Wymarzony pierścionek - cz. IV - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-11-28, 08:59   #1141
dorinka30
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. IV

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
ja rozumiem jak się miało związki, które z róznych przyczyn nie wypaliły. ale co ja jestem gorsza tylko dlatego, ze od razu natrafiłam na mojego TZ?? czy dlatego mam isc skoczyć w bok, przespac sie z kims, dla zasady, aby nie mowic, ze wsyztsko oddalam tylko temu jednemu??
Ojej, no oczywiście że nie....Miałaś farta, trafiłaś na odpowiedniego faceta, to po cholerę masz szukać przygód , przeciez to normalne...
A sex bez zobowiązań, ostatnio taki trendy, dla mnie to porażka, bzdura, mozna tylko stracić a nie zyskać A nie myślałaś, że koleżanki tak gadały z zazdrości , przecież kobiety są zazdrosne i wredne w kwestii męsko-damskiej , nie oszukujmy się
Cytat:
Napisane przez hihi Pokaż wiadomość

Dorinko ja jakiś czas temu zrobiłam Mężowi taaakieeee wypominki po winie, że teraz boi się wino kupią I w sumie to sama nie wiem co mnie wtedy naszło... Chociaż wiem - jak jestem trzeźwa to trzymam żale i zazdrość na wodzy, a tak to leci, że ho hooooo....
Hihi u nas właśnie tak wczoraj było, nie wiem co mnie opętało, chyba za długo coś we mnie siedziało i dzięki alkoholowi ujrzało światło dzienne

Cytat:
Napisane przez vadi Pokaż wiadomość
Dorinko - cieszę się, że się atmosfera oczyściła
U nas w sumie też, chociaż było ostro
U nas tez ostro, nawet walnęłam jakiś teskt o rozstaniu , jesli nie zmienią się pewne kwestie
Tż całą noc nie spał i mnie dzisiaj do pracy przywiózł i odbierze, chyba sie przejął tym moim gadaniem
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 09:01   #1142
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Madziu - pogratulować facetom dwóch pierwszych fantastycznych partnerek, a trzecią należałoby wysłać do psychologa...
Podpisuje sie pod słowami Vadi

Vadi jak sampoczucie??

Moje anioły z masy solnej:
kulbit jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 09:06   #1143
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
A nie myślałaś, że koleżanki tak gadały z zazdrości , przecież kobiety są zazdrosne i wredne w kwestii męsko-damskiej , nie oszukujmy się
Ja myslę, że coś na rzeczy jest...

Cytat:
Hihi u nas właśnie tak wczoraj było, nie wiem co mnie opętało, chyba za długo coś we mnie siedziało i dzięki alkoholowi ujrzało światło dzienne
Gorsze jest to, że we mnie to zawsze będzie siedzieć i tlyko czeka na okazje, aby ujrzec światło dziene po raz kolejny...
hihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 09:17   #1144
vadi
*sportaddict*

Cytat:
No to... cos w tym jest

Cytat:
Mroczna Strona Dorinki

Cytat:
U nas tez ostro, nawet walnęłam jakiś teskt o rozstaniu , jesli nie zmienią się pewne kwestie
Tż całą noc nie spał i mnie dzisiaj do pracy przywiózł i odbierze, chyba sie przejął tym moim gadaniem
czyli podziałało ;D

Cytat:
Napisane przez kulbit Pokaż wiadomość
Vadi jak sampoczucie??
lepiej, dziękuję

Cytat:
Gorsze jest to, że we mnie to zawsze będzie siedzieć i tlyko czeka na okazje, aby ujrzec światło dziene po raz kolejny...
ale to jest jakiś Wasz problem, czy problem tkwiący w Twojej glowie, w sensie obawy itp.?
vadi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 09:20   #1145
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myslę, że coś na rzeczy jest...

My oboje mamy takie schizy, każdy ma coś do wypominania ze swojej przeszłości....a wszystko to przez tę cholerną zazdrośc
Stary 2007-11-28, 09:27   #1146
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
ale to jest jakiś Wasz problem, czy problem tkwiący w Twojej glowie, w sensie obawy itp.?
Oczywiście, że to moja główka i wizja z kategorii - jestem beznadziejna i nawet jak skończe studia to będzie G*** warta bo co to za gów*** zawód pedagog? Lekarz to jest coś - oczywiście ex Męza była fizjoterapeutą i ortopeda, a co za tym idzie wszystkie jego problemy w MIG załatwiała... a teraz boli i boli, a ja G*** moge zrobić No i wyżyguję mu regularnie, że plecy go przy niej nie bolały, rehabilitowała mu kolanka, a ja moge się pouśmiechac i tyle... i dlaczego on ze mna jest, jak ja nic nie potrafie...

Mąż oczywiście przytula, glaszcze i argumenty ma, ale co to daje, jak przy najbliższej okazji znowu mam taki locik?
Cytat:
My oboje mamy takie schizy, każdy ma coś do wypominania ze swojej przeszłości....a wszystko to przez tę cholerną zazdrośc
Skąd ja to znam???
Stary 2007-11-28, 09:27   #1147
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
lepiej, dziękuję
Ciesze się

Cytat:
Oj jak ja nie cierpię wypominania!! Jejku mam traume w tym temacie! Całe szczeście ja i mój mąz nie aplikujemy sobie takich akcji!

A wiesz co Dorinko? Kiedys w jakiejs kłotki z moim wtedy jeszcze nie mężem powiedziałam mu - okey to chyba juz koniec rozstańmy sie! Bo często takie słowa bez pokrycia padały w moim poprzednim związku... I on wtedy zrobił tak strasznei smutna minę i ja spytałam co sie dzieje? I mój mąż wytłumaczył mi jaką ogromną przykrość sprawiły mu te słowa.. Nie wyobrażałam sobie nawet, ze to tak podziała.. Obiecalismy sobie wtedy, ze nigdy więcej te słowa nie padną.. Bo przeciez tak na prawdę nie chciałam sie z nim rozstac to była taka grożba.. sama nie wiem.. I od tego czasu nigdy nie padły i tak jest dobrze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-11-28, 09:28   #1148
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No to... cos w tym jest

Czyli tak jak mówiłyśmy - frustratki, które o miłości nie wiedzą nic.

Daj spokój i w ogóle nie słuchaj tego ich gadania
macie racje tylko wkurzające było jak 3 osoby staraja ci sie udowodnic, ze TZ ci zdardzi, ze lepiej skoczyc w bok, by mieć porównanie itp.
ale.. wiedoczne one nie natrafiły na tego jedynego bo jak sie jest w związku szczesliwym to nie mysli sie tymi kategoriamy co one

p.s. potem wam wkleje fotki z imprezy... jak mi sie uda wstac z łózka

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 09:33   #1149
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
macie racje tylko wkurzające było jak 3 osoby staraja ci sie udowodnic, ze TZ ci zdardzi, ze lepiej skoczyc w bok, by mieć porównanie itp.
ale.. wiedoczne one nie natrafiły na tego jedynego bo jak sie jest w związku szczesliwym to nie mysli sie tymi kategoriamy co one

Madzia gdyby wszyscy mieli takie podejście jak te... koleżanki to nie byłoby szczęśliwych związków, tylko wieczne skakanie na boki w nieszczęsciu

CZekamy na fotki
Stary 2007-11-28, 09:36   #1150
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Oczywiście, że to moja główka i wizja z kategorii - jestem beznadziejna i nawet jak skończe studia to będzie G*** warta bo co to za gów*** zawód pedagog?
hehe, ja studiuję coś podobnego i Tż regularnie słucha podobnych jęków z mojej strony

Cytat:
Lekarz to jest coś - oczywiście ex Męza była fizjoterapeutą i ortopeda, a co za tym idzie wszystkie jego problemy w MIG załatwiała... a teraz boli i boli, a ja G*** moge zrobić No i wyżyguję mu regularnie, że plecy go przy niej nie bolały, rehabilitowała mu kolanka, a ja moge się pouśmiechac i tyle... i dlaczego on ze mna jest, jak ja nic nie potrafie...
Hihi, wariatko nie jesteś jedyną osobą na świecie, która może pomóc Twojemu meżowi jakby chcial byc z ortopeda, to by był, KAPISZI?

a tak w ogóle - dziewczyny PYTANIE!
czy studia podyplomowe mogą być dowolne i zupełnie niepowiązane z magisterskimi? Czy np. po biologii mozna iść na prawo itp., czy studia te muszą być jakoś powiazane?
Bo zastanawiam sie, czy iść na 2. kierunek, czy po prostu zrobic po tych podyplomowe?

Cytat:
Stary 2007-11-28, 09:38   #1151
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
No więc to sa 3 moje kolezanki z grupy w moim wieku 3. jest po 5 latach małzenstwa, które 11 grudnia skonczy sie rozwodem
W Twoim wieku, po 5 latach małżeństwa? To kiedy ona ślubowała? jeszcze przed studiami?

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-28, 09:43   #1152
sanetka
Zakorzenienie

Hihi to czemu jest tyle przepisow na 1 faze wlasnie z jogurtem

ale ser feta mozna?

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 09:44   #1153
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi, wariatko nie jesteś jedyną osobą na świecie, która może pomóc Twojemu meżowi jakby chcial byc z ortopeda, to by był, KAPISZI?
Ty sobie gadaj, a ja sobie swoje Wiem, wiem...
Mąż to mówi wtedy z wielką czułością, miłościa i ciepłem, że "Przy Tobie przynajmniej czuję, że mam plecy, ja przy Tobie czuje, że żyję", no to ja w ryk i jeszcze gorzej Masakra po prostu, ale ja jestem stuknięta (jezu, biedny ma żonę wariatkę )...

sanetka jak będziesz kupowała naturalny light z małą zawartością węglowodanów, a większa białka (ZOTT) to ujdzie
Ale żadnych węglowodanowych owocowych jogurtów
Stary 2007-11-28, 09:48   #1154
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Oczywiście, że to moja główka i wizja z kategorii - jestem beznadziejna i nawet jak skończe studia to będzie G*** warta bo co to za gów*** zawód pedagog? Lekarz to jest coś - oczywiście ex Męza była fizjoterapeutą i ortopeda, a co za tym idzie wszystkie jego problemy w MIG załatwiała... a teraz boli i boli, a ja G*** moge zrobić No i wyżyguję mu regularnie, że plecy go przy niej nie bolały, rehabilitowała mu kolanka, a ja moge się pouśmiechac i tyle... i dlaczego on ze mna jest, jak ja nic nie potrafie...

Mąż oczywiście przytula, glaszcze i argumenty ma, ale co to daje, jak przy najbliższej okazji znowu mam taki locik?
Skąd ja to znam???
HIHI chyba przeginasz Ty myślisz, że dla męża tyle jestes warta ile Twój zawód ? Co za różnica kim była jego EX, skoro to nie pomogło aby mógł być z nią szczęsliwy Chyba liczy się jakimi jesteśmy ludzmi a nie jakie mamy wykształcenie, profesję , no ja przynajmniej tak to pojmuję

Cytat:
Ciesze się

Oj jak ja nie cierpię wypominania!! Jejku mam traume w tym temacie! Całe szczeście ja i mój mąz nie aplikujemy sobie takich akcji!

A wiesz co Dorinko? Kiedys w jakiejs kłotki z moim wtedy jeszcze nie mężem powiedziałam mu - okey to chyba juz koniec rozstańmy sie! Bo często takie słowa bez pokrycia padały w moim poprzednim związku... I on wtedy zrobił tak strasznei smutna minę i ja spytałam co sie dzieje? I mój mąż wytłumaczył mi jaką ogromną przykrość sprawiły mu te słowa.. Nie wyobrażałam sobie nawet, ze to tak podziała.. Obiecalismy sobie wtedy, ze nigdy więcej te słowa nie padną.. Bo przeciez tak na prawdę nie chciałam sie z nim rozstac to była taka grożba.. sama nie wiem..
Masz rację to było cios poniżej pasa, niepotrzebnie walnęłam ten tekst...U mnie też to miała być taka groźba, nierealna oczywiście
Ja sobie obiecuję, ze nigdy i w ogóle ...ale często bywam impulsywan i najpierw powiem, a później myslę
Stary 2007-11-28, 09:48   #1155
sanetka
Zakorzenienie

Cytat:

sanetka jak będziesz kupowała naturalny light z małą zawartością węglowodanów, a większa białka (ZOTT) to ujdzie
Ale żadnych węglowodanowych owocowych jogurtów
ufff dzieki. ja tylko takie jadam. przydalby sie czasem do obiadu

Stary 2007-11-28, 09:48   #1156
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
W Twoim wieku, po 5 latach małżeństwa? To kiedy ona ślubowała? jeszcze przed studiami?
TZ. zapomniałam ona jest po techników więc ma 24 lata, jej "jeszcze" mąz ma 29 lat. slubowała od razu po maturze w wieku 19 lat
Cytat:
a tak w ogóle - dziewczyny PYTANIE!
czy studia podyplomowe mogą być dowolne i zupełnie niepowiązane z magisterskimi? Czy np. po biologii mozna iść na prawo itp., czy studia te muszą być jakoś powiazane?
Bo zastanawiam sie, czy iść na 2. kierunek, czy po prostu zrobic po tych podyplomowe?

Można ale nie na wszytskie. zawsze w ofercie pdyplomówek jest napisane jakie sa wymagania

Stary 2007-11-28, 09:49   #1157
vadi
*sportaddict*

Cytat:
Masakra po prostu, ale ja jestem stuknięta (jezu, biedny ma żonę wariatkę )...
no trochę jestes
rada dr Vadi: nie filozuj, Modlicho, tylko ciesz się życiem

Cytat:
Można ale nie na wszytskie. zawsze w ofercie pdyplomówek jest napisane jakie sa wymagania
dzięki, Madziu a gdzie szukac takich ofert?
Stary 2007-11-28, 09:52   #1158
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

aa i bym zapomniała o pewnej rzeczy ktora mnie wczoraj powaliła juz na łopatki normalnie. Moja koleżanka powiedzial: ale toze ty jetses jestes ze swoim 6 lat, wcale nie znaczy ze tyle jestescie. bo przeciez nie widzicie sie ze soba codziennie. wiec jestescie razem pewnie ze 2-3 lata ona twierdzi ze jest sie arzem tylko wtedy jak sie ze soba spotkacie, a jak sie tego dni nie widziecie to juz nie

Stary 2007-11-28, 09:52   #1159
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
HIHI chyba przeginasz Ty myślisz, że dla męża tyle jestes warta ile Twój zawód ? Co za różnica kim była jego EX, skoro to nie pomogło aby mógł być z nią szczęsliwy Chyba liczy się jakimi jesteśmy ludzmi a nie jakie mamy wykształcenie, profesję , no ja przynajmniej tak to pojmuję
Dorinka ja oficjalnie tez tak uważam, ale jak przychodzi do mnie, to okazuje sie, że ŻADNA zasada nie ma zastosowania Najgorsze jest to, że ogólnie wcale nie czuje się taka totalnie beznadziejna, ale jak chwilami mnie napadnie, to jadę po bandzie i trzeba mnie walnąć w łeb... najlepiej mocno.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-11-28, 09:56   #1160
sanetka
Zakorzenienie

Madziu wez nie sluchaj tych kolezanek bo glupoty gadaja.

mnie zawsze zasmuca jedno...jak mama nie raz rzuci tekstem ze sie za bardzo angazuje, ze po co, mloda jestem, nie ten to inny itp

kocham to chyba normalne ze sie angazuje

Stary 2007-11-28, 09:56   #1161
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z Dorinką

Cytat:
Masz rację to było cios poniżej pasa, niepotrzebnie walnęłam ten tekst...U mnie też to miała być taka groźba, nierealna oczywiście
Ja sobie obiecuję, ze nigdy i w ogóle ...ale często bywam impulsywan i najpierw powiem, a później myslę
Wiem kochana, wiem czasem człowiek walnie cos bez zastanowienia zupełnie...

Stary 2007-11-28, 09:56   #1162
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki, Madziu a gdzie szukac takich ofert?
one powinny byc na stronach uczelni, która cie intersuje. powinnam byc tak zakłdaka typu studia podyplomowe (jesli uczelnia takie prowadzi) i tam sa ofert i warunki przyjęc

Stary 2007-11-28, 09:56   #1163
Kaffienka
Raczkowanie

Cytat:

Skąd ja to znam???
Przepraszam to po co szłaś na pedagogikę? Bo słysząc takie hasła, to nie sądzę, żebyś miała do tego powołanie. Ja też jestem na tych studiach i idąc na nie wiedziałam, jakie są po tym zarobki (marne). Ale przecież chyba nie o to chodzi w tym wszystkim... Może powinnaś zmienić kierunek?

Cytat:
Apropo zaręczyn to po części zgadzam się z osobą ktróra napisała, ze jak się zna swojego mężczyznę to sie wie kiedy on sie oświadczy. Dla mnie ten dzień był zaskoczeniem, ale od razu wyczułam że zaraz się oświadczy. Jakoś tak inaczej mówił, inaczej na mnie patrzył. Jakby na cos czekał.... Popieram, że niespodzianki są super.
Ja się też zgadzam... Bo umiem z mojego TŻ czytać jak z kartek książki, jeśli coś się święci. Nie dało się wprost tego nie zauważyć... Stąd też może i nie miałam niespodzianki (choć on się niby z niczym nie wygadał), ale i tak było pięknie!

Cytat:
poruszyłam ten temat bo mnie bardzo wczoraj zbulwersował. wiadomo alkohol rozwiązuje języki ale jak dziewczyny zaczyły mówic, ze dla nich jest wazne aby nie miec jendego partnera seksualnego, ze wiedza ze z tym obecnym nie beda do konca, bo jak to tak umierac wiedząc ze tylko on był to chciałam zadac pytanie "hello czy my mówimy tu o poważnym związku??"
aha i stwierzily ze skoro my z TZ jestesmy dla siebie pierwsi, to napewno (jak ja tego nie lubie jak ktos o moim zyciu wie lepiej ode mnie) ja albo on za jakis czas zdradzi,, bo bedzie chcial spróbowac. i na nic sie zdały słowa ze nie itp. one wiedziały przeciez lepiej
Nie przejmuj się... Te osoby najwyraźniej jeszcze nie dojrzały do prawdziwego poważnego związku, skoro tak twierdzą.

Cytat:
Napisane przez nema_ Pokaż wiadomość
twin--maid, niestety to zasługa kompletnego braku chęci posprzątania po sobie przez osobę która z nami mieszka i jego dziewczynę. W kuchni się zbiera średnio 10butelek po piwie tygodniowo, śmieci nikomu się wurzucać nie chce. Podłogi zaśmiecone i pozalewane jakimiś świństwami - naprawdę czasem aż nie nadąrzam, bo i tak za chwilę zostanie to co posprzątałam zasyfione Prośby i rozmowy niewiele dają. Jest jeszcze kilka innych niehigienicznych 'drobiazgów', o których pisać już nie będę, żeby nie obrzydzić nam czytania tego forum Chce już uciec z tego mieszkania z moim TŻ!
Uhm... Ave mieszkania studenckie! To loteria. Zależy na co się trafi. Ja też mieszkałam przez 1,5 roku z takimi dziewczynami, które robiły chlew. Co chwila impreza jakaś. Brud. Butelki się walają. Kuchnia wiecznie brudna. Ze zlewu wręcz wypadały brudne naczynia. O wannie nie wspomnę. Zawsze brałam tylko prysznic i to w klapkach, gołą stopą bym tam nie stanęła. I co z tego, że starałam się sprzątać, skoro 4 inne osoby codziennie robiły chlew? Na prawdę spotkałam się z totalnym brakiem kultury osobistej. A po wszystkim te osoby jeszcze twierdziły, że to ja jestem dziwna. Fakt - to dziwne chcieć mieszkać w czystości, prawda? Całe szczęście teraz mieszkam sama we własnym mieszkanku i nikt mi syfu nie robi.
Kaffienka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-11-28, 09:57   #1164
vadi
*sportaddict*

Cytat:
aa i bym zapomniała o pewnej rzeczy ktora mnie wczoraj powaliła juz na łopatki normalnie. Moja koleżanka powiedzial: ale toze ty jetses jestes ze swoim 6 lat, wcale nie znaczy ze tyle jestescie. bo przeciez nie widzicie sie ze soba codziennie. wiec jestescie razem pewnie ze 2-3 lata ona twierdzi ze jest sie arzem tylko wtedy jak sie ze soba spotkacie, a jak sie tego dni nie widziecie to juz nie

geniuszka

Cytat:
one powinny byc na stronach uczelni, która cie intersuje. powinnam byc tak zakłdaka typu studia podyplomowe (jesli uczelnia takie prowadzi) i tam sa ofert i warunki przyjęc
dziękuję, poszukam
Stary 2007-11-28, 09:57   #1165
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się z Dorinką
Wyobraź sobie, że ja na ogół też
Stary 2007-11-28, 09:59   #1166
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kaffienka Pokaż wiadomość
Przepraszam to po co szłaś na pedagogikę? Bo słysząc takie hasła, to nie sądzę, żebyś miała do tego powołanie. Ja też jestem na tych studiach i idąc na nie wiedziałam, jakie są po tym zarobki (marne). Ale przecież chyba nie o to chodzi w tym wszystkim... Może powinnaś zmienić kierunek?
Albo nie doczytałas do końca albo się nie zrozumiałyśmy - ja to pisze w zestawiu ze społecznym postrzeganiem lekarza Kto mówił o zarobkach? No gdzie, gdzie???
Pisałam zupełnie o innym aspekcie bycia pedagogiem...

Ale najlepiej powiedzieć, że nie mam powołania...

No sorry...
Stary 2007-11-28, 10:00   #1167
kulbit
Zakorzenienie

Cytat:
Dorinka ja oficjalnie tez tak uważam, ale jak przychodzi do mnie, to okazuje sie, że ŻADNA zasada nie ma zastosowania Najgorsze jest to, że ogólnie wcale nie czuje się taka totalnie beznadziejna, ale jak chwilami mnie napadnie, to jadę po bandzie i trzeba mnie walnąć w łeb... najlepiej mocno.
Hihi ty sobie weź to fotkę, wiesz którą, to co lubisz najbardziej, ze swoim mężem, wiesz? Naklej sobie gdzieś przed oczami i patrz jak najczęściej!!! To przeciez widac, ze on z tobą a ty z nim to pełnia szczęścia I nie wnikaj głebiej

Cytat:
Wyobraź sobie, że ja na ogół też
Ty, wredotko

Stary 2007-11-28, 10:05   #1168
hania811
Zakorzenienie

Dzien dobry wszystkim.
Naklikalyscie się ze hej. Zaczelam cytowc ale chyba do jutra pisałabym odpowiedzi na te wszystkie posty.

Cytat:
Wczoraj po południu poruszyłam jeszcze raz temat ślubu. Wyjaśniliśmy sobie wiele. Powiedziałam mu, że rozumiem naszą sytuację finansową i ta rozmowa niedzielna to było takie rozmawianie o marzeniach. Co byśmy chcieli, kiedy itd. I on powiedział, że dlatego tak się zachował bo jest zły że ja mam marzenia a on ich na razie nie moze spełnić. I poprosił zebym była cierpliwa. A ja poprosiłam, zeby pozwolił mi czasami głosno marzyć Czuję ciepło w sercu jak to piszę...
Bardzo się cieszę ze rozmowa przynisła efekty

Cytat:
Krzywdę mu zrobiła także jego mama, która cały czas traktowała go jak małego synka, na utrzymaniu , mimo że pracował już jakieś 10 lat to w ogóle nie dokładał się do życia,nie miał żadnych obowiązków prócz wyjścia do pracy, ja uważam że to nie fair
Z moim to samo. jedynak, ukochany synek mamusi. Ja mam wrazenie ze on myslał iz kubki po kawie maja nózki i same sie do zlewu wynosza (myja oczywiscie tez same). Ja musze postępowac z nim czasami jak z dzieckiem. Wolam i mówie Kochanie kubki wynies do zlewu, wymyj naczynia, wyzuc smieci, wymyj wanne. Sam z siebie nic zrobic nie potafi (tzn juz jest lepiej po 2 latach tresury)

Cytat:
dorinko ja nie wiem co mam Ci napisac, bo chwilami mam wrażenie, że typ synka mamusi zawsze pozostanie synkiem mamusi, bo to kwestia wychowania i wkładanych do głowy latami wzorów, schematów postępowania i różnych stereptypów... których nie wykorzenisz tak ostatecznie, bo to po prostu niemożliwe, jedyne co możesz to resocjalizować I nigdy nie przestawać uczyć...
Zgadza się- niestety
Cytat:
Nema chyba nie umiałabym tak szybko z kimś zamieszkać, ale jak słyszę takie historie, albo oglądam je w filmach to myślę- to wspaniałe. Taka nagła, silna miłość i zaufanie. My zamieszkaliśmy razem po 3 latach...
.
Wiesz ja zawsze szłam na zywioł. Mając 19 lat juz mieszkałam z facetem - po dosc krótkiej znajomosci. Z moim zamieszkałam po 2 miesiącach.
Ja nie lubię się rozdrabniac. Jak juz cos robie to na całosc- nie ma połsrodków. Nieraz na moim podejsciu nieźle się sparzyłam- ale dzięki temu tez wiele nauczyłam.

Ja wczoraj miałam swietny dzien. Co prawda na zakupy do Krakowa niie pojechalismy, ale udałao mi się swietne spodnie w Vero Modo kupic.
I mąz zabrał mnie na "Film o pszczołach"- Kocham bajeczki jak mała dziewczynka
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-11-28, 10:06   #1169
hihi
Zakorzenienie

Cytat:
Hihi ty sobie weź to fotkę, wiesz którą, to co lubisz najbardziej, ze swoim mężem, wiesz? Naklej sobie gdzieś przed oczami i patrz jak najczęściej!!! To przeciez widac, ze on z tobą a ty z nim to pełnia szczęścia I nie wnikaj głebiej

Ty, wredotko
Dzięki Oczywiście masz rację

A fotkę na tapetkę w kompie wrzucę chyba...
Stary 2007-11-28, 10:07   #1170
dorinka30
Zakorzenienie

HIHI przepraszam, że wnikam, ale czy Twój mąż ma jakies poważne schorzenia czy ten ból pleców i kolan to jest taki np. z przepracowania itp ?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości