Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kcal cz.6 - Strona 33 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-19, 08:28   #961
meeedzik
Zakorzenienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

MyNameIs haha dokładnie tak kochana
A jaki wzięłaś ten olejek? Bo teraz przeglądam wszystkie 4 rodzaje i nie wiem jaki mam wybrać

---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ----------

A jaki wzięłaś ten olejek? Bo teraz przeglądam wszystkie 4 rodzaje i nie wiem jaki mam wybrać
Stary 2012-04-19, 08:36   #962
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
Jesoooooo ja Was jeszcze bardziej !!
U mnie dzisiaj np tez fatalana pogoda mokro i zimno i deszcz pada!
Ciesze sie ze wkoncu kalosze mi przyszly to moge smigac bez obaw ze znowu nogi zamocze
A co do wiosny to dobrze ze przyjdzie z lekkim opoznieniem przynajmniej sie wylaszczyc zdarzymy
Boze ja cale zycie zyje nadzieja...

---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:43 ----------

A tak wracajac do dietowania... Ja stwierdzilam ze dokonam lekkiego zmodyfikowania diety Nie wiem czy ten system sie u mnie przyjmie niemniej jednak musze cos zrobic aby podkrecic swoj metabolizm
Stwierdzilam ze zaczne jesc sniadania bialkowe, moze nie zawsze czytso bialkowe pewnie czasami z jakimis warzywami.
Naczytalam sie sporo dobrego na ten temat. Do tego tak jak paulownia pisala obciecie wegli w diecie to bardzo dobry pomysl a u mnie wegle kroluja w kazdym prawie posilku i wiem ze nie jest to dobre dlatego musze tutaj dodac troche bialka, zobaczymy jak to w praniu wyjdzie
Kochana nie "zyjesz nadzieja" tylko PRZYSZLOSCIA!!!! Uda sie
U mnie poki co cieplo i wiosennie ale tez ma padac
Poza tym- racja, skoro uwazasz ze jesz za duzo wegli to obcinaj tylko sniadanie takie syte zjedz no i chociaz troszke wegli (bez nich ciezko myslec ) a pozniej to juz nie musisz tych wegli wcinac bo po co

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Przyszłam powiedzieć dzień dobry i zmykam do pracy

Miłego dnia laseczki!
Milego dnia pracusiu
Nie poznaje Heroine... ranny ptaszek, szybko chodzi spac ... co ta praca robi z ludzmi

Meedzik- taaak ciagnie swoj do swego hahaha no i to jest to jak sie jest taka wredna, to wszyscy mysla, ze TZowie maja lipe. A prawda jest taka ze oni UWIELBIAJA wredne dziewczyny! Moj kolega (ten zza granicy), przystojniak, biedny nie jest, wysportowany mowi ze on UWIELBIA jak dziewczyna jest dla niego wredna, on sie czuje wtedy jak w siodmym niebie jak kiedys na imprezie sie wkurzylam na niego i TZa i zaczelam przeklinac zloscic sie besztac ich , to sie cieszyli jak male dzieci no i sam TZ mowi ze uwielbia ten moj zolzowaty charakterek :P wiec to MIT ze faceci lubia milusie laski, ktore nie beda mialy odwagi sie z faceta posmiac, krzyknac lub doprowadzic do porzadku kiedy trzeba
tak, poza tematem wredoty- w pierwszej fazie Twego odchudzania (z 65kg) ile mniej wiecej kilo chudlas miesiecznie? Mniej wiecej ja poki co chudlam srednio 1kg/miesiac... i czuje ze to do dupy wynik i chcialabym to jakos przyspieszyc kurcze ale nie wiem jak :/

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 08:41   #963
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Cytat:
Napisane przez MyNameIs Pokaż wiadomość
Dzięki. Może jutro się opamiętam.
Miłych snów dziewczynki!
Mam nadzieje, ze nie masz za zle nam tego bicia i ze dupka nie boli

Cytat:
Dzień dobry !

Ja już po śniadanku - musli z otrębami i z mlekiem.

Trzymajcie kciuki - mam poprawkę dzisiaj

Trzymam trzymam ! powodzenia!

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Czekoladko jeszcze raz dziękuję
A co od diety to już sie nie martw, my tu ostro będziemy pilnować w razie co Heroine wyciągnie tasaczek więc wiesz będzie dobrze

---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

LosingMyWay naturalny mam taki mysi blond, bardziej ciemnawy. Nie mam fotki z naturalnym kolorem, bo ja farbuję od kiedy pamiętam zawsze rozjaśniałam i miałam platynę, także moje włosy trochę przeszły. Teraz mam pasemka blond + brąz, a za jakiś miesiąc wybiorę się do fryzjera, chciałam pofarbować całe na jakiś kolor zbliżony do naturalnego, ale trochę się boję, że kolor szybko się wymyje z włosów i będę miała jakieś matowe włosy sama nie wiem, mam jeszcze miesiąc i muszę coś wymyślić
Nie znam sie na farbowaniu, ale to nie trzeba stopniowo zmieniac koloru wlosow jesi chce sie wracac do naturalnego? zapytaj z reszta Twojej fryzjerki co na ten temat sadzi i jak masz wrocic do w miare naturalnego.
Moja kolezanka miala kiedys czerwone wlosy i musiala dekoloryzowac je 3 razy zeby wrocic do swojego blondu. Teraz ma tak popalone koncowki, ze nic jej nie pomaga. Musze powiedziec jej zeby poszla je sciac i tyle... Ehh masakra z tym farbowaniem

A poza tym, dziewczyny chodzicie na solarium? Bo od maja chce zaczac sie opalac, zeby nie wygladac jak biala dupa. Bo tak wygladam. serio. I jak to zrobic zeby zalapac opalenizne , utrzymac ja i przy okazji nie miec suchej skory i zmarszczek?

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 09:07   #964
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:

Były dwa, ja wzięłam z granatem i awokado, drugie nie pamiętam jaki był

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość
Mam nadzieje, ze nie masz za zle nam tego bicia i ze dupka nie boli

Trzymam trzymam ! powodzenia!

Dzięki

A niech poboli! Może mi to na dobre wyjdzie, a i cellulit może zniknąć

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
A poza tym, dziewczyny chodzicie na solarium? Bo od maja chce zaczac sie opalac, zeby nie wygladac jak biala dupa. Bo tak wygladam. serio. I jak to zrobic zeby zalapac opalenizne , utrzymac ja i przy okazji nie miec suchej skory i zmarszczek?
Hm. Mi się skóra zniszczyła Myślę, że trzeba stopniowo coraz więcej minutek wprowadzać i używać litrów balsamu do opalania w solarium... Problem w tym, że jest mało czasu żeby siebie całą nasmarować ;/ Też zamierzam trochę pochodzić, ale za jakiś czas, bo miałam twarz leczoną i póki co nie chcę iść. I trzeba z umiarem - hebanowym "pięknościom" mówię NIE
MyNameIs jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 09:09   #965
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Ja co jakis czas chodze tak 1-2 razy na miesiac i uzywam wczesniej przyspieszacza opalania do tego raz w tym balsam brązujący i kolorek sie trzyma czesciej nie chce chodzic bo mi sie nie podoba jak ktos jest zbyt zjarany

Think happy - be happy

M

aguniaaaaa041986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 09:20   #966
bialaczekoladka
Zakorzenienie

Cytat:
Czekoladko jeszcze raz dziękuję
A co od diety to już sie nie martw, my tu ostro będziemy pilnować w razie co Heroine wyciągnie tasaczek więc wiesz będzie dobrze

-----

Juz przestalam sie martwic Nie wiem jak to mozliwe ale wystarczyla Wasza pomoc i juz wiem ze potrafie a wczesniej sama sobie poradzic nie moglam, jednak w grupie sila!
Wczoraj ladnie juz mi szlo, dzisiaj tez sie dobrze zapowiada

Tasaczek narazie nie jest potrzebny ale musi byc w gotowosci

Swoja droga co do wlosow to ja tez bym chetnie wrocila do naturalnego ale boje sie ze bede szara myszka bez wyrazu

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Dzien dobry
Ja juz w pracy

Ale mnie jakies lenistwo dopada, hmmm pewnie dlatego ze weekend sie zbliza
Jezu nie tylko Ciebie
Ja tez dzisiaj walcze od rana najchetniej z lozka bym nie wychodzila, za oknem masakra nie wplywa to dobrze na psychike
Mam nadzieje ze sie jakos rozruszamy
Miłego dzionka kochana
Cytat:
Kochana nie "zyjesz nadzieja" tylko PRZYSZLOSCIA!!!! Uda sie
U mnie poki co cieplo i wiosennie ale tez ma padac
Poza tym- racja, skoro uwazasz ze jesz za duzo wegli to obcinaj tylko sniadanie takie syte zjedz no i chociaz troszke wegli (bez nich ciezko myslec ) a pozniej to juz nie musisz tych wegli wcinac bo po co

Ale Ci sie udało !
Dobrze to ujelas Trzeba zyc przyszloscia
Chyba tego potrzebowalam

Cytat:

Opalaj sie stopniowo, czyli nie za czeste i krotkie seanse. Na zawsze wypielegnowana, nawilzona ,wypilingowana i wydepilowana skore.
I nie opalaj twarzy Przykrywaj sobie twarz koszulka i na koniec zdejmuj na kilkadziesiat sekund zeby troszeczke zarumienic buzke ale bardzo delikantnie No i mozesz sobie kupic betakaroten w tabletkach zaczac brac i pod dwoch tygodniach dopiero pojsc do solarium. B-karoten Ci pieknie wspomoze i zakonserwuje opalenizne.
Wybieraj ten ktory ma najwieksza dawke B-karotenu z kapsulce, najlepiej jak ma 10

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Ja uciekam do pracy chociaz wszytsko bym dala zeby nie isc

Milego dnia kochane
bialaczekoladka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 09:20   #967
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:

Juz przestalam sie martwic Nie wiem jak to mozliwe ale wystarczyla Wasza pomoc i juz wiem ze potrafie a wczesniej sama sobie poradzic nie moglam, jednak w grupie sila!
Wczoraj ladnie juz mi szlo, dzisiaj tez sie dobrze zapowiada

Tasaczek narazie nie jest potrzebny ale musi byc w gotowosci

Swoja droga co do wlosow to ja tez bym chetnie wrocila do naturalnego ale boje sie ze bede szara myszka bez wyrazu

Jezu nie tylko Ciebie
Ja tez dzisiaj walcze od rana najchetniej z lozka bym nie wychodzila, za oknem masakra nie wplywa to dobrze na psychike
Mam nadzieje ze sie jakos rozruszamy
Miłego dzionka kochana

Ale Ci sie udało !
Dobrze to ujelas Trzeba zyc przyszloscia
Chyba tego potrzebowalam

Opalaj sie stopniowo, czyli nie za czeste i krotkie seanse. Na zawsze wypielegnowana, nawilzona ,wypilingowana i wydepilowana skore.
I nie opalaj twarzy Przykrywaj sobie twarz koszulka i na koniec zdejmuj na kilkadziesiat sekund zeby troszeczke zarumienic buzke ale bardzo delikantnie No i mozesz sobie kupic betakaroten w tabletkach zaczac brac i pod dwoch tygodniach dopiero pojsc do solarium. B-karoten Ci pieknie wspomoze i zakonserwuje opalenizne.
Wybieraj ten ktory ma najwieksza dawke B-karotenu z kapsulce, najlepiej jak ma 10
tez chciałam wrócic do naturalnego koloru, ale nie podoba mi sie bo jest taki ani blond ani brąz taki mysi wiec zostaje przy czarnym
Miłego dnia Słońce

Think happy - be happy

M

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 09:49   #968
meeedzik
Zakorzenienie

Kamilon a ja to zawsze taka byłam w kontaktach z facetami itp nigdy nie miałam trudności z nawiązywaniem wspólnych tematów a to pewnie dlatego, że od dziecka przebywałam tylko z chłopakami, bo żadnej dziewczyny nie było u mnie na wiosce ( tzn. były dwie ale to tylko od czasu do czasu z nimi się kolegowałam ) a tak to na okrągło z facetami No i zgadzam się z Tobą, też wydaje mi się, że faceci wolą bardziej "ostrzejsze" dziewczyny

A co do włosów, to spytam mojej fryzjerki trzeba stopniowo, ale ja teraz mam kolor podobny do naturalnego więc myślę, że jeden zabieg wystarczy
Na pewno nie będę miała naturalnych a jedynie kolor podobny do naturalnego, co będzie bardziej naturalnie wyglądało niż baleyage
Stary 2012-04-19, 10:08   #969
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Kamilon a ja to zawsze taka byłam w kontaktach z facetami itp nigdy nie miałam trudności z nawiązywaniem wspólnych tematów a to pewnie dlatego, że od dziecka przebywałam tylko z chłopakami, bo żadnej dziewczyny nie było u mnie na wiosce ( tzn. były dwie ale to tylko od czasu do czasu z nimi się kolegowałam ) a tak to na okrągło z facetami No i zgadzam się z Tobą, też wydaje mi się, że faceci wolą bardziej "ostrzejsze" dziewczyny

A co do włosów, to spytam mojej fryzjerki trzeba stopniowo, ale ja teraz mam kolor podobny do naturalnego więc myślę, że jeden zabieg wystarczy
Na pewno nie będę miała naturalnych a jedynie kolor podobny do naturalnego, co będzie bardziej naturalnie wyglądało niż baleyage
Ja mam z kolei na odwrót. Jestem bardzo nieśmiała, wstydzę sie chłopaków; i nigdy nikogo nie miałam.

Podobają mi się naturalne kolory włosów u dziewczyn, nawet jak jest 'mysi' Jak jest dobra fryzura to naprawdę ładnie to wygląda :P

Monika !!! Odezwij się, co tam u Ciebie słychać?

Edytowane przez MyNameIs
Czas edycji: 2012-04-19 o 10:17
Stary 2012-04-19, 11:01   #970
meeedzik
Zakorzenienie

MyNameIs zobaczę w Rossmannie jakie będą, bo może akurat nie będzie za dużego wyboru to nie będę się zastanawiać
Czekoladko oj tak, nasze forum to super wsparcie w każdej sytuacji ja też zawsze jak mam doła a wejdę i popisze trochę to zaraz jest mi lepiej
MyNameIs mi u kogoś podobają się naturalne a u mnie nigdy mi się nie podobały
A ja właśnie zawsze kogoś miałam, czasami to żałowałam, że sama nie jestem i nie mogę poszaleć a Ty jeszcze trafisz na tego jedynego

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cocktail co u Ciebie kochana ?

Edytowane przez meeedzik
Czas edycji: 2012-04-19 o 11:01
meeedzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 11:10   #971
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
MyNameIs zobaczę w Rossmannie jakie będą, bo może akurat nie będzie za dużego wyboru to nie będę się zastanawiać
Czekoladko oj tak, nasze forum to super wsparcie w każdej sytuacji ja też zawsze jak mam doła a wejdę i popisze trochę to zaraz jest mi lepiej
MyNameIs mi u kogoś podobają się naturalne a u mnie nigdy mi się nie podobały
A ja właśnie zawsze kogoś miałam, czasami to żałowałam, że sama nie jestem i nie mogę poszaleć a Ty jeszcze trafisz na tego jedynego

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Cocktail co u Ciebie kochana ?
A nadrabiam Was i nadrabiam byłam dzisiaj na uczelni i wpadłam do domku to mam chwile na wizaz Tak poza tym to wszystko w porządku z dietą to wiadomo jak to jest jak tz wrocił ;p czasem lepiej czasem gorzej, ale na pocieszenie chodzę 2x w tyg na aerobik Muszę się ogarnąć z jedzeniem, ale w obecnej chwili to cieżkie do zrobienia Pocieszam się że w maju i czerwcu sie przypilnuje
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-19, 11:38   #972
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Wstawie wstawie kochana! Tylko jakies ladne musze porobic jak nowe ciuszki jakies kupie bo teraz to jak obwies wygladam wszystko za luzne a nie mam $$$ zeby kupic nowe

I powiem szczerze, wiem ze to zabrzmi glupio, ale jakos jak ide do klubu to bez alko srednio sie bawie ludzie mnie wkurzaja a jak troche wypije to przynajmneij przestaja mnie denerwowac wiec bedziesz moim guru jak polubisz imprezy na trzezwo
Hehe, mam podobnie, z tym że mnie wkurzają moi znajomi którzy są już napici, a ja trzeźwa. Jakoś temat średnio łapie, gadki wydają mi się głupie itp. Ale w sumie to umiem się bawić bez alkoholu, a najlepiej mi to wychodzi, kiedy moi ludzie też nie piją

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Cytat:
Napisane przez angelhorse Pokaż wiadomość
Witajcie
Mogę do was dołączyć?
Moja waga to : 58.3kg a wzrost 165cm
Pragnę schudnąć do 49-48kg do wakacji Myślicie że to realny cel?
Jestem już 3 dni na diecie 1000kcal i udało mi się stracić 1.6kg bez żadnych ćwiczeń
Heloł
Ja nie popieram diety 1000kcal, ale to moje zdanie. A co do celu to jak najbardziej realny, wszystko jest możliwe
Brawa za pierwszy spadek, ale jak już Meeedzik napisała, to woda poszła sobie

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Murka jesteście chyba pierwszymi osobami, razem z Meeedzik które nie chwalą sobie zbawiennej mocy olejku rycynowego

Ja go wręcz ubóstwiam, a stosuję od 2 lat...jak nie więcej i to systematycznie, z małymi przerwami, jestem mega zadowolona

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Cytat:
Proszę - przywalcie mi! Bo już drugi dzień z rzędu coś podjadam wieczorem ................. :x
Mam to samo, nie mogę się opamiętać Wczoraj dwa tosty z bułki pszennej wpadły i z 5 ruskich pierogów !!!!!!!!!
: bacik:Masz za podjadanie!

Chodź razem się weźmiemy i nie będziemy podjadać wieczorem?!Ja sama nie umiem

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Cytat:
Przyszłam powiedzieć dzień dobry i zmykam do pracy

Miłego dnia laseczki!
Dzień faktycznie miły Słonko świeci, dobrze jest. A wieczorem ma być burza

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Cytat:

Trzymajcie kciuki - mam poprawkę dzisiaj
Daj znać jak poszło. Jestem pewna że będzie dobrze!!!

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Cytat:

Z dieta tez juz wrocilam na dobry tor
To wszytsko dzieki Wam
Mhm...zazdroszczę i gratuluję!!!
Ja się nie mogę wziąć coś za siebie:/!

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Kamilon Z solarium nie odp, bo nie chodzę, ale Monia na pewno by napisała co i jak z solarą

68kg->63kg -> 61kg->60kg ->59kg->...->58kg->57kg
zooska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 11:39   #973
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Kamilon a ja to zawsze taka byłam w kontaktach z facetami itp nigdy nie miałam trudności z nawiązywaniem wspólnych tematów a to pewnie dlatego, że od dziecka przebywałam tylko z chłopakami, bo żadnej dziewczyny nie było u mnie na wiosce ( tzn. były dwie ale to tylko od czasu do czasu z nimi się kolegowałam ) a tak to na okrągło z facetami No i zgadzam się z Tobą, też wydaje mi się, że faceci wolą
Identycznie mam

Stary 2012-04-19, 11:43   #974
meeedzik
Zakorzenienie

Cocktail cieszę się, że wszystko ok a dieta teraz nie najważniejsza jak Tż wrócił pojedzie to wrócisz na dobre tory

Zoska mi się wydaje, że rycynowy jest dla mnie za tłusty mimo że zmywam dokładnie po 4 razy to włosy mam takie oklapłe i nie czuję, żeby jakieś fajniejsze były, wręcz przeciwnie spróbuję tego z Rossmanna, może będzie lepszy

Tinek co u Ciebie kochana? znowu nam zwiałaś
Stary 2012-04-19, 11:43   #975
zooska
Zakorzenienie

Naspamowałam i zmykam na uczelnie

Wczorajszy dzień dietkowy ok, gdyby nie końcówka dnia:/

Pisałam o tostach i pierogach Ale byłam na Shape wczoraj Jutro z rana też na fitness pójde, mam nadzieję...
Chodzę zalatana, śpie po 3 max 5 godzin, coś okropnego. Nawał pracy na uczelni, nie mam nawet gdzie już czasu na naukę wcisnąć Wracam po 18 albo 20, ogarnę się i już po 21, siedzę do nocy nad książkami, wstaje po 6, coś okropnego
No nic, dzisiaj w miarę:
śńwsianka truskawkowa ze śliwkami, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczką cukru
IIśń: jajecznica z 2jaj z majerankiem i kromką(dość grubą) chałki, jeden czekoladka z bombonierki
Na 15 (w autobusie do domu^^)planuję wypić sok pomidorowy 330ml, na obiad pierogi ruskie, bez tłuszczu i cebuli itp. może z jog naturalnym wszamię.
Muszę sobie nakupować tych koktajli z rossmana.
Zmykam dziewczyny Postaram się wpaść tutaj ok 20/21, ale nie obiecuję, bo jutra mam 2 meeeeeeega ważne koła KIedy ja to zrobię, nie mam pojęcia:/

Stary 2012-04-19, 11:43   #976
pipson
Zadomowienie

hej dziewczynkki
poranek zapowiadał się niezle - o 6 rano zjadlam owsiankę, ok 9 jabłko, ale pol godziny temu idac z uczelni zlapal mnie jakis glod i wciagnelam 6 pierogow ravioli z zynka parmenska tez prosze o baty, bo bylo polane oliwą do tego :/

tak wiec dzis, juz tylko jakies owocki, jogurt z ziarnami i wieczorem pol serka wiejskiego. No i 5 km znow przemaszeruje za kare, mimo ze ostatnim razem nogi mi wchodzily do d...

milego dnia!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 11:44   #977
aguniaaaaa041986
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tez zawsze bardziej trzymałam z chlopakami wiec teraz w ich towarzystwie czuje sie swobodnie i nie mam problemów z nawiazaniem rozmowy i znalezieniem wspólnego języka
mi sie wydaje ze lubia ostre babki, ale czasami mozna sie pokazac ze strony słodkiej niewinnej istotki

Think happy - be happy

M

Stary 2012-04-19, 11:45   #978
zooska
Zakorzenienie

Cytat:
Zoska mi się wydaje, że rycynowy jest dla mnie za tłusty mimo że zmywam dokładnie po 4 razy to włosy mam takie oklapłe i nie czuję, żeby jakieś fajniejsze były, wręcz przeciwnie spróbuję tego z Rossmanna, może będzie lepszy
Każdy ma inne włosy Ja nakładałam raz na 2/3 tygodnie na skalp, a tak 2 razy w tyg na długość włosa, albo na noc na same końcówki wtedy, kiedy wiedziałam że rano włosy umyję

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
hej dziewczynkki
poranek zapowiadał się niezle - o 6 rano zjadlam owsiankę, ok 9 jabłko, ale pol godziny temu idac z uczelni zlapal mnie jakis glod i wciagnelam 6 pierogow ravioli z zynka parmenska tez prosze o baty, bo bylo polane oliwą do tego :/

tak wiec dzis, juz tylko jakies owocki, jogurt z ziarnami i wieczorem pol serka wiejskiego. No i 5 km znow przemaszeruje za kare, mimo ze ostatnim razem nogi mi wchodzily do d...

milego dnia!
Dobrze, że te pierogi w miare wcześnie były, więc zdążysz spalić Ale niedobrze, że taki tłuste!!!!!!!!!!!

Stary 2012-04-19, 11:52   #979
meeedzik
Zakorzenienie

Zoska myślę, że takie kontakty z facetami wiele ułatwiają i jakoś tak bardziej na luzie się gada

Kamilon ja jak chodzę to zaczynam od 5 minut, żeby się nie zjarać za bardzo i robię przerwy 3dniowe i tak za każdym razem zwiększam co 2 minuty
Teraz też planuję iść, żeby móc się jakoś pokazać jak się cieplej zrobi

---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ----------

Kamilon dokładnie tak
Zoska a czym zmywasz rycynę?
Pipson no i na następny raz proszę nie grzeszyć pierożkami
Stary 2012-04-19, 11:54   #980
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez zooska Pokaż wiadomość
Hehe, mam podobnie, z tym że mnie wkurzają moi znajomi którzy są już napici, a ja trzeźwa. Jakoś temat średnio łapie, gadki wydają mi się głupie itp. Ale w sumie to umiem się bawić bez alkoholu, a najlepiej mi to wychodzi, kiedy moi ludzie też nie piją

---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ----------

Heloł
Ja nie popieram diety 1000kcal, ale to moje zdanie. A co do celu to jak najbardziej realny, wszystko jest możliwe
Brawa za pierwszy spadek, ale jak już Meeedzik napisała, to woda poszła sobie

---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ----------

Murka jesteście chyba pierwszymi osobami, razem z Meeedzik które nie chwalą sobie zbawiennej mocy olejku rycynowego

Ja go wręcz ubóstwiam, a stosuję od 2 lat...jak nie więcej i to systematycznie, z małymi przerwami, jestem mega zadowolona

---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ----------

Mam to samo, nie mogę się opamiętać Wczoraj dwa tosty z bułki pszennej wpadły i z 5 ruskich pierogów !!!!!!!!!
: bacik:Masz za podjadanie!

Chodź razem się weźmiemy i nie będziemy podjadać wieczorem?!Ja sama nie umiem

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ----------

Dzień faktycznie miły Słonko świeci, dobrze jest. A wieczorem ma być burza

---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Daj znać jak poszło. Jestem pewna że będzie dobrze!!!

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

Mhm...zazdroszczę i gratuluję!!!
Ja się nie mogę wziąć coś za siebie:/!

---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Kamilon Z solarium nie odp, bo nie chodzę, ale Monia na pewno by napisała co i jak z solarą

Ja nie jadłam po 18 już od dłuższego czasu... I coś mi się ostatnio porobiło - że podjadałam i nie miałam motywacji na dietę... Ale jak tak sobie pomyślę - super się czuję teraz, jak już troszkę schudłam, jestem bardziej pewna siebie, hmm, no i widzę wzrok facetów hihi.
Także - ZAKAZ JEDZENIA PO 18

Dam znać po poprawce jak było ale czarno to widzę. To w sumie taki przedmiot, że mnie nie wywalą, więc trochę mam olewkę
Stary 2012-04-19, 11:57   #981
LosingMyWay
Zadomowienie

Medzik a wygladasz z buzki na taka mila, spokojna dziewczyne, a tu diabelek w Tobie siedzi Z Alterry polecam olejek migdał i papaja, o ten: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...el-papaya.html uwielbiam jego zapach A dzisiaj jestem po uzyciu olejku kokosowego na noc, zapach troche dziwny ale wloski cudownie miekkie Wspominalas chyba kiedys, ze najlepiej czujesz sie w blondzie, wiec moze lepiej przy nim zostac i dbac o wloski ? Bo pozniej jak juz bedziesz chciala do niego wrocic to bedzie Ci trudniej. A jak polozysz farbe na rozjasniacz to szybko sie bedzie wyplukiwal i zaraz bedziesz musiala znowu farbowac na ciemniejszy i tak kilka razy A co bedzie za miesiac, ze musisz sie zdecydowac ?

Kamilon z tym wrednym charakterkiem tez nie mozna przesadzac, bo moj TŻ juz mial wiele razy mnie serdecznie dosc wiec musialam troche wyluzowac
LosingMyWay jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 11:58   #982
MyNameIs
Raczkowanie

Cytat:
Naspamowałam i zmykam na uczelnie

Wczorajszy dzień dietkowy ok, gdyby nie końcówka dnia:/

Pisałam o tostach i pierogach Ale byłam na Shape wczoraj Jutro z rana też na fitness pójde, mam nadzieję...
Chodzę zalatana, śpie po 3 max 5 godzin, coś okropnego. Nawał pracy na uczelni, nie mam nawet gdzie już czasu na naukę wcisnąć Wracam po 18 albo 20, ogarnę się i już po 21, siedzę do nocy nad książkami, wstaje po 6, coś okropnego
No nic, dzisiaj w miarę:
śńwsianka truskawkowa ze śliwkami, kawa z mlekiem 3,2% i łyżeczką cukru
IIśń: jajecznica z 2jaj z majerankiem i kromką(dość grubą) chałki, jeden czekoladka z bombonierki
Na 15 (w autobusie do domu^^)planuję wypić sok pomidorowy 330ml, na obiad pierogi ruskie, bez tłuszczu i cebuli itp. może z jog naturalnym wszamię.
Muszę sobie nakupować tych koktajli z rossmana.
Zmykam dziewczyny Postaram się wpaść tutaj ok 20/21, ale nie obiecuję, bo jutra mam 2 meeeeeeega ważne koła KIedy ja to zrobię, nie mam pojęcia:/
Znam ten ból na uczelni :| Jestem z Tobą
A fitness mi zawsze dodawał energii, i nie jest to (jak niektórzy moi znajomi twierdzili) czas zmarnowany... Mimo zalatania, wiedziałam, że robię coś dobrego dla siebie i sama świadomość tego była super
Stary 2012-04-19, 12:10   #983
meeedzik
Zakorzenienie

LosingMyWay haha pozory mylą nie a tak na serio to ja jestem miła i w ogóle tylko jak coś mi nie pasi czy cuś to nie ma to tamto
No ja najlepiej czuję się w blond, ale to bym musiała na okrągło rozjaśniać i szybko odrost widać a nie chcę tak często farbować.
Teraz chciałabym taki naturalny blondzik mieć
Stary 2012-04-19, 12:12   #984
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia a gdzie tam wcale nas nie zanudzasz ani nie męczysz swoimi opowieściami ja lubię czytać co u Ciebie i cieszę się, że jesteś tam szczęśliwa
A co do pogody to u mnie też się trochę wypogodziło, co jakiś czas wychodzi słońce a słyszałam, że na weekend majowy ma być 27 stopni i że w ogóle po 20 kwietnia ma iść ocieplenie i od razu mają być upały, ciekawe jak im się to sprawdzi pewnie wcale! Zawsze tak zapowiadają, a jak co do czego przychodzi to wcale ciepło nie jest

Dziękuję ja w tych bardziej obcisłych też się lepiej czuję, bo bardziej podkreślają kształty ale te drugie też lubię, bo są wygodne
Dziękuję Madziu Postaram się chociaż raz dziennie zdawać Wam relację z mojego pobytu tutaj ale nie chce za często o tym pisać aby nie zaczęło Was to wkurzać :P ( to że tylko o sobie ciągle pisze a Wam tak mało odpisuje itd.)
OO na prawdę? majówka ma być taka ciepła? no ciekawe czy to się sprawdzi... choć pamiętam, że już nie raz zapowiadali upały a dupa z tego była. Tu w Niemczech od wczoraj coraz cieplej się robi, w samej bluzie można chodzić bo w kurtce już za ciepło
W tych pierwszych na prawdę super wyglądasz bo tak sexi te drugie też fajne ale zakrywają Twoje piękne nóżki

Cytat:
Napisane przez murka04 Pokaż wiadomość
monia ale pysznie wyglądają te słodycze
A Ty kochana się nie martw bo my nie jesteśmy wcale złe na Ciebie Sama widzisz że lubimy Twoje posty czytać A jeszcze jak opisujesz jak tam wszystko wygląda to sobie wyobrażam że jeszcze trochę i ja będę mogła to wszystko zobaczyć, te sklepy, ludzi, SŁODYCZE Korzystaj póki tam jesteś i się nie przejmuj niczym
A Ruscy już dawno pojechali, już nawet zapomniałam o nich
Noo i niestety są pyszne :/ aż się proszą o ich zjedzenie ;p kupuje je dla Kolina a sama je wpieprzam
No ja właśnie wiem, że Ty to najbardziej zainteresowana moimi postami jesteś bo przecież chcesz tu przyjechać i zamieszkać
Korzystam cały czas :P aż za bardzo już i czuje jak mi dupa rośnie
A pewnie szkoda, że pojechali już, co? wesoło z nimi mieliście przecież

Cytat:

Monia Z tego co opowiadasz to raj tam masz. Wszystko tanie i czyste, totalne przeciwieństwo naszego świata...
Z wyglądu fajne słodycze tam mają A ze spróbowania to pewnie jeszcze lepsze

Z Tż do d.py znowu. Wczoraj wrócił z Warszawy i jest masakra po całości, ale co zrobisz.

Co do Twojej diety... hm hm hm Mam podobnie, mój Tż mógłby jeść na okrągło i nie tyć ani grama i to takie fast foody, kebaby itp. Coś okropnego jak się na to patrzy i tez się chce! Musisz się opamiętać, bo sezon bikini tuż tuż!
Przeciwnieństwo Polski totalne - szkoda że lepsze.... aż przykro jest jak się wie, że we własnym kraju jest taka nędza i bezrobocie ;/
Słodycze - niebo w gębie, przestaje już je kupować żeby tyle nie jeść :p

A co się dzieję między Wami? Rozmawiacie w ogóle? On ma jakiś powód żeby się tak zachowywać? czy po prostu sobie fochy wali?

No sezon bikini już blisko a ja zamiast chudnąć to wpierdzielam :P całe szczęście nie czuję abym jakoś przytyła ale pewnie jak tak dalej będę żarła to moment z 5 kg pójdzie w górę

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-19, 12:15   #985
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
LosingMyWay haha pozory mylą nie a tak na serio to ja jestem miła i w ogóle tylko jak coś mi nie pasi czy cuś to nie ma to tamto
No ja najlepiej czuję się w blond, ale to bym musiała na okrągło rozjaśniać i szybko odrost widać a nie chcę tak często farbować.
Teraz chciałabym taki naturalny blondzik mieć
Zawsze mozna sprobowac, najwyzej sobie pozniej stopniowo do jasnego blondu wrocisz
Stary 2012-04-19, 12:17   #986
meeedzik
Zakorzenienie

LosingMyWay dodaję zdjęcia jaki mam teraz kolor a jaki bym chciała
pierwsze zdj - moje włosy
reszta jaki bym chciała kolor
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 07.04.2012.jpg (43,4 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 250_1838123420489dae246827c.jpg (12,8 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 250_33386276748b711f065f75.jpg (11,6 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg belle-color-farba-do-wlosow-jasno-popielaty-blond-nr-11_l-prime-oreal-paris,images_big,19,360054.jpg (22,5 KB, 6 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg the-blond-elena-the-vampire-diaries-6747904-684-893.jpg (78,0 KB, 10 załadowań)
Stary 2012-04-19, 12:24   #987
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Kochana

Ooo, to teraz się musisz męczyć ze zmywaniem ;/ biedna daj trochę tego słońca, bo u mnie paskudnie ;/
czekamy na zdjęcia z niecierpliwością!

Hehe, jaka ekscytacja ja pewnie też bym dzikiego szalu dostała na widok tylu pyszności wybór masz tam o wiele większy niż w Polsce, a smak to już nieporównanie lepszy mój wujek jest w Niemczech to mi przywoził czekolady to dopiero są CZEKOLADY!

mięso chyba wszędzie za granicą jest drogie ;/ w Anglii tak samo ;/

oo, to ubierać się będziesz w Polsce
Nooo męczę się okropnie! nienawidzę zmywać ;/ całe szczęscie dużo tego nie ma bo mamy mu mało talerzy, garnków itd
U mnie dzisiaj ładna pogoda, ciepło dosyć i słoneczko świeci choć czasami schowa się też za chmurkę Ale jest coraz lepiej z każdym dniem
Co do słodyczy to ja nie bez powodu w Polsce ich nie jem i mi nie smakują a tutaj... masakra! zjadłabym wszystkie ze sklepów!
Czekolady są mega cudowne po prostu i taki wybór że oczopląsu można dostać... będę w sklepie to Wam cyknę fotkę jak tu wyglądają pułki ze słodyczami.... załamać się można

Mięso droższe - wczoraj kupowałam 600 gram czystego filetu z piersi i zapłaciłam 3,70 euro. Ale w sumie to nie wiem ile w Polsce teraz filet kosztuje
Ubierać się chyba faktycznie będę w Polsce :P chyba że znajdę tutaj w przyzwoitych cenach

Cytat:
To mąż może być o Ciebie spokojny jak sami brzydale tam są
drugą kawę? no no, nie poznaję Cię

W pracy super, dziękuję dalej mnie ganiają, ale jakoś mi to nie przeszkadza co prawda pod koniec dnia mam dość, no ale przynajmniej trochę kalorii spalę i nie mam czasu żreć także spoko :P
hehehe no może być spokojny choć powiem Ci, że jest tu dużo mulatów, włochów, hiszpanów a oni są śliczni hehehe
Jakoś ostatnio ciągle mi się kawy chce :P nie wiem co mi jest :P
Ale powiem Ci jedno - śpi mi się tutaj super!!!! wysypiam się elegancko i chodzę spać o 12-1 w nocy więc trochę szybciej niż w Polsce noo i zasypiam bez problemu

AAaa no to na dobre Ci wyjdzie takie bieganie pewnie moment i schudniesz pewnie juz coś zleciało zważysz Ty się kiedyś w końcu????

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-19, 12:24   #988
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
LUBIE?! LUBIE niemieckie slodycze?! Monia, ja je ubostwiam, rozumiesz?! Az mi slina cieknie jak o tych pysznosciach mysle... Czekolady, Nutella, Hanuta, wszystko to czego nie ma w PL dobra. Ogarniam sie juz.
I ja Ciebie tylko nie testuj mojej silnej woli bo od 3 tyg powstrzymuje sie od zjedzenia pizzy w Pizza Hut i sloika Nutelli

A silna wola i motywacja wroca jak bedziesz w PL, jak jestem z TZem to wtedy najwiecej grzesze wiec to normalne
oojjj aż tak??? cholera :P no nie wiedziałam już nie będę testować Twojej silnej woli
Ale pizzą teraz Ty mi smaku narobiłaś
No ja mam nadzieję że mi w Polsce odechce się obżerania :P

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
Moniaa tak prawdopodobnie będę mieć póki co jeszcze robia badania jak jestem w stanie a mam już skierowanie do szpitala . Także bede jeszcze przed opracja będę około tydzień leżeć w szpiatalu by zrobili wszystkie badania a dopiero potem zrobią i po operacji totalnie ścisła dieta . Dlatego że Mój brzuch będzie w środku taki pusty i najpierw będą mi dawać jakieś papki do jedzenia przez jakiś czas dopiero potem z dnia na dzień inne jedzenia będą dawać . Z tego co zrozumiałam to coś z jelitem grubym bedą mi robić ale dokładnie niewiem bo jak usłyszałam ze kwalifikuje się do operacji to już o bożym świecie zapomniałam . Zobaczę co mi dziś powiedzą

A Ty Monia już na stałe w Niemczech ? Czy póki co pojechałaś obczaić co i jak ?

oo kurde to poważna sprawa widzę współczuję strasznie pisz nam co i jak bo się martwimy

Ja póki co przyjechałam obczaić co i jak :P ale wiem, że od lipca wprowadzam się tu na stałe już bardzo mi sie tu podoba i nie wyobrażam już sobie nawet wracać do Polski

Cytat:
Skarbulaaaaaaaaaaaaaaaaa Alez Ci fajnie z tym wyjazdem! Widze ze tam bedziesz miala zycie jak w Madrycie

A co do chodzenia to chodze tylko ze ostastatnio pogoda mnie irytuje Pozatym przez to niestety nie chodze na fitness bo za duzo mi wychodzi, dlatego stwierdzilam ze kupie sobie przejazdowke tak jak wczesniej i zaczne chodzic na fitness 3 razy w tyg bo widze ze moj organizm juz sie do chodzenia przyzwyczail i eweidentnie juz nie ma efektow, takze musze dokonac jakis zmian

A Ty zagladaj do Nas jak najczesciej wrzucaj foty i badz a Namii bo my tu usychamy z tesknotyyyy
No lepiej tu niż w Polsce - to fakt. Pomału się klimatyzuję Ale wiem, że w maju muszę wrócić do Polski więc nie zapuszczam tu jeszcze korzeni
Podziwiam Cie, że nadal chodzisz na piechotę dumna z Ciebie jestem A z tym fitness to może faktycznie będzie lepsze rozwiązanie Pogoda w naszym kraju nie pomaga niestety w chodzeniu na piechotę ;/ częsciej pada i wieje niż słońce świeci ;/
Staram się jak najczęsciej tu zaglądać ale kurde czasu mi brak ;/ tyle tu mam roboty, że nie mam kiedy przed kompem posiedzieć ale dzisiaj szybciej z wyrka wstałam żeby z Wami popisać

Cytat:
Napisane przez LosingMyWay Pokaż wiadomość
Monia jak widze te slodkosci to nie moge przeslij troche
chętnie bym Wam wysłała ale za przesyłkę tyle wyjdzie że masakra :P

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-19, 12:30   #989
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aguniaaaaa041986 Pokaż wiadomość
Monia super fotki widac, ze fajnie tam Wam jest i, ze zadowoloeni jestescie bardzo sie ciesze
Cytat:
Monia, cudne fotki! i oczywiście prosimy o więcej widać, żeś szczęśliwa bardzo się z tego powodu cieszę
Cytat:

Monia ślicznie wyglądasz, tak promiennie no i super fotki
Cytat:

Monia świetne zdjęcia!!! Aż żal pewnie do PL wracać
\dziękuję kochane moje
Faktycznie zadowolona z tego wyjazdu jestem póki co Nie wiem co będzie jak mi się już Niemcy znudzą ale na razie jest super Szczęśliwa to tak średnio... bo jednak synka starszego nie ma ze mną a z męzem też się sporo kłócę ... raz dziennie to tradycja już ;/ może z czasem będzie lepiej jak się przyzwyczai że my tu jesteśmy bo chwilami wydaje mi się że lepiej mu było bez nas.

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-04-19, 12:35   #990
LosingMyWay
Zadomowienie

Cytat:
LosingMyWay dodaję zdjęcia jaki mam teraz kolor a jaki bym chciała
pierwsze zdj - moje włosy
reszta jaki bym chciała kolor
A no to nie ma znowu takiej duzej roznicy miedzy Twoimi wlosami a kolorem, ktory chcesz uzyskac Najbardziej podoba mi sie ten ostatni

Monia my sie na przesylke zrzucimy
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości