![]() |
#931 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.1.
Cytat:
Ale mam napad głodu...ide się zapchac szklanka soku...dobranocka! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() Dzisiejsze usg główki Leosia nic nie wykazało wszystko jest w porządku ![]() ![]()
![]() |
#933 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#934 | |
Zakorzenienie
|
poczytaj, a może się okaże, że to to
![]() Cytat:
![]() Misio wczoraj skończył 3 miesiące, ale ten czas leci ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hihi ![]() ![]() Cytat:
![]() ale powody do dumy ![]()
![]() |
![]() |
#936 | ||||||
Wtajemniczenie
|
nie wiem czt śmiać sie czy plakać
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#937 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Bóg mnie pokarał - ze się ''naśmiewałam'' ze wspolokatorow ![]() zrobiłam se kanapusie z serem - i co gryza. memłam ww buzi, połykam popijam herbatka i co czuje - ZĄB MI SIĘ UKRUSZYŁ ![]() ![]() no jak nie urok - to sraczka ![]() młody zjadł mleczko - prowadzi teraz od 30 min dyskusje z karuzela - a ja się z wami zegna i Lece po malusiu spać słodkich snów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 | ||||||
Wtajemniczenie
|
Witam!!!
Mój Kubuś kończy dziś miesiąc! ![]() ![]() Dziś porozdawał kilka nieśmiałych uśmieszków jak gadałam do niego głupoty podczas przewijania ![]() W ogóle jest taki cudny, słodki, śmieszny - te minki, dźwięki jakie wydaje, no jestem po prostu zakochana po uszy z każdym dniem chyba bardziej!!! ![]() Poza tym dziś byliśmy u pediatry po radę co poleca na kolki. Mały ma też takie krostki na buzi, o których pisałyście, ale mamy sie tym nie martwić. Przybrał nam sporo, bo 200g/tydzień, od 5 dni daję mm raz dziennie. Będę starała się, żeby było go jak najmniej i zaczynam dziś porządnie odciągać, jak lekarz poradził - laktator się właśnie sterylizuje ![]() Zamówiłam dziś też lezaczek - bujaczek z Fisher Price, zdecydowałam się w koncu na http://www.ceneo.pl/981800 - może któraś z Was ma ?? Znalazłam go w sklepie internetowym za niecałe 189 zł ![]() Jeśli chodzi o karmienie to u mnie zawsze idą dwa - po 20 minut jeden i zmiana. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Demeter Czas edycji: 2013-05-27 o 22:29 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Oj dziewczyny, ciężko Was nadrobić, piszecie jak szalone ![]() Kciuki za wszystkie maluszki z kłopotami ![]() I gratulacje skończonych tygodni i miesięcy. I dla Strippi pełen szacun za te ćwiczenia .... mi się tak nie chce ![]() ale to dlatego, że ja i tak ważę o 18 kg mniej niż przed ciążą ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#940 | |
Zakorzenienie
|
Dzieńdobry
![]() U nas pogody do d... ciąg dalszy. Niech się już skończy ten deszcz bo mam dość. Pochwalę się, ze od wczoraj Filip obdarowuję mamusię uśmiechem co 5 minut ![]() ![]() Ooo to moje okolice ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Za oknem deszcz ![]() Jeszcze się wkur****m, bo wczoraj zrobiłam mega pranie i wywiesiłam wszystko na dworze. Wieczorem jeszcze trochę wilgotne było, to nie zbierałam, poza tym na niebie nie bylo ani jednej chmurki, to byłam pewna, że nie będzie padać. Rano wstaję i co? Ulewa ![]() Moje chłopaki smacznie śpią, ja szykuję się bo zaraz jadę do miasta - zakupów ciąg dalszy. Muszę kupić jakiś żakiet i może buty, no i pewnie milion innych nie potrzebnych rzeczy ![]() na komunie zaproszenia nadal nie dostaliśmy, a to już w niedzielę. Nie wiem o co chodzi. No ale do kościoła chociaż pójdziemy i mlodemu prezent damy. Sto lat dla Michasia ![]() Cytat:
![]() ale współczuję ukruszonego zęba Cytat:
![]() chyba każda z nas jest zakochana po uszy w swoim najpiękniejszym, najcudowniejszym, najukochańszym dziecku Edytowane przez Nyaa Czas edycji: 2013-05-28 o 06:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#942 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jednak podajesz? ![]() wow. to nie fair ![]() ![]() no to ciepełka w niedzielę nie miałaś ![]() Gdzie Obserwatorka?!
![]() |
![]() |
#943 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ----------------------------------- Co za pogoda! ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Wtajemniczenie
|
Jestem, jestem
![]() ![]() Dziewczyny tak jak napisała bmm u dziecka na kp - kupka może być nawet co 7 dni i nie można z tego robić dramatu, podawać mu czopki ![]() "jak podkreślają specjaliści, u niemowląt do 6 miesiąca życia normą może być robienie kupki nawet raz na dwa tygodnie! Wszystko zależy od tego, jak zachowuje się maleństwo i co… widzimy w pieluszce. Jeśli wybrudzona jest rzadko, ale za to stolec jest miękki, raczej nie ma podstaw do niepokoju" http://dziecko24.pl/artykul/759/4/Za...niemowlat-cz-I No po prostu czytać się nie da tych lamentów nad tym że kupki nie ma jeden dzień... ![]()
![]() |
#945 | |||
Zakorzenienie
|
hej
byłam rano z Julką na pobraniu krwi, rany ile to dziecko ma siły ![]() ![]() ![]() u nas też beznadziejnej pogody ciąg dalszy kiedy wyjdzie to słońce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#946 |
Rozeznanie
|
Pani ja też wciągam wszystko jak odkurzacz ale mu7szę się opanować bo wrócę do stanu sprzed ciąży, a tego bym nie chciała. Na wszelki wypadek zostawiłam sobie spodnie z dawnych czasów żeby było w czym chodzić :P
Mam pytanie dotyczące witamy KiD ma któraś z Was z firmy Bobik? Dobre to? Ja teraz to podaje i odkąd zaczęłam podawać Mikołaj ma problemy z pierdkami. Męczy się okrutnie. I nie wiem czy to wina tych nowych witamin czy po prostu czysty przypadek. Tam jest oliwa z oliwek w poprzednich witaminach tego chyba nie było.
![]() |
#947 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() bylam taka sama. pol przychodni mnie trzymalo ![]() Cytat:
![]() ![]() polozne odradzaja dziewczyny narzekaly ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#948 | |
Zakorzenienie
|
Moin moin
![]() Ale jestem dzis niewyspana :ziewa: Cytat:
Tradzik wyglada nieestetycznie, ale jest w tym wieku nieszkodliwy dla dziecka i wiem ze minie ![]() Dziwne, ze lekarze mylnie to diagnozuja i probuja nawet rodzicom wcisnac masci ze sterydami.. Czego przy zmianach hormonalnych nie wolno stosowac, a co dopiero na twarz malucha - ciekawe czy w ogole informuja o stosowaniu, i o skutkach ubocznych. Ostatnio nawet czytalam, ze w tym wieku dziecko karmione piersia jest chronione przed alergiami pokarmowymi, dlatego nie wierze w diagnozy, ze matka je za duzo mleka krowiego, czy pomidora itp. A zreszta objaw alergiczny czy AZS objawilby sie przede wszystkim swiadem skory.
![]() |
![]() |
#949 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zmienię producenta i zobaczymy czy będą efekty.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#950 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To mi ładnie zeszły początkowe kg, ale teraz od 2 tyg stoję w msc... ale winna sobie jestem sama... podobnie jak dziewuszki coś się rozżarłam ostatnio... ![]() ![]() ![]() ![]() Jola pytała chyba.. my dalej na kp, na początku karmiłam z jednej piersi, ale teraz karmię z dwóch, najpierw jedna jakieś 15 minut, potem druga - doradził tak pediatra i rzeczywiście przerwy między posiłkami mi się wydłużyły. A dziś niezła noc... młody położył się spać o 21.30 - pobudka o 3.30 a potem o 7:30 już wstaliśmy - czuję się bardzoo wypoczęta ![]()
![]() |
![]() |
#951 |
Zakorzenienie
|
Kasia no nie moge - wrota do piekiel
![]() Moj maluch chyba intensywnie uczy sie chodzic ![]() ![]()
![]() |
#952 | |||||
Zakorzenienie
|
czesc
![]() dzisiaj zrobiłam 22 warkoczyki Nince (na przedstawienie)- przypominam ona ma włosy do pasa ...... ![]() no i gardło mnie przestało bolec ![]() jestem tak nieprzyzwyczajona do leków ze jeden dzien z isla(algowe do ssania) i jestem jak nowa - a wczoraj az plułam krwią .... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() achna - to własnie moja połozna mówiła ze z jej obserwacji wynika ze często witaminy tej firmy powodują bóle brzuszka ,ze dzieci pręzą się są nie spokojne itp . mi poleciła vita k + d .
![]() |
![]() |
#953 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak mi 'tesciowa' wybawila dzieciaka to spal ciagiem 8 godzin. ale szans na sen w dzien nie mial ![]() Cytat:
![]() ![]() neurolog zawsze to sprawdza. znaczy ze maluszek ma prawidlowe odruchy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#955 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny format a 3 jakie ma wymiary ? cholera ,bo kuba zrobił pracę konkursową podobno na zbyt małym formacie ....
![]()
![]() |
#956 |
Zakorzenienie
|
Jezeli dobrze pamietam to dwie kartki A4 daja razem format A3
Moja dziewczynka Edytowane przez Moderna Czas edycji: 2013-05-28 o 08:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ta isla niezła jest też się wspierałam nią już ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
http://pl.wikipedia.org/wiki/Format_arkusza też mi się to zawsze pitoli ![]()
![]() |
![]() |
#958 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
15-07-2006 ![]() od 13-04-2013 najszczęśliwsza mama na świecie http://suwaczki.slub-wesele.pl/201304134865.html Edytowane przez anika_s Czas edycji: 2013-05-28 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No nic, jakoś się przemęczymy dzisiaj, a od jutra liczę na poprawę ![]() Ja miałam próbki KiD-vitum
![]() |
![]() |
#960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jednak nie ... okazało sie ze a 3 to 2 razy a 4 ![]() ![]() a teraz - jejku dziewczyny jaka ze mnie sierota .... i czym wytłumaczyc moją głupotę ,ciązą juz nie mogę .... ![]() ide po blok z którego wyciełam "mój " format a3 a wg mnie był on połową a4 -chwytam ten blok a tam na okładce duzymi literami "blok techniczny a 3 " ![]() ![]() ![]() teraz w ramach nudy ![]() ![]() ehhhhhhhhhhhhhhh ..........
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:28.