![]() |
#901 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Newsy part 4
- perfumy YR Iris Noir - nowe zapakowane,
- perfumy YR Come tu evidence - nowe zapakowane - sztućce do sałatki - nowe nieużywane, - pomocnik kuchenny Multi Chef - nowy nieużywany, ale otwarty, bo oglądałam, - witamina D i K - brakuje dwóch kapsułek, data ważności 04-2013, Edytowane przez Seona Czas edycji: 2012-01-03 o 12:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
letni Alien 2011, nowy w folii
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Zadomowienie
|
Witam wszystkich, mam do oddania:
1. Krem rozjaśniająco-wygładzający Azelo/BHA z BU, zostało ok.40 ml, termin ważności 02/2012 krem jest w opakowaniu z pompką. 2.Mocznik z Mazideł waga 30g, zużycie 3g termin ważności:02/2014 3.Mleczko winogronowe z Mazideł waga:100g data ważności:09/2012 4.Hydrolat różany z Naturalis, nowy, nie otwierany poj.100 ml, data ważności 07/2012 Mam jeszcze drugi hydrolat z atomizerem również różany z Naturalis poj.100 ml, tu ubytek max.20%, termin ważności:07/2012 5.Hydrolat oczarowy z Naturalis, nowy, nie otwierany, poj.100 ml, data ważności 04/2013 6.Glyceryl Cocoate z mazideł, nowy, nie otwierany, data ważności 09/2012, waga:30g 7.NMF-Naturalny Czynnik Nawilżający-poj.10g/brakuje kilka kropel, data ważności 09/2012 Wszystko przechowywane w lodówce. 7.Podkład BareMinerals Fairly Light , poj.2g, zostało 70 %, 8.Próbki Lily Lolo: Podkład:Blondie, China Doll, Candy Cane, Barley Buff Puder:Flawess Matte, Translucent Silk, Flawlees Silk, Bronzer: South Beach Dokładka: 9.Kwas migdałowy z mazideł waga 10g, zostało ok.50% 10/2014 10.Witamina B3-Niacinamid, z Naturalis, waga 20g, zostało ok.50% 02/2013 11.D-Pantenol 75%-Wit.B5 z Naturalis,waga 30g, brakuje pare kropel, 12/2012 12.Kwas hialuronowy- 2% z Naturalis poj.30ml zostało 3/4 03/2013, postać w żelu http://naturaliskosmetyki.pl/kwas-hi...00-pi-199.html 13.Niezmydlana frakcja sojowa-60%steroli poj.30g, brakuje 5% 07/2012 14. TRipeptide-peptyd przeciwzmarszczkowy Naturalis, poj.5g, 02/2013, brakuje kilku kropel 15.Naturalis Płynny ekstrakt aleosowy 10x, poj.30ml, 12/2012, brakuje 10% 16.ZSK Olej arganowy organiczny data ważności12/2012 zostało 8ml w sam raz na wypróbowanie 17.Alterra mleczko oczyszczające anti-age Orchidea Skóra Dojrzała i Wymagająca , nowe, raz użyte poj.150 ml 04/2013 18.Gloria, emulsja do włosów, poj.200ml , nowe-nie otwarte 10/2012 19.Olej jojoba ZSK organiczny, odlewka do 30 ml Zapachy: Lanvin OXYGENE EDP 75ML, UBYTEK 5ML CK OBSESSION NIGHT EDP mam dwa flakony 50ml/zostało 20ml 100ml/zostało 85 ml Szukam odlewek/próbek Ck one, Ck Truht Woman, Burberry of London Original / Classic for Woman EDP, oraz podkładów nawilżających w kolorze jasnym.Oczywiście można kusić.. ![]() Zapraszam.. Bardzo proszę o odpisywaniu w moim wątku.
#906 |
Wtajemniczenie
|
puder do włosów got 2be tylko wypróbowany
#907 |
Zakorzenienie
|
* Trzech panów w łódce z angielskim, podręcznik do samodzielnej nauki.
* Daria Charon, Siostrzenica markizy. * Monika Szwaja, Zupa z ryby fugu. * Viva, nr 25.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Zapraszam na nowości w styczniowym wątku:
*Paletki puste Inglota, *Mirage oriflame *Delight oriflame *pomadka matowa Nyx *Korektor mint *Sand cherry EDM *pędzel hakuro i edm ZAPRASZAM!! ![]()
#909 |
Zadomowienie
|
Nowy wątek, a w nim:
Zapachy: - Juicy Couture Juicy Couture ok. 35 ml z 50 ml, - perfumowany balsam do ciała Juicy Couture Juicy Couture 250 ml, użyty raz na dwie ręce (jest kartonik), kod 07346T1. Balsam to pełnowymiarowy kosmetyk, który zakupiłam w niemieckim Douglasie (nie był częścią zestawu), - Code Armani edt ok. 40 ml z 50 ml, - Gucci by Gucci edp ok.14 ml z 50 ml, - Red delicious DKNY - na wypróbowanie z 30 ml, Kosmetyki twarz: - maseczka nawilżająca Hydraphase LRP, ważna do 07.2013r., NOWA, - Cicabio Bioderma 0k. pół opakowania (ważny do 11.2013r.), Kosmetyki ciało: - Perfecta Spa czekoladowo-kokosowy cukrowy peeling do ciała złuszczająco-ujędrniający Dax Cosmetics, NOWY, - Perfecta Spa czekoladowo-kokosowe ujędrniające masło do ciała Dax Cosmetics, NOWE, - Rozświetlający balsam samoopalający do twarzy i ciała Sublime Bronze L'Oreal (medium skin) - użyty raz (ważny do 08.2013r.), Kosmetyki włosy: - spray nabłyszczający Blondme Schwarzkopf Professional, ważny do 02.2012r. (użyty 2 razy), Kolorówka: - paleta czterech pudrów sypkich Prisme Libre Loose Powder Quartet Air Sensation 73 Dandy Beige - jakieś pół opakowania, kod 8S01 - jest to limitowanka jesień 2008r., czyli niby już po terminie jednak wszystko z nim jest ok ![]() Pozostałe: - buteleczka z pompką po 500 ml płynie micelarnym Sensibio H2O Bioderma. |
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
u mnie:
1. Olejek do włosów Amla Gold 80/200ml świetny do regeneracji przesuszonych włosów tutaj opinie wizaz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,39484,dabur-amla-gold-hair-oil.html 2. Olej kokosowy ok 150/200ml ja używałam do włosów i po opalaniu bardzo nawilża i jest mega wydajny 3. ASTOR LACQUE DeLuxe lakier do paznokci odcień 420 Carmel Cashmere zużycie max 10-15% (uzyłam może ok 2 razy) pojemność wyjściowa 12ml 4. Golden Rose Fantastic Color Nail Lacquer lakier do paznokci odcień 168(fluorescencyjny róż!) zużycie minimalne-tyle co pomalowanie jednej dłoni ![]() pojemność wyjściowa 12ml 5. Inglot Nail Enamel lakier do paznokci odcień 36(ciemna czerwień-bordo) zużycie ok 20% pojemność wyjściowa 16ml 6. Sally Hansen Diamond Strength No Chip Nail Color odcień 53 Must Have Iris jasny róż z brokatem zużycie-raz użyłam pojemność wyjściowa 13ml 7. Avon Summer white ok 30/50ml 8. Szminka Astor Soft Sensation Vitamin&Collagen odcień 240(dość ciemny brąz) przetestowana 9. Lady Pank Zimowe Graffiti nowa płyta w ochronnej folii 10. Ozdobna czarna róża na agrafce i klipsie można nią ozdobić bluzkę, sweterek itp |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze słodziki, może ktoś chce?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Zakorzenienie
|
Dokładka!!
Obsession Night Calvin Klein - 75ml, męski, nówka w folii, na prezent Zapraszam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Lancome Poeme minaturka 4ml EDP- zostało 3- 3,5ml
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Dokładka:
- róż Clinique w kolorze 102 innocent peach- pędzelek nie używany w folii, róż tylko przetestowany - 5 Diora Purple Crystal- zużycie jak na foto (znikome), jest welur, osłonka na cienie, pacynki nowe |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
Oriflame - Mirage EdP 4ml miniatura z kartonikiem
Avon - mgielka Strawberry & Guave 125ml nowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
dokładam:
Rimmel Volume Accelerator oprócz tego: essence multi action i multi action smokey eyes ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Wtajemniczenie
|
dokładka 04.01.2012
- top gel RA Nails 30ml użuty kilka razy, ubytek moze z 5% taki: http://www.ranails.com/index.php?language=pl&men u=opis&id=4222 |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
od dzis dostepne:
MINERAŁY: Podkład sample:
Cienie:
Róż sample :
#923 |
Zakorzenienie
|
Edytowane przez mon9 Czas edycji: 2012-01-04 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#924 |
Zakorzenienie
|
PRÓBKI FABRYCZNE:
Sean John Unforgivable Paco Rabanne Lady Million (UWAGA próbka nie jest pełna, ale taka była, widocznie fiolka liczy więcej niż podana na niej pojemność) DKNY Women |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
Dokładka 04-01-12
- tusz do rzęs YR - nie wiem ile go zostało? oddam gratis do jakieś wymianki jak ktoś będzie chciał, otwarty m-c temu, używany sporadycznie, tylko na wyjście z domu (a z domu wychodzę raz, 2 razy w tygodniu ![]() - szampon do włosów Timotei - nowy nieużywany, kupiony ok. 2 m-ce temu przez pomyłkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Zakorzenienie
|
U mnie wkrótce dokładka , więc pytać
Loreal men expert Hydra energetic orzeżwiający żel oczyszczający 150 ml nowy
#928 |
Zakorzenienie
|
Dokładam:
Mac Nocturnelle - wkład Essence Blossom etc. Multi Color Powder - puder rozświetlający z niedostępnej limitowanki Bell Bomb Lash Mascara - świeży tusz, kilka razy użyty NYX Jumbo Pencil w kolorze Black Bean - kilka razy użyty Korund do mikrodermabrazji - mogę zrobić odsypkę Kwas salicylowy - mogę zrobić odsypkę Olej z awokado Lanolina lakiery L'Oreal
#929 |
Zadomowienie
|
Witam serdecznie
![]() Dokładka 04.01.2012 21.BU Konserwant Rokonasal ND - zakupiony pół roku temu, na stronie BU pisze, że jest trwały przez 2 lata, straczy jeszcze spokojnie na 3-4 użycia http://www.biochemiaurody.com/slownik/konserwanty.html 22.Łyżeczka miarowa z Mazideł - miara 10ml 23.Łyżeczka miarowa z Mazideł- miara 0,15 ml 24.Pharmaceris M Postinatal Poporodowy Balsam Ujędrniający do ciała- próbka (nowa-orginalnie zamknięta) 15ml data ważności 02/2014 25.Pharmacceris M Foliacti Krem zapobiegający rozstępom- nowe próbki 2x7ml data ważności 06/2012 26. Sudocrem -poj.125g, została połowa data ważności 06/2015 ZApraszam ![]()
#930 |
Zadomowienie
Przekupka: 73 pkt / 100% pozyt.
|
*Max Factor, Smoky Eye Effect Eyeshadow, cienie z dwustronnym aplikatorem o końcówkach w dwóch barwach i kształtach, nowy odcień - Blue Tempest, (testowane tylko dwa razy) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:26.