|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
MyNameIs haha dokładnie tak kochana
![]() A jaki wzięłaś ten olejek? Bo teraz przeglądam wszystkie 4 rodzaje i nie wiem jaki mam wybrać ![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:27 ---------- MyNameIs haha dokładnie tak kochana ![]() A jaki wzięłaś ten olejek? Bo teraz przeglądam wszystkie 4 rodzaje i nie wiem jaki mam wybrać ![]()
#962 | ||
Rozeznanie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie, Dieta 1000 kca
Cytat:
![]() U mnie poki co cieplo i wiosennie ale tez ma padac ![]() Poza tym- racja, skoro uwazasz ze jesz za duzo wegli to obcinaj ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie poznaje Heroine... ranny ptaszek, szybko chodzi spac ... co ta praca robi z ludzmi ![]() ![]() Meedzik- taaak ciagnie swoj do swego hahaha ![]() ![]() ![]() ![]() tak, poza tematem wredoty- w pierwszej fazie Twego odchudzania (z 65kg) ile mniej wiecej kilo chudlas miesiecznie? Mniej wiecej ![]()
![]() |
#963 | ||
Rozeznanie
|
Mam nadzieje, ze nie masz za zle nam tego bicia
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Moja kolezanka miala kiedys czerwone wlosy i musiala dekoloryzowac je 3 razy zeby wrocic do swojego blondu. Teraz ma tak popalone koncowki, ze nic jej nie pomaga. Musze powiedziec jej zeby poszla je sciac i tyle... Ehh masakra z tym farbowaniem ![]() A poza tym, dziewczyny chodzicie na solarium? Bo od maja chce zaczac sie opalac, zeby nie wygladac jak biala dupa. Bo tak wygladam. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#964 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ---------- Cytat:
![]() A niech poboli! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#966 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Juz przestalam sie martwic ![]() ![]() Wczoraj ladnie juz mi szlo, dzisiaj tez sie dobrze zapowiada ![]() Tasaczek narazie nie jest potrzebny ale musi byc w gotowosci ![]() Swoja droga co do wlosow to ja tez bym chetnie wrocila do naturalnego ale boje sie ze bede szara myszka bez wyrazu ![]() Cytat:
![]() Ja tez dzisiaj walcze od rana najchetniej z lozka bym nie wychodzila, za oknem masakra nie wplywa to dobrze na psychike ![]() Mam nadzieje ze sie jakos rozruszamy ![]() Miłego dzionka kochana ![]() Cytat:
![]() Dobrze to ujelas ![]() ![]() Chyba tego potrzebowalam ![]() Cytat:
I nie opalaj twarzy ![]() ![]() Wybieraj ten ktory ma najwieksza dawke B-karotenu z kapsulce, najlepiej jak ma 10 ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Ja uciekam do pracy chociaz wszytsko bym dala zeby nie isc ![]() Milego dnia kochane ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Miłego dnia Słońce ![]() ![]()
![]() |
#968 |
Zakorzenienie
|
Kamilon a ja to zawsze taka byłam w kontaktach z facetami itp nigdy nie miałam trudności z nawiązywaniem wspólnych tematów
![]() ![]() ![]() ![]() A co do włosów, to spytam mojej fryzjerki ![]() ![]() Na pewno nie będę miała naturalnych a jedynie kolor podobny do naturalnego, co będzie bardziej naturalnie wyglądało niż baleyage ![]()
#969 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Podobają mi się naturalne kolory włosów u dziewczyn, nawet jak jest 'mysi' ![]() Monika !!! Odezwij się, co tam u Ciebie słychać? ![]() Edytowane przez MyNameIs Czas edycji: 2012-04-19 o 10:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
MyNameIs zobaczę w Rossmannie jakie będą, bo może akurat nie będzie za dużego wyboru to nie będę się zastanawiać
![]() Czekoladko oj tak, nasze forum to super wsparcie w każdej sytuacji ![]() ![]() MyNameIs mi u kogoś podobają się naturalne a u mnie nigdy mi się nie podobały ![]() A ja właśnie zawsze kogoś miałam, czasami to żałowałam, że sama nie jestem i nie mogę poszaleć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- Cocktail co u Ciebie kochana ![]()
Edytowane przez meeedzik Czas edycji: 2012-04-19 o 11:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#972 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
![]() Ja nie popieram diety 1000kcal, ale to moje zdanie. A co do celu to jak najbardziej realny, wszystko jest możliwe ![]() Brawa za pierwszy spadek, ale jak już Meeedzik napisała, to woda poszła sobie ![]() ---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:28 ---------- Murka jesteście chyba pierwszymi osobami, razem z Meeedzik które nie chwalą sobie zbawiennej mocy olejku rycynowego ![]() Ja go wręcz ubóstwiam, a stosuję od 2 lat...jak nie więcej i to systematycznie, z małymi przerwami, jestem mega zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chodź razem się weźmiemy i nie będziemy podjadać wieczorem?! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Daj znać jak poszło. Jestem pewna że będzie dobrze!!! ![]() ---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ---------- Mhm...zazdroszczę i gratuluję!!! ![]() Ja się nie mogę wziąć coś za siebie:/! ---------- Dopisano o 12:38 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ---------- Kamilon Z solarium nie odp, bo nie chodzę, ale Monia na pewno by napisała co i jak z solarą ![]()
![]() |
#973 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Cocktail cieszę się, że wszystko ok
![]() ![]() ![]() Zoska mi się wydaje, że rycynowy jest dla mnie za tłusty ![]() ![]() ![]() Tinek co u Ciebie kochana? znowu nam zwiałaś ![]()
#975 |
Zakorzenienie
|
Naspamowałam i zmykam na uczelnie
![]() Wczorajszy dzień dietkowy ok, gdyby nie końcówka dnia:/ Pisałam o tostach i pierogach ![]() ![]() ![]() ![]() Chodzę zalatana, śpie po 3 max 5 godzin, coś okropnego. Nawał pracy na uczelni, nie mam nawet gdzie już czasu na naukę wcisnąć ![]() ![]() No nic, dzisiaj w miarę: śń ![]() IIśń: jajecznica z 2jaj z majerankiem i kromką(dość grubą) chałki, jeden czekoladka z bombonierki Na 15 (w autobusie do domu^^)planuję wypić sok pomidorowy 330ml, na obiad pierogi ruskie, bez tłuszczu i cebuli itp. może z jog naturalnym wszamię. Muszę sobie nakupować tych koktajli z rossmana. Zmykam dziewczyny ![]() ![]()
#976 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynkki
![]() poranek zapowiadał się niezle - o 6 rano zjadlam owsiankę, ok 9 jabłko, ale pol godziny temu idac z uczelni zlapal mnie jakis glod i wciagnelam 6 pierogow ravioli z zynka parmenska ![]() ![]() ![]() tak wiec dzis, juz tylko jakies owocki, jogurt z ziarnami i wieczorem pol serka wiejskiego. No i 5 km znow przemaszeruje za kare, mimo ze ostatnim razem nogi mi wchodzily do d... ![]() milego dnia! ![]()
![]() |
#977 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mi sie wydaje ze lubia ostre babki, ale czasami mozna sie pokazac ze strony słodkiej niewinnej istotki ![]() ![]() ![]()
![]() |
#978 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#979 |
Zakorzenienie
|
Zoska myślę, że takie kontakty z facetami wiele ułatwiają i jakoś tak bardziej na luzie się gada
![]() Kamilon ja jak chodzę to zaczynam od 5 minut, żeby się nie zjarać za bardzo ![]() ![]() ![]() Teraz też planuję iść, żeby móc się jakoś pokazać jak się cieplej zrobi ![]() ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Kamilon dokładnie tak ![]() Zoska a czym zmywasz rycynę? Pipson ![]() ![]()
#980 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja nie jadłam po 18 już od dłuższego czasu... I coś mi się ostatnio porobiło - że podjadałam i nie miałam motywacji na dietę... Ale jak tak sobie pomyślę - super się czuję teraz, jak już troszkę schudłam, jestem bardziej pewna siebie, hmm, no i widzę wzrok facetów ![]() Także - ZAKAZ JEDZENIA PO 18 ![]() Dam znać po poprawce jak było ale czarno to widzę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#981 |
Zadomowienie
|
Medzik a wygladasz z buzki na taka mila, spokojna dziewczyne, a tu diabelek w Tobie siedzi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kamilon z tym wrednym charakterkiem tez nie mozna przesadzac, bo moj TŻ juz mial wiele razy mnie serdecznie dosc wiec musialam troche wyluzowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#982 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A fitness mi zawsze dodawał energii, i nie jest to (jak niektórzy moi znajomi twierdzili) czas zmarnowany... Mimo zalatania, wiedziałam, że robię coś dobrego dla siebie i sama świadomość tego była super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
LosingMyWay haha pozory mylą
![]() ![]() No ja najlepiej czuję się w blond, ale to bym musiała na okrągło rozjaśniać i szybko odrost widać ![]() Teraz chciałabym taki naturalny blondzik mieć ![]()
#984 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() OO na prawdę? majówka ma być taka ciepła? no ciekawe czy to się sprawdzi... choć pamiętam, że już nie raz zapowiadali upały a dupa z tego była. Tu w Niemczech od wczoraj coraz cieplej się robi, w samej bluzie można chodzić bo w kurtce już za ciepło ![]() W tych pierwszych na prawdę super wyglądasz bo tak sexi ![]() ![]() Cytat:
![]() No ja właśnie wiem, że Ty to najbardziej zainteresowana moimi postami jesteś bo przecież chcesz tu przyjechać i zamieszkać ![]() Korzystam cały czas :P aż za bardzo już i czuje jak mi dupa rośnie ![]() A pewnie szkoda, że pojechali już, co? wesoło z nimi mieliście przecież ![]() Cytat:
Słodycze - niebo w gębie, przestaje już je kupować żeby tyle nie jeść :p A co się dzieję między Wami? Rozmawiacie w ogóle? On ma jakiś powód żeby się tak zachowywać? czy po prostu sobie fochy wali? No sezon bikini już blisko a ja zamiast chudnąć to wpierdzielam :P całe szczęście nie czuję abym jakoś przytyła ale pewnie jak tak dalej będę żarła to moment z 5 kg pójdzie w górę ![]()
![]() |
#985 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#986 |
Zakorzenienie
|
LosingMyWay dodaję zdjęcia jaki mam teraz kolor a jaki bym chciała
![]() pierwsze zdj - moje włosy reszta jaki bym chciała kolor
#987 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie dzisiaj ładna pogoda, ciepło dosyć i słoneczko świeci choć czasami schowa się też za chmurkę ![]() ![]() Co do słodyczy to ja nie bez powodu w Polsce ich nie jem i mi nie smakują a tutaj... masakra! zjadłabym wszystkie ze sklepów! ![]() Czekolady są mega cudowne po prostu ![]() ![]() Mięso droższe - wczoraj kupowałam 600 gram czystego filetu z piersi i zapłaciłam 3,70 euro. Ale w sumie to nie wiem ile w Polsce teraz filet kosztuje ![]() Ubierać się chyba faktycznie będę w Polsce :P chyba że znajdę tutaj w przyzwoitych cenach ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jakoś ostatnio ciągle mi się kawy chce :P nie wiem co mi jest :P Ale powiem Ci jedno - śpi mi się tutaj super!!!! wysypiam się elegancko i chodzę spać o 12-1 w nocy więc trochę szybciej niż w Polsce ![]() ![]() AAaa no to na dobre Ci wyjdzie takie bieganie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#988 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale pizzą teraz Ty mi smaku narobiłaś ![]() No ja mam nadzieję że mi w Polsce odechce się obżerania :P Cytat:
oo kurde to poważna sprawa widzę ![]() ![]() ![]() Ja póki co przyjechałam obczaić co i jak :P ale wiem, że od lipca wprowadzam się tu na stałe już ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Podziwiam Cie, że nadal chodzisz na piechotę ![]() ![]() ![]() ![]() Staram się jak najczęsciej tu zaglądać ale kurde czasu mi brak ;/ tyle tu mam roboty, że nie mam kiedy przed kompem posiedzieć ale dzisiaj szybciej z wyrka wstałam żeby z Wami popisać ![]() ![]() chętnie bym Wam wysłała ale za przesyłkę tyle wyjdzie że masakra :P
![]() |
#989 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Faktycznie zadowolona z tego wyjazdu jestem póki co ![]() ![]()
![]() |
#990 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Monia my sie na przesylke zrzucimy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:53.