|
Notka |
|
Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#11311 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.7
A jak to mozliwe, ze odpowiedzialam na Twojego posta i moj post jest nad Twoim
![]() Milej nocki wszystkim ![]() Zamowilam ten staniczek, bo nawet przyjaznie wyglada ![]() ![]()
#11312 |
Raczkowanie
|
Żabo dzięki za linka
![]() a panienki masz cudowne ![]() ![]() dobranoc wszystkim ![]()
#11313 | |||
Zadomowienie
|
Witam
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A z tym bólem to mogę sobie się pomądrzyć, bo to jeszcze przede mną ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Olivka, Ty się nie obraź, ale szczeniak z tego Twojego chłopa i tyle. Kopnij go w tyłek i już. Jesteś mądrą i piękną kobietką, zasługujesz na rozsądnego i porządnego faceta, któremu możesz ufać i czuć się przy nim pewnie i bezpiecznie. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#11314 |
Zakorzenienie
|
Witam Was kochane
![]() Weszłam na chwilke sie przywitac ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
#11315 |
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() Życzę Wam Zdrowych Wesołych i Rodzinnych Świąt... pełnych miłości i ciepła najbliższych... Olivko, buziam mocno ![]() nie trać czasu i energii dla Niego... nie warto ![]() ![]()
#11316 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczynki życzę Wam zdrowych, spokojnych Świąt Wielkanocnych, smacznego jajka, mokrego dyngusa, obecnym cycolinkom pociechy z piersiątek a przyszłym jak najszybszego doczekania się ich ![]() ![]() ![]() ![]()
#11317 | |
Raczkowanie
|
Dziewczynki dziękuję za wszystkie komentarze w albumie i życzę wszytkim wesołych świąt
![]() Cytat:
A facet cóż... żaden idealny nie jest ale musisz się zastanowić czy jest sens go refermować czy lepiej zacząć się rozglądać za innym ![]() andzik78 - operacja bez narkozy i na dodatek wyszłaś dwie godziny po? Bardzo dziwne mi się to wydaje... Bardzo źle, że nie masz żadnego kontaktu z lekarzem. U kogo się operowałaś? Co do spraw technicznych to ja Ci nie pomogę bo ekspertem nie jestem. Edytowane przez Gipsy Czas edycji: 2012-04-07 o 10:59 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11318 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tu na forum jedyna dziewczyna z implantami pod gruczoł czeka na poprawke po bodajże roku, reszta ma pod mięsień. z tego co wiem po implantacji pod gruczoł efekt docelowy osiągany jest bardzo szybko, bo tu nie ma co się układać. szkoda, że nie szukałaś informacji przed operacją, teraz za wiele pomóc nie możemu, trzeba tylko czekać na efekty. ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Anika no to super ![]() ![]() ![]() ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-07 o 11:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11319 |
Rozeznanie
|
życzę wszystkim dziewczynką z pisankami z przodu i jeszcze przed mątazem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Dr. E.S. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez celina777 Czas edycji: 2012-04-07 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#11320 |
Wtajemniczenie
|
Andzik przegrzebałam troche interenet w poszukiwaniu operacji powiększania piersi w znieczuleniu miejscowym i tak myślę po opisie, że z ich usług skorzystałaś
http://www.melilot.pl/polish/operacj...ie_piersi.html inni kliniki raczej tego nie stosują. po tym opisie ja bym sie do nich nie wybrała ![]()
#11321 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, wiem, ze moje pytanie pewnie zginie w tlumie i bede musiała zakładac nowy wątek, ale jednak postanowilam spytac, moze jednak ktos zauwazy ;p Czy któraś z was była operowana w klinice Este l'arte w Łodzi przy ulicy Aleksandrowskiej? Widziałam galerie ich zdjęć, piersi wydają się naprawde piekne, ale nie znam opinii, na stronie nie ma zbyt wielu informacji odnośnie kosztów (w zaleznosci od implantów) ani rodzaju implantów jakie oferują. Jeśli któraś z was udzieliłaby mi informacji o tej klinice, to bylabym wdzięczna.
#11322 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#11323 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pierwszy raz spotykam się z taką operacją w znieczuleniu miejscowym... przecież to nie trwa 30 minut jak cesarka ![]() ![]()
![]() |
#11324 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziendoberek wszystkim ![]() Witaj andzik ![]() U kogo Ty operacje robilas??? O ludzie toc to jakas masakra i brak odpowiedzialnosci za pacjenta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DZIEWCZYNKI ZDROWYCH WESOLYCH SWIAT WAM ZYCZE ![]() ![]() ![]() ![]()
02.08.2011 ![]() ![]() ![]() Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2012-04-07 o 13:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11325 |
Zakorzenienie
|
Żabuś,
dieta na święta to grzech ![]() ![]() ![]()
#11326 |
Wtajemniczenie
|
No niby tak, ale musze sie pilnowac teraz
![]() A Ty horus jak sie czujesz??? Juz pytalam pare dni temu, ale zniknelas ![]() ![]()
#11327 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki i ja zycze Wam Wesołych Świąt
![]() ![]() ![]() ![]()
#11328 |
Wtajemniczenie
|
witaj whitechocolate
![]() Twój post nie zginie bo tu nic i nikt w tłumie nie ginie ![]() a przepraszam, sprawdziłam kto tam operuje, jak chodzi o dr Rykałe to mamy od niego Mirrabelke i jeszcze jedną dziewczynke, która już zniknęła z forum, obie mają piękne piersi ![]()
Mentor okrągłe hp 325cc ![]() ![]() Edytowane przez jooasi Czas edycji: 2012-04-07 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#11329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() w zasadzie czuję się dobrze, choć szybko się męczę ![]() a brzusio niedługo pokażę ![]() ![]()
![]() |
#11330 |
Raczkowanie
|
Zdrowych i radosnych świat dla wszystkich starych
![]() ![]() ![]() Horo dbaj o siebie ![]() rzadko już tu zaglądam ale nie mogłam przed świętami zyczeń nie złożyć ![]() ![]() ![]()
#11331 | |
Zakorzenienie
|
DZIEWCZYNKI
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
powiem , że to co napisałas brzmi bardzo niepokojąco ![]() ![]() ![]() Teraz już troszke za późno na rozważania- jedyne dobre co w tym widzę to fakt, że lekarz nie dał Ci większej wkładki bo w takim umiejsowieniu z rozciągniętą wyjściówką masz większą szanse, że piersi nie zjadą od razu w dół. Nie masowałabym piersi do czasu zdjęcia szwów i oceny lekarza(nie mam pojęcia co to za zalecenie???) Podejrzewam, że szwy możesz mieć rozpuszczalne- jak supermarket, to supermarket ![]() ![]() Pozdrwiam i pytaj o wszytsko ![]()
![]() |
#11332 |
Raczkowanie
|
Zdrowych, wesołych świąt
![]()
#11333 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- dziewczynki wesolych swiat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#11334 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Wy wszystkie dziewczynki jesteście jak miód na moje serce ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Andzik, Mya i Joasi to nasze ekspertki, na pewno Ci pomogą, tylko dobrze by było, byś utworzyła prywatny albumik i wstawiła swoje nabytki ![]() Ciepłych i rodzinnych świąt ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#11335 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki życze wszystkim wszystkiego co najlepsze w te Święta i po nich
![]() ![]() Ja dziś poszłam ze święconką w ramach zalecanego spaceru ![]() powybieram sobie dziś w necie nowy "pancernik" po operacyjny bo mój stanik mimo mijania kolejnych dni jest do kitu... wpija mi się w ciało i chyba jednak powinnam mieć na 80 pod biustem a nie 75 :PPP |
![]() ![]() |
![]() |
#11336 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja Ciebie zaprosiłam - potwierdź zaproszenie i zobaczymy albumy ![]() WESOŁEGO JAJKA, MOKREGO DYNGUSA, BANANA NA TWARZY I WSZYSTKIEGO DOBREGO ![]()
![]() |
#11337 |
Raczkowanie
|
Witam was kochane
![]() Od czwartku gotowanie,pranie oraz sprzątanie i dziś od rana piekłam kaczuszkę i robiłam sałatki i gołąbki w sosie pomidorowym ![]() OLIWKO kochana ach ci faceci bardzo mi przykro,że akurat na święta tak się pochrzaniło ![]() ![]() KOCHANIUTKIE ZDROWYCH WESOŁYCH ŚWIĄT W GRONIE RODZINY ŻYCZĘ WAM Z CAŁEGO SERDUSZKA ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#11338 |
Rozeznanie
|
dziewczynki moje kochane. nic nie piszę ale czytam Was dziennie
![]() chciałabym Wam życzyć spokojnych, rodzinnych i radosnych Świąt Wielkiej Nocy, a jedzonko, żeby poszło w biust ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#11339 |
Raczkowanie
|
Dziewczynki ja też weszłam złożyć serdeczne życzenia. Spokoju, odpoczynku samych radości i szybkiej wiosny - bo Szczecin dzisiaj w śniegu
![]() ![]()
#11340 | |
Raczkowanie
|
Andzik dziewczyno, to co napisałaś to jakiś obłęd...ja tak się bałam narkozy, że się pytałam, czy się da bez....to lekarz pokręcił tylko głową i popatrzył się na mnie dziwnie....
Obawę budzi też miejsce implantacji, pod gruczoł daje się implant teraz bardzo rzadko, ponieważ efekt nie utrzymuje się długo ![]() ![]() Nie wiem też skąd taki ból, zwłaszcza, że pod gruczoł boli znacznie mniej niż pod mięsień, a my jakoś nie cierpiałyśmy takich katuszy, jak Ty opisujesz. Ja bom skonsultowała się z jakimś innym chirurgiem plastykiem z okolicy, by się upewnić, czy wszystko OK. Dziewczynki Wesołych dla WAS kochane silikonowe księżniczki!!!! ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:35 ---------- Cytat:
No taaaak, teraz dopiero zobaczyłam....jedna fota, buuuu i to w albumiku "przed zabiegiem", wszystko jasne, że nie kojarzyłam..... Wrzuć no parę teraz, jak już sporo czasu minęło!!! Jakbyś się wybierała na staniki tam gdzie Ci pisałam, to będziesz miała 5 % zniżki po powołaniu się na naszą klinikę ![]() Edytowane przez mune Czas edycji: 2012-04-07 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:14.