|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Teraz My - Panny Młode 2009 - cz. XI
bo z szefowa nie ma zadnego kontaktu, a szef jest za granica i sie tu predko nie wybiera, a ja mam wszelkie upowaznienia do reprezentowania spolki
![]() ![]() dzis po pracy mam przymiarke sukni i z tego wszystkiego nawet nie potrafie sie cieszyc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Witam ![]() Cytat:
![]() ![]() Witaj bardzo miło ,że jednego dnia bedziemy to przezywac ![]() Cytat:
![]() Dzieki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziewczyny zjadło mi kilka poczatkowych cytatow;/ Emilia Dziękuje za te zdjęcia z nakryciami głowy ,napewno się zasugeruje. Jedna z dziewczyn pytała czy ta suknia jest też w białym kolorze ,więc jest ![]() ![]() ![]() ![]()
Moja śliczna pszczółka Maja ![]() ![]() pszczółka I znowu odchudzanki ![]() 70,60...68,2.....66....64.....62....6 0 ![]() Edytowane przez Kasiamaja Czas edycji: 2009-04-30 o 10:07 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() no ale ona chyba zrozumie że to nie twoja wina , w sumie musisz jej to jakoś wytłumaczyć, ![]() ![]() bo chiałabyś żeby dlaje pracowała z tobą. Jejku nie wiem jak to wytłumaczyć w sumie nie raz była w takiej sytuacji pracując w poprzedniej firmie, ale dasz radę , trzymam kciuki ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
maggie lepiej powiedz jej od razu. Poplaczecie sobie razem przynajmniej. Ma jakiś okres wypowiedzenia ? czy coś?
Jak spółka moze funkcjonoowac bez ksiegowej? ![]() Bo nie wiem do konca czy on sobie moze zwolnic ksiegową bo nie ma na nią kasy ![]() Jaka to spółka ?? SC, sp. zoo sa? Kasiamaja dziekuję ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2009-04-30 o 10:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to jest sp. z o.o. ![]() ![]() Kasiaher - poplakac to ja sie na pewno poplacze, ale my takimi kolezankami-przyjaciolkami to nie jestesmy, lacza nas stosunki stricte sluzbowe, a pracownikiem to ona jest fatalnym - stad miedzy innymi decyzja szefa ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
maggie to Twój szef ma problem. Bo ksiegowosci nie moze prowadzic ktos kto sie na tym nie zna. Albo ksiegowa albo biuro rachunkowe. A z biurem rachunkowym zadnej umowy nie zamierza podpisac?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1148 |
Wtajemniczenie
|
Cześć kochane moje
![]() już wiem co włożymy w kosze dla rodziców ![]() -albumy - szampan -dobra kawusia rozpuszczalna - jakieś ładne świeczki -perfumy -obrusik ładnie złożony w kosteczkę (może też jakieś serwetki) -jakiś talizman na szczęście (jeszcze nie wiem może dla mam jakieś naszyjniki z bursztynu) ![]() tylko nie wiem czy to sie wszystko zmieści w te kosze ![]() Edytowane przez ania20m Czas edycji: 2009-04-30 o 10:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1149 |
Zakorzenienie
|
maggie a Ty masz wyksztalcenie ekonomiczne kierunkowe czy cos takiego?
![]() Nie mozesz byc od wszytskiego po nie podołasz ![]() ania nooo duzo chcesz wcisnąć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Wtajemniczenie
|
Hejka
![]() My z TŻ idziemy tą sobotę na wesele do naszych znajomych...kurdę mam takiego nerwa, że mój slub już tak niedaleko. Będę podpatrywać jakieś moze fajne rzeczy z wesela i zawracac uwage czego nie należy robić ![]()
![]() |
#1151 |
Rozeznanie
|
maggie wspolczuje Ci, ze musisz powiedziec tej dziewczynie o zwolnieniu. moze jakos to bedzie. trzymam kciuki za odwage
![]() kasiamaja gratuluje coreczki ![]()
![]() |
#1152 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1153 |
Zakorzenienie
|
ania hihih
agatka nie denerwuj sie ![]() maggie wysledzilam : - w spółce musi być główna księgowa albo samodzielna księgowa, - edynie musi mieć taka osoba zakres obowiązków na piśmie - odpowiedzialność za prawidłowe prowadzenie księgowości spoczywa na zarządzie |
![]() ![]() |
![]() |
#1154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() tylko niech to jeszcze ktos wytlumaczy szefowi .... koniecznie musie podpisac umowe ze stara ksiegowa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zadomowienie
|
dziewczynki pomocy......
mialam strasznie bolesny okres, zemdlałam i TŻ zawiózł mnie do szpitala...po badaniach okazało się, że byłam w ciąży i poroniłam-nie był to ból okresowy, ale maleństwo w brzuszku u mnie zrobili mi mase badań i się okazało, ze mam tarczycę. Maleństwo i tak by nie dotrzymało 9 miesiąca, musieliby usuwać, bo było to zbyt niebezpieczne. 2 lata temu robilam badania i nic nie wykazały, a teraz, przez 2 lata tarczyca mi się rozwinęła i na usg wygląda to tak, jakby ktoś porozsypywał tysiące maleńskich ziarenek ryżu...gorzej-jakby była jedna kulka, to by wycięli, a tak....od razu dostalam hormony, od których niemiłosiernie tyję, lekarz powiedział, żeby trzymać dietę, organizm się przyzwyczai, no ja nie wiem, ciągle chce mi się jeść i płakać na zmianę. Moje włosy i paznokcie są w stanie oplakanym, ale ja i tak wyglądam gorzej.... nie wiem co będzie dalej, ja chce mieć dzieci, lekarz powiedział, żeby być dobrej myśli, ale prawda jest taka, że będzie to strasznie trudne, najpierw czeka mnie terapia jakimiś silnymi lekami, potem ewentualnie operacja i znowu leki...lekarz powiedział, ze to potrwa dość długo... a ja się zastanawiam czy nie odwołać po prostu ślubu........o 16.00 TŻ wroci z pracy i jak ja mam mu to powiedzieć? jestem już w domu, w sumie w szpitalu byłam tylko kilka godzin i na moje błagania, lekarz pozwolił mi iść do domu, pod warunkiem obiecania przyjmowania leków i leżenia w łóżku...chce mi się wyć!!!!!!!!!!!! ![]()
#1156 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Zakorzenienie
|
Strobli
![]() ![]() Przy hormonach diete musisz, trzymac i nie sluchac tego ze zoladek wola o wiecej. Znam to - tez przechodzilam leczenie stedydami i do dzis nie pozbylam sie tego co nagromadzilam w wieku lat 12. Na pewno bedzie ciezko. Ale myslę że tż poradzi coś na ten stan, zaopiekuje się Tobą, i nie pozwoli odwołać ślubu. ![]() Będzie wszytsko dobrze. Trzeba być dobrej myśli. |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Wtajemniczenie
|
Strobiluska bardzo mi przyrko... Ale na pocieszenie Ci powiem, ze moja koleżanka tez ma tarczycę, nie mogła mieć dzieci, leczyła sie przez jakiś czas i teraz ma wspaniałego, zdrowego synka
![]() ![]()
![]() |
#1163 |
Zadomowienie
|
Bardzo mi przykro
![]() ![]() ![]() Życzę Ci dużo, dużo zdrówka ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Mamy XXI wiek, medycyna idzie do przodu każdego dnia, leki są co raz lepsze i są coraz mniejsze skutki uboczne.
Ja też się leczę na tarczycę, mogę mieć problem z zajściem w ciąże, ale kiedy rozpoczyna się leczenie (jest to proces bardzo długotrwały) to w większości przypadków wszystko wraca do normy. Takie osoby są na środkach całe życie (i to mnie też czeka), ale wierzę, że wszytsko będzie dobrze! |
![]() ![]() |
![]() |
#1166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1167 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Rozeznanie
|
Strobiluska
![]() ![]() ![]()
#1169 |
Wtajemniczenie
|
Strobiluska matko kochana ale ci współczuje
![]() Trzymaj się napewno WSZYSTKO BĘDZIE DOBRZE ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz to robimy nawet naklejki na takie obrazki np swietej rodziny, z tylu naklejamy tabliczke pamiatkawa z okazji np I komunii swietej, na chrzciny robimy, sluby, lecia, jubileusze itp ![]() to ja jako ŻONA bede wyprawiac mężowi urodzinki w niedziele ;] robimy grilla;] |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:31.