![]() |
#931 |
BAN stały
|
Dot.: Jak uwieść żonatego faceta?
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;41107845]To autorka ma dziecko?? Czytalam wiekszosc postow, ale temat dziecka mi umknal.[/QUOTE]
Mnie też, całkowicie. To pewne? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#934 |
BAN stały
|
No tak. Tam padło "mam już dziecko". Dziękuję. no, ale dziecko o tej porze pewnie już śpi.
A jej facet wie, że ona je ma, skoro się spotykali. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
Idź się już lepiej malować. Korkociąg w drodze. ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- W sumie tak teraz pomyślałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 | |
BAN stały
|
Cytat:
Gdybym ja wcześniej miała rozdarte serce i tusz na twarzy, to - wybacz zdeklarowanej egoistce- wolałabym jej rozpacz niż swoją. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#938 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mowię ,że ty się martwiłaś,bo raczej nie nalezysz do ludzi cierpiących z cudzego powodu. to raczej twoj partner się zamartwiał,a ty musiałaś żyć jego problemami i jego zmartwieniami o czym informowałaś nas na bierząco |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
BAN stały
|
Tak, bo jego zmartwienia, to też i moje, ale nie było to nic traumatycznego. Zrozum, to, że ktos tu pisze nie musi oznaczać strasznych rzeczy, tylko to, że lubi się podzielić z innymi. Nam jest dobrze. Teraz wszystko idzie jeszcze lepiej. Życzę autorce tego samego. Wyolbrzumiasz nasze problemy tylko z tego powodu, że o nich pisałam. A ja lubię te dyskusje. Ale to nie znaczy, że są ważne. Wizaż, to rozrywka, spędzam tu czas, który poświęcam zabawie w dyskusje i ulubionemu wbijaniu kija w mrowisko. Tyle. Mogę się nawet zangażować w dyskusję, ale z moim normalnym życiem to nie ma wiele wspólnego. Rozumiesz?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
tak
"tworzę tutaj tematy, no żeby tak popisać popisać sobie, popisać znaczy, ale w sumie mam gdzieś, co mi napiszą" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#941 |
BAN stały
|
No trochę tak. Nic na to nie poradzę, jeśli to ci się wydaje dziwne. Ja swoje problemy rozwiązuję sama. Mogę wesprzeć się radami z wizażu, ale, uwierz, to rozrywka. Chęć rozmowy, nie koło ratunkowe. Wydaje mi się, że wiele osób tak czuje i nie rozumiem tego twierdzenia, że trzeba mieć problem nie do rozwiązania, żeby tu pisać. Przecież to rozrywka tylko, chęć wymiany zdań, szermieka słowna, cieszenie się na reakcję. To się nijak ma do życia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#943 |
Zakorzenienie
|
to Autorka na dziecko
![]() za☠☠☠iste wartości dzieciakowi przekaże, ja pier*olę... oby to było zmyślone... dno dna. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Naprawde zal mi Ciebie, powaznie. Nie jest to zlosliwosc. Po prostu szczerze mi Ciebie szkoda. Wydajesz sie taka zgorzkniala, zapatrzona w siebie, nie myslala o innych, zarozumiala. Ciekawi mnie czy zawsze taka bylas czy taka sie stalas? Jakakolwiek bedzie jednak odpowiedz uwazam, ze takiej nagannej postawy zyciowej jaka prezentujesz nic nie usprawiedliwia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
BAN stały
|
A co w tym smutnego? Po to są te miejsca, żeby się rozerwać, pogadać. Ty na serio bierzesz pod uwagę wszystko, co tu piszą? Ja nie kłamię tutaj, jestem prawdziwa. Tylko - bawię się rozmowami, reakcją. Nie mają większego znaczenia w moim życiu. Jak ploty z psiapsiółami. Pogadać sobie można, bo to fajne, ale przecież sama zdecyduję o ważnych sprawach w swoim życiu. Nie psiapsióły i nie wizaż, no proszę cię! Myślę, że to normalne podejście. Kto na serio brałby to wszystko, co tu wypisują i dlaczego miałby brać?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#946 |
Zakorzenienie
|
kalincia przypomina mi tłuste dziewczęta, które z uporem maniaka noszą miniówy i nie przejmują się tym, że wyglądają co najmniej dziwnie
![]() dziwię się Wam dziewczyny, że chce się Wam z nią gadać. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#947 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#948 |
Zakorzenienie
|
Ciekawa jestem, czy nasze dwie forumowe zdeklarowane obrończynie ujeżdżania cudzych facetów życzyłyby tak samo szczęścia kochankom swoich facetów
![]() Naprawdę, pomijam już Waszą moralność, ale ja tego nie rozumiem. Z zasady omijam szerokim łukiem zajętych, brzydzi mnie, kiedy taki wykazuje mną zainteresowanie. Skoro macie w pupach szczęście innych (cóż, różne światopoglądy się zdarzają) to wzięłybyście chociaż pod uwagę miłość własną (a tego Wam nie brakuje): przecież Wam ktoś może zrobić to samo, bo facet jak widać podatny, ma wszelkie zadatki do zdrady. Nadejdzie kryzys wieku średniego a pan w średnim wieku zrzuci garniturek, przywdzieje dizajn motocyklisty i popędzi z młodą dupeczką w skórze ku zachodzącemu słońcu. Przecież takich mężczyzn nie da się traktować poważnie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() tak wlasnie bedzie, no ale po raz kolejny powstrzymuje sie od komentowania wpier..nia sie w czyjś związek. Jedyne co mi przychodzi do głowy to, że różowe okulary szybko spadną i wtedy zastanowisz sie czy nie lepiej bylo odpuścić sobie Pana który po 2 miesiącach grzebania w czyichś majtkach rzuca wszystko co do tej pory bylo dla niego "niby"ważne |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie mogę, ale strategia ![]() Robota w dyplomacji to pikuś, przy byciu kochanką żonatego faceta. Jakiego to taktu, wyczucia i opanowania wymaga. Jakiej gry aktorskiej. Bądź smutna razem z nim, wtedy powiedz to, a nie mów tamtego. Zwykły, prostolinijny człowiek, by się w tym pogubił ![]() Btw, są na ten temat jakieś poradniki? Poczytałabym dla jaj. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Autorka jak doczytałam dzisiaj pomijała uwagi na temat dziecka. Ciekawe dlaczego ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Raczkowanie
|
"Emocje jak na grzybobraniu", jak to powiedziała kiedyś Chylińska.
Dziewczyny, naprawdę Wam się wydaje, że dorosły facet z rodziną i zobowiązaniami rzuca wszystko dla panny, którą bzyknął parę razy (wiem, wiem to nie chodzi o to - oni się przecież tak bardzo lofciają ![]() Nawet jeśli to prawda, świadczy to tylko o tym jakie tenże facet ma poczucie odpowiedzialności - w życiu bym takiego nie chciała. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez overmind Czas edycji: 2013-06-02 o 06:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 07:57 ---------- Może już go zna? Przecież facet bywał w domu autorki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#958 |
Zakorzenienie
|
1. zwrot akcji jak w każdym wątku, w którym okazało się, że jaśnie autorka nie zdobyła poparcia tłumu, więc trzeba było udowodnić, że jednak ma rację
2. jeśli jakimś cudem to na prawdę się wydarzyło - daję im pół roku, kryzys wieku średniego nie trwa długo, a transformacja z pachnącej kochanki, w codzienność jest bardzo bolesna dla takiego samca Edytowane przez _ema_ Czas edycji: 2013-06-02 o 08:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do autorki ![]() No jasne, zadzwonił ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Konto usunięte
|
A może ten wątek to "kij w mrowisku" Kalinci?? Może to jej drugie konto bo jej historyjki życiowe przestały już na forum zadziwiać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:34.