![]() |
#961 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
kołderka to będzie taka duża, żeby całe wielkie małżeńskie łoże przykryła i nas tam
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#962 |
Zakorzenienie
|
w lozku jestem typem złodziejki..........
#964 |
Zakorzenienie
|
powiedzmy ze tylko o kołdre
![]()
#965 |
Raczkowanie
|
To wy sobie marzcie dalej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Joanna4000 Czas edycji: 2008-11-17 o 20:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() slubu bedzie nam udzielal wujek mojego TZta - bardzo fajny starszy pan ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#967 |
Wtajemniczenie
|
ja też bym poszła spać ale muszę się uczyć a już mi mózg paruje....
![]() ahh ale mi tęskno za moim TŻ aż mi źle z tego powodu ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
#969 |
Wtajemniczenie
|
ja pierdaszę powiem szczerze że jakiś dół mnie złapał, nie mogę się skupić na niczym bo po prostu tęsknie, uhhhhh, dusza moja umiera z tęsknoty.....
![]() ![]() ![]() ale bredzę, ale po prostu kryzys jak rzadko ;/ byle do środy..... |
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
#971 |
Zakorzenienie
|
Martha, napisz, czy coś jeszcze powiedział?
U mnie, dziewczyny, to jest tak, że kochany kiedyś mówił więcej o ślubie, gdy ja mówiłam mniej, a teraz praktycznie nie porusza tego tematu sam. może mu się odwidziało i już mnie nie chce na całe życie ![]() ![]() ![]() ![]() wiecie co jeszcze? kiedyś dużo myślałam o tym jak będzie wyglądał mój ślub. a teraz o tym nie myślę, jak już to o sukni. poza tym dziś mam zły dzień. pozdrawiam wszystkie tęskniące za ukochanymi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ależ się, dziewczyny rozszalałyście dzisiaj na wątku ![]() ![]() DOBRANOC wszystkim i do jutra ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Wtajemniczenie
|
no to śpijcie dobrze - ja jeszcze trochę tu posiedzę, tzn w ogóle posiedzę, bo przede mną duuużo nauki...niestety. a mózg mi już siada.
tż napisał że przytula, tęskni i kocha (kolejność w tym momencie nieistotna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
kochane!juz wszystko dobrze ![]() tz mowil to z taka powazna mina,ze myslalam,ze juz nie ma szans,a potem wyasnilismy wszystko i sam nawet strony kruka,apartu itp mi pokazywal z pierscionkami. po prostu nie chce bym nastawiala sie na slub,bo jeszcze nie zaczelismy przygotowan,ale podobno ten czas nadejdzie...co ja bym bez was zrobila??? i bez mojeg tZ. dzisiaj istny szal pisania nas ogranal.... teraz mykam spac,a jutro caly dzien mnie nie bedzie,ale nie zapomnijcie o mnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#975 |
Wtajemniczenie
|
noo.. to super że wszystko, że się wyjaśniło!
![]() my kobiety to jednak panikary jesteśmy ![]() tak czułam, że chciał tylko przerwać dyskusję na temat wiadomy.... ![]() ehhh, fajnie masz że szukacie pierścionka, zazdroszczę ![]() ale mojego TŻ i tak na innego nie zamienię, never! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#976 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A teraz inny problem - mój TŻ jest młodszy, nie spieszy mu się, pokłóciliśmy się w piątek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#977 |
Wtajemniczenie
|
incognito, nikt tu nie pisze niczego specjalnie po to, zeby komus sprawic przykrosc... przedstawia tylko swoje zdanie, teorie raczej, a wiadomo jak teorie maja sie do rzeczywistosci
![]() a zimna wyrachowana suka sie nie stawaj.. szkoda fajnej dziewczyny ![]() watek jest od marudzenia, ale rozsadnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#978 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Po drugie: zróbmy tu taki wątek jak 'Wymarzony pierścionek' - niech będzie i milion części tego topiku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() i nikt nie zapomni Tobie ![]() Cytat:
ale powiem Ci, że jak widzę, w jaki sposób na mnie patrzy, to nie mam wątpliwości, że mnie nie zostawi. Ty też o tym pomyśl, zobaczysz, będzie dobrze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#979 |
Wtajemniczenie
|
Aelitkowy mężczyzna owszem, musi skończyć pracę, ale myślę, że jest też parę innych aspektów które go przed tak wyczekiwanym krokiem bronią... i obawiam się, że jeszcze trochę mu zejdzie z "zebraniem się w sobie"....
buuuu i nigdy nie oglądaliśmy razem stron z pierścionkami ![]() witam wszystkich i miłego dnia, siedzę w necie od po 5, no ale nie udało się i jestem druga ![]() [jakoś humor mi się poprawił od wczoraj.. idiotyczne rzeczy mi się śniły, jakieś wyimaginowane koncepcje heideggera, dżizas, starałam się rozwikłać jego teorię i z tego co pamiętam to mi się udało, ale kurrrrde nie wiem już co to dokładnie było ![]() za dużo nauki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#980 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() Co do slubu to chciałabym go wziąść w małym Kościólku ,w mniejszym niż moje miasteczku , jakieś 60 km drogi ode mnie ![]() ![]() A ja w necie od 6 i pisze jako 3 ![]() ![]() ![]() ![]() Aelitka Ty tez coś czytałam ,ze masz dosc "ciekawych" zajec ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Wtajemniczenie
|
tylko nie filozofia!!!!
![]() wcale nie mam tak mało zajęć ![]() ![]() w ogóle to mam ogólny kryzys więc na uczelnie tez mi się latać nie chcę ![]() coś bardzo ranne ptaszki z nas, ja się uczę, a wy?? ![]() [widać jak się uczę, ha ha... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 |
Raczkowanie
|
Ehh
![]() ![]() ![]() A tak na "trzeźwo" - niby mój TŻ mnie kocha, niby na mnie "patrzy", niby jestem jego pewna, ale ... on mi w ogóle nie okazuje, że jestem dla niego KOBIETĄ ... potrafi sobie ze mnie żartować, czasem mnie bardzo rani .. próbuję mu to wytłumaczyć, ale on nie rozumie ... i w sumie nie byłoby nic w tym złego, gdyby mi czasem powiedział, że mu się po prostu podobam, jakiś malutki komplemencik .. On z własnej inicjatywy prawie w ogóle się do mnie nie przytula, nie całuje, nie szuka bliskości ... i praktycznie się nie kochamy ... Wymyślił sobie "ciążofobię" ... boi się wpadki przed ślubem ![]() Jest ode mnie młodszy, stąd chyba to wszystko ... ale to on nalegał na ten związek, żebyśmy spróbowali, że chce, żebym była jego żoną, mieć ze mną dzieci itp .. a teraz unika tych tematów jak ognia ... Stąd moja panika ... |
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem ile jest młodszy od ciebie, ani ile ma lat
![]() ![]() a może to po prostu taki typ faceta? twardziel, który uczuciom się tak łatwo nie poddaje, wymyślił sobie że okazywanie miłości to oznaka słabości, i idiotycznie się tego trzyma..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chyba jestem tu najstarszą osobą ![]() ogolnie stwierdzilam ze jestem za dobra dla mojego TZ ![]()
![]() |
#985 |
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Wtajemniczenie
|
malgosiu, gratuluje podjecia decyzji! oby wszystko ulozylo sie po twojej mysli, trzymam kciuki!
![]() w takich sytuacjach chyba trzeba byc troche egoista i pomyslec tez o swoim wlasnym szczesciu.... ![]() a ile masz lat, motylku? popatrz, malgosia ma 28, reszta moze troszke mniej, ale.... moze nie jest tak zle z toba ![]() i jak to za dobra dla tżta? hmmmmmmmm ![]() ja nauke tez moglabym juz miec za soba (i pisac prace mgr, no moze troche sie uczyc ![]() ok, spadam, trzymajcie kciuki, uczylam sie tyle zeby zaliczyc, mam nadzieje ze mi sie uda! [choc watpie ;/] |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
prawie 26..............ale oficjlanie to po 18 roku zycia kobiecie lat sie nie liczy
![]()
![]() |
#988 |
Wtajemniczenie
|
no, potem to się 30 świętuje (ale to już w wieku dość, rzekłabym, zaawansowanym
![]() 26 - więc nie jest z Tobą tak źle ![]() do zobaczenia później..... =) |
![]() ![]() |
![]() |
#989 |
Zakorzenienie
|
#990 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Heh .. ja mam 28, TŻ 22 ![]() Wiem, sporo ... ale to on mnie zapewniał, że się uda .. A co do okazywania uczuć - u niego to jest raczej podejście - no przeciez już nie trzeba, bo mi nie ucieknie ![]() W każdym razie ciągle są ciche dni .... uparłam się i nie będę znów pierwsza wyciągać ręki .. może w końcu zrozumie, że mnie na prawdę rani ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.