|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#10621 | |
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10622 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Żabulek - bikini jest bossskie!!!! ![]() ![]() ![]() Klaudeczka - lepszy wrzesień niż czerwiec. Jak weźmiesz termin w wakacje to będziesz musiała znosić te upały, a tym gorzej jak zaplanujesz sobie jakiś urlop nad wodą... Grazia no co Ty mówisz? jejku to smutne i straszne! mam nadzieję, że jednak Twój mąż przeprosi Cię za to i będzie dobrze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10623 |
Zakorzenienie
|
Witajcie cycolinki
![]() ![]() Graziu mysle ze wasza nowa wanna was pogodzi ![]() ![]() ![]() ![]() Wiem cos o tym ![]() ![]() ![]() ISE POWODZENIA DZIŚ! ![]() Miego dnia dziewczynki ![]()
#10624 | |
Rozeznanie
|
Graziu kochana
![]() ![]() ![]() ![]() Izzi, kolejna, która musi przekładać termin. wiem, to bardzo przykre bo ja to samo przeżywałam i pamiętam jak lekarce do słuchawki płakałam.. ale w końcu mam moje wymarzone cycuszki ![]() Ise pewnie już kończą kroić (na 15 chyba miała nie?) ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() martkka możesz tak wcześnie robić brzuch? z tego co pamiętam, to ktoś tu pisał, że brzucha długo nie można robić ze względu na przyczepy mięśni i cośtam się może podziać.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Gipsy Wydaje mi się, że niektórzy mają tyle kompleksów, że czują się w tym momencie zagrożeni, myślą, że nabierzemy za dużo pewności siebie i ich zostawimy dla innego, więc wolą sami to zakończyć, żeby tylko nie znaleźć się w takiej sytuacji! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10626 |
Zadomowienie
|
Graziu kochana wiem jaki to ból. Ja mam z moim tż tak samo. Nieraz mi robi takie jazdy, że żyć się odechciewa a ja nawet nie wiem za co, potem przeprosi (nie zawsze) tłumacząc, że miał zły dzień albo jakąś inną pierdołe. Czasem jest tak, że sobie coś ubdura, nawet nie zapyta i ja przecież powinnam wiedzieć za co obrywam. Tylko, że problem jest w tym, że niesłusznie:/ Mój kochany mąż jest do tego chorobliwie zazdrosny. Z tym, że on w tym problemu nie widzi.. Nasze kłotnie i takie jaja zazwyczaj też nie trwają jeden dzień/wieczór tylko ciągną się kilka dni lub tygodni aż łaskawie jest w stanie mi powiedzieć o co chodziło a jak nie chce chce to stara się odpuścić, żebym tematu nie drążyła. Niestety niewiele można z tym zrobić. Jedyne co to zmienić chłopa a tego napewno nie zrobię
![]() ![]() ![]()
07 grudzień 2012 Dr B. D'H (Belgia) ![]() ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/a9aa8927f3.png Edytowane przez kicia_nh Czas edycji: 2012-03-29 o 15:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#10627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#10628 |
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim Wam
![]() Sfałdowanie powłoki implantu, ujawnia się jako namacalne fale pod skórą. Może to powodować ból. Duże fałdy mogą też drażnić i uszkadzać tkankę w okolicy. Zdaża się to zazwyczaj u szczupłych pacjentek z cienką skórą, bardzo małym gruczołem piersiowym, przy podgruczołowym umieszczeniu implantu. Mnie na razie nic nie boli - i mam pod mięsień a nie pod gruczoł.... HELP!
![]() ![]() Edytowane przez magdalena_81 Czas edycji: 2012-03-29 o 15:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#10629 |
Zadomowienie
|
Olivko niestety tak chyba jest w każdym stałym związku. Na początku jest fascynacja, zauroczenie, zakochanie. Później przeradza się to w codzienność, wspólne decyzje, zobowiązania. Związki wymagają poświęceń. Pewnie wiesz o tym, że w życiu piękne są tylko chwile i to właśnie dla nich warto żyć. Jakby było naprawdę źle to myślę, że pewnie rozstałabyś się z nim. A nie sądzę, że tak jest. Tylko trzeba przyjąć do wiadomości to, że codzienność nie jest tak kolorowa jak nam się to może z początku wydawać.
#10630 |
Raczkowanie
|
o kurczę
![]() ![]() ![]() martka- ja wadera znam tylko ze słuchu. osobiście jestem wierna jilian, w zeszłym roku po miesiącu ćwiczeń jakaś laska mnie spytała, czy jestem instruktorką fitness ![]() ![]() Ise, fajnie że się wyjaśniło. stres odejdzie to i plamienie minie! Izzi, co się odwlecze, to nie uciecze. wiadomo, że to wkurzające, ale lepiej żeby organizm był w pełni sił przy takim wyzwaniu. żabulek, za☠☠☠iste te bikini ![]() ![]() a ja pojechałam dziś zdjąć szwy. już widzę brodawki no i- a jakże krzywusy ![]() ![]() no krótko mówiąc euforia mi minęła ![]() ![]() jutro czekają mnie zakupy stanikowe no i jakąś maść na blizny muszę... staniki to już doczytałam 2 strony wcześniej, a jak z maściami- co polecacie? warszawianki- macie jakieś sprawdzone miejsca na zakup pancerników?? a poza tym chyba mnie dzieci anginą zaraziły, ach no bo całą trójcę już mam chorą w domu, po tygodniu opieki tatusia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10631 |
Zadomowienie
|
Cześć Kotki Psotki!
![]() Mam zaległości całe 20 stron... nie będę nadrabiać niestety. Spróbuje wbić się od teraz ... Ogolnie nie jest u mnie za ciekawie ![]() ![]() Poczytam sobie o cyckach i stroje pooglądam to od razu humor się poprawi ![]()
![]() |
#10632 | |||
Konto usunięte
|
izzi ojoj szkoda, że tak wyszło
![]() ![]() graziu strasznie przykre ![]() ![]() mune, gipsy obie się rozstałyście...?Ech... czy to taki zbieg okoliczności czy jednak te cycki miały na to wpływ? przecież razem podejmowaliście decyzję, TZ się zgodzili, byli z Wami pewnie na konsultacji...to czemu tak się stało? Nie mieści mi się to w głowie... Bardzo mi przykro kochane ![]() ![]() martka ja robiłam A6W jakoś w styczniu i doszłam do 38 dnia ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#10633 | |
Raczkowanie
|
DZIEWCZYNY JESTEŚCIE KOCHANE
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10634 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:20 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10635 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no to ja powtórzę to co Twoje koleżanki: czemu się nie rozstaniecie? Choc sama znam odpowiedź na to pytanie - boisz się samotności, tyle lat kogoś miałaś i tak nagle byś została sama...poza tym przyzwyczajenie też swoje robi, wspólne wspomnienia, może wspólni znajomi... wiem, że to nie takie łatwe...ja jak już nie mogłam z moim byłym wytrzymac - wszystko się wypaliło - to nie umiałam się z nim rozstac, myślałam o naszych znajomych (tzn jego bo częściej z nimi przebywaliśmy, mieliśmy taką paczkę), co oni powiedzą i jak to dalej będzie...aż w końcu to on powiedział, że to koniec - mając nadzieję, że będę zaprzeczac. Ale tego nie zrobiłam... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10636 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#10637 |
Zadomowienie
|
Dzisiaj w Faktach pokazywali kobietę w stanie wegetatywnym po komplikacjach po operacji powiększania piersi.
Warto tak ryzykować?
#10638 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
zamiast sie zamartwiac, opowiadaj co to za cwiczenia!! ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Jakos tak po pierwszym tygodniu zaczal ladnie ksztaltowac sie brzuszek! bylam zadowolona z rezultatow!
![]() |
#10639 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
magdalena_81 - kochana ja Ci nie pomogę bo kompletnie się nie znam ale nie martw się na zapas. Konsultacje już niedługo więc doktor na pewno wszystko Ci wyjaśni. ilovesleeping - mnie TŻ zupełnie nie wspierał w tej decyzji. Chyba nie brał tego na poważnie. Nie powiedizałam mu, że idę na konsultacje a o operacji do tej pory nic nie wie. _martus_ - oj, a tak Cię wczoraj pochwaliłam za optymistyczne nastawienie! Ja też przechodziłam przez taki okres tuż po operacji, to chyba normalne. Niestety piersi potrzebują czasu zanim będą ładnie wyglądać ale spokojnie, doczekasz się : ) Głowa do góry. A i mi zmalały bardzo, jak zeszła opuchlizna, aż za bardzo... Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-03-29 o 19:21 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#10640 |
Raczkowanie
|
martka, ilovesleeping
ćwiczenia Jilian Michaels, "schudnij 8 kilo w 30 dni" czy jakoś tak. ja tam na nich wprawdzie nic nie schudłam (nadrabiałam stracone kalorie z nawiązką i po tygodniu ćwiczeń to nawet miałam 2 kilo na plusie, ale potem spadło), ale po miesiącu obwody mi się zmniejszyły i ciało wyszło bardzo ładnie wyrzeźbione- całe: i nogi, i ramiona, i plecy, a brzuch najszybciej. w zeszłym roku zaczęłam ćwiczyć na dzień matki, a zrobione miesiąc później zdjęcie w bikini mam w albumie ![]() wrzućcie "jilian michaels" w forumową wyszukiwarkę- jest tego trochę, zobaczycie co piszą inni- ja nawet nie czytałam szczerze mówiąc. niestety, miesiąc lenistwa i rzeźba znika, więc dziś to już wspomnienie. ale do dnia matki i sezonu bikini jeszcze mam trochę czasu ![]() dziewczyny błagam powiedzcie, czy biust w czasie "dojrzewania" urósł Wam/ zmalał, czy raczej pozostał na wyjściowym rozmiarze? wymierzyłam dziś, że mam 70 E/65 F i padłam ![]() ![]() ![]() mąż stwierdził, że biust fajny, to już się nie czepiam krzywizn. faktycznie twardy jak kamień, może jak zejdą te twardości to się wyrówna. a w sumie nawet krzywy byłby lepszy niż naleśnik ![]() tylko czemu taki wielki??? |
![]() ![]() |
![]() |
#10641 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ide rzucic okiem na te cwiczenia! ciekawe czy one sie dla noworocznych cycolinek nadaja!
[ Edytowane przez martkka sz Czas edycji: 2012-03-29 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10642 |
Raczkowanie
|
Martka wiesz ciężko mi wytłumaczyć ale to wygląda jak gdyby pod wierzchnią warstwą skóry trzymało coś taka "pajęczynka" kilka takich pręgów - i są lekko widoczne oraz wyczuwalne palcami, jak gdyby w coś trzymało od góry tego cyca - to jest tylko tak jak gdyby od strony mostka u góry kurcze raz to widać a raz nie - kiedy rozmasuje wydaje się być niewidoczne - ja kupiłam dzisiaj polecony mi przez rodzynkę stanior mamabel plain triumpha i fajnie zbiera cycuchy - wtedy tego nie widać i nie ma ... modlę się żeby nie było to - to całe fałdowanie - albo ta torebka co może się bardzo rzadko tworzyć.. jestem tym przybita!! Na dodatek mój doktorek to nie jest wszechwiedząca doktor Skwiercz albo Węgrzyn.... ehhhh
#10643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#10644 |
Rozeznanie
|
szukając tych ćwiczeń trafiłam na taką stronkę http://www.cwiczenia.org/cwiczenia-n...plaski-brzuch/
![]() w poniedziałek wybieram się na siłownię z moim TŻ. pokręcę sobie ciut na orbitreku i pomacham na maszynach nogami. mam nadzieję, że nic sobie nie zrobię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#10646 |
Zadomowienie
|
mya diva mam pytanko glownie do Ciebie ale tez do reszty dziewczynek...czy operacja w lipcu to dobry pomysl jak uwazasz???z tym ze inny termin mi nie pasuje...dobrze robie???
grazia trzymaj sie ach faceci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#10647 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#10648 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez 201711291009 Czas edycji: 2012-03-29 o 20:13 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#10649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#10650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to było jakieś 2 lata temu... a niedawno się dowiedziałam, że jest ze swoją koleżanką z roku, z którą (jeszcze za mojej 'kadencji) siedział w ławce i mi opowiadał, że to kosmetyczka i mogę do niej jeździć na tańsze zabiegi.... palant ![]() przed chwilą wrzucił zdjęcia na fb... i widzę, że korzysta z jej usług bo ma cały przód wydepilowany ![]() ![]() a teraz jestem szczęśliwa z moim TŻ, w przyszłym roku się pobieramy. żyć nie umierać ![]() taka mała opowiastka ![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- i też wolałam, żeby mnie zdradził albo rzucił to ja bym nie musiała.... ale lepiej wziąć los w swoje ręce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:09.