![]() |
#1141 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
ja też już sama nie wiem jaki on...
Do smokey z sephory to 19- taki szerszy, krótki. Ale bardzo dobry do wciskania w powiekę sypkich cieni ![]()
#1142 |
Zakorzenienie
|
![]() Rzyrafko, cały czas mi umyka - fajnie że maska z Dove jednak ci pasuje bo już się obawiałam batów od ciebie ![]() Ja mam teraz same Herbale w somu - dwa szampony i 3 odżywki i jedną maskę ![]() Co do pędzli to ja też chcę kupić jakiś porządny wreszcie do pudru. Mam rossmanowski ten czarny ale on jest dla mnie za miękki , włosie się rozłazi po twarzy zamiast nakładać precyzyjnie puder ![]() ---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ---------- oo i chyba sobie sprawię kilka pędzli ze sklepu www.wizazysci.pl ten zestaw mi sie podoba http://wizazysci.sklep.pl/product_in...roducts_id=106
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-11-14 o 07:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() BTW. Krakowianki, wybieracie się w przyszłą sobotę na otwarcie Bonarki? ![]() Ja bym pojechała, ale boję się, że jak będę sama to mnie staranują ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A mnie ta kolekcja Choo jakoś nie zachwyciła. Teraz pełno butów i dodatków w tym stylu i nie koniecznie trzeba na nie wydawać takie wielkie sumy tylko dlatego, że znany projektant je zaprojektował ![]() Nowa kolekcja Orsaya ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-11-14 o 07:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1144 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ![]() Btw. Ile tam kosztuje wysyłka bo mi się coś nie wyświetla? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1145 | |||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zaraz jadę pomierzyć buty. Wybrałam kilka modeli na all. i nie mogę się zdecydować... Udanego weekendu!
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-11-14 o 10:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1146 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i te buty z Deichmanna (któraś z Was ostatnio tu pokazywała ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-11-14 o 11:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1147 |
Zakorzenienie
|
Ale dziś ciepło! Wróciłam ze spaceru i chyba pójdę jeszcze potem na chwilę na słoneczko, bo tak przyjemnie grzeje
![]() Mi się w tej kolekcji Orsaya podobają te asymetryczne bluzki-tuniki na jedno ramię ![]() ![]()
![]() |
#1148 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]() Nowa kolekcja Orsay'a w ogóle mi się nie podoba. ![]() Ciekawe czy dużo ludzi się rzuciło na Jimmy'ego Choo. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1149 | ||||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No jednak nie tak pięknie, bo muszę jeszcze poczytać kilka artykułów, zanim będę wiedzieć, czy moja koncepcja jest dobra. Wczoraj byłam bardziej zadowolona, ale dobrze że przynajmniej mam koncepcję tego, o czym pisać. Jestem, ale kiedy je kupujemy? ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Zepsuł mi się korektor Estee Lauder, rozwarstwia się i wycieka z niego woda. ![]() ![]() Zaraz będę malować pazurki moją czerwienią SH Reddy to Mingle. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1150 |
Zakorzenienie
|
Fuksja, ja też nie mogę znalesć nic o kosztach przesyłki, piszą że ślą przez naszą PP więc pewnie mają ceny standardowe jak za przesyłki, ja chcę koniecznie pędzelki, najwyżej zamówimy sobie za jedną przesyłką i podzielimy się kosztami ?
![]() Wymyłam wszystkie moje tusze, pędzle i gabeczki i posprzątałam dom ![]()
#1151 | |
|
Cytat:
![]() Co do zachomikowanych pieniędzy, to ja je znajduję co chwilę wszędzie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1153 |
Przyjaciółka KWC
|
Ale nie mam jak kupić na Tru.
![]()
![]() |
#1154 | |||
|
Cytat:
![]() Trafiła mi się bratnia dusza. ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() http://wizazysci.sklep.pl/product_in...products_id=76 ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1155 |
Zakorzenienie
|
ice, em pocieszyłyście mnie z tą kasą, bo myślałam, że tylko ja jestem taka zapominalska
![]() Ja chyba też się wstrzymam z wizytą w Bonarce, nawet nie wiem jeszcze jak tam dojazd wygląda komunikacją miejską. No i mam nadzieję, że po pierwszym "nalocie" nie będzie tam takich tłumów jak w Krakowskiej, bo do Bonarki właściwie mam najbliżej. Najbardziej ciekawa jestem jakie będą sklepy - czy faktycznie te, które były wypisane na liście, która jest na stronie galerii ![]() O, chyba też pójdę wyprać moje pędzelki. Staram się to robić regularnie ok. raz na miesiąc i chyba właśnie nadeszła ta chwila ![]()
#1156 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też mam tego wielkiego czarnego ale to włosie jet sza grube i za szorstkie i wypada i w ogóle mi sie nie podoba ![]() Jakoś mnie nie przekonują te pędzle, ja muszę pomacac bo wiem mniej więcej jakie efekty ma dawac i do tego muszę wyczuć na palcach jak się pędzel układa przy rozcieraniu i jakii wtedy tworzy kształt, ech zrobiłam się zbyt wybredna chyba ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A z Orsaya powiedzcie mi co to jest - breloczek? portfelik? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Może mi się uda w tym tygodniu skoczyć, jak coś to napiszę smsa ![]() Właśnie on się nadaje tylko do przeniesienia cien ana powiekę, rozcierania nie ![]() A sprawdzałaś AMC Inglota? dziewczyny na inglotowym zachwalaja go i ja także mam go kiedyśtam w planach zakupowych ![]() Fajnei ci z tą siostrą, ja właśnie umieram, ze nie mogę dostać nic z tej kolekcji: http://innenundaussen.blogspot.com/2...er-pearls.html ![]()
![]() |
#1157 |
|
rzyrafka, to jest torebka, a to kółko zakłada się na nadgarstek jak bransoletkę. Ostatnio takie są modne.
![]()
![]() |
#1158 | |
Zakorzenienie
|
Aha potrzebuję rady co do makijazu imprezowego- jak już mówiłam chcę zrobić czarny dymek i połączyć to ze złotem tyle że moej złote cienie Bell Planete na sucho nie dadzą mi takiego mocnego efektu jakbym chciała. Malować oko będę najpierw czarnym matem inglota a dopieor potem nałożę złoto i teraz z czym wymieszać te cienie (woda? duraline?) zeby kładąc je na czarny jego nie zetrzeć? Zaraz porobię próby na dłoni, ale nie mam pojęcia jak to zrobić
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
![]() A co do pędzli to mam ochotę od dawna na EM-owe ![]() ---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:41 ---------- siostra przywiozła z rossmanna żel do mycia twarzy aa czarny skóra pod kontrolą, ciekawe jaki będzie, ale na razie idzie do zapasów póki się snie skończy Garnier Active (jakis tydzień moż edwa jeszcze).
![]() |
#1159 |
|
rzyrafko, ja bym jednak nakładała z wodą, choć duraline nigdy nie miałam, ale z wodą nie było problemów przy nakładaniu na inny cień.
![]()
![]() |
#1160 | |
Zakorzenienie
|
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...nych-zycia.htm jakby któraś widziała proszę o cynk https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...nych-zycia.htm
![]() ---------- Dopisano o 15:27 ---------- Poprzedni post napisano o 15:26 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1161 |
|
Pamiętacie jak pisałam, że jedna z wizażanek wysyłała mi róż Essence Ethno Couture pocztą i dostałam go cały pokruszony?
![]() Dziś chciałam poprawić makijaż i jakoś tak niefortunnie go otworzyłam, że pudełko wypadło mi z dłoni i wszystko się wysypało do umywalki i na kafelki.. ![]() ![]() Ostatnio to był mój ulubiony róż, a już go nie kupię bo to była limitowanka. ![]() Zostało mi go na kilka tygodni tylko. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1162 |
Zakorzenienie
|
![]() Urodziny sa jednak jutro więc mogę odpoczać po szkole ![]() Ice: jednak polazłam do TŻ, mam więc kremik ![]() Pachnie jakos tak nijako ![]() Przy okazji pochwalę krem karotenowy Bielendy ![]() Isa: wklejony przez Ciebie link z kolekcją Orsaya przypomniał mi że za 2 tygodnie są Andrzejki ![]() ![]() ![]()
#1163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hosenko no to musisz coś wystrzałowego kupić ![]() Mama piecze szarlotkę, tak pachnie w całym domu, że mam ślinotok ![]() ![]()
![]() |
#1164 | |
|
Cytat:
A szarlotkę chętnie bym zjadła. ![]() Mam dziś wieczór rolnika - wreszcie, bo za każdym razem jak sobie zaplanowałam to nic z tego nie wychodziło. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1165 |
Zakorzenienie
|
Fuksja, ja tak rozpaczałam jak rozbił mi się róż Essence, taki okrągły, dwukolorowy, śliczny był, mój idealny róż, nawet moich bourjois tak nie lubię - wgóle to na burżjki już chyba się nie skuszę, ta twardość mi przeszkadza, obecnie mam dwa, jeden już chyba 4 lata, ciągle się nim maluję, drugi leży nieużywany.
O wiele bardziej lubię róże loreala :ehem Mam trzy, jednego jest reszteczka, powinnam go niedługo zużyć. A ja już myslę o sylwestrze, mam upatrzoną sukienkę którą będę zamawiać ![]() Buty już mam, czarne peeptolki z WaWy, do tego czarna bransoleta z Orsaya i smokey i powinno być ok ![]()
#1166 |
|
Vibesko, a gdzie się wybierasz na sylwestra?
![]() Zapomniałam wam powiedzieć, że my z TŻ i znajomymi jedziemy na tydzień w góry, tam gdzie rok temu. ![]() ![]()
![]() |
#1167 |
Zakorzenienie
|
Vibesko śliczna sukienka
![]() Ja też chcem na Sylwestra gdzieś ![]() Rolniczę się właśnie, twarz już doprowadziłam do ładu maseczką a teraz zabrałam się za włosy (umyłam je i nałożyłam Wax). Po umyciu się nasmaruję jeszcze cielsko brązującym balsamem Nivei (jednak jeszcze się nie przeterminował, bo użyłam go wczoraj i ładnie mnie "opalił").
#1168 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A wypadu w góry zazdraszczam bardzo ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1169 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Sukienka bardzo ładna. ![]() My z TŻem na Sylwestra wybieramy się do znajomych, chyba będzie impreza tematyczna. ![]() ![]() W ogóle mam ochotę zmienić coś w moim makijażu, ale jeszcze nie wiem co. ![]() Btw. dziś w Mam talent będzie moja koleżanka z LO. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1170 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:09.