![]() |
#961 | |||
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 5
Dobry wieczór
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Moja Ulka taka sama ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też mam nadzieję, że ten stan szybko minie, chociaż szwagier mówił kiedyś, że jego żona "cały 6. i 7. miesiąc z ku*wą na ustach przenosiła" ![]() Ja kupiłam mały ![]() Cytat:
![]() ![]() teQiba, nic więcej nie można dodać ![]() I kciuki za lepszą dzisiejszą noc, dla bezsennych matek - mogę Wam oddać trochę mojego snu, bo ja śpię 10 godzin na bidę ![]() Do usłyszenia jutro - idę lygać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#962 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#963 |
Zadomowienie
|
O co chodziło w tym szpitalu, że nie ma "specjalisty od USG"? Czy ja czegoś nie rozumiem? To nie każdy położnik umie USG zrobić? Bez jaj
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- No mogłabym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#965 |
Zakorzenienie
|
mmhym mam tak samo - mogę spać nawet do 9-10, a i tak mi cieżko ruszyć tyłek z łóżka
![]()
#966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:37 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#967 | |
Zakorzenienie
|
A kto to wie? Ja już dawno przestałam go rozumieć....
![]() Cytat:
![]() Egzamin masakra, wysłałam im pytania na maila więc mogli się przygotować a tu zero, gdybym im nie poszła na rękę to chyba nikt by nie zdał. Jakie to to leniwe ![]() Miałam się byczyć całe popołudnie a się wzięłam za porządki w szafie mamy, jutro mam w planie poukładać też rzeczy maluszka rozmiarami. Poza tym kupiłam fotelik. Przed chwilą wyszła ode mnie koleżanka. Miłego wieczoru ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#968 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak jej jeszcze zostały ![]() Cytat:
![]() gratuluję zakupu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#970 |
Raczkowanie
|
Czesc.
Nie było mnie u was od momentu II USG genetycznego kiedy to lekarz zalecil nam zrobienie badania serca malutkiego czyli echokardiografi serca płodu. To były do mnie szczególnie wazne chwile i bardzo stresujące. Dziewczyny rozumiem ze dodałyscie mnie do listy mamus zaginionych ale naprawde nie miałam siły pisac wam o tym co przezywam, nie chciałam was stresowac moimi problemami. Przecież to czas w którym macie sie radowac i cieszyc z waszego stanu. Ja też ![]() Mam do was prosbę wpiszcie mnie spowrotem na liste mamuś, czuje sie wtedy ze jestem jedna z was, że moje dziecko ma sie dobrze, że żyje. Bo przecież zyje. Bede was podczytywac ale narazie nie ma siły pisać. Wam wszyskich i każdej z osobna życzę wszyskiego dobrego, ciesze się z waszego szczescia, gratulacje skończonych tygodni, udanych wizyt i duzych i zdrowych dzieciaczków. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#971 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#972 |
Zadomowienie
|
Estera cokolwiek się dzieję trzymam kciuki za was :-* zawsze możesz się wyżalić prawda dziewczyny?
![]() Ide spać, jakoś czuję się wypluta, maly zrobil sobie chyba dyskotekę w brzuszku mamy bo lata mi na prawo i lewo i zaczyna mnie to boleć :/ Spokojnej nocy kochane :-*:-*:-*:-* Wysłane z telefonu... |
![]() ![]() |
![]() |
#973 |
Zakorzenienie
|
Estera - jestesmy tu po to, zeby sie wzajemnie wspierac, ciesze sie, ze znlazlas chwilke, zeby sie odezwac
![]() Lista imion zmniejszyla sie do 16 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#974 |
Zakorzenienie
|
Ja też mówię dobranoc
![]()
#975 |
Zadomowienie
|
tygrysek mój jest w domu parę dni w miesiącu więc idzie się przyzwyczaić
![]() tridsom ![]() teqiba no to się tż popisał... Enia też niezły ten twój. Ja akurat takich historii mogłabym napisać milion. Już nie reaguje, nie dramatyzuje, przeszłam nad tym do porządku dziennego. Ale faktycznie, jak takie coś zdarza się wyjątkowo to można dostać zawału. Witajcie, wczoraj usnęłam po 3, a przed 4 obudził mnie mąż... Myślałam, że dostanę zawału jak usłyszałam pukanie do drzwi. Biedny na podjeździe skręcił sobie kostkę a dzisiaj musiał już jechać znowu do pracy. Rano pojechałam do laboratorium i przy okazji na zakupy, owoce mi się skończyły. W domu okazało się, że wzięłam nadgnite pomelo i 2 jabłka. Nie wiem jak ja to zrobiłam. O czym ja wtedy myślałam???? Wróciłam do domu i musiałam odespać noc, zatem dzisiaj pewnie znowu będę się wierzgała do rana... Trochę mi dzisiaj smutno bo tak się niefortunnie złożyło, że w poniedziałek męża nie będzie na wizycie. Jakoś będę musiała to przeżyć.
![]() |
#976 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#977 | ||
Zadomowienie
|
Mysle ze spokojnie wystarczy, po pierwszym porodzie miałam większą i naprawdę na ranę po cc i pępuszek zużyłam minimum
![]() Cytat:
![]() Koledzy mojego Tz też mają dziwne pytania i pomysły ![]() Zastanawiam się i pytam czasami skąd on ich wziął ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#978 | ||
Raczkowanie
|
Witam się wieczorkiem
![]() Ech ci mężowie... tylko takich wykastrowac... podobno eunuchy bardziej się domu trzymają ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:12 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- no i jeszcze zero seksu przez co najmniej tydzień ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#979 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() mój ,Tz ostatnimi miesiącami doprowadza mnie do szalu swoim zachowaniem i powiem szczerze ze tez mam zamiar w najbliższym czasie sie zemscic ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#980 |
Raczkowanie
|
Idę spac, nasz kocur Ryszard właśnie wrócił z wojaży więc mogę spokojnie spac. Nasza córka (2,5 roku) jeszcze na szczęście nie szlaja się po nocach...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#981 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#982 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wybralas cos ?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() 2. tez tak mam, spie nie dosc, ze dlugo to jeszcze jak zabita, rano jest katastrofa ze wstawaniem Ale nie narzekam, bo to sie szybko moze zmienic ![]() ![]() margo ![]() ![]() Padam z nog ![]() uciekam spac
![]() ![]() |
![]() |
#983 | ||||||
Moderator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No fakt - zaczynam 33 a nie koncze.. Dzisiaj nie mysle ![]() Cytat:
![]() Ja tez ten ![]() Cytat:
![]() Tak - juz byly i przeprosiny i przytulanie i tlumaczenia "przeciez nic sie nie stalo... napisalem gdzie jestem..." ble, ble, ble ![]() Wyplakalam sie, powiedzialam co ja wtedy czulam i... dalej mam focha - nie ma lekko ![]() Cytat:
![]() Jak w wiadomosciach pokazywali tego ojca, ktory pokazywal rozki i mowil ze mieli juz wszystko przygotowane i sie rozplakal, to myslalam ze peknie mi serce - co za tragedia ![]() Cytat:
![]() Pieknie to rozegralas ![]() |
||||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#984 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziecko znajduje się wtedy w najbardziej odległym miejscu od potencjalnych kolizji i stref zgniotu. po drugie uzasadnienie czemu miejsce za pasazerem jest lepsze - Drugim rekomendowanym miejscem jest tylne siedzenie z prawej strony (w prawostronnym ruchu ulicznym), gdyż wtedy dziecko wysiada po bezpieczniejszej stronie drogi. -miejsce po przekątnej do kierowcy jest miejscem "prezydenckim", fotelem na którym podróżują głowy państw (popatrz z której strony wysiadają z auta), -łatwiej wtedy zobaczyć w lusterku czy nawet odwracając się, czy wszystko z małym w porządku -strona kierowcy jest stroną po której mijają Cię inni użytkownicy ruchu (znów rachunek prawdopodobieństwa). , kiedy będzie siedział za kierowcą, ten nie będzie miał możliwości kontroli dziecka i kontaktu wzrokowego z nim to sa tylko wypowiedzi kogoś i statystyki a tak sobie mysle ze jak ma cos w ciebie rąbnąć i tak walnie . wazne jest zeby fotelik był dobrze dobrany pod wzgledem dziecka i dziec dobrze w nim zapiety jak i zamontowany poprawnie fotelik my mamy ten http://sklepbielskobiala.pl/foteliki...regulacja.html robi sie juz mały wiec szukamy innego ![]()
![]() |
#986 |
Zadomowienie
|
Witam się w mroźny, niedzielny poranek
![]() Ja już po kawce z ciastem.... mniam, mniam |
![]() ![]() |
![]() |
#987 |
Zakorzenienie
|
Łał, jakie pustki, nie muszę nic nadrabiać
![]() U mnie też zimno i wieje na dodatek, a chcieliśmy z małym pójść na sanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#988 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry ![]() ja dopiero śniadanie będę robić, tylko tża trzeba jeszcze obudzić ![]() estera85 pamiętamy Cię ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() nie przejmuj się, ja też kilka razy kupiłam popsute owoce ![]() ![]() Niutka25 powiem Ci, że ja swojemu tez się chciałam tak odegrać z tym, że teraz to i tak lipa a jak będzie Piotruś to nie będę miała go nawet z kim zostawić... Chociaż... przecież tż wtedy będzie w domu ![]() teQiba dobrze że przepraszał, ciekawe tylko czy zrozumiał ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#989 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#990 |
Raczkowanie
|
Ufff nadrobiłam Was!!
Odkąd jestem w domu cały czas leżakuje, tż ciągle mnie pilnuje. Jak wróciłam do domu to tak ładnie wysprzątane było aż miło ![]() Koziemleko, beatifullie juz nie czuje zbytnio tego krażka, tylko przy myciu go wyczuwam. Ale spokojniejsza jestem z nim ![]() ![]() Lutien trzymam kciuki za szyjke. Wypoczywaj ile się da!!! Teqiba może jeszcze się obróci, trzyma kciuki ![]() Dzięki za wszystkie kciukasy, są niezawodne. Witam nową mamusie ![]() Miłego dnia!!!! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:36.