|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
ja też już sama nie wiem jaki on...
Do smokey z sephory to 19- taki szerszy, krótki. Ale bardzo dobry do wciskania w powiekę sypkich cieni
|
#1142 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, cały czas mi umyka - fajnie że maska z Dove jednak ci pasuje bo już się obawiałam batów od ciebie ![]() Ja mam teraz same Herbale w somu - dwa szampony i 3 odżywki i jedną maskę ![]() Co do pędzli to ja też chcę kupić jakiś porządny wreszcie do pudru. Mam rossmanowski ten czarny ale on jest dla mnie za miękki , włosie się rozłazi po twarzy zamiast nakładać precyzyjnie puder ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- oo i chyba sobie sprawię kilka pędzli ze sklepu www.wizazysci.pl ten zestaw mi sie podoba http://wizazysci.sklep.pl/product_in...roducts_id=106
I'm woman in love !!!! Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-11-14 o 08:22 |
|
|
|
#1143 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o zakupy to może faktycznie kupię jakieś przyodzienie na zimę. BTW. Krakowianki, wybieracie się w przyszłą sobotę na otwarcie Bonarki? Ja bym pojechała, ale boję się, że jak będę sama to mnie staranują Cytat:
No, ale ja dzięki temu kierunkowi przynajmniej mam jako-takie pojęcie o działaniu różnych sprzętów i nie jestem taką typową babą, która się boi żarówkę wymienić Cytat:
![]() A mnie ta kolekcja Choo jakoś nie zachwyciła. Teraz pełno butów i dodatków w tym stylu i nie koniecznie trzeba na nie wydawać takie wielkie sumy tylko dlatego, że znany projektant je zaprojektował ![]() Nowa kolekcja Orsaya
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-11-14 o 08:51 |
|||
|
|
|
#1144 | |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
A pędzelki bardzo fajne, chyba sama sobie zamówię. Idę jeszcze przejrzeć ofertę tego sklepu. Btw. Ile tam kosztuje wysyłka bo mi się coś nie wyświetla?
|
|
|
|
|
#1145 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Cytat:
Czasem lubi się porządnie wypeelingować i nasmarować balsamem.Cytat:
![]() Cytat:
Tylko wolałabym w innym kolorze.Zaraz jadę pomierzyć buty. Wybrałam kilka modeli na all. i nie mogę się zdecydować... Udanego weekendu!
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-11-14 o 11:47 |
|||
|
|
|
#1146 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
mi się spodobała ta bluzka i te buty z Deichmanna (któraś z Was ostatnio tu pokazywała ) gdyby tylko były kremowe
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-11-14 o 12:01 |
||
|
|
|
#1147 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dziś ciepło! Wróciłam ze spaceru i chyba pójdę jeszcze potem na chwilę na słoneczko, bo tak przyjemnie grzeje
Mi się w tej kolekcji Orsaya podobają te asymetryczne bluzki-tuniki na jedno ramię ![]()
|
#1148 | |
|
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Nowa kolekcja Orsay'a w ogóle mi się nie podoba. ![]() Ciekawe czy dużo ludzi się rzuciło na Jimmy'ego Choo.
|
|
|
#1149 | ||||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
Strasznie się zdziwiłam, chciałam tylko sprawdzić, do kiedy karta ważna, a tu niespodzianka. Ale zachomikowałam sobie te pieniądze i wydam dopiero na zakupy w S.![]() No jednak nie tak pięknie, bo muszę jeszcze poczytać kilka artykułów, zanim będę wiedzieć, czy moja koncepcja jest dobra. Wczoraj byłam bardziej zadowolona, ale dobrze że przynajmniej mam koncepcję tego, o czym pisać. Jestem, ale kiedy je kupujemy? Ja do Plazy się nie bardzo mam jak wybrać przez te praktyki, a teraz jeszcze muszę pozwiedzać biblioteki.![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Zepsuł mi się korektor Estee Lauder, rozwarstwia się i wycieka z niego woda. Muszę kupić nowy, chciałam korektor Biotherm, ale na Allegro ich nie ma już, więc mam ochotę na Magica Heleny, ale jakoś nie bardzo teraz mam ochotę wydawać tyle pieniędzy na korektor i nie wiem, co kupić. Może znowu EL?![]() Zaraz będę malować pazurki moją czerwienią SH Reddy to Mingle. A dzisiaj przyjeżdża moja siostra i przywiezie mi piwny szampon Guhl. Zapasy topnieją, trzeba uzupełnić.
|
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja, ja też nie mogę znalesć nic o kosztach przesyłki, piszą że ślą przez naszą PP więc pewnie mają ceny standardowe jak za przesyłki, ja chcę koniecznie pędzelki, najwyżej zamówimy sobie za jedną przesyłką i podzielimy się kosztami ?
![]() Wymyłam wszystkie moje tusze, pędzle i gabeczki i posprzątałam dom
|
#1151 | |
|
|
Cytat:
Co do zachomikowanych pieniędzy, to ja je znajduję co chwilę wszędzie. Jakiś czas temu w pudle z zapasami kosmetycznymi znalazłam 800 zł.
|
|
|
#1152 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1153 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Ale nie mam jak kupić na Tru.
No ale widzę, że na Allegro też ma ceny przystępne.
|
|
#1154 | |||
|
|
Cytat:
Trafiła mi się bratnia dusza. Cytat:
Cytat:
Ja byłabym chętna na jakieś pędzelki (ale jeszcze nie wiem jakie) i na paletę: http://wizazysci.sklep.pl/product_in...products_id=76 |
|||
|
|
|
#1155 |
|
Zakorzenienie
|
ice, em pocieszyłyście mnie z tą kasą, bo myślałam, że tylko ja jestem taka zapominalska
Ja chyba też się wstrzymam z wizytą w Bonarce, nawet nie wiem jeszcze jak tam dojazd wygląda komunikacją miejską. No i mam nadzieję, że po pierwszym "nalocie" nie będzie tam takich tłumów jak w Krakowskiej, bo do Bonarki właściwie mam najbliżej. Najbardziej ciekawa jestem jakie będą sklepy - czy faktycznie te, które były wypisane na liście, która jest na stronie galerii ![]() O, chyba też pójdę wyprać moje pędzelki. Staram się to robić regularnie ok. raz na miesiąc i chyba właśnie nadeszła ta chwila ![]()
|
#1156 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam tego wielkiego czarnego ale to włosie jet sza grube i za szorstkie i wypada i w ogóle mi sie nie podoba Używam do złotego rozświetlacza na szyję, dekolt i ramiona.Jakoś mnie nie przekonują te pędzle, ja muszę pomacac bo wiem mniej więcej jakie efekty ma dawac i do tego muszę wyczuć na palcach jak się pędzel układa przy rozcieraniu i jakii wtedy tworzy kształt, ech zrobiłam się zbyt wybredna chyba Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z Orsaya powiedzcie mi co to jest - breloczek? portfelik? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Może mi się uda w tym tygodniu skoczyć, jak coś to napiszę smsa ![]() Właśnie on się nadaje tylko do przeniesienia cien ana powiekę, rozcierania nie A sprawdzałaś AMC Inglota? dziewczyny na inglotowym zachwalaja go i ja także mam go kiedyśtam w planach zakupowych ![]() Fajnei ci z tą siostrą, ja właśnie umieram, ze nie mogę dostać nic z tej kolekcji: http://innenundaussen.blogspot.com/2...er-pearls.html
|
|
#1157 |
|
|
rzyrafka, to jest torebka, a to kółko zakłada się na nadgarstek jak bransoletkę. Ostatnio takie są modne.
|
|
#1158 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha potrzebuję rady co do makijazu imprezowego- jak już mówiłam chcę zrobić czarny dymek i połączyć to ze złotem tyle że moej złote cienie Bell Planete na sucho nie dadzą mi takiego mocnego efektu jakbym chciała. Malować oko będę najpierw czarnym matem inglota a dopieor potem nałożę złoto i teraz z czym wymieszać te cienie (woda? duraline?) zeby kładąc je na czarny jego nie zetrzeć? Zaraz porobię próby na dłoni, ale nie mam pojęcia jak to zrobić
![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() A co do pędzli to mam ochotę od dawna na EM-owe ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- siostra przywiozła z rossmanna żel do mycia twarzy aa czarny skóra pod kontrolą, ciekawe jaki będzie, ale na razie idzie do zapasów póki się snie skończy Garnier Active (jakis tydzień moż edwa jeszcze).
|
|
#1159 |
|
|
rzyrafko, ja bym jednak nakładała z wodą, choć duraline nigdy nie miałam, ale z wodą nie było problemów przy nakładaniu na inny cień.
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...nych-zycia.htm jakby któraś widziała proszę o cynk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...nych-zycia.htm
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
|
|
#1161 |
|
|
Pamiętacie jak pisałam, że jedna z wizażanek wysyłała mi róż Essence Ethno Couture pocztą i dostałam go cały pokruszony?
Dziś chciałam poprawić makijaż i jakoś tak niefortunnie go otworzyłam, że pudełko wypadło mi z dłoni i wszystko się wysypało do umywalki i na kafelki.. Ostatnio to był mój ulubiony róż, a już go nie kupię bo to była limitowanka. Zostało mi go na kilka tygodni tylko.
|
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Urodziny sa jednak jutro więc mogę odpoczać po szkole ![]() Ice: jednak polazłam do TŻ, mam więc kremik Pachnie jakos tak nijako Nawilża całkiem fajnie, ale po nałożeniu na twarz czuć tępą powłoczkę - dotykając dłonią nie czuć miękkiej i gładkiej skóry jak po większości kremów, tylko taką tępą. Po chwili się wchłania i jest ok. Zobaczymy jak to dalej będzie, narazie odkładam do zapasów. Przy okazji pochwalę krem karotenowy Bielendy Przyjemnie pachnie (jak krem HydratiV Tołpy), b. dobrze nawilża (używam na noc), skóra jest gładka, wypoczęta i ma wyrównany koloryt. Isa: wklejony przez Ciebie link z kolekcją Orsaya przypomniał mi że za 2 tygodnie są Andrzejki Nie mam co ubrac TŻowi w niemal ostatniej chwili udało się zarezerwować 6 miejsc i mam teraz rozkminke w co się ubrać
|
#1163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hosenko no to musisz coś wystrzałowego kupić Mama piecze szarlotkę, tak pachnie w całym domu, że mam ślinotok Nie mogę się doczekać aż zjem kawałeczek, uwielbiam taką jeszcze ciepłą
|
|
#1164 | |
|
|
Cytat:
A szarlotkę chętnie bym zjadła. Mam dziś wieczór rolnika - wreszcie, bo za każdym razem jak sobie zaplanowałam to nic z tego nie wychodziło.
|
|
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
Fuksja, ja tak rozpaczałam jak rozbił mi się róż Essence, taki okrągły, dwukolorowy, śliczny był, mój idealny róż, nawet moich bourjois tak nie lubię - wgóle to na burżjki już chyba się nie skuszę, ta twardość mi przeszkadza, obecnie mam dwa, jeden już chyba 4 lata, ciągle się nim maluję, drugi leży nieużywany.
O wiele bardziej lubię róże loreala :ehem Mam trzy, jednego jest reszteczka, powinnam go niedługo zużyć. A ja już myslę o sylwestrze, mam upatrzoną sukienkę którą będę zamawiać ![]() Buty już mam, czarne peeptolki z WaWy, do tego czarna bransoleta z Orsaya i smokey i powinno być ok
|
#1166 |
|
|
Vibesko, a gdzie się wybierasz na sylwestra?
![]() Zapomniałam wam powiedzieć, że my z TŻ i znajomymi jedziemy na tydzień w góry, tam gdzie rok temu.
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko śliczna sukienka
Ja też chcem na Sylwestra gdzieś Rolniczę się właśnie, twarz już doprowadziłam do ładu maseczką a teraz zabrałam się za włosy (umyłam je i nałożyłam Wax). Po umyciu się nasmaruję jeszcze cielsko brązującym balsamem Nivei (jednak jeszcze się nie przeterminował, bo użyłam go wczoraj i ładnie mnie "opalił").
|
#1168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wypadu w góry zazdraszczam bardzo Cytat:
|
|
#1169 | |
|
|
Cytat:
Sukienka bardzo ładna. My z TŻem na Sylwestra wybieramy się do znajomych, chyba będzie impreza tematyczna. Nie mogę się doczekać. W ogóle mam ochotę zmienić coś w moim makijażu, ale jeszcze nie wiem co. Btw. dziś w Mam talent będzie moja koleżanka z LO. |
|
|
|
|
#1170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
fajnie a która to?
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

To pochwal się jak wydumasz na co kasę przeznaczysz. Mniemam, że na coś kosmetycznego, albo buty, albo biżuterię
hi hi hi 

A pędzelki bardzo fajne, chyba sama sobie zamówię. Idę jeszcze przejrzeć ofertę tego sklepu.

Zupełnie zapomniałam o tych pieniądzach. Schowałam je, bo miałam sobie coś fajnego kupić jako prezent a potem zapomniałam sobie o nich i znalazłam dopiero teraz 
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Jakiś czas temu w pudle z zapasami kosmetycznymi znalazłam 800 zł. 

Używam do złotego rozświetlacza na szyję, dekolt i ramiona.