![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Rossman - część III
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7953190]powiem tak, wszyscy sie podniecaja fitellą w tym ja tez
![]() ale jesli nie potrzebujecie jej do pracy, czy gdzies poza dom, to sie po prostu nie oplaca 50 g kosztuje srednio około 1 zł, czyli 250 g( jak zwykle platki to wychodzi 5 zl ) albo 10 opakowan czyli 500 g (10 zl ) bardziej oplaca sie kupic inne platki ale w duzym opakowaniu ![]() masz rację!!t samo mi dziś tż powiedział ![]() tyle,że ja nie jadłam do tej pory płatków cynamonowych...miętowych. ...pomarańczowych nie jadłam jeszcze a że uwielbiam te smaki to chcę spróbować ![]() ![]() ![]() ![]()
#1142 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |||
Zadomowienie
|
No właśnie bardzo się z nich cieszę, bo używam tego serum. Każda ma 50ml, więc mam 150ml za friko ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tylko skorzystałam z badania cery na stoisku Ziaji... a co dostawało się za badanie na innych stoiskach? I jeszcze ciekawi mnie czy dawali coś na stoiskach, gdzie wykonywało makijaż ![]() A z panią od Syrenek rozmawiałam, ale powiedziała,że nie może sprzedać Syrenki, nie pomyślałam o tym,żeby ją o nią poprosić ![]() A w ogóle jak tylko weszłam do dorwał mnie pan z Johnson&Johnson i za odpowiedź na chyba trzy pytania dostałam głęboko oczyszczający rozgrzewający peeling CLEAN&CLEAR, wkładki Carefree Flexi Form i tampony O.B. (swoją drogą pan bardzo miły ![]() Jak pokazałam kuzynce próbki to męczy mnie,żebym jutro z nią pojechała ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
[1=6f478752bd2871e8cc7e642 01f2c815878556baf_60bff67 2628d8;7953520]ja tez bardzo lubie crunchy, ale fitelle to ja potrafie na sucho czasem i 5 opakowan zjesc :|[/quote]
też bym zjadła,ale szkoda mi tak na raz zjeść cały zapas ![]() ![]() czy używała któraś z Was tego pilingu??lub może wie gdzie gdzie można go dostać?? http://esentia.pl/Pulanna_Chinese_He...zny_p23699.htm coś miałam jeszcze napisać,ale nie pamiętam co.....ehhh...skleroza ....a młoda jestem jeszcze przecież ![]()
#1145 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
Nivea-dostawało się kartonik,który "trzeba było" wymienić na torebkę z miniaturkami. Garnier-książeczka z próbkami w ilości zadawalającej ![]() Ziaja-nie badałam cery,ale wypełniłam ankietę i dostałam reklamówkę z tonikiem i kilkoma próbkami Glis Kur-badanie włosów,nic nie dostałam, obok leżała próbka z maseczką (?) do włosów. Olay-dostałam małą próbeczkę kremu i ulotkę. Pantine-badanie włosów,nic nie dostałam,ale to był jeden z przystanków urody Heden Shoulders-nic nie dostałam,podobnie jak Pantine Aha na stosiku Whiskas i Pedigree nie dawali próbek karmy.Mój pies był zawiedziony,że nic mu nie przyniosłam ![]() Makijażu nie robiłam,więc nie wiem co dawali.Jutro idzie moja mama,ja już nie mam siły.Męczę ją żeby przyniosła próbki Eveline ![]() Pana od Johnson&Johnson wogóle nie widziałam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zadomowienie
|
Tez dzis bylam, ale dopiero po 11 (wczesniej egzamin), wyszlam tuz przed 18ta. Jutro ide drugi raz, bo dzis glownie stalam w kolejkach po kupony (a przy okazji badan). Tym razem nastawie sie na kolorowke bo widze ze tez mozna bylo cos dostac
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No to jutro się przebadam ![]() ![]() No z Wibo jest ciężko, ale miałam akurat szczęście. A opłaca się iść na te wszystkie przystanki? Coś ciekawego dawali w tej torbie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1148 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() Zawartość torby to chusteczki Olay,szampon Pantine do rudych + odżywka,miniaturki olay,małe ciastka LU,smycz,podpaski,żel do włosów.Ktoś wcześniej wklejał zdjęcie tej torby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzięki za wszystkie informacje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Czesc przebadalam dzis a teraz czytam wasze komentarze i rozwazam strategie na jutro.Z drugim kompletem kuponow raczej dam spokoj. Przede wszystkim ewa - bo nie zdazylam wczoraj. Sprobuje pomanrudzic w eveline. Ogladalam stoisko ale jakos same z siebie panie probek nie dawaly. Wyglada na to ze warto postac w nivei. Przy cerze rozne wyniki wychodzily ale moze to zalezalo od czasu jaki uplynal od porannego smarowania i od miejsca badania - dolna szczeka troche mniej nawilzona. No i moze uda sie cos pozbierac z kolorowek.
Byla ktoras z was u pana przy stoisku L'oreal casting? |
![]() ![]() |
![]() |
#1151 |
Raczkowanie
|
gratuluję łowów
ja też dziś byłam na "łowach" hehhe tylko ja za nie w rossmannie musiałam zapłacić w sumie to 75 zł ![]() dwa materace nad wodę szczoteczkę do mycia twarzy zel i tonik synergen do cery trądzikowej żele Timotei ![]() dwie pasty vademecum i dostałam dwa dezodoranty bac tusz wibo no i farbę dla mamy ale juz neistety bez gratisu ahhh ale i tak tanio ( chyba heheh) pewnie cos pominełam ale jak zobaczę to napewno dopisze hehe |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1152 |
Paul's girl
|
ja byłam dzisiaj od 10 do 12. żadnych badań nie robiłam, bo tak jakoś średnio w nie wierzę
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
zgadzam sie - nie oplaca sie kupowac fitelli i i dlatego ja kupuje
![]() ![]()
Szczerość nie czyni dziewczyny najbardziej lubianą koleżanką. Ale przynosi szacunek. A kiedy dziewczyna nauczy się szacunku do siebie, zawsze jej się uda. ![]() 65,5 > 64 > 63 > 62 > 61 > 60 > 59 > 58 > 57> 56 > 52 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Ja stwierdziłam, że muszę przystopować z kupowaniem tych zbędnych kosmetyków
![]() ![]() W ramach katharsis wyprałam dziś ręcznie moje wszystkie kosmetyczki ![]()
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
no i jak dziewczyny,a któraś z Was tego pilingu??
zastanawiam się też gdzie go znajdę... http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=5475 wydaje mi się,że może być do moje cery dobry ![]() ![]() ![]()
#1156 |
Zadomowienie
|
Od paru dni wybierałam sie do Rossa, dotarłam dopero dzis - 130 zł. poszło od ręki
![]() ![]() Ciesze się tym co zdobyłam: - dla TŻ- pasta i płyn Sensodyne, - dla TŻ- wkładki do butów Kiwi i krem do golenia Bond ![]() - herbatka bananowo- wiśniowa, - 2 fitelle cynamonowe i 2 tropikalne, - Bielenda do brzuszka bo ne było do biustu i musiałam sie jakoś pocieszyć ![]() - 2 op. kapsułek Karoten z wit. E- jako przygotowanie do plażowania, - Domol sprej do mebli, papier toaletowy Velvet, odświerzacz powietrza -Exotic orchids, - Louette chusteczki nawilzane 2op. - chusteczki samoopalające Sun Ozon- 2 op. - pomadka zfiltrem- Isana, - 2 szt. żelu Timotei, które pani policzyła mi za każdą 5.49 ![]() ![]() Wybieram się do Rossa z wizytą w poniedziałek i poprosze o zwrot pieniędzy lub zapłace 2 gr. i poproszę o dwa dodatkowe żele. Nawet nie biore pod uwagę ,że moga mi odmówić , a jeżeli tak się stanie to poprosze kierownika i poinformuję go jaki ma kompetentny personel . Niech mi tylko odmówia, jak tam wpadne to ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jeśli chodzi ci o stoisko z panem fryzjerem to ja byłam ![]() Z tym że babce przede mną powiedział że ma cieniutkie marniutkie włoski i próbki nie dał ![]()
![]() |
#1158 |
Zakorzenienie
|
Nanusia pewnie ja bym wróciła
![]() ![]() a swoją drogą!!!!jak mogłas niedopatrzyć!!!!!!! lanie Ci sie nalezy ![]() więc oczekujemy Twojej poprawy ![]() a tak swoją droga,to ja nie kupuje pasty Vademekum bo mam pełno dezodorantów ![]() i żleu timotei też nie,wiec nie kusić mnie i innych nałogowych chomików ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() PS. Mleczko samoopalające SunOzona powinno dostać Nobla ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Raczkowanie
|
sprzedawcy kasjerki tylko czekaja na takich gapowiczów. ja dziś kupowałam 2 pasty vademecum i facet przy kasie -kasjer mi wciska ciemnote ze nalezy mi się 1 dezodorant na to ja mu pokazuje ulotke gdzie wyraznie jest napisane 1=1 a on dalej swpje, to w koncu poprosiłam aby wezwał kierownika to od razu zmiękł i z taka smutną buzka : OCH AKURAT OSTANIE DWA .......... swoja droga jestem pewna ze chciał zostawic sobie jeden
![]() dlatego warto upominać się o swoje .. IDZ I WALCZZ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() UMBRA- do pasty Vademecum dodaja dezodorant Bac kiedys znany a teraz....jakoś nie widuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1163 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ach właśnie, Klimt ![]() Cochonetta dzięki, ale już mam ten tonik ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Raczkowanie
|
dohapał czy nie to mało ważne ale w jaki sposób ! własnie sposób jest bezczelny żeby tak w żywe oczy wcviskać kit? bo rozumiem kiedy klient nie wie , zapomniał ale w innym przypadku?????????? masakra
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
OżeszWy... Nie! Bede dzielnie czekał na promocję! :P
![]() |
#1166 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() WIEM ! Jak mi w Rossmannie odmówią (to ich oczywiście ![]() ![]() Na pewno zdam relacje ,kto za to beknął ( Ross czy TŻ) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
gwiazdeczko już dobrze...w końcu pozytywnie sie skonczyło
![]() tak Nanusia relacja mile widziana hehe |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Zadomowienie
|
Oj jak dobrze że tu zajrzałam do Was dziewczyny!
![]() ![]() A co do gratisów- to racja trzeba się upominać bo inaczej nie dadzą ![]()
#1169 |
Zadomowienie
|
Ze mnie tez kiedys babka chciala zrobic glupka, jak byla kiedys ta promocja Dove balsam brazujacy plus krem gratis. Udawala, ze nie wie o co chodzi, potem jak jej pokazalam w gazetce, to powiedziala ze gratis jest probka kremu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |||||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Aga zakładamy jakąś akcje...stop-rossmannowi...chociaż na jakiś czas... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.