serducha, żeby nie pooglądać lekkoatletyki mojej ukochanej, więc dziś już leci druga duża kawa, plan nauki do drugiej a siłka sobie poleciała z planu dziennego do precz.
No dobra koniec nudzenia, zmykam jeszcze chwilu połazić po forum nim mi kofeina w obieg przejdzie i wracam do bajeczek o tym jak antygen z przeciwciałem.. .

hehehe owocnej nauki Enex w takim razie

A ja sie relaksuje z wielkim turbanem na głowie-odzywka i popijam herbatkę

To ja Mercy!
Tarantulek jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-08-20, 17:44   #928
noname12345TPa
Gość

Oj to masz miły relax Mercy
Enex - miłej pracy i wpadaj do nas
Stary 2008-08-20, 19:18   #929
Baby14
Zakorzenienie

Dobry wieczor

O kurcze jak ja dawno tu nie pisałam W sumie nic sie nie zmienilo. Od kilku dni niemilosciernie boli mnie brzuch ,wczoraj usnelam na 1,5 h na sloncu co w efekcie dalo okropny bol glowy i sennosc...Dzis strzelilo mnie w karku i nie moge glowa ruszac Na dodatek wlasnie przecielam sie szczoteczka i mam cale pociete dziasla. Ale krwotok mysle ze juz mi nie grozi
Z chlopcami po staremu... a mam juz tego dosc. Dzisiaj nie w najlepszym nastroju , bez makijazu bo sie zle czuje a tu moja ulica przechodza 2 wielbiciele i pisza eska ze sa pode mna i chca mnie zobaczyc Of cors nie moglam sie im pokazac w takim stanie wiec sklamalam ze mnie nie ma Niech mi Bog wybaczy troche zal mi sie ich zrobilo ...no ale

yerba: lody swietnie poprawiaja humor^^ Poprawily?

star15: Nastepna sobie humor poprawia Szczerze to nigdy nie probowalam sobie poprawic humoru czekolada. Na serio sa efekty?

monochrome: Witaj Zawsze chciałam Cie blizej poznac Wydajesz sie taka ciepla i serdeczna osoba Ale wypowiadalas sie na KŻ gdzie nie wchodze wiec mysle ze tutaj bede miala okazje dowiedziec sie czegos o Tobie
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-08-20, 19:48   #930
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
A idź, idź i smacznego.... ja nie mogę bo moje gardło odmawia posłuszeństwa

Miłego wyjazdu agolku! - i miłego wieczora
dziekuje jak gardelko?

Cytat:
KFC-tylko Agolku nie folguj sobie tam za duzo bo wiesz-niedługo slub hihi
hmmm,tak sobie mysle....zabic cie teraz czy jeszcze poczekac....

nie zjadlam tak duzo,3 kawalki kuraka,samo biale miesko i kawalek kukurydzy na kolbie,maly. mysle,ze w 500kcal sie zmiescilam..

dobry wieczor,

popijam herbatke zielona i ide sie pakowac zaraz
na dworze zimno,pada i wogole jakos do niczego..odbebnie jutro i w piatek o 3 pobudka a o 4 wylot

milego wieczorka

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości