|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10201 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() ![]() Poza tym bardzo się boję, że 2 tygodnie ferii mi nie wystarczy na dojście do siebie, a w innym terminie nie mogę ![]() Cytat:
![]() Pokaż te swoje ślicznotki, proszę ![]() Ja swoje koślawce też wystawiłam na widok publiczny i jakoś nikt nie odkrył, do kogo należą ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10202 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oliwko ja przez ten długi czas oczekiwania ciągle rozmyślam i to nie dobrze bo głupie myśli przychodzą do głowy ,na pewno nic wypadnie a apetyt to pewnie przed miesiączką ja też tak mam i wtedy co mi w ręke wpadnie to pożeram ![]()
![]() |
#10203 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Moja koleżanka okaz zdrowia,dbajaca o to co je i jak żyje...właśnie zachorowala na ten paskudny wirus...ja wierze,ze ta szczepionka uchroni dziewczyny ,które jeszcze nie miały kontaktów płciowych. Tak sie zastanawiam i Ci powiem,ze moja sie uspokoiła niedawno.przed osiemnastka jeszcze szalała..jak będę miała 18 lat to..to ...tamto słyszałam na codzień a teraz skończyła miesiąc temu i cisza już tego nie mówi. Pyta czy może wrócić pózniej i jak sie nie zgodzę to nie walczy. Raczej staram sie nie trzymać w domu ale ona jakby mniej chce lazic po nocach i wiecej spraw rozumie. Staram sie przedstawiać sprawy otwarcie i ona to rozumie. Jest teraz fajnie,mam dorosła,odpowiedzialna dziewczynę w domu ![]() ![]() ![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-03-22 o 19:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10204 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki, ja tym cycuchom moim ani jednego zdjęcia jeszcze nie zrobiłam...nie wiem, jakoś nie mam takiej potrzeby... ot - po prostu, są podobają mi się w lustrze i tyle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10205 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10206 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10207 |
Raczkowanie
|
Toniuja to ani razu nie bylam po operacji u doktorka a na zdeciu szwow to bylam na miejscu.Z nim sie kontaktowałam i słałam zdjecie mailowo i zawsze odpowiedzial.Wiadomo nie jest to to samo co na realu ale nie mialam innego wyjscia. Kurcze niedługo 3 miechy a ja nwet nie pomyslalam o zadnej kontroli,pozatym tu na wyspie to nie wiem gdzie uderzyc.Co myslicie poszukac jakiejs kliniki chirurgii plastycznej i isc prywatnie czy co?
Zabulo a Ty kochana byłas?Mialaysmy podobny przebieg wydarzen ![]()
#10208 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja byłam tylko szwy ściągnąć u niego. myślicie, że powinnyśmy się komuś pokazać, tak na wszelki wypadek?
![]() |
#10209 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#10210 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a co do tych przymiarek, nie myślałyście o tym, żeby rozrobić ciasta, ułożyć je na wielkość i kształt przyszłego implanciku i na chwileczkę wrzucić do piekarnika żeby stwardniało i nie odkształciło się a potem takie cosik do stanika wsadzić? Z tą pojemnością może to nie wyszło by tak samo ale bardzo zbliżone wymiarki by "upiec" to może by dało lepszą wizję na przyszły efekt? Z tym ryżem to ja próbowałam i nie sądzę, żeby takie balony po operacji były. Wyszły mi jeszcze większe niż jak kiedyś fotki wrzuciłam:/
#10211 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#10212 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a powiedz mi jak masujesz panienki? i ktoś Ci to doradził? i w sumie po co to się robi?
![]() |
#10213 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny też miałyście takie zalecenia przed operacją:dziesięć dni przed op.zażywanie dużych dawek witaminy C(1000mg/dziennie)oraz rutinoscorbin 2x1 tabl. rano i wieczorem.
#10214 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Doł mi mija ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:10 ---------- Dzisiaj tak sobie myslalam o fajeczkach i to juz 13 miesięcy nie pale papierochow!!! Czuje sie lepiej i pawam dumą w pracy ale czasem takiego mentolowego Vogua bym do winka zapaliła,ychhh... Poki siedze na wyspie to moje płuca sa bezpieczne,gorzej jak na urlop w domku sie bedzie jechało... a to juz w wakacje ![]() ---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Uciekam spac,o 5 pobudka.Buziam wszystkie Was dziewczynki ![]()
![]() |
#10215 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nadinko to prawda jak za oknem ładna pogoda to chce się życ i wszystkie troski znikają,jeżeli chodzi o witaminki to rozumiem ,że już teraz mogę zacząć łykać a ja myślałam ,że wyłącznie na 10 dni przed op ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10216 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak tu trafiłam żadna dziewczynka fotek nie pokazywała. Z tego powodu nie mam zdjęć swojej wyjściówki- bo nie pomyślałam że może mi się przydać do czegoś. I kidyś Foxy wrzuciła swoją wyjściówkę . O kurka - ale było ![]() ![]() ![]() No a teraz taka rozpusta , że chłopy nam zdjecia robią ![]() ---------- Dopisano o 23:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:59 ---------- Cytat:
Więc się pytaj ile wlezie i wcale się nie zastanawiaj . Po trzech dniach już powinno być lepiej z raną ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- No dobra i ja mykam ![]() ![]() ![]() Mamy już piątek więc jest dobrze ![]() papatki ![]()
![]() |
#10217 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
02.08.2011 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-03-22 o 23:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10218 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#10219 |
Konto usunięte
|
Cześć dziewczyny! Mam pytanie, czy po operacji zeszło wam kilka cm w obwodzie po zejściu opuchlizny? Niektórzy piszą, ze o pół rozmiaru a inni ze po zejściu cm one wrócą do obwodu po zabiegu, bo mięsień wypycha do przodu. Jak to z tym tak naprawdę jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
#10220 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 08:59 ---------- Jejku jak tu cztam o przymiarkach po 400 czy wiecej tego ryżo dla dziewczyn do 170 to zaczynam meić koszmary że moej cycki to będa dwie malutkie wypustki ![]() 380 dla 180?? ehh no ale mam nadzieje że aż tak źle nei bedzie zreszta schudłam już 2 kg ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10221 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() pytanko: czy możliwe jest, że ranka mi zaschła a do środka wdały się jakieś bakterie czy coś innego? pytam bo oczywiście mam głupie myśli ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10222 |
Wtajemniczenie
|
Toniu jak się zasklepia i goi to znaczy że jest dobrze, bakterie nie pozwalają na gojenie rany. swędzenie też jest tego oznaką
![]() Celinko, Mya, Ise dzięki za rady i wsparcie ![]() Kicia z tym ciastem w kształcie implantu to niezły pomysł tylko z czego to zrobić? może z ciasta solnego żeby nie urosło przy pieczeniu. bo tu nie jest ważna waga tylko właśnie wymiarki, ciężko to będzie ulepić żeby się zgadzało, rozbieżność 0.5cm to już przeskok o jeden rozmiar implantu ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:23 ---------- Ise 380cc to nie jest taki mały implancik, pewnie ze przy Twoim wzroście nie da Ci piersi gigantów ale myślę, że fajnie się wpasuje w figurke ![]()
#10223 |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
tonia87 rana po prostu Ci się goi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10224 |
Rozeznanie
|
Witam całą rodzinkę
![]() ![]()
#10225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jak masz pod spodem jakąś bakterie to się rozpaprze znowu- nie przyschnie ładnie, z pewnością będziesz wiedzią że jest nie tak jak powinno. Ale myślę że już będzie dobrze ![]() ---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10226 |
Rozeznanie
|
no to zaczynam się cieszyć pomału
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10227 |
Rozeznanie
|
Ja to się zastanawiam cały czas jak to działa ze te implant jest taki noo... nie za duży a potem takie kształtne piersi z niego wychodzą... szczególnei chodzi mi tutaj o dziewczyny z wyjściówką zero... wychodzi taka ładna duza pierś a przecież implant przed wsadzeniem zupełnie inaczej wygląda???
|
![]() ![]() |
![]() |
#10228 |
Rozeznanie
|
się cieszyłam, że ranka jest sucha.. zrobiłam właśnie zdjęcia i znowu mi smutno... kiedy ten lewy się naprostuje i opuchlizna zejdzie?
i zaczynam się znowu martwić, że one tak daleko.. przejrzałam zdjęcia dziewczyn z miesięcznymi i czyich nie oglądałam.. po miesiącu już miały śliczny rowek.. niektóre nawet po tygodniu.. będę musiała doktorka pomaltretować chyba.. zdjęcia w albumie |
![]() ![]() |
![]() |
#10229 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10230 | |
Rozeznanie
|
ale nie chodzi o swędzenie cięcia tylko cycuszek tak w środku
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- patrzę na rozmowy w toku... i wstyd mi za tę dziewczynę... ta druga ---------- Dopisano o 16:42 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- z komentarza pod zdjęciem Cytat:
![]() zaczęło zasychać jak podpięłam sobie stanik tak, że cięcie było odkryte i tak sobie pochodziłam z 2h ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:42 ---------- macie link ![]() http://tvnplayer.pl/programy-online/...013,11209.html dobre są te "naturalne" ![]() ![]() Edytowane przez tonia87 Czas edycji: 2012-03-23 o 16:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:22.