|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1141 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
|
#1142 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A właśnie za rok sprzedać nie mogę, bo już wszystkie inne są.
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Ja też
Teraz to już chyba "m jak miłość" się zaczęło c'nie ? ![]() Cytat:
![]() ________ Rozwiązuję sobie "arkusiki" z matmy i nie jest mi wcale do śmiechu. Matura we wtorek, nauczyciele nie dają nam żyć, a ja mam już jedną bombę z matmy za gadanie (wzięła mnie do tablicy, a ja nie wiedziałam o co chodzi), toteż chcę sobie bzdurką maturką nadrobić.Brrrr, głupawkę mam. niech mi ktoś manto spuści porządne
|
|
|
|
|
#1144 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() No gdzież taką wiedzę spalić ! hahaha Wstydź się ![]() ![]() Jakie arkusiki robisz? i jak idą?![]() Ja wczoraj zrobiłam sobie test z jakiegoś przykładowego i miałam 18/20 ( w tym 1 nie miałam jeszcze ) i otwartych mi się nie chciało :P |
|
|
|
|
#1145 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
http://bi.gazeta.pl/im/7/7093/m7093997.pdf Na razie dobrze. Kurna, ale to jakieś takie proste niemożliwie . Jeśli ta nasza prawdziwa matura będzie na takim poziomie, to uważam, że będzie dobrze
|
|
|
|
|
#1146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i jeśli przywiozą osobę z wypadku czy np. śpiączka czy coś takiego to są określone procedury i badania, które trzeba wykonać w jakimś określonym czasie i wtedy stwierdza się śmierć... trochę to zagmatwane, ale ciekawie się słuchało... i mówił, że są przypadki, w których mózg już nie funkcjonuje, ale podtrzymują krążenie i oddech i to jest możliwe przez kilkanaście dni.. np. u kobiet w ciąży, bo jest szansa, że dziecko będzie zdrowe, ale zdarza się to bardzo rzadko.. dzisiaj rozmawiałam o tym z koleżanką i jej babcia wmawiała, że niech nie podpisuje, bo to właśnie jakby igrała z losem... a już 2 lata nosi zgodę w dokumentach i ma się dobrze ![]() ja narazie nie podpisuję, trzeba jeszcze trochę dojrzeć ![]() wróciłam z meczu i padam.. te emocje a tu jeszcze trzeba chemię porobić... bio przeczytać i na polski 'rozdzioną nas kruki, wrony' ![]() i koleżance licytuję torbę na all.. mam max 77zł dawać, a jest już 67 i 25min do końca ;P zobaczymy czy się uda
|
|
#1147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a robisz pp czy pr?
|
|
|
|
|
#1148 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jakis zart ![]() nawet ja potrafie rozwiazac tą mature mysle że prawdziwa będzie jednak trudniejsza ![]() te matury z wyborczej wogole sa jakies latwe, rozwiazywalam biologie i geografie na poziomie rozszerzonym i tez cos to za latwe bylo
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1149 | |
|
Zadomowienie
|
pp
![]() Cytat:
![]() ____ |
|
|
|
|
#1150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciiicho ![]() pozyje troche nadzieja że jestem dobra z matmy minke juz widzialam to taka jedze masz?:p wyglada straszniee;p
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne
|
|
|
|
|
#1151 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Okropna jest. Nie dość, że jest słabym nauczycielem, to po prostu okrooopnym babsztylem. Było mi jej żal, że dostała zawału, ale jak dowiedziałam się, że wraca w poniedziałek, to mój żal szybciutko się ulotnił .______ Idę odespać wczorajszą noc. Dobranoc |
|
|
|
|
#1152 | ||||
|
Zakorzenienie
|
;***
Cytat:
jaka pamięć a mi mówiłaś, że to ja szczegóły zapamiętuję ![]() jo. o ile nie zamulę jak dzisiaj ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie też żadnych poprawin nie ma ![]() Cytat:
dobranoc Buziaki ;*
|
|
#1153 | |
|
Zakorzenienie
|
Jak Wy arkusiki, to ja sobie porobiłam Kiełbaskę
Dzisiaj znowu wchodzę do księgarni "poproszę Kiełbasę..." ![]() Ja do tych testów podchodzę dosłownie tak jak do historii - wszystko zrobię, żeby tego nie robić, nie umiem się zebrać teraz chciałam jak już się umyję, odpalić płyę od Martyny ( ) ale mam jutro kartkówkę z Wesela Chociaż... może jednak coś przejrzę, a pouczę się rano... Cytat:
bo oni byli kilka dni przed egzaminem ![]() poka poka ![]() Sama nie wiem, jakie one są... Bo niby podatne, ale jakoś zawsze każda fryzura się rozwala. Ogólnie są cienkie (tzn pojedynczy włos ), delikatne, ale że jest ich bardzo dużo, to też są ciężkie. ![]() ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Ja też chcę z Wami szukać sukienki ![]() (To nic, że już mam )Branoc ;* |
|
|
|
|
#1154 |
|
Zakorzenienie
|
ale zawsze możesz nam pomóc przyjeżdżaj 28 listopada do Warszawki ![]() dzień dobry Żbiczki ;** ale się wyspałam ! chyba zacznę sobie robić drzemkę popołudniową ![]() w ogóle, przypomniało mi się, że mam dzisiaj sprawdzian z geo, z mapy. (durne te sprawdziany są, bo facet sam sobie mapę narysuje i się cieszy, a ja mam rzeki podpisać. Uwaga, bo się nie pomylę. )i mam sprawdzian z religii, ale nie wiem z czego jak zawsze.no to miłego dnia ;** PS. dziękuję Komuś za radio BBC ;*
|
#1155 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zrozumiałam, że ty płacisz 100 zł, a osoba spoza szkoły 200 zł, czyli razem 300. (czytanie ze zrozumieniem się kłania)coś takiego: puff..tsss...sss.... ![]() a tak na serio ten dźwięk jest straszny. np. wczoraj wróciłam koło 2 w nocy i wchodzę tak po ciuchu a ten air wick znowu mi groził. byłam na tej imprezie, ale szczerze nudziło mi się. Bez rewelacji, no ale nie poszłam do szkoły bo byłam zmęczona. ![]() dzisiaj w planach dużo nauki.
|
|
#1157 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I żyję. ![]() Nie bałam się podpisać, jak umrę to umrę. Ja też xD Cytat:
![]() Ja też się za te testy zabierałam, że łohoho. Maiłam Mendla zaliczać ale znowu gościówka nie przyszła. Super To sobota ? ![]() Kto będzie jeszcze te sukienki kupować ? ![]() Dzień Dobry Marudki ;** Zasypiałam na lekcjach dziś. Coś miałam jeszcze napisać, ale zapomniałam. Skleroza. |
||
|
|
|
#1158 | |
|
Rozeznanie
|
Ojoj dziewczyny nie mówcie mi nic błagam o wtorku ... weekend z matematyką czeka
Wam też dowalili jeszcze w następnym tygodniu klasówki? To co , że ta powalona matma, ale klasówka musi być ... :| Dziś spałam ... uwaga uwaga!! AŻ 3,5 godziny . Ale napisałam klasówkę Wszystko ![]() Na lekcjach myślałam, że zasnę :O. I "obiecuję" sobie, nigdy więcej takich akcji, z nauką nocą !!! Nigdy!:P Idę spać!:O A potem ... testy testy testy ... Cytat:
Suuuuperrrr ...
Niech nikt i nic nie zdoła Cię powstrzymać od zrobienia rzeczy, które sobie wymarzyłaś... Edytowane przez FeelingGood Czas edycji: 2009-10-30 o 15:03 |
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
Nie, nawet pani od polaka nam Ludzi Bezdomnych na piątek przełożyła (mieliśmy zacząć w pon) bo stwierdziła, że musimy się z matmy uczyć.
|
|
|
|
#1160 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1161 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co się stało? Mała sprzeczka z egzaminatorem. Ona zdawała na kategorię A. ![]() Przecież nawet ja Ci mówiłam, że przyjeżdżamy do Warszawki, więc musiałaś o tym wiedzieć. Nie oszukuj. ![]() Śmieszny jest ten patolog z okularkami 'rozpinanymi'. Zawsze miał głupie i zbozone skojarzenia, haha. ![]() Nie wszystkie. Cytat:
Marta znajdzie rozwiązanie na wszystko. ![]() Cytat:
W "Chirurgach" był taki przypadek. xD Patrz jaki to fenomen medycyny. Kurczę, w sumie to chciałabym być lekarzem. ![]() Cytat:
To przyjeżdżaj do Wawy za miesiąc. ![]() Cytat:
![]() Sobota.
|
|
|
#1162 |
|
Zakorzenienie
|
Śmiałam się przed chwilą z mamy co musieli sobie ludzie o niej pomyśleć w sklepie. Kupiła 10 (słownie: dziesięć) kg ryby.
![]() Zgadnijcie co mam dziś na obiad. ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Chciałam już się zbulwersować kto mi się wcisnął w posta. Bo miało się połączyć. xD ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Jeszcze chciałam się podzielić moim dzisiejszym doświadczeniem. xD Skończyłam lekcje, wyszłam ze szkoły, poszłam do domu iii ... 2 minuty od domu przypomniało mi się, że zapomniałam parasolki ze szkoły. Wróciłam się.
|
|
#1163 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a ja chyba nie będę jakoś specjalnie się uczyła do tej matury ![]() Cytat:
ja kiedyś zostawiłam pierścionki na sali gimn. i nie chciało mi się wracać :P Ale następnego dnia sprzątaczka znalazła i odzyskałam
|
||
|
|
|
#1164 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Witam znów ;P laptop mi się zepsuł i nie miałam jak pisac no ale już wszystko dobrze ;DPrzeraża mnie wizja wtorku. Mam takie dziwne wrażenie że ta matura mi źle pójdzie :/ I jeszcze 3 tygodnie bez polskiego mnie czeka w szkole. Pani złamała noge i na zwolnieniu. Ogólnie to mam viste i nie mam 'C' z kreseczką haha jak chce wstawiC to mi jakieś okienko wyskakuje
|
|
|
#1165 |
|
Zakorzenienie
|
a ja mam w poniedziałek pracę klasową z matmy, w środę kolejną z matmy i sprawdzian z religii. no.
tak nas kochają ![]() a dzisiaj się dowidziałam, że na maturze można mieć tylko czarny długopis, linijkę i prosty kalkulator ![]() nie można ołówka i cyrkla mieć?
|
#1166 |
|
Wtajemniczenie
|
mozna a nawet trzeba miec ołówek i cyrkiel i jeszcze kątomierz
|
#1167 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
czesc dziewczyny ;* ZJDD, nawet nie mam sił żeby napisac cos sensownego ;] |
||
|
|
|
#1168 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
:O:O dzieki za przypomnienie! ![]() muszę jutro leciec kupić
|
|
#1169 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, które robiły maturę z wyborczej ile miałyście procent?
bo nie wiem czy się załamać czy nie
|
#1170 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() to rób parówko, rób! żebyś się nie stresowała potem bardziej przez to, że masz mało czasu na testy.nie mam żadnej foty ale myślałam o takich dużych lokach, ale bardzo mocnych - żeby były przy glowie mocno, ale też nie tak, jak jakiś jeż... ![]() jak znajde jakas fote to pokaze ![]() no wiem o co Ci chodzi ![]() ej, wstaw na nk fote z nową fryyyzuraaa ![]() szukac DLA NAS mozesz ![]() Cytat:
jakto sprzeczka ![]() no gdzie mówiłaś! nie mówiłaś, że wtedy co martyna! gadałas o sylwestrze ej, nie pamietam z ktorego csi?no ba że znajdę nie mozna tak siedzec z zalozonymi rekoma i marudzic ![]() Cytat:
wiec w sumie nie wiem, wezme wszystko ze soba a juz NA się okaże jakto w końcu jest ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15002132]mam tak samo ;] i niewiem co mam zrobic żeby to cos mi nie wyskakiwało ;] i dowód osobisty ;] czesc dziewczyny ;* ZJDD, nawet nie mam sił żeby napisac cos sensownego ;][/QUOTE] łe, ja mam viste i nic mi się nie dzieje ![]() ojeju, co się dzieje? aczkolwiek, moje Z tez JDD. przez polski miedzy innymi, a jakze. i szkole, ktora NICZEGO mnie nie uczy. nienawidze jej. zaluje ze ja wybralam. nienawidze tych nauczycieli, dyrekcji. sztucznosci, tego ze kazdy usiluje byc sympatyczny a co sadzi to zupelnie co innego. świetnie. jestem w k u r w i o n a o to. tata mi poradził, żeby wyrzucic te mysli z glowy i odpoczac od tego. uda sie? |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:12.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
A właśnie za rok sprzedać nie mogę, bo już wszystkie inne są.

to jakis zart
.
a mi mówiłaś, że to ja szczegóły zapamiętuję 

teraz chciałam jak już się umyję, odpalić płyę od Martyny (
Aż mnie zaintrygowałaś. xD
Ona zdawała na kategorię A.